Dokuz Doğuranlar

kızlar neredesinizzzzzzzzzzzzz
topiğimiz bom boş kaldı

günaydınlar herkese
ben evime taşındım ama rahat yok bana
şimdide kalorifer sorunumuz var birkaç kişi kaloriferi yakmak için ücret vermiyor bu yıl yakılamayacakmış
bende 2 küçük çocukla soğukta o evde oturamam
annemde fizik tedavi göreceği için 1 ay boyunca üniversite hastanesinde yatacak
ben çocukları alıp kaynanamlara gidicem karadenize.önce batuma ordan artvine
bu ay sonuna kadar gitmeyi planlıyorum havalar daha da soğumadan
kaynanam da yeni evine taşındı büyükçe evi var ve kaloriferli rahat ederim inşallah çocuklarla
evime taşındım oturamadan gidiyorum benim ne garip şansım kaderim var yaaaaa

aynen canım ya ne bahtsızmışsın allah beterlerinden korusunda bi oh dedirtmiyo hayat sana en sakin zmanalrın bebek isterkenki zamnlarınmış nasılda bebek olsunda başka derdimiz olmucak sanıyoduk şua hamiel kaldıgından beri yaşadıkalrına bi baksana allah sabrınıda veriyo ama her derdin gezmek olur sizede inşallah hem paşanda hava felan veriyodun sen sanki solunum yolları hemen rahatsızlanıyodu gb hatırlıyorum benim görümcemin çocukarındada ikiside buronşit kış daha tam gelmedi ama onalr 3-4 kere hasta oldular bile kış zor geçiyo sürekli hava alıyolar onalrda belki oğlunada iyi glewir karadeniz havaları eşinle keyfini süremedin tam evin annenede allah şifa versin

allah yardımcın olsun beryalcim güle güle git ve gel inşallahhh

ayy canım ya ne sorun çıkardı bu ev sana allah yardımcın olsun annenede acil şifalar dilerim inşallah eşin gelince inşallahhh sağlıkla oturursunuz evinizde...

nasılsınız kızlar yine akşam vakti burdayım senayı uyuttum biraz bakayım dedim
beryalcim seninde başına gelmeyen kalmadı canım ya rabbim beterinden korusun bi sadaka ver sadaka belayı def eder derler ayrıca paşa erken başlamış aşk meşk işlerine bak sen çapkınıma

herkes iyidir umarım bende çok uyuşuk oldum bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor şükür mide bulantılarım geçti pazartesi kontrolümüz var bakalım nasılmış kuzucuğum cinsiyetinide öğrenebilecekmiyiz bilmiyorum hoş doktor söylemezse ben sormayı düşünmüyorum kız erkek farketmez yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin kuzucum

bu topiğin eski günlerini özler oldum sayfalara yetişemezdik hoş bende sık giremiyorum ama en azından bi iyiym diye yazılırsa bizde merak etmemiş oluruz listemizin çok az kısmı buralarda ben burdayım deyip kendini hatırlatıyor gerisi nerelerde tabi herkes düştü yaramazların peşine vakit kalmıyor herkes haklı hele ikinci ler gelince zaman dahada daralıyordur eminim gerçi iki çocuklu olup gelnlerde var tabi aman ne sitem ettim he gelin işte be öslüyoz herhalde

geçmiş olsun canım ilk aylar hep uyumak istiyo insan e tabi bide ilgi bekleyen yawrun var zor işin bakalım bi prensesten sonra bi yakışıklı gelsin sanada ama 2014 kız sneesi gb duruyo hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda 3.de erkek olur allahım yarabbim topikte 3.ye hamile bi kız var ilki 6mı 9sene sonramı ne olmuş bi kızı sonra 6 sene olmamış gene tedaviyle 2.kızı olmuş sonra bida uğraşmıcam demiş küçülen eşyalarını bile dağıtmış 2.ci daha 2yaşına gelmeden hoppp 3. kız şimdi yolda allahım yarabbim diyorum zaten bida kendiliğinden olursa bizim on tane olur herelde çünkü biz korunmayı bilmiyoruz hiçbeceremeyiz yani o rahatlık var böle çocukalrı senelerce olmayanların öğrenene kadar arka arkaya oluyo neyse çocumuz olsunda onlarla kafayı yiyelim diye dua ettik durduk hayırlı saglıklı evlatlaırmı olsun inşallah

