Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar kızlar 2 yıllık bir aradan sonra tekrar geldim.umarım herkes iyidir sizleri çok özledim..Meltem,Neslihan,Ayşe,Haksever,Beryal,Vildanve daha ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarıma benden kocaman selamlar olsun...ben çok şükür iyiyim 2,5 ay önce bir kızım daha dünyaya geldi :) ismi Ela Duru...ufak bir rahatsızlığı var şuan tedavi aşamasında ama her şey yolunda çok şükür.artık sık sık burda olurum kendinize iyi bakın....
Merhabalar kızlar 2 yıllık bir aradan sonra tekrar geldim.umarım herkes iyidir sizleri çok özledim..Meltem,Neslihan,Ayşe,Haksever,Beryal,Vildanve daha ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarıma benden kocaman selamlar olsun...ben çok şükür iyiyim 2,5 ay önce bir kızım daha dünyaya geldi :) ismi Ela Duru...ufak bir rahatsızlığı var şuan tedavi aşamasında ama her şey yolunda çok şükür.artık sık sık burda olurum kendinize iyi bakın....
iyimiş kızım çok şükür 1389 kilosu boyuda 40cm olmuş tocaman olmuş başı yukardaydı dogum pozisyonunda değil şuan dedi doktor bende sorun mu dedim yo dogum anında dönsün kafiş dedi ama şuan dogum olsa sezeryan olması gerekir dedi bu pozisyonla... bende iyiyim çok şükür buda kızım
Eki Görüntüle 889356
SELAMLAR CANLARIM
BEN ARTVİDEYİM BURADA HAVA ÇOK SOĞUK. FELAKET KAR VAR.
ÇOCUKLARLA KARDAN ADAM YAPTIK HAYATIMIZIN İLK KARINI GÖRDÜK ÜÇÜMÜZDE
SİZLER NASILSINIZ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
HATLARDA SIKINTI VAR VINN ALDIM AMA ÇOK SORUNLU BAĞLANIYOR.KENDİNİZE İYİ BAKIN ARADA FIRSAT BULUP GİRERİM .ÖPÜYORUMMMMMMMMMMMM
bu arada benim için üzülme dizisi bizim köyde çekiliyor yakından izliyoruz çekimleri.bizim evin karşısındalar hep.
Elifimmm kızzz nerelerdesin kız bende bu kız borç içinde kaldık adam borcu üstümüze attı gitti diyodun bu kız nerelerde kaldı diyodum amaşllah sen araya bi bebebk daha sıkıştırmışsın maşallah ela duruna canım allahım bağışlasın allahım uzun ömürler versin kızlarına hgdin aramıza canım
bende bi değişiklik yok kuzum hakseverimiz gebe divinty yaramaz kızı oldu vale gebe başkada işte yapan var 2 ciyi 3 yü falan işte neslihanla ben kaldım ayrılmaz ikili
bi haftadır ablamdaydım güzeldi eniştemde yoktu yurt dışındaydı kız kıza kaldık kendi annemde geldi bikaçgünde o kaldı süperdi bugün saglık ocana gittim kan tansiyon kilo rutin kontroller yapıldı ... bu akşamda doktor randövumuz var 6bucukta bakalım kızım ne kadar olmuş bugün acayip midem yanıyo hiç iyi değilim ateşimde var ya üşüttüm galiba nabıcam bakalım ekşi ekşi içim ıyy hiç sevmiyorum şu hissi
