• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doldurma,açık parfümler hakkında bilgisi ve önerisi olan arkadaşlarr..

kızlar geçen gün gittim şu parfümlerden alyım dedim..
bir sürü koku denedim yanınada bi kavanoz da kahve koymuşlar
denedim kokladım durdum benneyaptımki
sonunda da en son denediğimi aldım almaz olaydımm :bbo:
çok kötü yaaaa
hot coter mi neee yanlışda olabilir adıı
ne kötü yaa hiç kimse beğenmiyo :çok üzgünüm:
boş yere aldımm.bu defa alırsam düşündüğüm bir iki isim var direkt onları denicem şakkıdı

Ben şahsen oriflame danışmanı olmama rağmen elimde birsürü oriflame parfümü warken gidiyorum açık parfüm alıyorum kızlar bence daha kalıcı oluyo kesinlikle,naomi campbell kullanıyorum ben çok güzel bi koku tavsiye ederim

benimde bu parfümden var canım athenadan almıştım tam bir kış kokusu çok beğeniyorum çokda kalıcı bi arkadasımın bebeğini kucağıma alıp sevmiştim cocuğunu kucağına almıştı ayy nasıl sinmişti koku herkezde bayılmıstı

bende bu ay açık parfüm aldım... çok kalıcı yaaa... bu güne kadar boşuna para vermişim... artık hep açık kullancam bu ay weekend aldım hoş ama biraz ağır bi koku şimdi başka almayı düşünüyorum ama karar veremedim :uhm: ne alsammm

Doldurma parfümler çok çabuk bozuluyor ben hiç sevmedim 2 kez deneme amaçlı almıştım ama en fazla 1 ay dayanıyor sonra koku bozuluyor

şeker zaten en fazla bir ay gidiyor bir şişe parfümm, hatta daha bile az gittiği oluyooor, sen nasıl bitiremiyorsunkiiii şakkıdı
sen yenisin galibaakaydirigubbakcemile3 elini korkak alıştırma, bol bol sık şekerim sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar birde şimdi yine açık ama parfümlerin orjinal şişelerinde parfüm satıyolar onlardan deneyen varmı aranızda ????

nasıl şeker, dplermemi orjinal şişesiyle yoksa gittigidiyordakilerdenmi bahsediyorsun?

kısslar açık parfümlerde tercihiniz neeee :uhm:

bnce sen beğendiğin parfümler varsa onları dp den bak, nasıl diye. güzel yapılmış olanı alırsın kaydirigubbakcemile4

yaa bende bu doldurma parfümler alerji gibi bişey yapıyoo acayip hapşırtıyoo ama yine alayım diyorum..şimdi malum önümüz bahar ve yaz..benim tenim de buğday.yaşım 31.yaşıma tenime mevsime uygun bi parfüm önerebilirmisiniz..yaz kokuları genelde sabunumsu filan oluyo, öle de istemiyorum..yani bi özelliği olsun istiyorum kokusu hoş olsun yanii.klasik bişey olmasın..çok şeymi istiyoruuummmmm .. önerilerinizi bekliyorummm kardeşler..:içelim:

ack parfmn fiatıda qayet uyqun oLuomuş die duydum...? nedir durumLArr

kızlar dün athena diye bir açık parfümcüden parfüm aldım ama hiç mi hiç kalıcı değil,kolonya gibi aynı ya,üzüldüm verdiğim paraya,burdan alırsanız eğer 2 kez düşünün ve sıkın 1 gün bekleyin sonra alın derimyerimseniben d&p gibi kalıcı değil:sm_confused:

geçende kuzenime sevgilisi bir atkı hediye etmişti üzerine kokusundan sıkmıştı d&p den alıp kullanıyormuş...inanır mısınız kaç gün geçti hala koku üzerindeydi ve harika kokuyordu kuzenime ayıp olmayacağını bilseydim atkı hiç bırakmak istemiycektim gerçekten harika kokuyordu....ama benim merak ettiğim birşey var bu doldurma parfümler ortalama ne kadar eder bilen var mı acaba?

geçende kuzenime sevgilisi bir atkı hediye etmişti üzerine kokusundan sıkmıştı d&p den alıp kullanıyormuş...inanır mısınız kaç gün geçti hala koku üzerindeydi ve harika kokuyordu kuzenime ayıp olmayacağını bilseydim atkı hiç bırakmak istemiycektim gerçekten harika kokuyordu....ama benim merak ettiğim birşey var bu doldurma parfümler ortalama ne kadar eder bilen var mı acaba?

canım fiyatını soruyorsun heralde,genellikle 50 ml leri 10-15 tl arası değişiyor..gayet uygun yani

iksir marka açık parfümleri öneririm.izmirde bazı semtlerde var. orjinallerine çok ama çok yakın.özellikle chance,jadore ve armani code

kuzenim cemden hp almıştı çok kalıcı ve süper kokuodu dpyide tavsiye ederim noası güzel.ama noa hpye göre çk çok hafif bi parfüm :)

kızlar geçen gün gittim şu parfümlerden alyım dedim..
bir sürü koku denedim yanınada bi kavanoz da kahve koymuşlar
denedim kokladım durdum benneyaptımki
sonunda da en son denediğimi aldım almaz olaydımm :bbo:
çok kötü yaaaa
hot coter mi neee yanlışda olabilir adıı
ne kötü yaa hiç kimse beğenmiyo :çok üzgünüm:
boş yere aldımm.bu defa alırsam düşündüğüm bir iki isim var direkt onları denicem şakkıdı

Ben ixora'nın satış temsilciğini yapıyorum. Hot couture'den çok kişi aldı ve hepsi de çok memnun kaldı. Sanırım d&p'ninkinde sorun var. İxora'da 100 ml 24 tl (satış temsilcisi aracılığıyla alırsanız tabi) yanına bir de 30 ml hediye veriyor. Ve kokuları da gayet kalıcı ve güzel...

Back