kızlar neredesinizzzzzzzzzzzzz
topiğimiz bom boş kaldı
günaydınlar herkese
ben evime taşındım ama rahat yok bana
şimdide kalorifer sorunumuz var birkaç kişi kaloriferi yakmak için ücret vermiyor bu yıl yakılamayacakmış
bende 2 küçük çocukla soğukta o evde oturamam
annemde fizik tedavi göreceği için 1 ay boyunca üniversite hastanesinde yatacak
ben çocukları alıp kaynanamlara gidicem karadenize.önce batuma ordan artvine
bu ay sonuna kadar gitmeyi planlıyorum havalar daha da soğumadan
kaynanam da yeni evine taşındı büyükçe evi var ve kaloriferli rahat ederim inşallah çocuklarla
evime taşındım oturamadan gidiyorum benim ne garip şansım kaderim var yaaaaa
topiğimiz bom boş kaldı
günaydınlar herkese
şimdide kalorifer sorunumuz var birkaç kişi kaloriferi yakmak için ücret vermiyor bu yıl yakılamayacakmış
kaynanam da yeni evine taşındı büyükçe evi var ve kaloriferli rahat ederim inşallah çocuklarla
topiğimiz bom boş kaldı
günaydınlar herkese
geldim burdayım napim senayı uyuttum eşimde yok iki gecedir uyuyamadık sena ateşlendi ateş düşürücüde vermedim şükür bugün rahatladık sen ne yapıyorsunbelenayyy gördüm seniii ceee naber:)))
nasılsınız kızlar yine akşam vakti burdayım senayı uyuttum biraz bakayım dedim
beryalcim seninde başına gelmeyen kalmadı canım ya rabbim beterinden korusun bi sadaka ver sadaka belayı def eder derler ayrıca paşa erken başlamış aşk meşk işlerine bak sen çapkınıma
herkes iyidir umarım bende çok uyuşuk oldum bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor şükür mide bulantılarım geçti pazartesi kontrolümüz var bakalım nasılmış kuzucuğum cinsiyetinide öğrenebilecekmiyiz bilmiyorum hoş doktor söylemezse ben sormayı düşünmüyorum kız erkek farketmez yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin kuzucum
bu topiğin eski günlerini özler oldum sayfalara yetişemezdik hoş bende sık giremiyorum ama en azından bi iyiym diye yazılırsa bizde merak etmemiş oluruz listemizin çok az kısmı buralarda ben burdayım deyip kendini hatırlatıyor gerisi nerelerde tabi herkes düştü yaramazların peşine vakit kalmıyor herkes haklı hele ikinci ler gelince zaman dahada daralıyordur eminim gerçi iki çocuklu olup gelnlerde var tabi aman ne sitem ettim he gelin işte be öslüyoz herhalde
geldim burdayım napim senayı uyuttum eşimde yok iki gecedir uyuyamadık sena ateşlendi ateş düşürücüde vermedim şükür bugün rahatladık sen ne yapıyorsun
günaydın kızlar nasılsınız...biz iyiyiz şükür...hamile arkadaşlarım cinsiyetini öğrenenler hepinize hayırlı olsun...beryalcim hayırlı yolculuklar sanada bunuda atlatırsın allahın izniyle anneye çok geçmiş olsun bu arada benim annemde yeni bitirdi fizik tedaviyi....ayşeyi göremiyorum iyidir inşallah o da...divinde gelmiyor ne zamandır umarım herkes iyidir..bu arada malum kızım olursa yaren oğlan yağızdı benim için hep..allah yağızımı nasip etti çok şükür..ama şimdi herkes yarenmi kaldı eskidi kötü biilmemn diyo..babamız ela olsun diyo benim aklım hala yarende tabi ama arada derin ismi bide eliz hoşuma gidiyo..iki isimden yana değil babamız..bilmiyorum nolcak..ne güzel kafam rahattı isimleri hazır derdim hep. bana bi akıl verin napsak bilemedim kızlar yaaa..kafam bi milyon oldu..önerilere açığız.. :)
