Dokuz Doğuranlar

keşke bende 55 le hamile kalsamda 60 la doğursam çok olmas demi
kız bebeğin sağlıklı olsun sonrada verirsin yarın o doğdumu arkasında koşturcam diye verirsinkaydirigubbakcemile2

yok yok ne çok oluru hatta az bile olur normalde 9 kilo alman lazım..bu 9 kilonun fazlasıda azıda zarar..
inş. dediğin gibi veririm cnm.boyum 1,76 olduğu için şuan kilo pek göze batmıyor ama 70 kilo olunca dev gibi olurum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız deli boyun var işte bende oda yok peki ben ne yapacam
hah çocuk geldi benim sıra kiloda sağlık olsun canım
dediğim gibi boyun var inşallah veririsn sende fazla almamya bak

kız deli boyun var işte bende oda yok peki ben ne yapacam
hah çocuk geldi benim sıra kiloda sağlık olsun canım
dediğim gibi boyun var inşallah veririsn sende fazla almamya bak

haklısın deliyim di miiii laelaelaelaelae
doktora gidince haber ver bana da aysecim

haklısın deliyim di miiii laelaelaelaelae
doktora gidince haber ver bana da aysecim

yok canım şaka yapptım deli filan diğilsin
vermemi canım veririm inşallah önce tirotler ne alemde bakcaz daha sonra doğum doktoruna yeni başlıycazz veririm topikteki herkese veririm ben :Saruboceq::Saruboceq:

helal olsun sende helal et hakkını cnm...yani 1 ay senden haber alamıcaz..aman dikkat et kendine Allah'a emanet ol...

1 aymı :a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama niyi ne zaman gelecen doğmdan öncemi canım:gitme::gitme::gitme:

canlarım eşim pazarlamacı ve salı günü tura çıkıyo
bende tek evde kalamam malum doğuma 1,5 ay kaldı
28 günlük turu var
bende anca o geleceği gün gelirim
zatwen moorelim dünden beri bozuksenağlama

kıslar laynanam geldi ben çıkıyom bayyyyyyyyy görüşürüz yine inşallah

kızlar benim çıkmam lazım kendinize çok iyi bakın..hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
sezencim cnm 1 ay olmamana gerçekten çok üzüldüm..biz seni unutmayız ama sende bizi unutma.umarım bu zamanlarını çabuk atlatırsın Allah şifa versin cnm :gitme: :gitme: tekrar söylüyorum bizleri habersiz bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…