herkese slm bende geliyorum gidiyorum ama kimsecikler olmadığı için çoğunluk yazmadan çıkıyorum malesef
zaten ikinci bebişte doğunca zor gelirim artık bende
beryal senin başına gelende pişmiş tavuğun başına gelmedi be kuzum ne şansın varmış Allah beterinden korusun nazarmı var üstünde nedir inşallah yeni yılında bütün olumsuzluklar ardında kalır geçmiş olsun tekrardan
divinde görünmüyor epeydir pelin hanımdan vakit bulamıyor herhal
bende geçen hafta gittim oğluşumu görmeye maşallah herşey yolunda dedi dktrumuz hatta bir hafta önden gidiyormuş gelişimimiz herşeyine baktı detaylıca çok şükür hiç bi sorun yok dedi
2 hafta sonrada şeker yüklemem var işte ondan acaip tırsıyom inşallah yüksek çıkmaz şekerim:18:
serdar da yarmazlıklar devam havalar soğuyunca evde kalmak pek işine gelmiyor beyfendinin hep dışarı çıkmak istiyor başımın etini yiyor hergün anne paka didem (parka gidem)diyor
benden havadisler bu kadar ev işi falan filan işte

bende geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum.kızlar 11.haftaya girdim ve 4 kilo aldım ne yapacam bilmiyorum ama elimde değil sanki biri beni şişiriyomuş gibi az bulantım var ama kusmam yok zaten 75 kiloyla kaldım doğumu kaç kiloyla yapacam bilmiyorum.diyetmi yapsam hamileler için bi diyet vardır herhalde.?

selam kızlar nasılsınızzz belenayyy gelmemişsinnn ben söyliyim bari dr a gitti bugün belenay veeee erkek geliyooo hehe oğlu olucakmış nasipse sağlıkla kucağına al arkadaşım inşallahhhh

günaydın kızlar nasılsınız...biz iyiyiz şükür...hamile arkadaşlarım cinsiyetini öğrenenler hepinize hayırlı olsun...beryalcim hayırlı yolculuklar sanada bunuda atlatırsın allahın izniyle anneye çok geçmiş olsun bu arada benim annemde yeni bitirdi fizik tedaviyi....ayşeyi göremiyorum iyidir inşallah o da...divinde gelmiyor ne zamandır umarım herkes iyidir..bu arada malum kızım olursa yaren oğlan yağızdı benim için hep..allah yağızımı nasip etti çok şükür..ama şimdi herkes yarenmi kaldı eskidi kötü biilmemn diyo..babamız ela olsun diyo benim aklım hala yarende tabi ama arada derin ismi bide eliz hoşuma gidiyo..iki isimden yana değil babamız..bilmiyorum nolcak..ne güzel kafam rahattı isimleri hazır derdim hep. bana bi akıl verin napsak bilemedim kızlar yaaa..kafam bi milyon oldu..önerilere açığız.. :)

Yaren ben iyiyim canım yazacak bişey yok akıp çıkıyom sadece divinide ende göremiyom inşlallah iyidir kızları ile
Senin oğlan nasıl kızın isminden bahsetmişsin bence yaren güzel isim ama sen bilirsin hangisi içine sinerse onu koy allahım alnına ak yazılar yazsın bahtı açık olsun kızımızın böyle olsun inşallah aslında yarenderin de güzel ama ağır olurmu bilmem :26:
Bende ankaradaki dotora i türlü nasip olupta gidemedim cumartesiye randevu alalım demiştik ama doktoru bebeği ölmüş daha muayhanesine dönmemeiş dedim bundada vardır bi hayır artık alıştım herşeye allahım ne verirse hayırlısından versin(amin)

