Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
ßendede war ondaannn :) valla cnm ne yalan söliyim o kdr belirgin olmuyo ama dolgunlastırıo yani..Ama tadi cok aci:S

benim dudaklarım zaten kalın gerek yokkk

Şimdi kırmak da istemem ama bu cevaba da ufak bir eleştiri getirmeden de geçmek istemedim. Yoksa içimde kalacaktı. Açıkçası bu tavır bana çok nahoş geliyor nacizane.

Yani burda insanlar rahatsız oldukları bir konuda akıl danışıyorlar. Aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar da denedikleri yöntemleri söylüyorlar ya da soruları varsa soruyorlar. Bu dertleri yaşamayanlar da sağolsunlar en azından iyi kötü bir fikit belirtiyorlar ya da hiç bir şey yapmasalar destek oluyorlar..

Ama benim öyle bir sorunmum yok o yüzden gerek de yok demek ne yapıcı bir davranış sınıfına giriyor ne de bir destek cümlesi oluyor. Böyle bir sorunun yoksa, ya da konuyla ilgili bişey denmeyecekse konuya cevap yazmamak en iyisi diye düşünmekteyim nacizane..

Bir fikirdi belirteyim dedim...

Tarçın yağına gelince; kullandım ben de işe yaramadı. Evet bir yanma ve kızarma oldu ama dağınık bir kızarmaya sebep oldu dolayısıyla memnun kalmadım. Zaten kızarıklık dağınık değil de düzenli olsaydı da farketmezdi 5 dakika bile sürmüyor etkisi.:çok üzgünüm:

Capture Sculpt 10
21 günde kalıcı dudak dolgunluğu veren emisyon
118 YTL
kızlar araştırma yaparken bu ürünü buldumnette bilgisi olan varmı?gerçekten kalıcı ise vallahi 118 ytl ye değer..

En çok ilgi gören ürünler arasında Helena Rubinstein Lip Sculptor geliyor. LS dudak çevresindeki kırışıklıkları azalttırken formülündeki pno-poshor maddesi sayesinde, dudak dokusunun yoğunluğunu arttırıyor.
Tercih edebileceğiniz ürünlerden biri de Lancaster Suractif Lip Conditioning Cream olabilir. Bu ürünün formülünde bulunan gliserin, kaolin ve bazı mineral yağlar, dudakların dış etkenlerden korunmasını sağlıyor, aynı zamanda daha diri bir görünüm de kazandırıyor.
b,rde bunları buldum bunlarda mucizevi etki yaratıyormuş..vallahi onların yalancısıyım :))

balın faydasını gördüm ben
gece ve gün içinde arada bir sürüyorum besliyor

peki bali nasi uyguluyosunki,,,,,krem gibi yediriyonmu dudagina,yoksa bi tabaka halinde birakiyonmu....gunde kac kere yapiliyo................bunlarida yazi ver bacim:mymeka:

bende kayısı yagını ve bıberıye yagını denemiştim bır ara. kayısı yagındakı e vıtamını vs... dudak dolgunu için etkiliymiş. ve gece yatmadan önce suruyordum. belki psikolıjık olarakta daha ıyı hıssedıyordum. biberiye yagıda kan dolaşımını hızlandıran bır yag onuda dışarı çıkmadan once kulak çubuguna batırıp bastırarak suruyordum ama 10 dk kadar sonra geçiyor oda.

kizlar hani gögüsler icin buz cok iyi geliyor ya
diyorumki dudaklarimizada buz uygulasak,nemlendirici sürsek nasil olur acep???

