gelemediğim 20 gün içinde gözümden rahatsızlandım ...hiç beyaz kalmamıştı kıpkırmızıydı gözlerim...antibiyotik tedavisiyle atlattım çok şükür
sonra birgün annemlerde demlik devrildi üstüme Allahtan yanmadım...ertesi gün kaynanamlarda elime dirseğime kadar döküldü fokur fokur kaynayan su yine yanmadım ..bu olayada daha çok hayret ettim
ertesi günde bizim demliğin kulpu kırıldı çay döküldü yine yanmadım...az veya çok sadaka verdirdim kocike...bide mevlit okutsam iyi olacak...
günaydın kızlar nasılsınız...biz iyiyiz şükür...hamile arkadaşlarım cinsiyetini öğrenenler hepinize hayırlı olsun...beryalcim hayırlı yolculuklar sanada bunuda atlatırsın allahın izniyle anneye çok geçmiş olsun bu arada benim annemde yeni bitirdi fizik tedaviyi....ayşeyi göremiyorum iyidir inşallah o da...divinde gelmiyor ne zamandır umarım herkes iyidir..bu arada malum kızım olursa yaren oğlan yağızdı benim için hep..allah yağızımı nasip etti çok şükür..ama şimdi herkes yarenmi kaldı eskidi kötü biilmemn diyo..babamız ela olsun diyo benim aklım hala yarende tabi ama arada derin ismi bide eliz hoşuma gidiyo..iki isimden yana değil babamız..bilmiyorum nolcak..ne güzel kafam rahattı isimleri hazır derdim hep. bana bi akıl verin napsak bilemedim kızlar yaaa..kafam bi milyon oldu..önerilere açığız.. :)
gelemediğim 20 gün içinde gözümden rahatsızlandım ...hiç beyaz kalmamıştı kıpkırmızıydı gözlerim...antibiyotik tedavisiyle atlattım çok şükür
sonra birgün annemlerde demlik devrildi üstüme Allahtan yanmadım...ertesi gün kaynanamlarda elime dirseğime kadar döküldü fokur fokur kaynayan su yine yanmadım ..bu olayada daha çok hayret ettim
ertesi günde bizim demliğin kulpu kırıldı çay döküldü yine yanmadım...az veya çok sadaka verdirdim kocike...bide mevlit okutsam iyi olacak...
nasılsınız canlar sonunda girebildim bircan vermiş haberi listeye erkek yazılmış biledoktorumuz erkek geliyor dedi hayırla ve sağlıkla gelsin biliyorsunuz benim hiç takıntım olmadı kız erkek sağlıklı olsunlar yeter zaten neler çektik neler yaşadık evlat sahibi olmak için sanırım kızımız olsun oğlumuz olsun gibi bir lüksümüz olamaz şükür rabbime verdi ya bunca sıkıntıdan sonra rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah evlatlarımızıda korusun rabbim
divicim hoş geldin canım pelin cadısı anlaşılan rahat bırakmıyor şimdikiler teknoloji çocuğu zaten işimiz zor bu arada geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun eee kızım menapoza girmeden ne kadar yaptık yaptık sonra iş işten geçerben sizin gibi genç değilim he bu arada ne kadar kelimesi mecazi yani ikide kalsın tabi kaza olmazsa vay be doktor senin çocuğun olmaz dediği günlerden şimdi nerelere geldik neler konuşuyoruz işte rabbim ol dedimi oluyor çok şükür bin şükür
yarencim isim konusunda ben zeynep elif inci isimlerini çok seviyorum
neslihan ve ayşe bu nickler gerçek isimleriniz mi bilmiyorum ama ben bu ismlerle dua ediyorum hep rabim en kısa zamanda meleklerinize kavuşmayı nasip etsin sağlıkla ve hayırla kucaklarınızda görelim inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz
beryalcim güle güle git inşallah bundan sonra huzurlu sorunsuz sağlıklı günler sizinle olsun canım toprağım
haksever vale çitos nasıl gidiyor hamilelik çoğu gitti azı kaldı inşallah rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sena uyandı kaçıyorum hepinizi öpüyorum
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz..babamız nöbetçi bugün yok yani yarın gelcek nasipse...hayırlısıyla geçiririz bu günümüzü inşallah..VALECİM hayırlı olsun ismiyle yaşasın inşallah.bizim babamızda ELA koydu daha doğrusu istiyo..bakalım nasip diyelim inşallah.Adaş olcaklar heralde bizim kızlar....
