dolandırıldım

Sinir oldum ya o herife, neyse inşallah çözüm bulursunuz

Üzülmeyin ama bir şey diyeceğim; hiçbir dyson süpürgenin 5.500 tl olamayacağını düşünmediniz mi?
zaten bu yarı fiyat 10.500 e anlaştık kalanı ürün tesliminden sonra atarım dedim uygundu yine de şüphelendim defalarca sordum nişan attım kurtulmak şstiyorum kalan eşyalardan dedi

zaten bu yarı fiyat 10.500 e anlaştık kalanı ürün tesliminden sonra atarım dedim uygundu yine de şüphelendim defalarca sordum nişan attım kurtulmak şstiyorum kalan eşyalardan dedi

Kurtulmak isteyen bedavaya dağıtırdı millete, ya da fiyatına verirdi dolandırıcı işte ajitasyon yapmış ş..siz

Geçmiş olsun .
Hiç tanımadığınız birine nasıl 5500 TL gönderiyorsunuz ?
3 kuruş fazla verin bilindik sitelerden alın.
evet çok gel git yaşadım ama düştüm dediğim gibi zor bir süreçten geçtiğim bi dönem sağlıklı düşünemedim

Kurtulmak isteyen bedavaya dağıtırdı millete, ya da fiyatına verirdi dolandırıcı işte ajitasyon yapmış ş..siz
aynen Allahından bulsun bi tlf numarası var yazışmalar var sahte link attığına dair o link var nasıl bi şey yapamıyor emniyet bende onu anlamıyorum ya bi şeyler yapılmadığı için çok artmış bu durumlar yazık günah kolay para kazanamıyoruz çok pahalı diye böyle 2.el elinden çıkarmak isteyen fazladan hediye gelen var mı diye bakıyoruz bi de oradan kazık yiyoruz

Geçmiş olsun , acaba masak iletişimdende mi yazsan tek sen değilsindir hesabı incelerler

Canım bi daha böyle 2. Ele bulaşma

Ben de alıcam bu ürünlerden ilerde, t.. yol’ dan kendi sitesinden kredi kartına taksit ile, sen de öyle yap garantici ol bir dahakine, tecrübe olarak düşün bunları

1 senede bütün ürünlerine %50 zam geldi inanılır gibi değil

Ama çok güzeller ya arkadaşımda süpürgesini gördüm halıyı koparıyor resmen öyle böyle süpürmüyor.

Avmde de müşteri temsilcisi saçlarıma maşa yaptı maşa aletiyle o kadar güzel ki

gerçekten bu marka ayrı diğer markalar ayrı

Bende yurt dışından getiriyorum diyenlere bakmıştım alıcısı çok olunca dolandırıcılarada pazaryeri olmuş alternatif lere hiç bulaşmamak lazım

Evet ürünler güzel ben de gittim bir heves aldım ama airwrap benim saçıma pek tutmuyo ince telli olduğu için ama düzleştiriciden memnunum
Canım bi daha böyle 2. Ele bulaşma

Ben de alıcam bu ürünlerden ilerde, t.. yol’ dan kendi sitesinden kredi kartına taksit ile, sen de öyle yap garantici ol bir dahakine, tecrübe olarak düşün bunları
Konu sahibi N Nitrit Gold haklı çünkü kendi mağazaları veya onlinedan (dyson sitesi veya satıcısı dyson Türkiye olan yerler) almayanlara garanti değişim falan da vermiyorlar haberiniz olsun. Bence biraz uğraşın alabilirsiniz paranızı.

Savcılıkla görüşün. Biraz zaman alsada en azından haklarında yapılacak soruşturma ile takibe alınırlar.

Gelmiş geçmiş olsun inşallah arkadaşım.

Olumlu sonuç alırsınız inşallah.

Çok geçmiş olsun. Bunun için savcılığa başvurun derim. Ss alın konuşmaları. Eft yi de. Olabilir hepimiz insanız. Güvenli siteler dışında alış veriş yapmayın. Olmuşla bitmişe çare yok. Hakkınızı arayın sonuna kadar.

Eğer şuan için bir sonuç alamadıysanız. Eftyi yanlış hesaba yaptım, iban'ı yanlış yere gönderdim diye bankanızı arasanıza. Böyle karışıklar oluyordur bir önlemleri iptalleri vardır.

Paranı geri almak için hangisi kolaysa onu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…