Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
hanımlar bende tarçın yağını yaklaşık bir haftadır kullanıyorum makyaja başlamadan önce sürüyorum 10 dk da çok güzel dolgunlaştırıyor hafif yanmanın dışında bi zararı da olmadı ama yarım saat için de sönüyor, dolguyu denemeye karar vermiştim ama yaklaşık 2 ay önce yaptıran arkadaşım şimdi korkunç durumda hem söndü hemde tüm dudak yapısı bozuldu yani dolgunlaştırayım derken şeklini de dağıttı... ne yapmak lazım bilmiyorum ama çözüm lazım :))???

wics eczaneden bulabilirsin cnm.soğuk algınlığında sürerler ya hani ya bilosundur mentollu kokuo o işte ama cok etkili deil söliim ya bn tarcın yağı alıcam bu aksam üşenmezsem umarım kötü bişi olmaz

ya benim dudaklarım normalde dolgun hatta üst dudağım alt dudağımın iki katı ama ben biraz daha dolgun olsun çok istiyorum
bu tarçın yağı alt ve üüst dudağa eşit şekilde mi etki ediyo??? dudaklarımın şekli bozulsun istemıyorum =( bide birsüre için mi dolgun yapıyo duzenli kullanırsak kalıcı dolgunluk elde edebiliyo muyuz?

tarçın yağını denedim en sonunda tahriş etmedi ama feci yaktı allahtan hava soğuk yandım anam diye balkona koştum hemen. sadece ben değil yurtta deneyen arkadaşlarda balkona koştu :roflol: evet şişti ama sonra sönüyor. kokusu kötü bir de ağzıma kaçırdım iğrençti kafamçokkarıştı işte bir tarçın yağı hikayesi :enbuyukkk:

kızlar acil yardım :(
yazdıklarınızı ve önerilerinizi okudum.
Koştum tarçın yağına.
Bir heves, bir heves.....
3gündür sürüyorum, ne dolgunlaşma , ne sızlama , ne yanma , ne balkona koşma , tıkkk yok... :(
sizler TARÇIN YAĞI dediniz demi kaç kere okudum üst üste başlığı :(
tatlısı , acısı varmı kızlar bunun :(
ben mi yanlış aldım, yardım edebilecek var mı ? :(((

tarçın yağı da viks de sally hansen de her şeyi kullandım ama hiçbir işe yaradığını görmedim ne yazık ki..sally hansenin sürdün mü dudağını yakan bir glossu var, en etkilisi oydu ama o da 1saatliğine falan..ve iğrenç bir kokusu vardı, yapış yapıştı. saçın uçsa rüzgarda ağzına yapışıp kalıo falan ööle pis bir şey. ne yazık ki dudak dolgunlaştırmada botokstan etkilisi olduğunu düşünmüyorum.

Bu kadar yazı yazılmış, toplam 11sayfa olmuş,
siteye üye oluyorum, bu konuda herkes gibi ben de fikirlerimi ve isteklerimi söyleyip, sorular sorup, yardımcı olunmasını dile getiriyorum, günlerdir cevap veren yok...
İlginç doğrusu...
Toplam 11 sayfada her gün üst üste akın akın mesajlar yazılırken benim yazmam üzerine bişey yazılmaması çok can sıkıcı ve soğumayı tetikleyici bir olay.

Yine de teşekkürler (!)

kızlar su dıs fırcasını mutlaka deneyın gercekten ıse yarıyor duzenlı bır sekılde hergun kuru dıs fırcasıyla yarım dkaa fırcalarsanız kalınlasıyor benım dudaklarım cok ıncedır kı ustu cok daha ınceydı ust dudagımın dıs cızgılerı resmen yukarı dogru dondu sımdı daha ıyı emınım denedıkce daha guzel olacak mutlaka bunu deneyın kızlar masraf sıfır zahmet sıfır sonuc guzel:)