yarencim adıyla yaşasın inşallah sağlıkla 2 isim koymaya karşı mısnız senin dediğinde olsa olmaz mı yani aklında kalamsın onca sene bekledik içimizde kalması hiçbişibiz 3 isim koyucaz 2 isim koymak sünnet diye ben zeynep istedim kayınvaldemde umrede dua etmiş merve olur diye zeynep merve oldu bide nazar degmesin büyü felan değmesin diye kimsenin bilmediği sadece anne baba bilcek eşimle ben yani öyle bi isim koyucaz o isim kimseye söylenmicek nufusta 2 isim olcak ama ezanla kulagına 3 isim okunucak... ebced hesabındada 2 isimle düşük çıktı 3 isim yaptık şimdi akıl ve fikir yüksek çıkıyo :) bide gene anne babayla uyumuna baktrıcaz bakalım inşallah oda uyar ebced hesabı isimler arapça harflerle yazılıp değerlerine bakılarak hesaplanıyo anne babanın adıylada bi hesaplar yapılıp bi sayı çıkıyo çocugun akıl ve fikir sayısı çıkıyo mesela atatürkün ebced hesabında adının değeri 10-10 düünyada nadir insanalrın öyle evliyalrın felan o yüzden yaptırıyoruz ebced hesabını ... isim analizide çok önemli anne babayla uyumu yani bazı cocuklar aileleriyle hiç anlaşamıyolar mesela benim gb annem bütün dünyala iyi benle hiç iyi değil isimlerimiz çatıştıgı içinmiş eşimin bi arkadaşının adı keramettin anneside mükerrem miş adam kaç yaşında annesiyle anlaşamıyo ama büyük çok büyük kavgalar vardı isimlerindeki rler çatışıyomuş ADAM ADINI KEMALETTİN YAPTI o kadar önemliymiş yani
valecim seninkide ela olcak demek eşlerinizanlaşmış sankiadıyla yaşasın saglıkla inşallah aynen eksikler çok bende sabır edmeye çalışıyorum ama biran önce odasını arabasını almak istiyorum bikaç prça giyisisi var kapı süsünü kendim yapıcam bişeyler ördüm kızıma biboron siparis ettik netten belki bugün gelir daha o akdar çok eksik arki herkez erken diyip sinirimi bozuyolar erkense erken bunca sene bekledim alıp yerleştirmek istiyorum gönlümce ama nerdee neyse şu kasımıda bi atlatayım aralıkta kimseyi dinlemicem alıcam şubat annelerinde bakıyorum anneleri kayınvaldeleri bisürü şey alıyolar bizimkiler öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bekliyo daha erken diyip çok sinirime dokunuyo yani hiç beklemiyodum daha fazla özenirler sanıyodum bunca seneden sonra sanki 10. çocuk kimsede heves felan yok annem daha bi iğne almadı kayınvaldemde 9 tllik bi tulum aldı şaka gb hı bide geçen gün battaniye aldı görümcem sag olsun o bişiler aldı ablam bile bi doncuk aldı yani ne bilim yapılan söylenmez ama ben onca üzüntümün arasında onca kahrolurken neler neler almıştım ablama eminim alırlarda niye bekliyolar yani heveslendiğimi biliyolar bide neyse takmıcam diyip diyip sakinleşiyodum sen diyince gene açıldı yaram hepsi olcak işte sağlıkla doğsunlarda rüyalarımda hep doğuruyorum özledim bi doğsada ayacıkalrını öpsem koklasam
yarencim benim eşimde çok istedi elayı ikinci isim aradım ama bir türlü içime sinmedi bulamadım onun için tek isme karar verdik
kızlarımız hem arkadaş hemde adaşa olucak bende asker eşiyim bakarsın biyerlerde tayinimiz denk gelir tanısır bizim kızlar:))
HAKSEVERcim onlarda heveslilerdir eminim bizim halkımızda bir inanç vardır yaa erken hazırlanmaz diye onlarda bence onu düşürnerek almıyorlardı
benim görümcem bu yıl dr oldu beşiğimizi puset takımı o aldı sağolsun kıyafetlerini ben aldım yavaş yavaş kaynanamla annemde çeyiz hazırlığında
saolsun örgülere başladılar ben beceriksiizim yapamıyorum onlara kaldı mecburen:))benimkilerde yeni yeni başladı bir iğnesi bile yoktu yavrumun
ama yavaş yavaş çogu şeyi aldı ben oda yapamıyorum eşimin mesleğinden dolayı tayinciyiz diye maalesef odamız yok beşiği yanımda yatak odamda olucak
böyle işte sizde 30 haftayı görün alıverirsin herşeyini zeynebine bu arada adıda pek güzel meleğin adıyla sağlıkla hayırla yaşasın inşallah
Selam kızlarrrr
Bir süredir gelemedimmm ne kadar çabuk geçiyor zamannn
Bu aralar pek yoğunum mesaideydim sürekli tüp tedavisinden önce işlerimi toparlım diyorum ama bitmiyor maalesef..Pazartesi günüde rahatsızlandım üst üste sürekli geceleri mesai yapınca yorgunluktan bitkin düşmüşüm..Dr. bir sürü ilaç vitamin vs. verdi..