epeydir bu foruma uğramamışım

şimdii tereyağdan dudaklarımı nasıl arındırıyorum? evet yağlı yağlı oluyor haliyle ben dişlerimi fırçalıyor sonra da dudaklarımı da fırçalıyorum macunluyken iyice de yıkıyorum zaten birazcık yağ kalsa bile besle nolacak ki?:)

balı nasıl sürüyorum?önce biraz yedirip,sonra bir tabaka halinde sürüp bekletmeye çalışıyorum bir süre zaten akmaya başlıyor:) sonra da yıkıyorum ardından da bepanten sürüyorum çok sık yapmıyorum
bepanteni günde birkaç kez sürerim ama

selam kızlar.vichy nin dudak dolgunlaştırıcısı işe yarıyormuş.bi arkadaştan duymuştum.kardeşinin dudağı çok ince olmasına rağmen denemk için bi kozmetikçe sürmüş baya dolgunlaştırmış.ancak tam adını bilmiyorum.buzda iyi geliyor ayrıca

slmlar..
blistex, dudak ürünlerinde bi numara bence.
blistex lip relief cream i bi deneyin, beyaz küçük bi tüp.. vicks gibi mentollü bi yapısı var. sürünce hemen dolgunlaşıo dudaklar. tabi uzun süreli bi dolgunluk değil ama dudak çatlakları çok çabuk iyileşio ve uzun süre nemlendirici etkisi var. günlük kullanımda her iki amaca da hizmet eder yani..
eczaneden almıştım ben, 10 ytl civarındaydı yanılmıorsam..

bunun haricinde ben de dudak fırçalayanlardanım.. a.s
elektrikli diş fırçası ile fırçalarsanız acayip oluo.. daha önce söylenildiği gibi bi de üstüne blistex.. sonuç fevkaladenin fevkinde dudaklar.. sırnaşık şey

arkadaşlar sakın botoks falan yaptırmayın dudaklarınıza ben yaptırdım adapazarında melis estetik diye bir yere o kadar iğrenç olduki 1400 ytl para verdim birde salakmışım 2 gün boyunca zencilerin alt dudağını benim üst dudağım olarak düşünün öyle gezdim utanç verici ağrılı ve sancılı şimdi normale döndü sakın diyorum başka bişe diyemem

tarın gerçekten tahriş edior geçici bi dolgunluk veriyo zaten ilk 10 dakıka dolgun dudakların tek yolu dolgu yaptırmak ben yaptırdım ama yınede anjelına gıbı olmuo :D

bende köfte dudaklı biri olarak nacizane duyduğumu yazayım wick's hani bu bildiğimiz naneli olan soğuk algınlıklarında sürülen merhem. anında etki ediomuş ( ama dediğim gibi demedim yeterince büyükler zaten :D

ben şuanda kullanıyorum tarçın yağını o kdr ihtiyacım yok ama merak işde :D:D çok aşırı yanma yaptı sonra soyulma gibi bişiyler oldu...

arkadaşlar inglzce bi sitede dudak dolgunlaştırıcı lip balm tarifi vardı.uyguladm..işe yaradı gibi...

biraz tarçın yağı,vazelin,tatlı badem yağı karıştırıyorsnz.E vitamini kapsülünz de varsa süpr olur... dudaklarınızı fırçalayıp bunu sürüyorsnz... üstüne de rujunuzu parmklarınızla sürünce mükemmel duruyor tavsiye ederim...

toz şekerden bahsetmiştim uğramadım daha sonra foruma merak eden varsa yazıyorum

1 çay kaşığı toz şekre
1 tatlı kaşığı zeytin yağını karıştırın bir şeyin içinde
parmağınıza biraz alıp dudaklarınıza içten dışa doğru masaj yapın çatlaklara da iyi geliyor pembe yumuşak dudaklara sahip oluyorsunuz bikaç kere yaptıktan sonra dolgunlaşmaya başlıyor...

demekki cilt tipine göre etkisi değişiyor ? çünkü ilk yazan arkadaş böyle bir uyarıda bulunurdu demekki ona olmamıs..hımm dikkate almak lazım her ikinizinde görüşlerini =)

soğuk algınlığı için olan wics i simdi sürdüm suan cok ferahlık hissi war we sanırım biraz da olsa dolgun görünüyor =) sanırım wics parlatıcı etkisi yaptığından kaynaklandı parlatıcı sürmüş gibi duruo suan =)) hoş görüntü tawsiye derim =)

Back
X