- 20 Ekim 2009
- 7.576
- 11.398
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karakola gittim yarın akşam 6 dan sonra gel dedi ya bi şikayeti zapta geçirecekler onu bile yapmadılar zaten bulamayacaklar kendi de bunu ima esip yarın gel dedi
Ben aldım ama 2 sene sonra :) bi anlamı ve değeri kalmadıTürkiye’de dolandırılıp parasını geri alana henüz rastlamadım ama inşallah siz alırsınız.
İnsanların iyi niyetinin kötüye kullanılması çok kötü gerçektenkarakola gittim yarın akşam 6 dan sonra gel dedi ya bi şikayeti zapta geçirecekler onu bile yapmadılar zaten bulamayacaklar kendi de bunu ima esip yarın gel dedi
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz içingeçmiş olsun almanıza sevindim ben alamayacağım biliyorum ama en azından başkalarının canı yanmasın isterim nasıl bir adalet sistemimiz var watsapp yazışmaları var delil var telefonundan bu yazışmayı nerde yaptığı belli olmuyor mu hts kaydından neden bi şey yapılmıyor anlayamıyorum
Ay kusura bakmayın ş..siz hırsız hem çalıp hem de cezasına itiraz mı ediyorBenim telefonum calindiginda bundan 10 sene once karakolda bisey olmaz, sonuc cikmaz demişlerdi. Dusunun tuşlu telefondan bahsediyorum. Savcılığa gittik. 6 ay icinde hem telefonumu hem hirsizi hem hirsizin telefonumu sattigi kisiyi buldular. Mahkeme oldu, o zamanlar aile baskisiyla zararimin tazminini istemedim sikayetci degilim dedim. Ama bitmemis. Mahkeme ceza vermis, onlarda itiraz etmis. Yillarca ugrasmislar.
Siz vazgecmeyin, sikayetci olun. Ugrassin dursunlar
En azından başka insanların canının yanmasına mani olmuşsunuz ne güzel.. ay çok sinirleniyor bu kadar pislik yapıp ellerini kollarını sallayarak dışarıda olmalarınaBiz de 5 sene önce dolandırıldık, şikayetçi olduk, para gitti tabi, dolandırıcı denetimli serbestlikle dışarıdaydık, bizim şikayetimizle tekrar hapse girdi, başka da bir sonuç elde edemedik.
Bende gecen aylarda farkettim. 3 yil surmus dava. Ben şikayetimden vazgectigim icin hirsiza beraat, telefonu satin alan kisiye düşme vermisler.Ay kusura bakmayın ş..siz hırsız hem çalıp hem de cezasına itiraz mı ediyorutanmaz herif
Aynısı benim başıma geldi , karakola şikayet ettim ama sonuç alamadım. Bi bardak soğuk su iç dediler. Dyson çeteleri var hepsi dolandırıcı malesef yalancı hepsikızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
edit:karakola gittim yarın 6 dan sonra gel diyor böyle bi şey olabilir mi saatli şikayet mi alınıyor
Çok geçmiş olsun 2021 yazında villa kiralama şirketi tarafından dolandırılmıştık,koydukları türsab belgesi kopyalamaymış nokta yerine - falan kullanmışlar asla anlayamadık belgeye güvenip eft yapmıştık tabii sonra anladığımızda ben o sinirle cimere yazdım. Olay olduğunda haziran sonuydu eylülde beni karakoldan aradılar ifadeye çağırdılar. Wp konuşmaları, banka dekontuyla birlikte ifade verdim bu sene şubat ayında hesap sahibine dava açılmış mahkemeye gelmedi bi de avukat tutmuşkızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
edit:karakola gittim yarın 6 dan sonra gel diyor böyle bi şey olabilir mi saatli şikayet mi alınıyor
sahibinden de yaptım güvenilir diye bilinir siteyi kopyalamışlarGüvenip nasıl bilinmedik siteden alışveriş yapıyorsunuz anlamıyorum ben