- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
Canım çok geçmiş olsun...bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olmak isterdim
teşekkürler canım..allah razı olsun senden..:1hug:a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun...bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olmak isterdim
canım geçmiş olsun
benım bıldıgım kadarıyla çiğnenmiş lokumda iyi geliyor
Denemende yarar var
Tekrar geçmiş olsun
Allah senden de razı olsun canım.. Umarım iyileşir bir an önce.. a.s.teşekkürler tatlım..hemen girecegim siteye..allah razı olsun..
slm kızlar ..
annemin başparmagı maalesef dolama olmuş..inanın çok kötü..anneciğimin canı acıyor ve ben buna üzülüyorum..tavsiye edebileceginiz birşeyler varmı...kızlar yardımlarınızı bekliyorum(
çok geçmpis olsunNoldu canım annenin parmağı? Ne iyi geldi, ne durumda şuan? Ben de çare ararken denk geldim. Konuyu hortlatıyorum ama bir sonuç yokmuş, böylelikle çözüm buluruz belki. Parmağım felaket durumda, tırnağım çürüdü düşmek üzere
çok geçmpis olsun
sogani denedinmi ?
dr ilaç veriyor ondan aldinmi ?
bana dr parmaginda morluk olursa hemen acile git demisti, bu yuzden bi kaç kiside kolda hissiyat kaybi yaandiigni gormus galiba sinirler zarar gormus zor ameliyatlari fln var demisti ise çok yaramayan aman dikkat et bu kisma
sogani kizdir koy baya aliyor acisini
Canım zamanla tırnak düşüp yerine gelene kadar bir haylı zaman gecti sonrasında topukda catlakla birlikte intihap akmaya başladı onu bir türlü geciremedik enfeksiyon nedeniyle hastanelerde kaldık bir yeri düzeltirken diğer tarafı bozuluyordu ve 2014 de annemi kalpden dolayı kaybettim cektigi acıları hiç unutamıyorum mekanı cennet olsunNoldu canım annenin parmağı? Ne iyi geldi, ne durumda şuan? Ben de çare ararken denk geldim. Konuyu hortlatıyorum ama bir sonuç yokmuş, böylelikle çözüm buluruz belki. Parmağım felaket durumda, tırnağım üp çürüdü düşmek üzere
Cok gecmiş olsunÇok sağol canım. Dün gece közlenmiş soğanı sarıp yattım ama parmağımdan düşmüş. Acıyla zonklama gitmiş onun dışında bi değişiklik yok. Ama dursaydı eminim daha iyi olacaktı. Bu gece ve geçene kadar her gece devam edicem. Krem çok yavaş etki etti.