:123:

12 / 11 / 2013

SAAT : 14:05

SALI

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______KIZ ___________________ ELA
76.nurcan1980 :________ ERKEK ________________
77.mavı_gozlü: _________ KIZ ___________________
78.sulezehra:___________ERKEK__________________ YUSUF BERA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.huzeyfe: ___________________________________ MUHAMMED ZAKİR
2.yaren35:___________________________________ KIZ
3.haksever: __________________________________ KIZ
4.vale14 (osmaniye 80) _________________________ KIZ
5.citos2903: __________________________________ ERKEK
6.lightlife :____________________________________ KIZ
7.belenay : ___________________________________ ERKEK

ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
9.melek181

:94::94::94::94::94::94:

sağol canım
annene fayda verdimi fizik tedavi annem için son umut bu tedavi
yoksa ameliyat olacak bel ve diz kayması var annemin

isim konusunda bende senin gibi erkek olursa doruk kız olursa yağmur diyordum sonra hiç hoşlanmadığım biri kızına yağmur ismi koymuş inan yağmur isminden nefret eder oldum ve insan geçmişte beğenileri değişebiliyor iyikide defne koymuşum kızıma.yağmuru çok severdim ama artık sevmiyorum .çyağmur derken defne oldu tombul kızım
sende iyice düşün yaren ismi hoşuna gidiyormu yıllar sonra sevecekmisin bence yaren güzel değil ve herkeste var.iyice düşün araştır bence .ela ismide çok kısa ama asla iki isim koyma kızına .ben doruku semih doruk koydum çok saçmalık yaptım çopk pişmanım
insanın 1 ismi olur ya
zeynep yeliz filiz gibi eskilerden olan ve anlamı olan isim koy bence
hatta defne koy kızlarımızın ismi aynı olsun şekerim

ayne öle canım bebek isterken sadece bebeğimiz yok diye üzülüyorduk oysaki üzülecek daha büyük dertleri var insanların ama evlatsızda olmuyor ne yapalım hayat bize her şeyi gösteriyor
onlarda hayatımızın anlamları rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

ay sonuna kadar kaynanama gidicem biletlerimi aldım .batuma gidicem önce ordan artvine geçicem.benim için üzülme dizisi şu an kaynanamların orda çekiliyor yazın onların köyünde çekiliyordu belki çekimleri yakından izleme şansım da olur
çocuklarım hiç kar görmediler bu kış kar da görecekler kısmetse inşallah güzel bir tatil olur bizim için .

canıma okuyor resmen hiç sorma tam bi cimcime oldu
keşke daha genç yaşta gelseymiş kendimi yetersiz hissediyom yoruluyom peline bakmaktan
kocikimde vildanda sağolsunlar ama işte birinin işi birinin okulu var biz yapışık ikiz gibi dolanıyoz mecburen
az önce kızkardeşimle telefonda konuşuyorduk...yeni bebek gelince büyüklerin huyu çok iyiyse bile çok değişiyor dedi
serdar paşa şimdiden seni yoruyorsa bebiş gelince hiç düşünmek bile istemiyorum
dün kaynanamlardaydım eltiminde 1 ayı kaldı onunda oğlu zıvanadan çıktı iyice
Allah yardımcın olsun cnm
canım benim gözün aydın olsun hayırla ve sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
topikte 3. bebeği ilk sen aldın kucağına...darısı önce olmayanlara sonrada 2. 3. isteyen herkese versin rabbim inşallah
günaydın canlarım
evimin işleri nihayet bitti dün gece ilk kez evimde uyudum.
cuma günü de kısmet olursa mevlüt okunacak.allah kabul ederse.
Allah kabul etsin canım ..sende güle güle huzurla otur evinde inşallah
Arkadaşlar hepinizin önerilerine ihtiyacım var
valla cnm benim önerecek pek bişeyim yok
beryal yazmış herşeyi zaten
ben çok dikkat etmeme rağmen beryalin listesindeki gibi beslendiğim halde 2,600 gr doğdu pelin
sen yine listeye uy bide sol yanına yat...sol tarafına yatınca bebek daha çok beslenirmiş
geçmiş olsun canım ...bi sadaka verin
geçen günde ben yandım 3 gün üstüste demlik devrildi...biri fokur fokur kaynarken elime döküldü dirseğime kadar ama yanmadım hayret ettim
bi verdiğimiz karşı geldi sanırım...
canım geldim nerdeyse 1 aydır girmemişim...bana kalırsa 3-5 gün gibi geliyor koşuşturmacayla zamanın nasıl geçtiğinden haberim yok
kuaföre gidip kaş bıyık aldırmak bile lüks oldu artık pala oldum...şimdide ev işini bıraktım pelin uyumuşken pc açıktı bi bakıyım dedim

