Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
tarçın yağını sonunda bende denedim ama denemez olsaydım inanılmaz yaktı gözlerimden yaş geldi. yok böle bi acı :1no2:

kızlar bn makyz bi tanıdgmdan mankenlern uyguldgı bi formlü ögrendm Ben-Gay die bi kas gevşetci var onu dudaklrnza sürün 5dk içinde kan dolaşmnı hzlandrdgı için şişirio denemkte yarar var :lepi: yanlz dudk çevresne kaçrmyn dkktli oln yoksa tahrş yapar :)

arkadaşlar sally hansen die bir ürün var 30 ytl ama cidden dolgunluk sağlıyor içinde bol miktarda tarçın yağı varmışşşş :)

Kızlar o bahsettiğiniz Avon dolgunlaştırıcı rujun adı nedir acaba? Gerçekten işe yarıyorsa ben de almak istiyorum.

Viks bende de işe yaramadı ya... Fırçanın üstüne sürdüm tuz da döktüm fırçaladım ama sadece uyuşma hissi oldu o kadar, dolgunlaşmadı hiç

viks bende de işe yaramadı =(( sürdüğümde bi uyuşma ve sızı oldu o kdr başka hiç bi değişiklik dolgunluk yok =(

Arkadaslar hepsini okuyamadim yazdiklarinizin ama söyleyim dedim..
yagi kullanmadan önce mutlaka hassas bi yerinize sürün kolunuz, boynunuz vs. eger alerji olursa dudaginiza kesinlikle sürmeyin..

kızlar benim alt dudağım kalın ama üst dudağım gayet ince acaba bu tarçın yağı viks işime yarar mı deneyenler ne diyo acaba

kıvılcım seninki bünyesel olmasın yani belki cildin çok duyarlıdır böyle şeylere hemen tepki verir
bende denicem ama benimde bünyem böyle biraz bakalım çok kötü olursa devam etmem :)

arkadaslar sally hansen lip inflation etkili ve anında..sadece üst dudagıma sürüyorum anında dolgunlasıo , eşim bile ne kadar güzel parlak dudakların demekten alıkoyamadı kendini..:)

bunu bende kullanıyorum bayadır.etkisi oluo ama GEÇİCİ arkadaşlar.sürme yoğunluğna bağlı olarak ya 15 sonra geçio ya 1sa sonra ama mutlaka geçiyo.içinde tarçın var

arkadaşlar vücudun neresi olursa olsun biliyorsunuz ki kişiye göre değişiyor. ciddi bi yan etkisi olmadıkça, birisini tahriş eden bir başkasını etmeyebilir,ve rahatlıkla kullanabilir. cilde göre değişir. hassas ciltler ; yakan,kızartan,kuvvetli etkisi olan şeyleri denemesin derim ben.yani dudaktır,gözdür falan.önemli bölgeler.yazık, var olanıda kaybetmeyelim.hırpalamayalım iyice.
bazen makyajla bile tamamen farklı bir dudak çıkabiliyor ortaya aslında. birşeyide farkettim ki bazı insanlar denemeden denedim diyor,öneriyor,onun için kendi cildinizi tanımadan pat diye uygulamayın.
bi sitede de şöyle demiş mesela ;

Malzemeler 6 damla tarçın yaprağı yağı 6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet E vitamin kapsülü Malzemeleri karıştırarak uygun bir şişeye boşaltın. Bu karışım özellikle kuru ve ince dudaklarda mucizeler yaratır. Daha dolgun ve seksi dudaklara kavuşmanızı sağlar.

zeytinyağıdır,baldır,yakmasından rahatsız olmayanlara tarçındır.ben bal kullanıyorum. güzel besliyor.
her zaman dediğim gibi. doğaldan zarar gelmez opuyorumnanaktan

Kızlar makyaj yapmadan önce nane yağı da kullanabilirsiniz alerjik etki yapıp dudakları şişiriyor hiçbir kötü etkisi de yok

Kızlar nane yağı kullanın alerjik etki yapıp dudakları şişiriyor.Ama yanma falan yok.makyaj yapmadan 30 dk önce sürün.yan etkisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…