Maşaallahh topikimize yaa bizede bulaşsın inşallahhh..Nerde ise herkes hamileee
Belenay ablam oğluşun olcakmış maşaallahhh ya hani cinsiyet önemli değil ama her iki duyguyu da tadacağına sevindim..Gerçektende menapoza giriceğini düşünürken güzel bir kızın oldu inşallahda oğlunuda sağlıkla alırsın kucağına Bu arada evet ismim gerçekten NESLİHAN
Beryalim bir gülmedi yüzün şu ev konusunda ama olsun başka bir şey olmasın en azından gidecek kapın var..Annene de çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin inşallahhh
Divişimmm sana büyük geçmişler olsunnnnn; gerçekten verilmiş sadakanız varmış canım..
Haksevercimmm ohh maşallah yaa seni sizi böyle görmek beni mutlu ediyor kendimi hayal ediyorum İnşallah pek yakında bizde kavuşuruz meleklerimize..
Valecimm sende 30 olmuşsunnn Nasıl mutlu oluyorum sizleri böyle görünceee..Bizlere dualarınıza esirgemeyin olur mu??
Diğer tüm ismi gelmeyen arkadaşlar herkesler umarım iyidir görmediğim atladığım varsa affolaa
Bana gelince ben aynıyım..aşılamadan sonra 2 ay ara verdik ama benim adetlerim zten 50 günde 1 defa olduğu için daha ilkini yeni oldum oda hiç sökülemedim çok kötü bir dönem geçiriyorum..Bu günlerde elbet hay. İle geçecek ama nasıl geçeçek bilmiyorum..Rabbim sabır versin inaşallahhh..Artık çok zorlanıyorum..Neyse ki bu önümüzde ki adette tüp yapacağız Rabbim güzel sonuçları versin inşallah..İşlerimi toparlamakla uğraşıyorum çünkü tedavide 3 hafta kadar izine çıkacağım bir de dr. Rapor verirse 1 ay olmayacağım..Eskisi gibi değilim hepiniz beni anlarısınız artık esikisi gibi değil sabrım çok üzülüyorum 9 sene oldu evleneli ama halen o güzel duyguyu tatmamış olmak benimle yada benden sonra evlenen tüm tanıdıklarımın bu duyguyu 2. Hatta 3. Kez tatmış olmalarına kıskanıyorum.. Bu da bence normal..Birde artık herkes bu konuda özellikle bana acıyarak bakanlar o kadar çok var ki Aman neyse böyle işteeee çok uzun yazdım
Birde bu arada bu çalışma temposunda çok kilo aldım onada ayrı çok canım sıkılıyor
saol canım benim Allah razı olsun...elime su döküldükten sonra elim yanarsa pelinle nasıl ilgilenecem diye düşündüm..o an hiç canım acımadı ,yanmaktan çok pelini düşündüm..beynim acıya değilde peline odaklıydıCanım çok geçmiş olsun allah korusun çok korkarım yanıktan cam kırığından hele aklım çıkar
pelinle vildan nasıl ablam ya öpsene ikisinide yerime kokulu kokulu
geçen gün bende sana eltin hamilemi diye soracaktım ama eltin son 1 ayı kalmış sağlıkla doğursun inşallah
sivas soğukmu abla bizim bura gayet iyi 11 ay olmasına ragmen
ankaraya mı gideceksin diye sormuşsun evet abla eşimin eski patronun yeğeni varmış yeni ufuk hastanesinde daha önce bayramdan önce gidelim dedik ama bayramdan önce endokrine gittik değerlerim çok güzel çıktı dedik bayramı geçirelim diye belki bayram arası kafayı boşaltırsam kalırmı bebek diye düşündüm ama işte gene adet olamadım artık ciddi ciiddi aşlamalıyım belki olur mu normal yolla diye düşünüyom ama önden de gelen kış hayırlısı ile bi kez gitseydim bi işte böyle oldu ablam
isimde nasip canım ben 9 ay vildanın ismini başka söyledim doğduktan sonra kaynatam vildan koydu...son dakkaya kadar belki başka bi isim bulursunuz ama ela ismi çok hoşberyalcim valla annem 2005 de bel fıtığı ameliyatı olmuştu zaten yeniledi bu sene sayemizde her işimize koşturmaktan 15 gün aldı fizik tedavi bittikten bir ay sonra anca etki gösterir dediler ama kar etmedi sanırım anneme bi 15 daha alıcakmış oda olmazsa ameliyat tekrar..inşallah senin anneciğine iyi gelirr....AYŞEM hakkında hayırlısı olsun canım benim vardır bundada bir hayır.inşallah bu sene senin senen olur meleğini kucağına alırsın...DİVİNCİĞİM çok geçmiş olsun sanada ...bu arada isim fikirleriniz için çok sağolun aklınıza gelirse bekliyorum başka fikirler...