Biliyor muydunuz Marilyn Monroe ' da aynı dediğiniz gibi uyumadan önce dudaklarınıda fırçalayıp sonrada dudaklarına bol vazelin sürüp uyurmuş. Ben önce vazelinle denedim sonra bepanthene merhem sürüp denedim. Bepanthene merhem daha çok dolgunlarştırıyor. Bide dudakları inanılmaz besliyor. Dudağımın her tarafı yara olsa hepsini geçiriyor hemde çok nemlendirdiği için dolgunlaştıryor. Bepanthene'i eczanede bulabilirsiniz.

kızlar tarçın yağını denedim bugün. evet gerçekten de yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil kesinlikle. Ben bir değişiklik hissetmedim dudaklarımda sadece yanma oldu dolgunlaşma maalesef olmadı.

ark lar ben tarcın yaını denedm biraz sızlattı dudaklarımı ama eskiye nazaran biraz dolgunluk werio bide doğal hoş görüntü oluyo ama dudaktan taşırdıınızda taşırdıınız yerler kızarıyo we sanki ruj sürmüş taşırmış gibi duruo dikkat edn

kızlar acil yardım :(
yazdıklarınızı ve önerilerinizi okudum.
Koştum tarçın yağına.
Bir heves, bir heves.....
3gündür sürüyorum, ne dolgunlaşma , ne sızlama , ne yanma , ne balkona koşma , tıkkk yok... :(
sizler TARÇIN YAĞI dediniz demi kaç kere okudum üst üste başlığı :(
tatlısı , acısı varmı kızlar bunun :(
ben mi yanlış aldım, yardım edebilecek var mı ? :(((

tarçın yaprağı yağının iyi geldiği söyleniyor ama dudaklarınıza yeterli bakımı yapınca dolgun görünüyor..benim geçen yıl dudaklarım gerçekten inceydi...ama vazelini badem yağını ve tarçın yağını kullandım...ancak tarçın yağının tahrişi engellmek için aralıklarla kullanım.vazelinime fln karıştrdm vs..dudaklarım şekil aldı ayrıca hergün diş fırçasıyla ölü deriyi de aldım..ve fark açık..yine çok dolgun olmasa da dudaklarımın olduğu belli oluyor :D..sadece biraz sabır :D

Arkadaşlar ben de bu formülü yeni öğrendim eminin ki faydası olacak her gün elinize bir kalem alın ve kalemi dudaklarınızın arasına alarak ileri ve geri 20 şer defa çevirin ben iki gündür yapıyorum ve dudaklarımda dolgunluk hissetmeye başladım tavsiye ederim.hihoyyyt

tarçın yaprağı yağının iyi geldiği söyleniyor ama dudaklarınıza yeterli bakımı yapınca dolgun görünüyor..benim geçen yıl dudaklarım gerçekten inceydi...ama vazelini badem yağını ve tarçın yağını kullandım...ancak tarçın yağının tahrişi engellmek için aralıklarla kullanım.vazelinime fln karıştrdm vs..dudaklarım şekil aldı ayrıca hergün diş fırçasıyla ölü deriyi de aldım..ve fark açık..yine çok dolgun olmasa da dudaklarımın olduğu belli oluyor :D..sadece biraz sabır :D

tabiiki öncelikle sabır. fakat benim bahsettiğim tamamen farklı bir konu.
sizler yazmışsınız,çok acıtıyo,çok yakıyo.
acaba ben yanlış bir yağmı aldım?
üzerinde tarçın yağı yazıyo.
hani boş zeytinyağını sürersiniz, veya ne biliyim bağdem yağı sürersiniz (bunları örnek vermek için yazıyorum.) hiç bir acı,yanma olmaz ya benimkide öyle olduç
acaba ben yanlış bişey mi aldım? bunun acısı tatlısı varmı.. ne biliyimmm.. bende niye yanma olmuyo senağlamasenağlamasenağlama

Back
X