- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
elifffffffff hoşgeldin nasılsın canım toparlamışsınız çok şükür rabbim birdaha sıkıntı göstermesin hoşgeldin
DİVİNTY pelinin dişi hayırlı olsun canım
aAYŞEMMM sen nasılsın
saol teysesi yok çok kilo almadım 5 -6 kilo aldım kapalıyım ya ondan koyamıyorum foto evde çekindiklerim var dışarda kendimi zor toparlıyorumda artık foto çekmek ne mümkün :)) kilo almasanda çok göbek fırtladıgı için ayakkabı giymek bile işkenceye dönüşüyo helede artık bot giyiniyo ya eşim giydiriyo bazen ıh ıh ayapıyorum acıyo herelde
saol canım evet çok şükür bugünleri görmekte nasip oldu çok geçmiş olsun canım tekrarlamaz izide kalmaz inşallah
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meryem suresini okuyo musunnnnnnnnnnnnnnnnnnn tefriciye yada meryem suresinin hatmini yapalım sana neslihana bişiler yapalım hı söle iste okuyalım bida bebek olunca vakit olmaz belki canum benim hadi biz dogurana kadar siz yetişin inşallah
elifffffffff hoşgeldin nasılsın canım toparlamışsınız çok şükür rabbim birdaha sıkıntı göstermesin hoşgeldin
aAYŞEMMM sen nasılsın
saol teysesi yok çok kilo almadım 5 -6 kilo aldım kapalıyım ya ondan koyamıyorum foto evde çekindiklerim var dışarda kendimi zor toparlıyorumda artık foto çekmek ne mümkün :)) kilo almasanda çok göbek fırtladıgı için ayakkabı giymek bile işkenceye dönüşüyo helede artık bot giyiniyo ya eşim giydiriyo bazen ıh ıh ayapıyorum acıyo herelde
saol canım evet çok şükür bugünleri görmekte nasip oldu çok geçmiş olsun canım tekrarlamaz izide kalmaz inşallah
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meryem suresini okuyo musunnnnnnnnnnnnnnnnnnn tefriciye yada meryem suresinin hatmini yapalım sana neslihana bişiler yapalım hı söle iste okuyalım bida bebek olunca vakit olmaz belki canum benim hadi biz dogurana kadar siz yetişin inşallah
saol canım yaaelifffffffff hoşgeldin nasılsın canım toparlamışsınız çok şükür rabbim birdaha sıkıntı göstermesin hoşgeldin
aAYŞEMMM sen nasılsın
canım Allah kolaylık versin..ilk sezeryanın genelmiydiSlm alk arkadaşlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah bizde iyiyiz cok şükür sona yaklastik geri sayım başladı 24 inşallah sezaryen im olucak sağlıkla hayırlısı yla o günlerde görsem derin bi nefes alicam
amanın benim cevap neden iki kere oldu ki acaba...
meltemcim sen nasılsın küçük hanım nasıl??benimkiler beni sömürüyor vallahi Allah yokluklarını göstermesin tabi...
ayşecim nerelerdesin yahu ben geldim sen gittin kaçmaaa gel burayaaa
huzeyfecim Allah sağlık nasip etsin sana da yavrunada inş.
haksevercim umarım sende bebişinde iyidir..
valecim aynı dileklerim sana da..umarım sende bebişinde iyidir...
herkesi kocaman öptüm kızlar her zaman giremiyorum aslında fırsatım var ama büyük kızım sağ olsun ne zaman pc başına geçsem benden önce o atlıyor anneeeee bana oyun açççç diyebende ondan kalan zamanda giriyorum buraya..birde face var zaten o kadar....canlarım öpücükler hepinize
cnm geç çıkan diş iyidir derler ama bilemiyorum yinede..gelişimi normal pelinin nerdeyse yürüyecek ...apalamak ney tam bilmiyorum ama sürünüyor,koltuktan tutup heryere gidiyor,salıncağından kendisi iniyor böcüğümGünaydınnnn dokuz doğuranlar topiği
selamm herkese
divinty kız senin kızın dişi çıkmış ama geç mi kalmış ne
kız kardeşimin bebeği mayıs doğumlu apalamaya başlayalı dişi çıkalı çok oldu çok yaramazmış sıpa
hayırlı olsun dişi pelin hanımın diş göllesi kaynattınmı bakem sen
eliff kız kaçarmıyım hiç arada bakıyom ama eskisi gibi fazla girmiyom gözlerim ağrıyo çok takılınca yaşlanmışımıyım ne
haksever benimde aklımda canım yarın temizlik malum kadınların kılı tüyümü bitiyo dasen hayırlısı ile zeynebini koklada ben okurum canım tefriciyyemi meryem süresini saol allah razı olsun düşünmen bile yeter
saol cnm...önemli değil gözden kaçabilir tabiki..meltemcim öncelikle kızının dişi hayırlı olsun kusura bakma cnm yazılanları detaylı okuyamıyorum o yüzden böyle geç tebrik ediyorum yeni dişinizii...ayrıca çokkkk geçmiş olsun Allah şifalar versin kızına inş.nasıl vakit buluyorsun demişsin öyle çok vaktim yok elbette.gün içinde anca yarım saat kendime kalıyor..ama her gün yarım saat mutlaka ayırıyorum kendim için.yoksa delirecek gibi oluyorum.ev işi çocuklar birde ela duru yarasından dolayı çok huysuz sürekli ağlıyor bu da beni psikolojik olarak etkiliyor tabi..bütün işlerimi gece kızlarım uyuyunca yapıyorum.geç yatıyorum erken kalkıyorum..uykuyu pek sevmem zaten..böyle olunca da bir çay kahve molasına mutlaka zaman ayırıyorumAllah sana da yardım etsin cnm hastalık çok zor.birde huy değiştiriyorlar. azra ne zaman hasta olsa iyileşse de bir müddet huzursuzluğu kalırdı.çok şükür artık büyüdü atlattık..