çok seviniyorum senin adına canım benim..inşallah sana ,babasına ve vatanına milletine hayırlı evlat olurnasılsınız canlar sonunda girebildim bircan vermiş haberi listeye erkek yazılmış biledoktorumuz erkek geliyor dedi hayırla ve sağlıkla gelsin biliyorsunuz benim hiç takıntım olmadı kız erkek sağlıklı olsunlar yeter zaten neler çektik neler yaşadık evlat sahibi olmak için sanırım kızımız olsun oğlumuz olsun gibi bir lüksümüz olamaz şükür rabbime verdi ya bunca sıkıntıdan sonra rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah evlatlarımızıda korusun rabbim
divicim hoş geldin canım pelin cadısı anlaşılan rahat bırakmıyor şimdikiler teknoloji çocuğu zaten işimiz zor bu arada geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun eee kızım menapoza girmeden ne kadar yaptık yaptık sonra iş işten geçerben sizin gibi genç değilim he bu arada ne kadar kelimesi mecazi yani ikide kalsın tabi kaza olmazsa vay be doktor senin çocuğun olmaz dediği günlerden şimdi nerelere geldik neler konuşuyoruz işte rabbim ol dedimi oluyor çok şükür bin şükür
doğsunda resim ekle abi kardeş yanyana bakalım ne kadar benziyoiyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım...az önce doktorumuzdan geldik kocaman olmuşuz teyzeleri 32. haftadayız 1900 kg olmuşuz maşallah...herşey iyi gözüküyor çok şükür...ocak 9-10 gibi olur doğum dedi..bu arada yüzünü gözünü gördüm kızımın aynı yağıza benziyo..bende 4-5 kilo almışım 32 haftaya göre iyi çok şükür kilom...hepinize iyi akşamlar...benden bu kadarr....
saol cnm benim Allah razı olsunallah korumuş canım geçmiş olsun baya bi gelmedin herelde dedik pelin bunlara kök söktürüyo 2.ler hiç benzxzemiyo 1.lere dimi ablamında küçük kızı çok fena kızlar daha cimcime oluyo zaten bide şimdikilerin gözü kaşı ayrı oynuyonabcaz bakalım
canım benim senin içinde çok seviniyorumselam kızlar nasılsınız geliyorum hergün ama kimse olmuyor onun için yazmadan geri çıkıyorum
şaka maka 30 hafta olduk rabbim bugünleride gösterdi hala rüya gibi geliyor
çok güzel herşey bebek benide eşimide çok değiştirdi çok olgunlaştırdı değişik bir duyguymuş
bu duyguyu hiç hissedemicek gibi hissediyordum rabbime şükürle olsun dualarımızı kabul etti
kızımın adını babası koydu bende sevdim ELA olucak allah izin verirse hazırlıklar başladı yavaş yavaş
aldıkça okdar çok eksiği çıkıyorki hiç bitmiyor olsun ama tatlı telaşlar bizden böyle
sizleri seviyorum artık eski günler hayallerde kaldı ama en azından girip nasıl oldugunuzu öğrenebiliyorum
allaha emanet olun hepiniz
sizi çok iyi anlıyorum ..ilk heves herşeyi almak istiyorsunuz..ilk hamileliğimde bende öyle yapmıştım..gerçi buda benim ilk gibi oldu 12 yıl aradan sonra yine herşeyi dolu dolu almak istedim ama kendimi frenledim...israftan kaçındım...çok sevdiğim için değil ihtiyaç olduğu için aldımsaol canım benim sağlıklı olsunalrda hep bu kk nın yüüznden bakıyorum herkez odalarını hazırlamış kıyafetlerini asmış benimde canım çekiyo hele alışverişmerkezlerinde oyuncaklara yapışıp aglayan cocukalr gb hissediyorum kendimi tuttumu alasım varben hadi bişi almıyolarda hem maddi uymaz belki ama insan bişiler örer ya ben bilmediğim halde sırf laf sokayım diye yelekle patik ördüm bişiler yapmak istedim kayınvaldem normalde günde bi ebbek yelegi örür ona buna kermese yani insan heveslenmezmi ben şunu ördüm bunu ördüm diye gösterincede aman giydirilmiyo gerek yok alırız felan diyo tuhaf oluyorum yani aslında benim yeleğim felan yok alinden geliyo yani bi yelek örse fenamı çeyizimdede 2 tane var biri annemden ablam ördü gri biri kayınvaldemin koydugu siyah düz bişi hemde kocaman yani önceden ördürmüş bende minyon tipliyim emanet gb duruyuo hiç giymedim giymicemde vericem sen giy bu bana büyük diye bigün zor tutuyorum ablamınkinide giye giye eskidi zaten pullu bişi yıkadımda maf oldu kızıma ördüğüm yeleğin aynısından kendime de öreyim diyorum lohasalıkta lazım olcak tam şubatta sogukta dogurucaz yani nabayım kimsenin heveslendigi yok kendim yapabildigimi yapıcam örgü konusunda da annem halbüki ablamın kızlarına neler neler ördü küsüm hepsine kayınvaldemde örmüştü hıhh
Selam kızlarrrr
Bir süredir gelemedimmm ne kadar çabuk geçiyor zamannn…
Bu aralar pek yoğunum mesaideydim sürekli tüp tedavisinden önce işlerimi toparlım diyorum ama bitmiyor maalesef..Pazartesi günüde rahatsızlandım üst üste sürekli geceleri mesai yapınca yorgunluktan bitkin düşmüşüm..Dr. bir sürü ilaç vitamin vs. verdi..
