Dokuz Doğuranlar

ay ben ağladımya tutamıyorum kendimi şuan çok şükür rabbime sımsıkı tutunsun asla ama asla 9aydan önce çıkış yok ordan oyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhh

çok sevindim dmeem gerek bile yok sanırım kendim olmuş gb

bol bol uyu dogunca bu günlerini arıcaksın hamielleikte amma uzun geliyo onca yıl hasretten sonra 9 ay bitmicek ama dogunca sanki hep anneymişim diceksin çünkü hergün bir yıla bedel oluyo gzel dinlen vitaminlerini kan ilacını hep iç aksatma huzurlu mutlu sıkıntısız bi hailelik diliyorum sana canım çok ama çok mutlu oldum

allah şifa versin cnaım 2. olmaan anne oldum demeyin diyolardı ya senindse 2. oldu vakit yok dimi ben düşünemiyorum bile:18: allah nasılda kararlıyo aslında biz sabırsızız ne güzel büyük kızın ayrdım ediyodur sana hoş onunda ergenliği var sorunalrı var okulu varallah ayrdımcınız olsun

ah canım benden güçlüsün kesin benim kocam subay olsa sanırım ilk seneden işten istifa ederdi peki eşine yansıtıyo musun bunları nasıl dayanıyosun nasıl sakinleştiriyosun kendini yanlız hişssettiğinde herşeyle kendin uğraştıgında yoruldugunda

bide herkez bize destekçi tek çocuga baakamıyorum yorgunum ya erkenden evelendim evin yaşamına ayak uydurmak yordu beni gözümü eşimde doktorda açtım seneler yıprattı psikolojik olarakta sonra cocuk oldu hep istedigim hayal ettiğim şey eşimle planladıgım en güzel duam kabul oldu sonra eşimin işten cıkması borçlar çalışması eve gelmemsi sonra herşeyin bana bakması market pazar alışveriş çocugun işhitiyacı oluyo madur kalıyosun cocukla ha deyince çıkılmıyo ekmek almaya gidemeyip her ögüne makarna pilav yedigim oluyo bazen çok zor

çok haklısın canım hastalıkta sevinçte herzman aranıyo çünkü beraber istedik beraber kurduk hayalini diyo sık dişini 1bucuk sene kaldı hatta 6 ay sonra büyük bi kredi biticek cumartesi pazar çalışmıcAM NOLUR ÜZME BENİ SEN BÖYLE YAPARSAN ben güçlü olmamam diyo tamam diyorum belli etmiyim arkasında durum dag gb şikayet etmicem sölenmicem diyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum aglama krizleri tutuyo yavruma yansıyo sonra sütüm gidiyo huzursuzlanıyo kızımda zaten zor allah büyük hastalıkalrdan korusun bi bebekte olması gereken herşey zeynepte var tecrübesizizim annemler ablamlar uzaklar evimize hep gelemiyolar bilmiyorum yoruluyorum nasıl bi hayatmış cocuksuz olmak alıp başımı çıkar dolanırdım sıkıldımmı üzüldümü vurur kafayı uyurdum halsizmisin hiç çıkma yataktan ne kadar lüks şeyler geliyo bunlar artık günde 2 saat kesintisiz uyusam genç kız< gbyim bugün diyorum

ahh ahha annelerin hakkı neden ödenmezmiş neden cennet ayakalrına serilmiş anladım

Sana faceden de yazdım kuzum içimden geçenler oldu ALLAHIM sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

dedim ya pc yi kaç açtım kapadım inanmadım yeminle

Amin kuzum aminnn demek kesesini gördünüz ha maşalllah size kız
Kız sen afyonda tatilde değilmiydin daha yeni gelmedin mi gezmeden nasıl oldu bu iş anlamadım valla:44:
neyse olan olmuş rabbim sorunsuz 9 ay geçirmeni nasip etsin hayırlısı ile artık çalışmassında çalışmada hem babanız çalışsın artık gerçi adamda çalışıyo ama evinizin borcu bitti sanırım

