Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmış olsun tatoşcum:çok üzgünüm:
Canim dolama denen sey buyuk bir sikinti yada uzuntu sonrasi ortaya cikiyormus duydugum kadariyla ve tirnagi dusurecek baska care yok!benim iki parmagimda birden cikmisti annem oldugunde ve acisi gercekten cok fazladir zonklar resmen,tirnaklarimin ikiside dustu ve ondan sonra iyilesmeye basladi,sonra tirnaklarim yeniden cikti yavas yavas,bir doktorada gosterebilirsiniz,agri kesici falan iyi gelir agrisina.
gecmiş olsun bizim de bebegin iki bas parmagı olmus dolama dr ılık sabunlu suyla cıkayıp pomat mıydı hatırlamıom pansuman yapıo her gun
bnm bi bilgim yok geçmiş olsn demek istedim....
Ketentohumu: Bronşit ve soğuk algınlığında faydalıdır. Lavman olarak kullanılırsa kabızlığı giderir. Müzmin öksürüğü keser. Dolama, köpekmemeleri ve her türlü çıbanın tedavisinde faydalıdır.
http://www.kadinlarkulubu.com/bitkiler-ne-ise-yariyor-t23811/index.html?p=218106&highlight=dolama
"dolama" yazarak forumda arama yaparak bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bende de olmuştu..Malum kocakarı ilcı denedim.)
Soğanı soyup kaynattım..(Cücüğünü) İç kismını parmağıma sarıp temiz bir bezle sardım..Sabaha düzelmişti.
Ama kremi veya daha mantıklı yolları da olabilir tabii.))
tatoşcum öncelikle çok geçmiş olsun. benim babamda çıkıyordu. eczanelerde satılan kara merhemlerden alıp sürüyordu.
Bende de olmuştu..Malum kocakarı ilcı denedim.)
Soğanı soyup kaynattım..(Cücüğünü) İç kismını parmağıma sarıp temiz bir bezle sardım..Sabaha düzelmişti.
Ama kremi veya daha mantıklı yolları da olabilir tabii.))
evet canım bu iki yöntemde çok iyi geliyor bendede sık sık olu her ikisinden birini denerim ve sonuç mükemmel hemen geçiyor soğan biraz daha fazla tesirli diyebilirim geçmiş olsuntatoşcum öncelikle çok geçmiş olsun. benim babamda çıkıyordu. eczanelerde satılan kara merhemlerden alıp sürüyordu.
evet canım bu iki yöntemde çok iyi geliyor bendede sık sık olu her ikisinden birini denerim ve sonuç mükemmel hemen geçiyor soğan biraz daha fazla tesirli diyebilirim geçmiş olsun
cok gecmisler olsun