• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
canım senın bahsettıgın avonun rujunu biliyorum böyle nanelı viksli gbi dudagın karıncalanıyor gbi hisedıyorsun degılmı evet gercekten dolgunlaştırıcı özelliği var şişiyor dudak istedıgın rengi varmıydı onu bilmıyorum ama bir ürün daha var benım bildiğim ama bu tamamen bıtkısel bir parlatıcı phabel adı çok yogun ınanılmaz kalıcı bir parlatıcı zaten mankenlerın bunu kullandıgını duydum aynı zmandada dudak dolgunlaştırıcı özellıgı var ben 1 senedır kllanıyorum sonunda bıttı akannehirçok uzun süre gidiyor fıyatıda 15 20 oyle bişey

canım senın bahsettıgın avonun rujunu biliyorum böyle nanelı viksli gbi dudagın karıncalanıyor gbi hisedıyorsun degılmı evet gercekten dolgunlaştırıcı özelliği var şişiyor dudak istedıgın rengi varmıydı onu bilmıyorum ama bir ürün daha var benım bildiğim ama bu tamamen bıtkısel bir parlatıcı phabel adı çok yogun ınanılmaz kalıcı bir parlatıcı zaten mankenlerın bunu kullandıgını duydum aynı zmandada dudak dolgunlaştırıcı özellıgı var ben 1 senedır kllanıyorum sonunda bıttı akannehirçok uzun süre gidiyor fıyatıda 15 20 oyle bişey

cok ıyımıs ya... benımde ıste pıyasada yok dedıgım ılk bahsettıgım urun bunun gıbı bıseydı. aynı tarz parlatıcıydı. sureklı kullanıyordum. hala ız war yanı.. oralarada ruj surdugumde duzgun bır sekılde dolgun gozukuyor. ewet aynen nanelı gıbı boyle acayıp yakıyor.. hala war ondan... ama bu senın bahsettıgın urun cok ıyı bır seye benzıyor.. faydasını gordun mu? nerede bulabılırım ben onu?

arkadaslar sakın yapmayın o kadar kötü oluyor ki yemek yerken bile zorlanıyorsunuz acıdan gülemiyorsunuz resmimi cekmiştim o günden kalma ama resim nasıl koyuluyor bilmiyorum ????

kıslarrrr dudaklarınızı diş fırçasıyla biras fırçalayınn sonra kayısı yağını sürüp 5 dk kadar parmaklarınızla ovun kayısı yağı hem yumuşatıyor hemde kan akışını sağlıyor sonuçta çok hoş bi renk ve dolgunluk sağlıyor hemde tahriş olmadan üzerine ruj yada parlatıcı sürüncede harika bi görünüm sağlıyor bnden söylemesi

Ya arkadaşlar ben tarcın yağını denedim hiç yakmadı ve dolgunlaştırmadı da nedendir acaba :(

cok ıyımıs ya... benımde ıste pıyasada yok dedıgım ılk bahsettıgım urun bunun gıbı bıseydı. aynı tarz parlatıcıydı. sureklı kullanıyordum. hala ız war yanı.. oralarada ruj surdugumde duzgun bır sekılde dolgun gozukuyor. ewet aynen nanelı gıbı boyle acayıp yakıyor.. hala war ondan... ama bu senın bahsettıgın urun cok ıyı bır seye benzıyor.. faydasını gordun mu? nerede bulabılırım ben onu?
canım bu ürün avonda satılıyor benım arkadasım almıstı bende denemıstım ozamn cidden şişirıyor dudağı hanı yalan kandırmaca degıl doğru

hanımlar, My City Lips diye bir ürün var, sakın almayın, paranıza yazık olur. 4 sene önce 75tl'ye aldım, hiçbir işe yaramıyor. aklınızda bulunsun.

My City Lips dudak dolgunlaştırıcı kremmı yoksa rujmu canım?
evet sız avonda bir araştırın bakalım herzaman kataloklerında yer olmasada ara ara çıkar sanırım takıp etmek lazım çünkü arkadasım gectıgımız yaz aldı oriflameyede bakın ama ya avon ya oriflame 2snden biri

ayy günaydın kıslar sizin tavsiyelerinizle tarçın yağı aldım sürdüm dudaklarım inanılmaz derecede dolgunlaştısositososito sonra üstüne vicks sürdüm daha süper oldu.gece dişlerimi fırçalıycam zamanda vicksli tuzlu karışımla fırçaladım.çok faydası oldu.ve çok kalıcı geldi bana sabaha kadar hiç bi değişme olmamış hala aynı.angelina jolie gibi oldum yaa kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende denedim tarçın yağını fakat kısa bir süre için etkili olduğunu söyleyebilirim.sürerken dudaklarınızın dışına taşırmamaya dikkat etmelisiniz.

bayanlar bu tarçın yağını sürdükten sonra hiç yıkamıyormusunuz ne biliyim dudaklar da acı bir tat bırakıyor mu diye merak ettim sanırım geçici bir yöntem sürüldüğü zaman etki ediyor heralde?

kızlar küçükken beni bisiklet çarptı.resmen üstümden geçti.dudaklarım yüzümü kapayacak şekilde şişti.günlerce yemek yiyemedim.ağzıma suyu bile pamukla sıktılar.dudakbağım zedelendi.çok aşırı kan keybettim.sonrasında dudaklarım o halde kaldı.türkan şoray angelina falan halt etmiş.küçükken koca dudaklı diye alay ederlerdi hep ağlardım.ama şimdi slikon mu çok güzel dudaklarınız var diye hiç tanımadığım insanlar bile sorar :))))

kızlar küçükken beni bisiklet çarptı.resmen üstümden geçti.dudaklarım yüzümü kapayacak şekilde şişti.günlerce yemek yiyemedim.ağzıma suyu bile pamukla sıktılar.dudakbağım zedelendi.çok aşırı kan keybettim.sonrasında dudaklarım o halde kaldı.türkan şoray angelina falan halt etmiş.küçükken koca dudaklı diye alay ederlerdi hep ağlardım.ama şimdi slikon mu çok güzel dudaklarınız var diye hiç tanımadığım insanlar bile sorar :))))

aynı olay bana da oldu ama bana bisiklet çarpmadı ben bisikletle yere çarptım :bbo: ağzımın üstüme düştüm üst dudağım burnuma değiyordu konuşamıyordum bile ama yine eskisi gibi oldular tabi sen yine kazadan bir fayda görmüşsün ben çektiğim acıyla kaldım :) bi daha mı düşüttürsem kendimi napsam :Ddelikafadulden

Back