ben şuanda kullanıyorum tarçın yağını o kdr ihtiyacım yok ama merak işdeçok aşırı yanma yaptı sonra soyulma gibi bişiyler oldu...
peki ama buna ramen dolgunlaştımı yani ? :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şuanda kullanıyorum tarçın yağını o kdr ihtiyacım yok ama merak işdeçok aşırı yanma yaptı sonra soyulma gibi bişiyler oldu...
bıkeresınde ust dudagımı arı soktu kocaman olmustu cok guzeldı
kızlar su dıs fırcasını mutlaka deneyın gercekten ıse yarıyor duzenlı bır sekılde hergun kuru dıs fırcasıyla yarım dkaa fırcalarsanız kalınlasıyor benım dudaklarım cok ıncedır kı ustu cok daha ınceydı ust dudagımın dıs cızgılerı resmen yukarı dogru dondu sımdı daha ıyı emınım denedıkce daha guzel olacak mutlaka bunu deneyın kızlar masraf sıfır zahmet sıfır sonuc guzel:)
arkadaslar sally hansen lip inflationetkili ve anında..sadece üst dudagıma sürüyorum anında dolgunlasıo , eşim bile ne kadar güzel parlak dudakların demekten alıkoyamadı kendini..:)
kızlar acil yardım
yazdıklarınızı ve önerilerinizi okudum.
Koştum tarçın yağına.
Bir heves, bir heves.....
3gündür sürüyorum, ne dolgunlaşma , ne sızlama , ne yanma , ne balkona koşma , tıkkk yok...
sizler TARÇIN YAĞI dediniz demi kaç kere okudum üst üste başlığı
tatlısı , acısı varmı kızlar bunun
ben mi yanlış aldım, yardım edebilecek var mı ?((
tarçın yaprağı yağının iyi geldiği söyleniyor ama dudaklarınıza yeterli bakımı yapınca dolgun görünüyor..benim geçen yıl dudaklarım gerçekten inceydi...ama vazelini badem yağını ve tarçın yağını kullandım...ancak tarçın yağının tahrişi engellmek için aralıklarla kullanım.vazelinime fln karıştrdm vs..dudaklarım şekil aldı ayrıca hergün diş fırçasıyla ölü deriyi de aldım..ve fark açık..yine çok dolgun olmasa da dudaklarımın olduğu belli oluyor..sadece biraz sabır
![]()