Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana orjinal gibi gözüktü canım
kızlar size bu kızın dudakları dolgulumu?
hanımlar burayı okuyan herkese birşey sormak istiyorum;
okumuşsunuzdur işte göğüs büyütmede,bacaklardaki selüliti geçirmede falan buz masajı uygulayan bayanlar varmış .. buzun büyütme etkisi yada her şeye işte etkisi varsa dudakta neden olmasın? sizce saçmamı? yani hiç ben denedim yk öle bişe diyen varmı?
kızlar nette dolasırken gordum sally hansen Thin Lip Collagen Boost adlı bi ürün düzenli kullanımda kalıcı olarak dolgunlaştırıyomus kullanan yokmu aranızda
Eki Görüntüle 210881 kalem egzersizi ve dudak fırçalama yöntemini yaptım, bikaç saattir bu şekilde dudaklarım, bu egzersizlere devam etmeyi düşünüyorum, gerçi çok ince deillerdi ama bu hali çok daha güzel
Dudaklarının şekline bayıldım,maşallah çok güzel dudakların var.Bir de bu egzersizi yapmadan önceki sade hallerini koyabilir misin?Aradak farkı görmemiz açısından.
güzel yorumunuz için teşekkür ederim:) foto çekebilirsem normal halini de koyarım ama aşağı yukarı bu resimdekiyle aynı olur çünkü çok uzun zamandır bu egzersiz ve fırçalama olayını yapıyorum, dudak konturünü belirginleştirdiği için dudaklar daha güzel görünüyo benceBu arada bu kalem egzersizi ve fırçalama yöntemi tam olarak nedir?Açıklayabilir misiniz?
Birde Wick sürün diyorlar..
Ben denemedim ama fayda ediyormus..