Maşaallahh topikimize yaa bizede bulaşsın inşallahhh..Nerde ise herkes hamileee…
Divişimmm sana büyük geçmişler olsunnnnn; gerçekten verilmiş sadakanız varmış canım..
Bana gelince ben aynıyım..aşılamadan sonra 2 ay ara verdik ama benim adetlerim zten 50 günde 1 defa olduğu için daha ilkini yeni oldum oda hiç sökülemedim çok kötü bir dönem geçiriyorum..Bu günlerde elbet hay. İle geçecek ama nasıl geçeçek bilmiyorum..Rabbim sabır versin inaşallahhh..Artık çok zorlanıyorum..Neyse ki bu önümüzde ki adette tüp yapacağız Rabbim güzel sonuçları versin inşallah..İşlerimi toparlamakla uğraşıyorum çünkü tedavide 3 hafta kadar izine çıkacağım bir de dr. Rapor verirse 1 ay olmayacağım..Eskisi gibi değilim hepiniz beni anlarısınız artık esikisi gibi değil sabrım çok üzülüyorum 9 sene oldu evleneli ama halen o güzel duyguyu tatmamış olmak benimle yada benden sonra evlenen tüm tanıdıklarımın bu duyguyu 2. Hatta 3. Kez tatmış olmalarına kıskanıyorum.. Bu da bence normal..Birde artık herkes bu konuda özellikle bana acıyarak bakanlar o kadar çok var ki…Aman neyse böyle işteeee…çok uzun yazdım…
Birde bu arada bu çalışma temposunda çok kilo aldım onada ayrı çok canım sıkılıyor…
beklediğine değiyor insanın şimdiden böylesin hele bir kucağına al bak gör gözün başka bişey görüyormu rabbim sağlıkla ve hayırla o günleride göstersin inşallah rabbim bütün evlatlarımızı hayırlı eylesin sağlıkla büyüsünler inşallahsaol canım iyi gidiyo şişiyoruzeski zayıflıktan eser kalamdı çok kilo almadım ama göbek fırlıyo hepte dar giyiniyomşum oturtmalı şeyler kıyafet bulmak sorun oluyo çok şükür bu günleride gördük ya çıplakta dursak farketmez 6 sene daha kolay geçmiş diyoruz eşimle 9 ay say say bitmedi şafak sayıyoruz hep az kaldı inşallah herkez gb 3 aylıkken öğrensen şimdiye dogcakalrdı biz 15 günlükken ögrendik bitmedi sayarak:)) eşim askerliğim bile daha kısa geldi diyo özledik kızımızı hasretle bekliyoruz çok şükür 1 kilo oldu artık onu görmek çok güzel doktorlara gidince görünce çok güzel oluyo bisürü resmi oldu odasına seçmek araba bakmak eşyalar seçmek çok güzel insan rüyada gb hissediyo inşallah kucamada alıp kokusunu içime çekerim bekledigimiz çektigimiz bütün sıkıntılara değermiş kızından sonra sdanada oğlan geliyomuş hayırlı olsun damat alcan bide gelin alcan kaynana olcan kolay gelsin sana hayırlısı olsun canım hayırlı evlat olsunlar
maşallah kardeşime az kalmış he bu arada az kalmış dediğime bakma son bir hafta geçmek bilmiyor 9 ay bekliyorsunda o bir hafta yıllar geliyor insanaselam kızlar nasılsınız geliyorum hergün ama kimse olmuyor onun için yazmadan geri çıkıyorum
şaka maka 30 hafta olduk rabbim bugünleride gösterdi hala rüya gibi geliyor
çok güzel herşey bebek benide eşimide çok değiştirdi çok olgunlaştırdı değişik bir duyguymuş
bu duyguyu hiç hissedemicek gibi hissediyordum rabbime şükürle olsun dualarımızı kabul etti
kızımın adını babası koydu bende sevdim ELA olucak allah izin verirse hazırlıklar başladı yavaş yavaş
aldıkça okdar çok eksiği çıkıyorki hiç bitmiyor olsun ama tatlı telaşlar bizden böyle
sizleri seviyorum artık eski günler hayallerde kaldı ama en azından girip nasıl oldugunuzu öğrenebiliyorum
allaha emanet olun hepiniz
hayırlı olsun canım ela güzel isimgünaydın kızlarrr nasılsınızzzz..babamız nöbetçi bugün yok yani yarın gelcek nasipse...hayırlısıyla geçiririz bu günümüzü inşallah..VALECİM hayırlı olsun ismiyle yaşasın inşallah.bizim babamızda ELA koydu daha doğrusu istiyo..bakalım nasip diyelim inşallah.Adaş olcaklar heralde bizim kızlar....