şansına bişey diyemiycemde izmirin kışı ne kadar soğuk olabilirki...ufoyla falan idare edemezmisin...
gerçi git kaynananlara tebdili mekanda rahatlık vardır
sıkıntıların biraz geçer kafanı dağıtırsın
geldim kanka valla pelinden hiç fırsat bulamıyorum..bilgisayara saldırıyor başına oturunca ..çok aşırı hareketli hiç zaptedemiyorum
sürünmeye başladı..örümceğiyle evde fink atıyor..ve sürekli oyun istiyor ..herşeyden çok çabuk usanıyor..sürekli yeni şeyler bulmak zorundayım

maşallah senin bebiş önden gidiyomuş..benim iki hamileliğimde 1 ay geriden gidiyordu
gözlemlerime dayanarak söylüyorum erkek çocuklara bakmak kız çocuklara bakmaktan daha zor
Allah eksikliklerini vermesin ...olunca bakılıyor mecbur...seni seneye böyle buluruz heralde
hayırlı olsun cnm hamileliğin..hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kilolarına doktor bi dur der heralde
hamilelikte diyet varsada onuda doktorun önersin kendi kafana göre bişey yapma sakın
selam kızlar nasılsınızzz belenayyy gelmemişsinnn ben söyliyim bari dr a gitti bugün belenay veeee erkek geliyooo hehe oğlu olucakmış nasipse sağlıkla kucağına al arkadaşım inşallahhhh
gözü aydın olsun beloşun...bide bizi kandırdı menapoza giriyorum diye

ayşeee iyiyim canım çok şükür sadece yorgunum perişanım ...sabahları erken kalkıyorum gece geç yatıyorum..gece sabaha kadarda pelin yanımda yatıyor yerine koysam uyanıyor...uykusuzluktan artık gözlerimin suyu kurudu

ankaraya gidecekmişsin sende hiç haberim yok ne zaman karar verdiniz...direk tüp bebekmi yaptıracaksınız

yarenisim konusunda beryale katılıyorum
bende yaren ismini pek sevmiyorum ...etrafta fazlasıyla var gınaa geldi artık
iki isimde tercih etme
eski isimler benimde hoşuma gidiyor...doğuma kadar iyice bi araştır sen

eltim kızının adını BERRİN koyacak...anlamı çok güzel...manen çok yüksek yüce yaratılışlı anlamına geliyor
yada sen pelin koy kızlarımızın ismi aynı olsun şekerim

beryaaallll hadi bakalım kimin kızının adını koyacak yaren

gelemediğim 20 gün içinde gözümden rahatsızlandım ...hiç beyaz kalmamıştı kıpkırmızıydı gözlerim...antibiyotik tedavisiyle atlattım çok şükür
sonra birgün annemlerde demlik devrildi üstüme Allahtan yanmadım...ertesi gün kaynanamlarda elime dirseğime kadar döküldü fokur fokur kaynayan su yine yanmadım ..bu olayada daha çok hayret ettim
ertesi günde bizim demliğin kulpu kırıldı çay döküldü yine yanmadım...az veya çok sadaka verdirdim kocike...bide mevlit okutsam iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…