TATOSH canim benim ayagimin bas parmaginda dolama oldu, daha ilk gunden netten arastirirken senin sorunu gordum, butun yorumlari okudum, benim durumum tam senin anlattigin gibi, bende iltihabin ana yeri veya sebebi diyim, tirnak alti, sonra ilhitap komple parmaga yayildi, antibiyotik serum ve sonrasinda agzidan alinlar ile devam ettim, iltihap azaldi tabi ama tirnak alti halen yara var ve tirnagin kokunde olan yerde derinin rengi duzelmedi ve sis yani halen iltihap var tam senin anlattigin gibi, benim sorum var sana, hatirlattigim icin kusura bakma ama inanki cok caresizim, sorum su: annenin tirnagi ne kadar zamanda dustu, iltihap tamamen ne kadar surede bitti, iltihap tamamen cekildikten sonra mi dustu tirnak yoksa tirnagin dusmesiyle mi tamamen iltihap cekildi? Bunlar benim icin cok onemli lutfen cevapla, cunku iki doktora gittim, biri tirnak buyurken iltihabi aticak ve tirnak dusecek diyo digeri ise tirnagi cekelim dio, o yuzden cevabin cok onemli annenin tirnagi dusmesiyle mi tamamen cekildi iltihap, yoksa dusmeden once de cekilmis miydi iltihap, ve iltihap cekilmesi, tirnak dusmesi ne kadar surede oldu. Lutfeeen cevapla canim, gercekten cok onemli, ne kadar zor durum oldugunu yasadigim icin biliyosun. Cevabini bekliyorum simdiden cok tesekur ederim