Allah kolaylık versin cnm inşallahGünaydın arkadaşlar nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür ağrım sızım arttı iyice ama bunada şükür.yarın sabah allah nasip ederse izmire gidiyorum..eşim bırakıp dönücek sonrada 15 gün sonra falan geri gelicek doğum için...dua edin banada hayırlısıyla girip çıkayım zamanı geldiğinde tabi...sizler nasılsınız..hepinizi tek tek öpüyorum.allaha emanet olun..haber veririm arada sizede.allaha emanet olun.kendinize iyi bakın...
güle güle kavuşun cnmselam kızlar nasılsınızzz abim sabah askere gidicek dua edin nolur
aman aman maşallah göbişinede sanadaselam kızlar şimdi girdim evime anneme gittim ciciler aldık dönüşte bebek arabasını ve bikaç eksigini aldık sonra bebek odasını almaya gittik kayınvaldemle uyku setini 2 hastane çıkışı daha aldı yıkamak için sünger banyo süngeri felan aldık eksikleri tamamladık hatta kayınvaldem bezini ve ıslak mendilinide aldı hiçbir eksigimiz kalmadı rabbime şükürler olsun bu haftada kayınvaldemde kaldık ölüyorum hastalıktan
bi haftadır sinüziti çekiyorum geçen 3 gündür felaket tuttu tamamen tıkandım 3 gün hiç uyumadım cuma gecesi altık sinirlerimde bozuldu ağlaya ağlaya bogazlarımda tıkandı nefes alamadım perişan oldum acile gittik hamileyim diye bişi yapamayız dedi hava verdiler soguk hava o biraz öksürügümü kesti o gecede uyumadım hiç ertesi gün kulak burun boğaza gittim oda ilaç veremem dedi buruna uygulanan bi şey verdi ama çok iyi fıs fıs değilde pompalı gb bi sistemi var o biraz açtı ama ilaçsız geçmez di yani doktorumu aradım o bi antibiyotik verdi eşim içmemi istemiyo ama ben içiyorum günde 2 tane dün içtim dün gece burnum tıkalı felan uymuşum artık saat başı tıkanıp kalksamda oturarak uyusamda bikaç saatlik uyku bile iyi geldi arık kemiklerim dahi arıyo çünkü perişan oldum( neyse bunada hamdolsun diyorum inşallah ileşirim bikaç güne
RESİMDE KOYAYIM ŞÖLE BİRAZ KAMUFİYELİDE OLSA
Eki Görüntüle 904392 Eki Görüntüle 904393
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kadınlar kulübünden köfteler yarışmasındaki hediyem geldiii
nevresim takımıay çok heycanlandım bide markası özge benim adımda özge aaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim adımı basmışlar sonra idrak ettim ki markası oymuş
neysem çok sevindirik oldum
Eki Görüntüle 906874 Eki Görüntüle 906875
benimki tek kişilik mor renkte kızımın odasında kullanabilirim beşiğini büyüttüğümde
teşekkürler kk
11.30 da oglum dünyaya gözlerini acti 12.00 de beni çıkardılar çok şükür 3.200 gr 50 cm sağlıklı oğlumu kucağıma verdiler darısı bekleyen arkadaşlarima
11.30 da oglum dünyaya gözlerini acti 12.00 de beni çıkardılar çok şükür 3.200 gr 50 cm sağlıklı oğlumu kucağıma verdiler darısı bekleyen arkadaşlarima
cnm geç çıkan diş iyidir derler ama bilemiyorum yinede..gelişimi normal pelinin nerdeyse yürüyecek ...apalamak ney tam bilmiyorum ama sürünüyor,koltuktan tutup heryere gidiyor,salıncağından kendisi iniyor böcüğüm
vildan 10 aylık yürüdü pelinde nerdeyse yürüyecek az kaldı
diş göllesi kaynatmadım cnm..dişi çıktı daha onun sıkıntısını atlatamadan hastalandı pelin 3 gün acillerde ateşini düşürmeye çalıştık...ateşini düşürdük ..ateşini düşürelim derken şimdide ciğerlerini üşüttük hasta hala toparlanamadı
sivasta soğuk malum
geçende ben acilde serum yedim..ölüyodum az daha
saol cnm...önemli değil gözden kaçabilir tabiki..
