Dokuz Doğuranlar

kızlar gene dayanamadım kayınvalideme sordum fırın tepsisine koy kapları tepsiyede su koy dedi olmazmıymış çok güzel olur dedi ayyy canım kızım bize güveç mi yapıyo dedi seviyo beni heeeeeeeeeeeeeeeee e ben sevilmicek insan mıyım

kız ne uzun ayrılık kocikinden ayrılıon die üzülüon demi allah kavuştursun canım allah daha uzun ayrılıklardan kotusun bunada şükür diceksin nabalım allah seni eşine bizide sana kavuştursun sağsağlim güle güle canım köyde organik beslenirsin hem bbek için iyi olur allaha emenet ol:gitme:

herkez kaçmış ayseeeeeeee hay senin kaynanana bak bende sinir oldum karıya şimdik:))alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ben yoruldum yemekti temizlikti derkene uzanıcam biraz tv izlicam derken aklıma aşkı memnu geldi interneetten izliyim bali kurtlar vadisi yüzünden izleyememiştim (((

saat 10da kargo geldi ona kalktım daha yeni bişiler yedim valla çok kızıyom kendime işim bitmeden bişi yiyemiom

aaaaaaaaaaaa orayssss gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

burda da kimse yok hamile olduğumu söleyecek (

NE GÜZEL HOLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY DUA ET BENİM İÇİNDE CANIM BENDE BU AY MÜJDE VEREYİM ÇOK SEVİNDİM CANIM ALLAH KUCANADA ALMAYI NASİP ETSİN:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Ben Çıkıyım kocık gelır bırazdan elı kapıdadır

oraysssssssssss tebrik ederim ne güzel allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…