canım benim hep dualarımdasın rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah inana duygularını çok iyi anlıyorum hepimiz o yollardan geçtik duyguların gayet normal canım kıskançlık değil onun adı sadece özlem ve gayette normal böle hissetmen üzülme sabrın sonu selamet canımBelenay ablam oğluşun olcakmış maşaallahhh ya hani cinsiyet önemli değil ama her iki duyguyu da tadacağına sevindim..Gerçektende menapoza giriceğini düşünürken güzel bir kızın oldu inşallahda oğlunuda sağlıkla alırsın kucağına Bu arada evet ismim gerçekten NESLİHAN
Beryalim bir gülmedi yüzün şu ev konusunda ama olsun başka bir şey olmasın en azından gidecek kapın var..Annene de çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin inşallahhh
Haksevercimmm ohh maşallah yaa seni sizi böyle görmek beni mutlu ediyor kendimi hayal ediyorum İnşallah pek yakında bizde kavuşuruz meleklerimize..
Valecimm sende 30 olmuşsunnn Nasıl mutlu oluyorum sizleri böyle görünceee..Bizlere dualarınıza esirgemeyin olur mu??
Diğer tüm ismi gelmeyen arkadaşlar herkesler umarım iyidir görmediğim atladığım varsa affolaa
Bana gelince ben aynıyım..aşılamadan sonra 2 ay ara verdik ama benim adetlerim zten 50 günde 1 defa olduğu için daha ilkini yeni oldum oda hiç sökülemedim çok kötü bir dönem geçiriyorum..Bu günlerde elbet hay. İle geçecek ama nasıl geçeçek bilmiyorum..Rabbim sabır versin inaşallahhh..Artık çok zorlanıyorum..Neyse ki bu önümüzde ki adette tüp yapacağız Rabbim güzel sonuçları versin inşallah..İşlerimi toparlamakla uğraşıyorum çünkü tedavide 3 hafta kadar izine çıkacağım bir de dr. Rapor verirse 1 ay olmayacağım..Eskisi gibi değilim hepiniz beni anlarısınız artık esikisi gibi değil sabrım çok üzülüyorum 9 sene oldu evleneli ama halen o güzel duyguyu tatmamış olmak benimle yada benden sonra evlenen tüm tanıdıklarımın bu duyguyu 2. Hatta 3. Kez tatmış olmalarına kıskanıyorum.. Bu da bence normal..Birde artık herkes bu konuda özellikle bana acıyarak bakanlar o kadar çok var ki Aman neyse böyle işteeee çok uzun yazdım
Birde bu arada bu çalışma temposunda çok kilo aldım onada ayrı çok canım sıkılıyor
divicim şimdi şikayet ediyoruzda gelsinlr diye az uğraşmadık rabbim acılarını göstermesin zamanla herşey düzene oturur sende daha sık gelirsin şimdilik cadının dediği olsun bakalımsaol canım benim Allah razı olsun...elime su döküldükten sonra elim yanarsa pelinle nasıl ilgilenecem diye düşündüm..o an hiç canım acımadı ,yanmaktan çok pelini düşündüm..beynim acıya değilde peline odaklıydı
eltimde hamile 2. bebeği olacak hayırlısıyla ..1 aydan az kaldı zamanı...
sivasın soğuğu meşhurdur ama şükür havalar iyi gidiyor...kış böyle ılık başlarsa sivasta yazda serin geçiyor..
