vardiya değişimi sonrası tekrar gittim karakola o polis memurunun sıkıntılı olduğunu söyledi diğer polis arkadaşlar kendilerinin de çok çektiğini söylediler amire yarın şikayet edeceğim gittiğim saatte kimse yoktu hiç yoğun bi mahallede değilim uykudan uyanıp geldi yapmak istemedi başka işler de bırakmış hep gelen ekibe
Üzülmeyin ama bir şey diyeceğim; hiçbir dyson süpürgenin 5.500 tl olamayacağını düşünmediniz mi?5500 açıklama kısmına sipariş no adı altında bi numara yazdım
zaten bu yarı fiyat 10.500 e anlaştık kalanı ürün tesliminden sonra atarım dedim uygundu yine de şüphelendim defalarca sordum nişan attım kurtulmak şstiyorum kalan eşyalardan dediÜzülmeyin ama bir şey diyeceğim; hiçbir dyson süpürgenin 5.500 tl olamayacağını düşünmediniz mi?
Üzülmeyin ama bir şey diyeceğim; hiçbir dyson süpürgenin 5.500 tl olamayacağını düşünmediniz mi?
zaten bu yarı fiyat 10.500 e anlaştık kalanı ürün tesliminden sonra atarım dedim uygundu yine de şüphelendim defalarca sordum nişan attım kurtulmak şstiyorum kalan eşyalardan dedi
evet çok gel git yaşadım ama düştüm dediğim gibi zor bir süreçten geçtiğim bi dönem sağlıklı düşünemedimGeçmiş olsun .
Hiç tanımadığınız birine nasıl 5500 TL gönderiyorsunuz ?
3 kuruş fazla verin bilindik sitelerden alın.
aynen Allahından bulsun bi tlf numarası var yazışmalar var sahte link attığına dair o link var nasıl bi şey yapamıyor emniyet bende onu anlamıyorum ya bi şeyler yapılmadığı için çok artmış bu durumlar yazık günah kolay para kazanamıyoruz çok pahalı diye böyle 2.el elinden çıkarmak isteyen fazladan hediye gelen var mı diye bakıyoruz bi de oradan kazık yiyoruzKurtulmak isteyen bedavaya dağıtırdı millete, ya da fiyatına verirdi dolandırıcı işte ajitasyon yapmış ş..siz
1 senede bütün ürünlerine %50 zam geldi inanılır gibi değilDüzleştiricisi bile 9500 TL, yerleşik hayata geçersem alıcam
aynen Allahından bulsun bi tlf numarası var yazışmalar var sahte link attığına dair o link var nasıl bi şey yapamıyor emniyet bende onu anlamıyorum ya bi şeyler yapılmadığı için çok artmış bu durumlar yazık günah kolay para kazanamıyoruz çok pahalı diye böyle 2.el elinden çıkarmak isteyen fazladan hediye gelen var mı diye bakıyoruz bi de oradan kazık yiyoruz
1 senede bütün ürünlerine %50 zam geldi inanılır gibi değil
Evet ürünler güzel ben de gittim bir heves aldım ama airwrap benim saçıma pek tutmuyo ince telli olduğu içinAma çok güzeller yaarkadaşımda süpürgesini gördüm halıyı koparıyor resmen öyle böyle süpürmüyor.
Avmde de müşteri temsilcisi saçlarıma maşa yaptı maşa aletiyle o kadar güzel ki
gerçekten bu marka ayrı diğer markalar ayrı
Konu sahibi N Nitrit Gold haklı çünkü kendi mağazaları veya onlinedan (dyson sitesi veya satıcısı dyson Türkiye olan yerler) almayanlara garanti değişim falan da vermiyorlar haberiniz olsun. Bence biraz uğraşın alabilirsiniz paranızı.Canım bi daha böyle 2. Ele bulaşma
Ben de alıcam bu ürünlerden ilerde, t.. yol’ dan kendi sitesinden kredi kartına taksit ile, sen de öyle yap garantici ol bir dahakine, tecrübe olarak düşün bunları
kızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
edit:karakola gittim yarın 6 dan sonra gel diyor böyle bi şey olabilir mi saatli şikayet mi alınıyor
kızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
edit:karakola gittim yarın 6 dan sonra gel diyor böyle bi şey olabilir mi saatli şikayet mi alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?