Dolama

TATOSH

yuvasina asik 🤲❤
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2007
4.523
784
slm kızlar ..
annemin başparmagı maalesef dolama olmuş..inanın çok kötü..anneciğimin canı acıyor ve ben buna üzülüyorum..tavsiye edebileceginiz birşeyler varmı...kızlar yardımlarınızı bekliyorum:KK43:(

gecmiş olsun bizim de bebegin iki bas parmagı olmus dolama dr ılık sabunlu suyla cıkayıp pomat mıydı hatırlamıom pansuman yapıo her gun

Canim dolama denen sey buyuk bir sikinti yada uzuntu sonrasi ortaya cikiyormus duydugum kadariyla ve tirnagi dusurecek baska care yok!benim iki parmagimda birden cikmisti annem oldugunde ve acisi gercekten cok fazladir zonklar resmen,tirnaklarimin ikiside dustu ve ondan sonra iyilesmeye basladi,sonra tirnaklarim yeniden cikti yavas yavas,bir doktorada gosterebilirsiniz,agri kesici falan iyi gelir agrisina.

Bende de olmuştu..Malum kocakarı ilcı denedim.)
Soğanı soyup kaynattım..(Cücüğünü) İç kismını parmağıma sarıp temiz bir bezle sardım..Sabaha düzelmişti.
Ama kremi veya daha mantıklı yolları da olabilir tabii.))

gecmış olsun tatoşcum:çok üzgünüm:

saol canım bende inan çok üzgünüm..çünki kendisi şeker hastası ve bu türr yaralar çok büyük sorunlara yol açabilir..saol canım benim kendine iyi bakkk

Canim dolama denen sey buyuk bir sikinti yada uzuntu sonrasi ortaya cikiyormus duydugum kadariyla ve tirnagi dusurecek baska care yok!benim iki parmagimda birden cikmisti annem oldugunde ve acisi gercekten cok fazladir zonklar resmen,tirnaklarimin ikiside dustu ve ondan sonra iyilesmeye basladi,sonra tirnaklarim yeniden cikti yavas yavas,bir doktorada gosterebilirsiniz,agri kesici falan iyi gelir agrisina.

evet canım annem dr.gitmiş ve tırnagın düşecegini söylemiş..ve mutlaka antibiyotik kullanması gerektiğini söylemiş...bakalım canım..ilğin için sonsuz teşekkürler...

gecmiş olsun bizim de bebegin iki bas parmagı olmus dolama dr ılık sabunlu suyla cıkayıp pomat mıydı hatırlamıom pansuman yapıo her gun

ayyy annemim acı çektiğini düşünüyorum yavrundahada fazlasını çekiyordur..umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar...bebişine çok geçmiş olsun...

Soğanı soyup kaynattım..(Cücüğünü) İç kismını parmağıma sarıp temiz bir bezle sardım..Sabaha düzelmişti.

canım dr.ların verdiği ilacın yanında bunu da mutlaka deneyecegim..saol allah hepinizden razı olsun...

tatoşcum öncelikle çok geçmiş olsun. benim babamda çıkıyordu. eczanelerde satılan kara merhemlerden alıp sürüyordu.

tatoşcum öncelikle çok geçmiş olsun. benim babamda çıkıyordu. eczanelerde satılan kara merhemlerden alıp sürüyordu.
evet canım bu iki yöntemde çok iyi geliyor bendede sık sık olu her ikisinden birini denerim ve sonuç mükemmel hemen geçiyor soğan biraz daha fazla tesirli diyebilirim geçmiş olsun

kızlar teşeşkürler ilğiniz için ama dolama büyük bir kısmı başparmağının tırnagının altında bu yüzden çogu uyguladığımız yöntem pek işe yaramadı...yani tırnagın altında hala intihap duruyor...valla ne yapacagımızı şaşırdık..bilginiz varsa bu konuda yardım edin lütfen::::::::KK43:

evet canım bu iki yöntemde çok iyi geliyor bendede sık sık olu her ikisinden birini denerim ve sonuç mükemmel hemen geçiyor soğan biraz daha fazla tesirli diyebilirim geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım...soğanı denedik..gerçektende işe ytaradı ama tırnagın altındakine hiçbir şey yapmadı...:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

X