5 temmuz gel gell hayırlısı ile inşalllahhhhh

canım benim tüylerim diken diken oldu maşallah süphanallah çok sevindim inan uzun zamandır giremiyorudum geldim ve senin haberini aldım çok mutlu oldum rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah uzun zamandır halay çekmemiştik çekim bari

nasılsınız canlar bayadır gelemedim gerçi bazen bakıp kimse birşey yazmayınca çıktım şimdi fırsat bu fırsat bakayım dedim neslihanın haberiyle karşılaştım çok sevindim darısı ayşemizin başına inşallah bende iki çocukla sıcaklarla uğraşıyorum senaya tuvalet eğitimine başlamıştık şükür onu hallettik biraz zor olsada oğluşum sünnet oldu teyzeleri üçüncü günümüz bugün daha iyiceyiz onuda atlattık bu aralar grip kızımı ve oğlumu yakaladı koca kış hasta olmadılar yaz geldi hasta oldular anlamadım sena 39,5 ateşle doktora gittik idrar yollarında iltihap dedi doktor ilk defa antibiotik kullandık benim romatizma başladı yine doğumdan sonra işte hayat öyle böyle geçiyor rabbim beterinden korusun sizler nasılsınız bebişler nasıl öpüyorum hepinizi

çok sağol canımmmm ben daha inanamıyorum ki .. Rabbim Ayşeme ve isteyen herkese nasip etsin..

Kız deli misin..Kıyamam ben sana yaa..
Daha önce yazacaktım ama emin olmadan keseyi görmeden yazmadım..
Transfer oldu tatile çıktık durmadık buralarda dr. da iyi ki gitmişsiniz dedi..:))

Parayı pulu düşünmüyorum Rabbim sağlık versin gerisi olur Allahın izni ile..Zaten doğumdan sonra çalışmayacağım bebeğimi kendim büyüteceğim inşallah..

Ablam çok sağol güzel dileklerin için çok şükür oldu valla bu sefer oldu binlerce şükürler olsun...

Çok geçmiş olsun.. Rabbim sağlık sıhhat şifa versin tez vakitte..

Sünnetinizde hayırlı olsun inşallahh..Allahım herşeyini göstersin inşallah..:))

:123:

27 / 06 / 2014

SAAT : 14:20

CUMA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: ______KIZ ___________________ ERVA
75..ÖZLEMİMSİN: _______KIZ ___________________ ELA
76.nurcan1980 :________ ERKEK ________________
77.mavı_gozlü: _________ KIZ ___________________
78.sulezehra:___________ERKEK__________________ YUSUF BERA
79.elif..timureren _______ KIZ ____________________ ELA DURU
80.huzeyfe ____________ERKEK ___________________MUHAMMED ZAKİR
81.yaren35:____________ KIZ ____________________ YAREN
82.vale14 (osmaniye 80) _________________________ ELA
83.haksever: __________________________________ ZEYNEP
84.lightlife :____________________________________ KIZ
85.citos2903: __________________________________ KAAN
86.belenay : ___________________________________ TAHA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.orays : _____________________________________ KIZ
2.sekerkiz67 : _________________________________
3.neslihan165:_________________________________

ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.xaysex
2.rozalin
3.hira64
4.PinkRose
5.iltercakır
6.azra2

:94::94::94::94::94::94:

kızlaaaar ben geldiiim ve süper haberlerim var uzun ve meşakkatli bir yoldan sonra iyilestim şimdi tup bebek tedavisi ile kosturuyorum 3. sıraya gelmişim vay be yıllar ne cabuk gecti... gecen ay tup bebege başladık 12
yumurtamız olustu bunlar gecen persembe toplandı 7 tane embriyomuz var yarın transfer günü nolur dualarınızı eksik etmeyin artık şu listeden adım bi çıksın... zorlu bir yolculuk oldu bizimkisi ama çok şükür mutlu sona yaklaştık izmir smyrna art de yaptırıyoruz bakalım çok çok umutlular ama bunca yılda öğrendiğim en büyük gerçek nasipten öte yol olmadıgı yarından sonra 12 gun sayıcaz bakalım neler olacak... çok heyecanlıyım ama tatlı telas diyebilirim şimdilik... ne güzel herkes anne olmus neredeyse darısı biz kalanlara İnşallah... anne olan tum canlara cok sevindim hamiş olanlara hayırlı dogumlar inşallah...şimdilik bu kadar yine yazacagım.bunca zamandır yazmadım yazamadım biraz zor bi zamandı benim için kusura bakmayın... şimdiden dualarınız için çok tesekkürler... hayırlı haberlerle dönerim insallah...

bizde seni özledik canikom
annene acil şifalar dilerim

Canim gözün aydin olsun cook sevindim cok mutlu oldum
Allahim kucagina almayida nasip etsin insallah
sana annelik cok yakisacak....sansli bir bebek, Allah kismet ederse 9 ay sonra dünyaya gelecek
Gece okudum mesaji cevap yazamadim ..esime müjde verdim ..sabahi zor ettim tebrik etmek icin
haksever yazmisya bol bol uyu diye...gercekten bol bol uyu ...sonra yemek yemek, banyo yapmak, vc gitmek ,hersey lüks olacak
ben dün o kadar yorulmusumki sahura kalkamadik..Bugün pelin sayesinde sahursuz oruc tutacaz
cok yaramaz asiri kuduruk...iflahim kesiliyo halim kalmiyo artik nereye dussem uyuyup kaliyorum
dün kocik ise giderken dürtmüste uyanamamisim
öyle iste
cok bekledin bu günleri. .her aninin tadini cikar..o gobisten bi cikinca bidaha oraya girmiyorlar

canımmmm çok ama çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim...darısı kalan arkadaşlarımıza olsun inşallah herzaman dualarımdasınız...

