- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
Canım evet ya diyete girdim neslişim ne zaman bitecek benim bu kiloyla derdim bilmemAyşecimmm diyette misin sen?:)) Bu arada cnmm off kendimi halen olmuş hamile kalmış hissetmiyorum insan herşeye korkuyo o kadar yaşananlardan sonra inanamıyor? Ve İnan çok dua et hiç isyan etme ben son zamalnlarda çok rahattım sende transferin olana kadar çok rahat ol ve güzel şeyler olsun..Beni düşün yıllardır tek ikimiz kalmıştık burada şimdi bir sen kaldın diğerlerini saymıyorum çünkü kimse gelmiyor... Ve ben inanıyorum senden de bu güzel haberi alacaz en yakın zamanda..
kız divi şikayet etme yaff gözüm korkuyoo valla:)) Bugünlerimizi aratmasın Rabbim..
Haksever cnmm ne kınası yaptınız? Sizde de mi var o adet, bir arkadaşta yapmıştı bizim...
Yaren size de geçmişler olsun umarım tez vakitte iyileşirler...
Ya herkes ne de çok şikayet etmiş çocuklarını kızlar bugünlere gelmek için neler geçirdik neler yaşadık düştük ağlaştık bunları hatırlayın lütfennn, önce kendinize sonra bize haksızlık etmeyin...
Bu kezde 79 la başladım diyete doktora gidene kadar 10 kilo verirsem daha ne isterim
Kışın başladığımda 82 dim şok olmuştum
Bu kez nereden baksan 3 kilo az bi sayıyla başladım hatta cumaertsiye kadar tartılmamayım diyorum belkim 78 i görürüm bu kez öyle çokda sıkmıyorum kendimi neslihan kafaya takmıyorum ama dikkat ediyorum
Maşallah sana canım doğurup gidersin hala inanamıyormusun ben olsam bende inanmazdım kolay mı kaç yıl sonra Allahım hayırlısı ile sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip etsin (amin)
Evet bir ben kaldım ne kadarda tembelim yavss