• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doldurma,açık parfümler hakkında bilgisi ve önerisi olan arkadaşlarr..

bende açık parfüm kullanıyorum çok hoş kokular var ben enson meri cull kullandım ve muhteşem bir koku 10 lira :lepi:

Açık parfümlerin esans oranı çok düşük. Bu nedenle bozulma süresi kısa. Bunun yapıldığı yerde günışığı aldığınıda düşünürseniz felaket. Kullandıktan bir süre sonra alkol kokuyorsunuz. Pamuklu olmayan giysilerde daha belirgin. Koku konusunda çok hashasım ben keskin alkol kokusu "ucuz parfümüm" diye bağırıyor resmen.
Parfümler orjinal kutularında saklanmalıdır. Buna rağmen raf ömürleri 3 yıl.
Dolma parfüm kardeşim almıştı. ınanılmaz alkol kokuyor. Atmaya kıyamadı WC de koku giderici olarak kullanıp bitirdi.
Ücreti ekonomik mukakkak.

elbette orjinalleri gibi olmas ama herkes de bi parfüme 100 lira veremez.10 15 liraya alınan acık parfümlerde de marka önemli tabi dp yada ixora derim ben.ama acık parfumlerin bozulma süreleri daha kısa olduu için az alın kıslar 30 ml falan alın bitince yeniden alın derim.promosyonlara falan aldırmaın derim ben

arkadaşlar d&p yi ben bilmiyorum.ıspartada oturuyorum burda varmı bilmiyorum.burada bir açık parfümcü var saglık bakanlıgı onaylıymış.almalımıyım sizce??

d&p ilk defa kullandım geçen hafta açık kullanmıodum genelde ama d&p den memnun kaldım ben çok yüksek fiyatlılarda artıkk d&p tercih edicem artıkk bayanssulusmile

facebookta ekleyip dilediğiniz kokuyu seçip adrese teslimden yararlanabilirsiniz.kokularımız orjinal kalitesinde ve kalıcılığındadır.koku seçimi hakkında sormak istediğinz varsa yardımcı olabilirim .
STNLY Cosmetics & Perfume veb adresimiz<
stnly açık parfüm kozmetik olarakta facebooktan ekleyebilirsiniz:93:

facebookta ekleyip dilediğiniz kokuyu seçip adrese teslimden yararlanabilirsiniz.kokularımız orjinal kalitesinde ve kalıcılığındadır.koku seçimi hakkında sormak istediğinz varsa yardımcı olabilirim .
STNLY Cosmetics & Perfume veb adresimiz<

STNLY Cosmetics & Perfume web adresimiz<

Back