Selamlar hanımlar herkese güzel haftalar dilerim inşaşllahh herkes iyidir

Patlamaya son 7-6-5-4-.... sonra booom az kaldı kızlar doğuma dualrınızı eksik etmeyin nolur

Merhaba kızlar
Herkese cokkkk teşekkür ederim
Telden yazıyorum alinti yapmadi maalesef..

Ya cok sıkıntılı geçiyor kızlar brnim hsdtanelerdeyim kanamalarim ölüyor düşük tehlikesi varmış bakalim şimdi de evde yatıyorum Rabbim hayırlısı ile şu 12. Haftaya gelmeme nasip etsin inşallah..
Şimdilik boyle kızlar dualariniza ihtiyaçim varr..

Selamlar hanımlar herkese güzel haftalar dilerim inşaşllahh herkes iyidir

Patlamaya son 7-6-5-4-.... sonra booom az kaldı kızlar doğuma dualrınızı eksik etmeyin nolur
Allah kolaylastirsin zorlastirmasin cnn

Canim umarim korktuguna ugramazsin
dualarimizdasin her zaman...senden hep güzel haber bekliyoruz
ALLAHA emanet olun .rabbim korusun bebisini

Canım allah yardımcı olsun nşallahb hep gğzel haberler verirsn bizlere sağıcakla aırsın bebeni kucağına inşallahh çar çabuk geçer bu zor dönem dualrımızdasın

Neslihan tebrik ederim çok sevindim inan.rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah...içini ferah tut,bana doktorum kızımda düşer bu dedi üstüne üstlük tam 7 aya kadar yoğun lekelenme ve kanamalar yaşadım..ama yicegi ekmeği varmış yavrumun..inşallah sende atlatacaksın bi bakmissin. Kızlar dua edin doğuma gidiyorum yazacaksın inşallah..rabbim yar cve yardımcın olsun senin ve tüm anne adaylarının...

Son düzenleme:
Nasılsınız canlar..biz iyiyiz şükür yarın sabah izine çıkıyoduk ama ben işlerimi bitiremedim kızım sağolsun pazar sabahı cikicaz nasipse...kızım tam bir cadı akıl almaz derecede yaramaz ve huysuz.,yolculuk yapmak kabus gibi geliyo...allahtan kendi arabamızla gidicez..nereolursa orda battaniyelerde salliyoruz nasıl alıştı bilmiyorum...iki gündür hiçbirşey yediremiyorum saatlerce ackaliyo haliyle bende sinir kupuyum...buarada HAKSEVERCIM sana dediğim gibi kusmalarimiz bitti şükür tuvaletide düzene girdi..nasipse bir hafta sonra 7 ye giriyoruz.ama okadar yaramaz ki. Nasıl geçti anlamadik kendini doya doya sevdirmeyi cadı..YAĞIZI anlatmakla olmaz yaşamak gerekir zaten..okula yazdircaz nasipse..evimiz tam bir timarhane...inşallah herşey yoluna girer zamanla.yinede rabbime şükürler olsun....15 gün kaynanamdayiz. Kaynim evlenince doğal olarak nette kapandı..izmire anneme geçince görüşürüz inşallah.ama uzattım gece gece.allaha emanet olun..kendinize iyi davranin

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bende uzun bir tatilden sonra yeni tayin yerimize geldim ve yerleştim çok şükür
neslihanımmmm çoooookkk sevindim üzülme kanama bendede olmuştu inşallahhh sağlıkla kucağına alırsınız
şimdi kızım uyandı bir ara uzun uzun anlatırım herşeyi

Beryalim meraba bu listeden cikmama 5 gun kaldi nasipse sayiyorum bakalim tum belirtiler var artik doktorum bile cok umutlu ne zormus tup bebek isi burda basarili olanlari gordukce mutlu oluyorum moral buluyorum insallah dualarinizi eksik etmeyin nolur... 5 gun sonra beniiii artik yeni yerime yaaaz demeyi nasip eder insallah Rabbim... &#128522;&#9786;&#128522;&#9786;&#128522;&#9786;&#9786;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…