Dolama

canım geçmiş olsun
benım bıldıgım kadarıyla çiğnenmiş lokumda iyi geliyor
Denemende yarar var
Tekrar geçmiş olsun

canım geçmiş olsun
benım bıldıgım kadarıyla çiğnenmiş lokumda iyi geliyor
Denemende yarar var
Tekrar geçmiş olsun

allah razı olsun bir tanem..ama lokumu denedik..hiçbirşey olmadı..gerçi şimdikiler hakiki lokum değilki..sevgiler:1hug:a.s.

saolun kızlar ilğiniz için hala parmak iyileşmedi şimdide tırnak çıkıyor alttan yeniden tırnak geliyor ..çektirelim dedik dr.izin vermedi yeni tırnak zamanla onu iterek çıkacak dedi...bekliyoruz...allah beterinden korusun bunada binlerce şükür..allah hepinizden razı olsun...

kızlar bir kaç gündür benimde sağ elimin işaret parmağı ağrıyor ve kızarmaya başlamıştı.dün gece hiç uyutmadı zonkladı ve mosmor oldu.sabah babamın ve nişanlımın zoruyla soluğu doktorda aldım.bi antibiotik hap,ağrı kesici hap ve antibiotikli deri pomadı verdi.pansumana yolladı batticon ile temizlettirdi ve bi krem sürüp sargıya aldılar sabahtan beri elimi kalp seviyemden yukarıda tutuyorum.

kolonyalı pamuk sar,domateste beklet,sıcak suya sokun demişlerdi doktorum sakın yapma daha fazla enfeksiyon alır dedi.

bende yaşadım çok kötüydümafoldumben neler yapmadıkki ama babannemin söylemesiyle eczaneden fındık merhemi aldık o gün iltihap akmaya başladı.......

canım benim şimdi babaneme sordum bildiğimiz lokum varya ikiye bölerlermiş iç ıslak bölümü dolamanın üstüne koyup sararlarmış o iltihabını çekermiş öle yaparmış babanem inş ii olur

kızlar ölüyorum şu an zonk zonk intihap toplamış ne ayakkabı ne çorap giyemiyorm yrüyemiyorum delircemmmmm.kalbim parmağımda atıyo yaaaaaaaa

Ben de kucukken cok olurdu dolama hatirliyorum tirnaklarimin kenar derileriyle cok oynardim sanirim o yuzden mikrop kapardi ..ozaman kullandigim yontemleri hala uyguluyorum dolama olunca gerci eskisi kadar cok olmuyor artik..dayanabilecegim kadar sicaklikdaki suda bir iki dk bekletmek gun icinde birkac kere uygulanabilir.. birde bulursam gece cam sakizi sarip yatardim iltihabi cekip cikariyor..dolama cok ilerlemisse iltihap coksa ikinci yontem gercekten ise yariyor ..ben tirnagimi dolamadan doalayi hic kaybetmedim belkide erken tedaviye basliyorum :) sizde benim gibi tirnaginizin kenarindaki derileri temizlemeyi yada koparmayi seviyorsaniz islemden sonra mutlaka kolanya yada oksijenli su uygulayin ..herkese gecmis olsun ..:KK71:

Son düzenleme:
Valla bizde dolama olunca şekersiz türk kahvesi yapıp dayanabileceğin kadar soğutup parmağı onun içinde bekletirler hemen geçer.

su an benim parmagimda zonkluyor
sogani kozleyip koydum ins iyi gelir çok kotuu aciyor :KK43:(

slm kızlar ..
annemin başparmagı maalesef dolama olmuş..inanın çok kötü..anneciğimin canı acıyor ve ben buna üzülüyorum..tavsiye edebileceginiz birşeyler varmı...kızlar yardımlarınızı bekliyorum:KK43:(

Noldu canım annenin parmağı? Ne iyi geldi, ne durumda şuan? Ben de çare ararken denk geldim. Konuyu hortlatıyorum ama bir sonuç yokmuş, böylelikle çözüm buluruz belki. Parmağım felaket durumda, tırnağım çürüdü düşmek üzere :KK43:

Noldu canım annenin parmağı? Ne iyi geldi, ne durumda şuan? Ben de çare ararken denk geldim. Konuyu hortlatıyorum ama bir sonuç yokmuş, böylelikle çözüm buluruz belki. Parmağım felaket durumda, tırnağım çürüdü düşmek üzere :KK43:
çok geçmpis olsun
sogani denedinmi ?
dr ilaç veriyor ondan aldinmi ?
bana dr parmaginda morluk olursa hemen acile git demisti, bu yuzden bi kaç kiside kolda hissiyat kaybi yaandiigni gormus galiba sinirler zarar gormus zor ameliyatlari fln var demisti ise çok yaramayan aman dikkat et bu kisma

sogani kizdir koy baya aliyor acisini

çok geçmpis olsun
sogani denedinmi ?
dr ilaç veriyor ondan aldinmi ?
bana dr parmaginda morluk olursa hemen acile git demisti, bu yuzden bi kaç kiside kolda hissiyat kaybi yaandiigni gormus galiba sinirler zarar gormus zor ameliyatlari fln var demisti ise çok yaramayan aman dikkat et bu kisma

sogani kizdir koy baya aliyor acisini

Çok sağol canım. Dün gece közlenmiş soğanı sarıp yattım ama parmağımdan düşmüş. Acıyla zonklama gitmiş onun dışında bi değişiklik yok. Ama dursaydı eminim daha iyi olacaktı. Bu gece ve geçene kadar her gece devam edicem. Krem çok yavaş etki etti.

Noldu canım annenin parmağı? Ne iyi geldi, ne durumda şuan? Ben de çare ararken denk geldim. Konuyu hortlatıyorum ama bir sonuç yokmuş, böylelikle çözüm buluruz belki. Parmağım felaket durumda, tırnağım üp çürüdü düşmek üzere :KK43:
Canım zamanla tırnak düşüp yerine gelene kadar bir haylı zaman gecti sonrasında topukda catlakla birlikte intihap akmaya başladı onu bir türlü geciremedik enfeksiyon nedeniyle hastanelerde kaldık bir yeri düzeltirken diğer tarafı bozuluyordu ve 2014 de annemi kalpden dolayı kaybettim cektigi acıları hiç unutamıyorum mekanı cennet olsun

Çok sağol canım. Dün gece közlenmiş soğanı sarıp yattım ama parmağımdan düşmüş. Acıyla zonklama gitmiş onun dışında bi değişiklik yok. Ama dursaydı eminim daha iyi olacaktı. Bu gece ve geçene kadar her gece devam edicem. Krem çok yavaş etki etti.
Cok gecmiş olsun

Lokumda cok iii alır intihabı yani dikkat etmek lazım valla küçüçük bir iş başımıza neler açıyor

X