ben uykuyu çok severdim ama şimdi 3-5 saat uyku yeterli geliyor da yinede yataktan çıkmıyorum iş kalırsa kalsın zaten akşama kadar kolumda pelinle iş yapıyorum dinlenme saatinde uyuyamasamda yatıyorum canım
senin küçük kızınada Allah acil şifa versin
Allah kolaylık versin cnm inşallah
normalmi olacaktı doğumun
güle güle kavuşun cnm
evlimiydi abin..
aman aman maşallah göbişinede sanada
aldıklarınızıda iyi günlerde kullanın canım
resimlerinide ekle ben karışmam
çatlarım meraktan
geçmiş olsun bu arada..aynı senin hastalığa bende yakalandım ne çektim
bebekle daha zor inan...kendine dikkat et birdaha hasta olmamaya bak
hasta olursan sezeryan yapmazlar
normalde olursa hasta hasta zor çünkü hastayken insanın her zerresi ağrıyor
İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM....PELİNİN PARMAKLARIYLA YAZIYORUM
yok canım değil evli 29yaşında tecilliydi sonra acık da kendi gitmedi arama çıkmış mecbur gitticnm geç çıkan diş iyidir derler ama bilemiyorum yinede..gelişimi normal pelinin nerdeyse yürüyecek ...apalamak ney tam bilmiyorum ama sürünüyor,koltuktan tutup heryere gidiyor,salıncağından kendisi iniyor böcüğüm
vildan 10 aylık yürüdü pelinde nerdeyse yürüyecek az kaldı
diş göllesi kaynatmadım cnm..dişi çıktı daha onun sıkıntısını atlatamadan hastalandı pelin 3 gün acillerde ateşini düşürmeye çalıştık...ateşini düşürdük ..ateşini düşürelim derken şimdide ciğerlerini üşüttük hasta hala toparlanamadı
sivasta soğuk malum
geçende ben acilde serum yedim..ölüyodum az daha
saol cnm...önemli değil gözden kaçabilir tabiki..
ben uykuyu çok severdim ama şimdi 3-5 saat uyku yeterli geliyor da yinede yataktan çıkmıyorum iş kalırsa kalsın zaten akşama kadar kolumda pelinle iş yapıyorum dinlenme saatinde uyuyamasamda yatıyorum canım
senin küçük kızınada Allah acil şifa versin
Allah kolaylık versin cnm inşallah
normalmi olacaktı doğumun
güle güle kavuşun cnm
evlimiydi abin..
aman aman maşallah göbişinede sanada
aldıklarınızıda iyi günlerde kullanın canım
resimlerinide ekle ben karışmam
çatlarım meraktan
geçmiş olsun bu arada..aynı senin hastalığa bende yakalandım ne çektim
bebekle daha zor inan...kendine dikkat et birdaha hasta olmamaya bak
hasta olursan sezeryan yapmazlar
normalde olursa hasta hasta zor çünkü hastayken insanın her zerresi ağrıyor
İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM....PELİNİN PARMAKLARIYLA YAZIYORUM
Selammm güzelller mapısdan çıktım da
huzeyfee yaşı olsun olsun oğluşun canmm bol bol sütün olsun inşallahhh
haksever maşallah pek bi cicisin allah nazardan korusun kız sizi nevresiminde pek bi güzelmiş güle güle kullan
divinty apalamak ne bilmiyonmu kız hani yürümeye başlamadan emekliyorlar ya sen bilmiyonmu yoksam
pelinciğimede sanada çok geçmiş olsun kuzum sivas çok soğuk değilmi canım dün takvimde ezan saatlerine bakarken sivasda ikindi ezanı ve akşam ezanı ne kadar erken okunuyo öyle hele yatsı demekki orada gün daha çabuk ağarıyo
evet divinim bazı dengesizlere yorum yapacağım diye 24 saatliğine banlandım haksız yere oldu yani saol haksever divine anlatmışsın aslında ben bu sitenin yıllardır üyesiyim böyle şey görmedim ama olsun bakalım
neysem bi geçmiş olsun dilekleri yazarsınız
yazmazsanızküserim size
senin yüzünden bende daldım derdim var topiğine milletin derdi beni gerdi :))
imzamı değiştirdim cevap yazarsam banlanıcam diye imzamla cevap veriyorum