Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
tabiiki öncelikle sabır. fakat benim bahsettiğim tamamen farklı bir konu.
sizler yazmışsınız,çok acıtıyo,çok yakıyo.
acaba ben yanlış bir yağmı aldım?
üzerinde tarçın yağı yazıyo.
hani boş zeytinyağını sürersiniz, veya ne biliyim bağdem yağı sürersiniz (bunları örnek vermek için yazıyorum.) hiç bir acı,yanma olmaz ya benimkide öyle olduç
acaba ben yanlış bişey mi aldım? bunun acısı tatlısı varmı.. ne biliyimmm.. bende niye yanma olmuyo senağlamasenağlamasenağlama

tarçın yaprağı yağı yanma yapmıyor ama tarçın yağı ya da aroması diye de geçer bu yanma yapar...benimkini de çok şiddetli yakmamıştı ama tahriş etmişti biraz...ama tarçın yağraüı yağının daha etkili olduğu söyleniyor yani yakmayan tarçın yağı....

bir de nivea velvet rose dudak kremini rujunuzun altına sürerseniz daha dolgun duruyor dudaklar.... denendi :Dsositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::dance::icecream:

Kızlar ben de hadi bi alıyım acaba nasıl diye aldım,mükemmel çıktı valla. kaydirigubbakcemile3
size tavsiyem; Golden Rose Lıpcare Cherry. Çok güzel. Hem ucuz,2TL hem de sürdüğünüzde yumuşacık ve dolgun yapıyo.Ruj sürmüş gibi KIRMIZI yapıyo. Deneyin , ne kaybedersiniz 2TL]
:lepi:

ya arkadaşlar ben dişlerımı fırcaldıktan sonra dedıgınız gibi dudaklarımıda fırcaladım ama tahriş oldular acaba nerde yanlış yapmış olabilirim senağlama Golden Rose Lıpcare Cherry judiet bu kremi nerden alabiliriz acaba bılgilendirirsen sevinirim

bunlar dudaginiza zararli olmasin? bende lip fusion diye bir sey kullaniyorum ve dudaklarim hemen dolgunlasior. cok memnunum, tavsiye edebilirim yani. biraz fiyati tuzlu ama kesinlikle deger.

kızlarr dudaklarınızı tuzlu viks ile fırçalayın(3-4 dakika) ve sonucu görünn.. ;)
bunu süreklii yapın hatta ben bi ara günde 2 kere yapıyodum şimdi ise 1 kere yapabiliyorum anca
dudaklarım baya kalın ve bu formülün etkisi çok büyük !!
denemenizi öneririm sonuçlarınızı bekliyorum şakkıdı

Son düzenleme:
kızlarr dudaklarınızı tuzlu viks ile fırçalayın(3-4 dakika) ve sonucu görünn.. ;)
bunu süreklii yapın hatta ben bi ara günde 2 kere yapıyodum şimdi ise 1 kere yapabiliyorum anca
dudaklarım baya kalın ve bu formülün etkisi çok büyük !!
denemenizi öneririm sonuçlarınızı bekliyorum şakkıdı

tuzlu viksle fırçalamak nasıl oluyo.. fisfisfis gözümün önünde canladıramadım..

kızlar formülü uyguladıktan sonra bir nemlendirici sürmeyi sakın ha unutmayın.. ;)
mesela ben niveanın nemlendiricilerini kullanıyorum...

kızlaarrr sally hansenin rujlarını deneyin eczanelerde satılıo ve anında dudakları şişiriyo hatta içindede tarçın var rujların=)) ama hiç bri kalıcı diil zaten kalıcı olması mümkün diil sadece o an sızlamama ve yanma olduğu için dudak şişiyo nasıl acı bişey yedimizde dudaklarımız kızarıo ve şişio bu tarçın olayıda öylee canlarımmm :) ama sally hansen rujları bi deneyin derim

vicks_vapour_rub.jpg

vicks bu yalarsanız dudağa sürünce fena olur bence kaydirigubbakcemile3

ayy bu n e kocaman olduuuu :bbo: okula nası gtcem smdi ben :D silikonlugbi duruyo çok super etkılı ama çok fırcaladm sanırm buyuk oldu braz

Back
X