canım benim hayırlısı olsun inşallah ...rabbim çok bekletmeden versin neslişimle sanada hayırlı evlatlar...her zaman dualarımızdasınız
isimde nasip canım ben 9 ay vildanın ismini başka söyledim doğduktan sonra kaynatam vildan koydu...son dakkaya kadar belki başka bi isim bulursunuz ama ela ismi çok hoş
çok seviniyorum senin adına canım benim..inşallah sana ,babasına ve vatanına milletine hayırlı evlat olur
pelin cadıki hemde ne cadı...acayip bilmiş bi bebek..bide vildan uysaldı beni dinliyordu ..bununla göz teması yapıp bişey konuşamıyorum sağa sola bakıyor bişeyi kafaya taktıysa ona ulaşmak için kendini parçalıyor
daha 8 aylık koltuktan tutup kalkıyor bide sanki yürümeyi biliyomuş gibi kendini yürümeye zorluyor küt diye düşüp kafayı çarpıyor
az önce geçmişi okurken vitrini açıp ilaçlarla oynarken yakaladım...suç üstü resmini çektim ekledim albüme
şimdi size yazarkende bilgisayar koltuğuna tırmanmaya çalışırken düştü kafayı çarptı
ben nasıl geliyim artık kk ya...saniye gözümü üstünden ayıramıyorumki:18:
doğsunda resim ekle abi kardeş yanyana bakalım ne kadar benziyo
saol cnm benim Allah razı olsun
şuan evin her odası ayakta...hiç açılmayan salon bile dağınık...toparlayamıyorum bi türlü
pelin uyanıkken hep kucağımda..gün içinde 2-3 kere yarımşar saat uyuyor
o zamanda koşturarak hem ev topluyorum hem çamaşır hem bulaşık..iflahım söküldü artık...geceleride uyuyamıyorum zombi gibi oldumama yinede halime binlerce kere şükürler olsun...eşim bana her konuda destek ve yardımcı oluyor
ne kadar zorlanırsam zorlanıyım pelinin bir gülüşü herşeyi unutturuyor
Allahım canlarına sağlık versin benim görevim bu seve seve yapıyorum her anne gibi
canım benim senin içinde çok seviniyorum
Allah sağsağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
bu arada sen niye bana geçmiş olsun demedin
nasıl hamile kaldın ,tedavi süresince neler yaşadın ben bütün ayrıntıları merak ediyorum ama sen ilk hamile kaldığın zaman net yasak gelemiyorum dedin bende onun için detayları sormadım
bu aralar bakıyorumda gelebiliyorsun...boş kaldığın zaman yaz meraktan çatlamayım
sizi çok iyi anlıyorum ..ilk heves herşeyi almak istiyorsunuz..ilk hamileliğimde bende öyle yapmıştım..gerçi buda benim ilk gibi oldu 12 yıl aradan sonra yine herşeyi dolu dolu almak istedim ama kendimi frenledim...israftan kaçındım...çok sevdiğim için değil ihtiyaç olduğu için aldım
sizinkilerde çula çaputa para vermesinler kız onun yerine büyük altın yapsınlar...hem sen kızını kendi zevkine göre giydirirsin fenamı olur
saol cnm Allah razı olsun sanada çok geçmiş olsun...çok yıprattın kendini..artık dinlenme zamanı...hayırlısıyla bi hamile kal 9 ay yatacan dinlenecen inşallah...
Müslümanın Müslümana duası daha çabuk kabul olurmuş
sen tüp bebek tedavisine başlayınca senin için bende anneme kardeşime kuran okutacam cnm..kendimde okurum yani
adınada dua ettirecem
tedaviye başlayacağın zaman haber ver
hissettiğin duygu kıskançlık değil bence imrenme
bende imrenirim bende olmayan başkasında olan birşeye
ama içimden de Allah herkese çok çok versin banada hayırlısını versin diye dua ederim
sana bunları yazmanın bi anlamı yok sen zaten biliyorsun canım...eğer kısmetinde varsa (inşallah vardır) anne olursun er veya geç
ama yoksa buda senin imtihanın...çok zor bi imtihan ama hakkında hayırlısı böyledir bunuda Allah bilir biz bilemeyiz
biz kullar olarak Allahtan isteriz verip vermemek O'na kalmış
bitmek tükenmek bilmez nimetlerinden sana ve ayşeyede 2 şer bebek verir inşallah
sizide okumak istiyorum burdan evinizin dökülüp saçıldığını uykusuz kaldığınızı bebişlerin arkasından koşuşturduğunuzusaç baş tarayamadığınızı zombiye döndüğünüzü innnşallllaaaahhhh
ben şuan öyleyim
kilo konusuna gelince almasan daha iyi tabiki