günaydın kızlar nasılsınız...biz iyiyiz şükür...hamile arkadaşlarım cinsiyetini öğrenenler hepinize hayırlı olsun...beryalcim hayırlı yolculuklar sanada bunuda atlatırsın allahın izniyle anneye çok geçmiş olsun bu arada benim annemde yeni bitirdi fizik tedaviyi....ayşeyi göremiyorum iyidir inşallah o da...divinde gelmiyor ne zamandır umarım herkes iyidir..bu arada malum kızım olursa yaren oğlan yağızdı benim için hep..allah yağızımı nasip etti çok şükür..ama şimdi herkes yarenmi kaldı eskidi kötü biilmemn diyo..babamız ela olsun diyo benim aklım hala yarende tabi ama arada derin ismi bide eliz hoşuma gidiyo..iki isimden yana değil babamız..bilmiyorum nolcak..ne güzel kafam rahattı isimleri hazır derdim hep. Bana bi akıl verin napsak bilemedim kızlar yaaa..kafam bi milyon oldu..önerilere açığız.. :)
aynen canım ya ne bahtsızmışsın allah beterlerinden korusunda bi oh dedirtmiyo hayat sanaEn sakin zmanalrın bebek isterkenki zamnlarınmış nasılda bebek olsunda başka derdimiz olmucak sanıyoduk şua hamiel kaldıgından beri yaşadıkalrına bi baksana allah sabrınıda veriyo ama her derdin gezmek olur sizede inşallah hem paşanda hava felan veriyodun sen sanki solunum yolları hemen rahatsızlanıyodu gb hatırlıyorum benim görümcemin çocukarındada ikiside buronşit kış daha tam gelmedi ama onalr 3-4 kere hasta oldular bile kış zor geçiyo sürekli hava alıyolar onalrda belki oğlunada iyi glewir karadeniz havaları Eşinle keyfini süremedin tam evin annenede allah şifa versin
canıma okuyor resmen hiç sorma tam bi cimcime olduseninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım kankam benim
cadı pelin hakkından geliyor deseneyüzünü göremez olduk artık
senin yine kocikte vildoşta yardımcı oluyorlar bana yardım edende yok ben napıcam diye kara kara düşünüyom bebiş doğunca serdar çok inat oldu hiç bi lafımı dinlemez oldu kreşide kabul etmiyor kardeşi gelince hiç gitmez sanırım
aman sağlık olsun bi yolunu buluruz elbet o zamanda
bu seferde tutturamadım kanka kız olur diye umutlanmıştım ama nasip böyleymiş sağlıklı hayırlı ömürlü olsunda kızıda bir oğluda hayırlı evlat olması önemli olan
canım benim gözün aydın olsun hayırla ve sağlıkla büyüt inşallah bebeğinislm kızlar ben 19unda yani cumartesi günü sabah spinal anesteziyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür
spinalden çok memnun kaldım tavsiye ederim
oğlumda iyi çok şükür bende ayaklandım yavaş yavaş annem kızkardeşim yanımdalar saolsunlar
hamilelelere hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın
Allah kabul etsin canım ..sende güle güle huzurla otur evinde inşallahgünaydın canlarım
evimin işleri nihayet bitti dün gece ilk kez evimde uyudum.
cuma günü de kısmet olursa mevlüt okunacak.allah kabul ederse.
