aradım fast işe yapmışsınız direk geçiyor hesaba bi şey yapamayız şikayet edin diyor gün ağarınca karakola gideceğimBankayı arayın hemen. Para iadesi yaptılar dolandırıldım diyin.
Her site için yapıyorlar mı ama bankayla bir görüşün muhakkak. Belki parayı iade yaparlar
Sahibinden gibi bir sitede nasıl dolandiriliyorsunuz kikızlar çok kötü günler geçiriyorum boşanma aşamasındayım boşluğuma denk geldi sahibinden de dyson süpürge alacağım diye dolandırıldım önce dolap uygulamasından iletişime geçtik sonra sahibindene fast yaptım zaten içim huzursuzdu yarım saat sonra müşteri temsilciini arayıp dolandırıldığımı anladım karkola gitsem bi şey çıkarmı,her şey üst üste mi gelir nasıl böyle haram yiyebiliyorlar
Savcılığa suç duyurusunda bulunun havale yaptığınız hesabı, ibanı, sahibindenin sizi yönlendirdiği ödeme yerinin ekran kaydını, hesap sahibini, ilan resmini ,konuşmalarınızı , görüştüğünüz tel numarasını dilekçe ekine ekleyin ve nitelikli dolandırıcılıktan şikayetçi olun. Bunlar çete aynı şekilde dolandırılan tek siz değilsiniz.aradım fast işe yapmışsınız direk geçiyor hesaba bi şey yapamayız şikayet edin diyor gün ağarınca karakola gideceğim
Öyle bir düzenek kurmuşlar ki. Orjinal sahibinden değil. Ona benzer bir siteye gönderiyor. O da ödeme yeri olarak ilan no yazmış güvenli havale yaptırabilirsiniz diyor. Hatta güvenli havale ve paranızın güvenliği için 8 tl de ödeyebilirsiniz diyeSahibinden gibi bir sitede nasıl dolandiriliyorsunuz ki
sabah karakola gideceğimSavcılığa suç duyurusunda bulunun havale yaptığınız hesabı, ibanı, sahibindenin sizi yönlendirdiği ödeme yerinin ekran kaydını, hesap sahibini, ilan resmini ,konuşmalarınızı , görüştüğünüz tel numarasını dilekçe ekine ekleyin ve nitelikli dolandırıcılıktan şikayetçi olun. Bunlar çete aynı şekilde dolandırılan tek siz değilsiniz.
Karakol değil savcılığa gidin. Daha hızlı oluraradım fast işe yapmışsınız direk geçiyor hesaba bi şey yapamayız şikayet edin diyor gün ağarınca karakola gideceğim
Çok gecmis olsun.Öyle bir düzenek kurmuşlar ki. Orjinal sahibinden değil. Ona benzer bir siteye gönderiyor. O da ödeme yeri olarak ilan no yazmış güvenli havale yaptırabilirsiniz diyor. Hatta güvenli havale ve paranızın güvenliği için 8 tl de ödeyebilirsiniz diyebunlar çete ve bir sürü kişi dolandırıldı böyle
dolaptan konuştuk sahibindende alım işlemini gerçekleştirdim her yerdeler zaten içime sinmiyordu sinmeye sinmeye yaptım anında farkettim yarım saatte ama iş işten geçtiÇok üzüldüm keşke dolap uygulaması üzerinden vs alsaydınız. Kendinizi güvenceye alsaydınız. Muhakkak sonuç alırsınız ama uğraştırır işte
pazar günü adliye kapalıdırKarakol değil savcılığa gidin. Daha hızlı olur
Nöbetçi savclık olurpazar günü adliye kapalıdır
gün ağarınca gideyimNöbetçi savclık olur
bulundum bi şey çıkabilir miCimere de şikayette bulunabilirsiniz şu an.
Genelde işe yarıyor ama bu durumlarda emin değilim. Yani en azından savcılığa gidene kadar bi aksiyon almış olursun diye önerdimbulundum bi şey çıkabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?