Dokuz Doğuranlar

kızlar nerelerdesiniz yaa kimse yok bugün sıkıldım vallaaa

ÇOK İŞİM VAR ÇOKKKKKKKKKKKKKK KARGOM GELDİ HANİ İÇ ÇAMAŞIRI İŞİNE GİRMİŞTİM YA SÜPER İŞ YA GECELİKLER SATIYORUM BAKLAVALIKaklinialirimsmilebayanssulusmile:asigim:

baklavalımı ne diyon kısss heee anladım bennnnnnnnnnnnnnn:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kıs bizede gönder parasını öderiz senn gönder adressssssssssssssxxxxxxxxxx:lepi::roflol:

kız nasıl göndereyim konyaya süper şeyler varya kendimede alıyorum aldıklarımın resmini koysam bi sorun olur mu acepeyvahedigeldismile

konya çok uzak dimi canım öyle olsun haksever bacım hadi koyda görelim daha ben hiç öyle bişey almadım ama hoşuma giderse alırım tabi

koyunca bi sorun olurmu ama aldığım bişiyi gösteriyorum ne varki dimi ama:umursamaz:

bilmemki vallah canım ne sorun olacakta sen bilirsin
he elif hanm geldi ama şimdi benim kaynana da gelecek anlat elif kaçmak yok bu sefer elimdenkaydirigubbakcemile

bilmemki vallah canım ne sorun olacakta sen bilirsin
he elif hanm geldi ama şimdi benim kaynana da gelecek anlat elif kaçmak yok bu sefer elimdenkaydirigubbakcemile

ne anlatayım cnm bu arada ben hiç kaçmadım sohbeti yarıda bırakıp giden hep sen oldun :) kayganan yüzünden....nasılsın ayşecim iyi misin??

ne anlatayım cnm bu arada ben hiç kaçmadım sohbeti yarıda bırakıp giden hep sen oldun :) kayganan yüzünden....nasılsın ayşecim iyi misin??

a.sa.shaklısın valla canım şimdide sabahtan beri baktım yoksun ya şimdi gelir evet kaynanam yüzünden :mymeka::mymeka:kaynanamın ensesine ensesine bi vurum:mymeka:

nasıl yüklücam ya bi programım vardı yüklüyodum ne güzel sildim hızlı resimden yapıcam die ondanda olmuyo offfffffffffffff

haksever uyuya kaldın galiba baklavaları görünceeedelikafaduldennaniknanik

a.sa.shaklısın valla canım şimdide sabahtan beri baktım yoksun ya şimdi gelir evet kaynanam yüzünden :mymeka::mymeka:kaynanamın ensesine ensesine bi vurum:mymeka:

cnm sabah burdaydım da sen yoktun..sonrada çıktım işlerimi bitirdim.kaynanan nereye gitti hayırdır??

valla senin kaynana eceliyle ölsün yoksam ayse arkadaşımız f tipi konya cezaevinden yazmaya başlıcak bize hehehehlülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…