valla cnm benim önerecek pek bişeyim yokArkadaşlar hepinizin önerilerine ihtiyacım var
geçmiş olsun canım ...bi sadaka veringünaydın arkadaşlar.ben annem ve yağız pazar sabahı evimize döndük tekirdağa yani..annem bel fıtığı ameliyatı olmuştu 2005 te yine tekrarladı fizik tedavisi bitsin falan derken anca geldik hala çok kötü adım atamıyo..neyse bu kadar acısının üstüne pazar sabahı geldik ilaç falan sürdü bacağına su kesesinide doldurda getir dedi.bende akıllı var gücümle kaynattığım kaynar suyu doldurdum keseeye verirkende aman bide yanık çıkarma başımıza fazla dayanma dedim bilmiş gibi..daha on dakika geçmeden su kesesi bi patladı kadının göğsünden aşşağı sırtı falan her yeri yandı..bide bunun acısı eklendimi..perişan oldu kadın hergün pansumana gidiyo..benim yüzümden mahvoldu..cumartesi dönüyo izmire bende nasipse aralık da gidicem doğum ocak başı nasipse malum.. bi ev aldık annem rahat etsin dedik gözden kurtulamadık..giidince mevlüt okutcak kadın...bizden böyle sizlerde iyisinizdir inşallah.kib...
canım geldim nerdeyse 1 aydır girmemişimkızlar neredesinizzzzzzzzzzzzz
topiğimiz bom boş kaldı
günaydınlar herkese
geldim kanka valla pelinden hiç fırsat bulamıyorum..bilgisayara saldırıyor başına oturunca ..çok aşırı hareketli hiç zaptedemiyorumherkese slm bende geliyorum gidiyorum ama kimsecikler olmadığı için çoğunluk yazmadan çıkıyorum malesef
zaten ikinci bebişte doğunca zor gelirim artık bende
beryal senin başına gelende pişmiş tavuğun başına gelmedi be kuzum ne şansın varmış Allah beterinden korusun nazarmı var üstünde nedir inşallah yeni yılında bütün olumsuzluklar ardında kalır geçmiş olsun tekrardan
divinde görünmüyor epeydir pelin hanımdan vakit bulamıyor herhal
bende geçen hafta gittim oğluşumu görmeye maşallah herşey yolunda dedi dktrumuz hatta bir hafta önden gidiyormuş gelişimimiz herşeyine baktı detaylıca çok şükür hiç bi sorun yok dedi
2 hafta sonrada şeker yüklemem var işte ondan acaip tırsıyom inşallah yüksek çıkmaz şekerim:18:
serdar da yarmazlıklar devam havalar soğuyunca evde kalmak pek işine gelmiyor beyfendinin hep dışarı çıkmak istiyor başımın etini yiyor hergünanne paka didem (parka gidem)diyor
benden havadisler bu kadar ev işi falan filan işte
hayırlı olsun cnm hamileliğin..hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahbende geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum.kızlar 11.haftaya girdim ve 4 kilo aldım ne yapacam bilmiyorum ama elimde değil sanki biri beni şişiriyomuş gibi az bulantım var ama kusmam yok zaten 75 kiloyla kaldım doğumu kaç kiloyla yapacam bilmiyorum.diyetmi yapsam hamileler için bi diyet vardır herhalde.?
gözü aydın olsun beloşun...bide bizi kandırdı menapoza giriyorum diyeselam kızlar nasılsınızzz belenayyy gelmemişsinnn ben söyliyim bari dr a gitti bugün belenay veeee erkek geliyooo hehe oğlu olucakmış nasipse sağlıkla kucağına al arkadaşım inşallahhhh
Yaren ben iyiyim canım yazacak bişey yok akıp çıkıyom sadece divinide ende göremiyom inşlallah iyidir kızları ile
Senin oğlan nasıl kızın isminden bahsetmişsin bence yaren güzel isim ama sen bilirsin hangisi içine sinerse onu koy allahım alnına ak yazılar yazsın bahtı açık olsun kızımızınböyle olsun inşallah aslında yarenderin de güzel ama ağır olurmu bilmem :26:
Bende ankaradaki dotora i türlü nasip olupta gidemedim cumartesiye randevu alalım demiştik ama doktoru bebeği ölmüş daha muayhanesine dönmemeiş dedim bundada vardır bi hayır artık alıştım herşeye allahım ne verirse hayırlısından versin(amin)