canım senın bahsettıgın avonun rujunu biliyorum böyle nanelı viksli gbi dudagın karıncalanıyor gbi hisedıyorsun degılmı evet gercekten dolgunlaştırıcı özelliği var şişiyor dudak istedıgın rengi varmıydı onu bilmıyorum ama bir ürün daha var benım bildiğim ama bu tamamen bıtkısel bir parlatıcı phabel adı çok yogun ınanılmaz kalıcı bir parlatıcı zaten mankenlerın bunu kullandıgını duydum aynı zmandada dudak dolgunlaştırıcı özellıgı var ben 1 senedır kllanıyorum sonunda bıttı akannehirçok uzun süre gidiyor fıyatıda 15 20 oyle bişey
canım bu ürün avonda satılıyor benım arkadasım almıstı bende denemıstım ozamn cidden şişirıyor dudağı hanı yalan kandırmaca degıl doğrucok ıyımıs ya... benımde ıste pıyasada yok dedıgım ılk bahsettıgım urun bunun gıbı bıseydı. aynı tarz parlatıcıydı. sureklı kullanıyordum. hala ız war yanı.. oralarada ruj surdugumde duzgun bır sekılde dolgun gozukuyor. ewet aynen nanelı gıbı boyle acayıp yakıyor.. hala war ondan... ama bu senın bahsettıgın urun cok ıyı bır seye benzıyor.. faydasını gordun mu? nerede bulabılırım ben onu?
canım bu ürün avonda satılıyor benım arkadasım almıstı bende denemıstım ozamn cidden şişirıyor dudağı hanı yalan kandırmaca degıl doğru
arkadaşlar PEPPERMINT OIL (bahçe nanesi yağı da) dolgunlaştırıyormuş...ben bir ara deneyeceğim
benimde dudaklarım ince. söylediğin bu yağı nerelerde bulabiliriz peki.aktarlarda mı satılıyor.birde nereden duydun kalınlaştırdığını
kızlar küçükken beni bisiklet çarptı.resmen üstümden geçti.dudaklarım yüzümü kapayacak şekilde şişti.günlerce yemek yiyemedim.ağzıma suyu bile pamukla sıktılar.dudakbağım zedelendi.çok aşırı kan keybettim.sonrasında dudaklarım o halde kaldı.türkan şoray angelina falan halt etmiş.küçükken koca dudaklı diye alay ederlerdi hep ağlardım.ama şimdi slikon mu çok güzel dudaklarınız var diye hiç tanımadığım insanlar bile sorar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?