Dokuz Doğuranlar

valla senin kaynana eceliyle ölsün yoksam ayse arkadaşımız f tipi konya cezaevinden yazmaya başlıcak bize hehehehlülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:artık ordan yazarız orasıda daha rahat olur kız
ağzından yel alsın olurmu hiç öyle şey
eceliyeeeeeeeeeee ölsün banane allah verdiği canım kendi alsın:roflol::roflol:

benimde kayınvalidemler gelio bu akşam da yemek yapıcam ya kızlar eti haşladım şimdi ben geçen gün tek kişilik toprak kaplar varye onlardan aldım ona soğan kıysam o haşladığım eti koysam patlıcan havuç pataezide çiğden koysam en üstüne tereyağ domates falan koyup aleminyum folyoyla sarıp fırında pişirsem olur mu sizce

iyi olmuş sende biraz dinlen işte...
eeee daha daha nasılsınız?:)

iyiyim canım nasıl olayım sabah baskülün üzerine bi çıktımmmmmmmmmmmm
veeeeeeeeeee 59.900 benden mutlusu yoktu herkes diyor ne oluyor kızzzzz
bende dünkü kilo canımı sıkmıştı bugün neşem yerinde artık nisan 15 doktora gitcekmişim ama daha 2 kilom var nasıl vercem bilem:1no2::1no2:benneyaptımki

benimde kayınvalidemler gelio bu akşam da yemek yapıcam ya kızlar eti haşladım şimdi ben geçen gün tek kişilik toprak kaplar varye onlardan aldım ona soğan kıysam o haşladığım eti koysam patlıcan havuç pataezide çiğden koysam en üstüne tereyağ domates falan koyup aleminyum folyoyla sarıp fırında pişirsem olur mu sizce

olur cnm genelde güveç o şekilde oluyor zaten...çok da lezzetli olur kendi suyu ile pişince..bence birazda baharat koy mis gibi olur :) şimdiden ellerine sağlık yerimseniben

torak dedegin sanırım şu desti gibi olanlar dimi havusuz etle yap havuç biraz şekerimsi çalar tadı tabi damak tadınız nasıl sevyorsa bişey olmaz canım ben hiç yapmadım yemeski benim geri zekalılar

iyiyim canım nasıl olayım sabah baskülün üzerine bi çıktımmmmmmmmmmmm
veeeeeeeeeee 59.900 benden mutlusu yoktu herkes diyor ne oluyor kızzzzz
bende dünkü kilo canımı sıkmıştı bugün neşem yerinde artık nisan 15 doktora gitcekmişim ama daha 2 kilom var nasıl vercem bilem:1no2::1no2:benneyaptımki

verirsin cnm inş..2 kilo ne ki kafana takma yeterki..doktor içinde hadi hayırlısı..Allah gönlüne göre versin inş.cnm

verirsin cnm inş..2 kilo ne ki kafana takma yeterki..doktor içinde hadi hayırlısı..Allah gönlüne göre versin inş.cnm

canım biliyorsun troit hastalırının kilo vermesi biraz zor oluyor hatta baya bi zor oluyor
ayyyy öldüm 3 haftadır tartılıyom aynı kilodaydım deli oldum ama bugün neşem yeride inşalah almamaya çalışcammmmmmmmmmm inşallah hayırlısı olur be gülüm:Saruboceq:

torak dedegin sanırım şu desti gibi olanlar dimi havusuz etle yap havuç biraz şekerimsi çalar tadı tabi damak tadınız nasıl sevyorsa bişey olmaz canım ben hiç yapmadım yemeski benim geri zekalılar

kız sen çok yaşa emi bak yapıyorum bi olmazsa hem kaynanamlara rezil olurum hem sizin başınızın etini terim heeeeeeeeeeeeeeeesositosositosositosositoşutarafagittiyasakkelimeyasakkelime:tomato::tomato:

ayy ayşe kilo dedinde bende kilo alıyorum inş.doğumdan sonra veririm..57 kilo hamile kaldım şimdi 60,5 olmuşum..böyle giderse son aylarda daha fazla alırım zaten 70 kiloya çıkarım sanırım akannehir

kız sen çok yaşa emi bak yapıyorum bi olmazsa hem kaynanamlara rezil olurum hem sizin başınızın etini terim heeeeeeeeeeeeeeeesositosositosositosositoşutarafagittiyasakkelimeyasakkelime:tomato::tomato:

bişey olmaz senin kayna bişey demes ben biliyom biziki olsa ağzında lafı geveler gibi eder yine sokuştuturuda sen kaynanı çok seviyon bişey demez
bizdi isteri bi tabak ben bilmem cokacimcoookcokacimcoook

ne diyelim cnm karar senin..ben genelde misafir ağırlarken denemediğim yemekleri yapmaya cesaret edemem.yeni tadları denemek her zaman iyi olmuyor.ama bu dediğinden ben yedim lezzetli oluyor..umarım sizin damak tadınıza hitap eder.

ayy ayşe kilo dedinde bende kilo alıyorum inş.doğumdan sonra veririm..57 kilo hamile kaldım şimdi 60,5 olmuşum..böyle giderse son aylarda daha fazla alırım zaten 70 kiloya çıkarım sanırım akannehir

keşke bende 55 le hamile kalsamda 60 la doğursam çok olmas demi
kız bebeğin sağlıklı olsun sonrada verirsin yarın o doğdumu arkasında koşturcam diye verirsinkaydirigubbakcemile2

ayşecim benim k.validemde troid hastası..onunda kilo sorunu var ama sana maşallah bak ne güzel kilo veriyorsun :nazar: .k.validemde diet yapıyor kilo veriyor ama dieti biraz boşlayınca eski haline geri geliyor...

ayşecim benim k.validemde troid hastası..onunda kilo sorunu var ama sana maşallah bak ne güzel kilo veriyorsun :nazar: .k.validemde diet yapıyor kilo veriyor ama dieti biraz boşlayınca eski haline geri geliyor...

yok canım çok şükür veriyorum bende diyomya bazen bi nasıl oluyor bilmem gram oyanmıyor o zaman anlıyom benim tiroitlerin çalışmadığın valla allahda onun şifasını versin canım

X