bende sofraya aç kurt gibi oturuyorum tıka basa yiyip aç kalkıyorum...içime öküz kaçtı heralde içimdeki öküz doymuyor bi türlü
şimdi emziriyorum emzirmeyi bırakıp bu şekil yemeye devam edersem gidişat hiç iyi değil
kendime hedef koydum 60 a kadar düşecem inşallah ..yoksa ye ye nereye kadar :26:
bu ...... gülücüğü koyunca aklıma hakça geldi ...oda uzun zamandır gelmiyor belki sesimi duyar gelir
malum oldu bana görürsünüz gelecek
güzel kardeşim sabırlı ol bir kere verdi rabbim bir daha verir dualarımdasın inşallah tez zamanda alalım güzel haberlerini inşcanlarım beni unutmadığınız için hepinizden allah razı olsun neslihan yalnız değilsin bacım hele bugün lerde ben
belenay ablam ismim ayşe benim
divinim çok güzellleşmiş pelin hanımcık maşallah ona allahım nazardan esirgesin onu
hakçayı bende merak ediyo daha doğrusu hepisini ediyom ama gelmiyo zilliler
hakseverle vale göbek eesmi göbek resmi isterimm
ben bilmem kızlar giriyorum ama canım yazmk istemiyo ne yazayımda
saol ayşe teyzesi..öptük kocamancanlarım beni unutmadığınız için hepinizden allah razı olsun neslihan yalnız değilsin bacım hele bugün lerde ben
belenay ablam ismim ayşe benim
divinim çok güzellleşmiş pelin hanımcık maşallah ona allahım nazardan esirgesin onu
hakçayı bende merak ediyo daha doğrusu hepisini ediyom ama gelmiyo zilliler
hakseverle vale göbek eesmi göbek resmi isterimm
ben bilmem kızlar giriyorum ama canım yazmk istemiyo ne yazayımda
yok yok halimden memnunum şikayet etmiyorumdivicim şimdi şikayet ediyoruzda gelsinlr diye az uğraşmadık rabbim acılarını göstermesin zamanla herşey düzene oturur sende daha sık gelirsin şimdilik cadının dediği olsun bakalım
saol cnm şimdi iyiyiz çok şükürDİVİNTY bacım geçmişi çok dikkatli okumadım şimdi baktım çok çok geçmiş olsun neler atlatmışın rabbim nazarlardan esirgesin bol bol oku
şimdi nasılsın pelin vildan nasıl valla bende sana trip atıyordum bu kız heç sormuyor beni diye
Bana gelince başımdan geçenleri biliyorsun çok kötü gümlerdi sonra tayinimiz çıktı burda bir dr önerdile gittik herşeyi detaylı anlattık bizi dinledi ve bize sabırla inançla beklememizi ve dediği herşeyi harfiyen yapmamı söyledi yaptımda önce antibiyotik tedavisi eşimle bana başladı
o bitti folik asit ve aspriine başaldı ve hamile kalana kadar içmemi söyledi çamaşır suyu saç boyası kimyasal bütün ilaçları yasakladı
sonra başladık çalışmalara her ay kontrollerr gidip gelmeler başladı ne dediyse yaptık bu tedavi sürecindede tesettüre girdim namaza başladım kuran okudum bol bol
sonra bigün 41 meryemi duydum ona başladık ben okumuştum günleri şaşırınca meryem suresi yarım kaldı sonra görümcem benim adıma başladı allah razı olsun
ondan sonra eşimin teyzesigilin aile dostu bir amca benim sürekli düşük yaptıgımı duymuş allah yolunda bir adam ve demişki ben ona bir dua yazıcam üstüne taksın
allahın izniyle bebeği ona tutunacak demiş amca saolsun allah rızası için bana bir dua yazdı onu taktım önce allah sonra dualar sayesinde bugünleri gördüm
hamile kadlım dr clexan iğne progestan fitil asprin folik asit verdi onları düzenli kullandım ve bebişim benimle
en önemlisi tevekkül etmeyi ögrendim bu süreç içinde rabbime el açıp allahım anne olmak nasibimde yok demekki boynum kıldan ince
verirsende vermesende sana tevekkül ettim dediğim ay hamile kaldım
yani demem o ki hala bende inanamıyorum bazen rüyadamıyım diyorum rabim sağlıkla hayırla kucağıma aldıgım günleride göstersin inşallahh
nasılsınız canlar topiğimiz ikinci sayfalara düşmüşgeliyorum bakıyorum kimsecikler yok yazcak bişeyde bulamıyorum pzartesi kontrolümüz var bari onu deyivereyim dedim 20 haftalık olucaz 3 aydan sonrası çabuk geçiyormuş maşallah bi bakarsınız doğurdum deyivermişim tabi vakitlice gelsin kuzucum inşallah
herkes iyidir inşallah hadi öptük hepinizi görüşmek üzere