gözlerimin önüne vildanın bebekliği geldi yazını okuyuncaaneeeeeey kimsecikler yok ben ıssız ben sessiz kimsesizem bakıp çıkmak olmazdı yazayım bişeyler dedim topiğimiz bari ikinci sayfadan kurtulsun bu aralar sena çok hareketli baş edemiyorum yapma dediğimi gözümün içine baka baka yapıyor iki yaş sendromumu acep erkende daha ama zorlanıyorum sürekli başında durusan oynarsan iyi iki dakka arkanı dönersen yandın su sebilini boşaltmaya başlıyor çekmecelerde ne bulursa çıkarıyor günde on kez belki daha fazla dağıt yerleştir yapıyoruz ana kız o dağıtma ben yerleştirme görevindeyim tabi yoruluyorum birde bebiş gelince ne olacak bilmem yaşlanıyormuyum ne aman napalım sağlığı yerinde olsunda bağrış çığrış geçireceğiz günleri ama yinede bir amaaa anneee demesi bitiriyor beni işte herşeyi unutuyorum o anbir yandanda bebişte bende burdayım deyip basıyor tekmeyi anne olmak zormuş ama çok güzelmiş rabbim isteyen herkese ayşeme ve neslihanımada nasip etsin inşallah hayırla ve sağlıkla
hepinizi öpüp kaçıyorum yatayım benim kız sabah dikilir tepeme anne diye
hoşgeldin canım nasılsınMerhabalar kızlar 2 yıllık bir aradan sonra tekrar geldim.umarım herkes iyidir sizleri çok özledim..Meltem,Neslihan,Ayşe,Haksever,Beryal,Vildanve daha ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarıma benden kocaman selamlar olsun...ben çok şükür iyiyim 2,5 ay önce bir kızım daha dünyaya geldi :) ismi Ela Duru...ufak bir rahatsızlığı var şuan tedavi aşamasında ama her şey yolunda çok şükür.artık sık sık burda olurum kendinize iyi bakın....
anam yirim ben minnak bebişimi...çok şirin yawwiyimiş kızım çok şükür 1389 kilosu boyuda 40cm olmuş tocaman olmuş başı yukardaydı dogum pozisyonunda değil şuan dedi doktor bende sorun mu dedim yo dogum anında dönsün kafiş dedi ama şuan dogum olsa sezeryan olması gerekir dedi bu pozisyonla... bende iyiyim çok şükür buda kızım
Eki Görüntüle 889356
canım biz kardan bıktık usandık..sivasta kar hiç kalkmazSELAMLAR CANLARIM
BEN ARTVİDEYİM BURADA HAVA ÇOK SOĞUK. FELAKET KAR VAR.
ÇOCUKLARLA KARDAN ADAM YAPTIK HAYATIMIZIN İLK KARINI GÖRDÜK ÜÇÜMÜZDE
SİZLER NASILSINIZ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
HATLARDA SIKINTI VAR VINN ALDIM AMA ÇOK SORUNLU BAĞLANIYOR.KENDİNİZE İYİ BAKIN ARADA FIRSAT BULUP GİRERİM .ÖPÜYORUMMMMMMMMMMMM
bu arada benim için üzülme dizisi bizim köyde çekiliyor yakından izliyoruz çekimleri.bizim evin karşısındalar hep.
çok geçmiş olsun cnm inşallah şifa bulur ela hanımhaksevercim maşallah bebeğine Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. sonunda yavrun tutunmuş sana çooook sevindim canım
benim küçük kızımda hemanjiom denen bir cilt rahatsızlığı var.yani doğum lekesi oluyorya kırmızı işte o.tam poposunda olduğu içinde lekenin üzerinde yara oluştu ama öyle böyle değil bildiğin yatak yarası gibi önce teşhis koyamadılar anlamadılar ne olduğunu bir ay uğraştık tam 6 doktor gezdik en son gittiğimiz doktor anladı..tabi bu zamanda yanlış ilaç ve tedaviden dolayı yarası kocaman oldu.her altını ıslatışında deli gibi ağlıyor hala..ama çok çok çoooookkkk şükür ki yaranın %80 i kapanmış durumda az bir yer kaldı.yara kapandıktan sonra leke için tedavi görücek çünkü leke orda olduğu sürece yara tekrarlarmış...neyse Rabbim beterinden saklasın çok şükür ki şifası bulundu..daha 3 aylık bebeğim çok acılar çekti...Allah sizlerin yavrularına bol bolll sağlık versin inş..
amin canım saol...Allah herkese nasip etsin inşallahMeltemcim bebeğin doğmuş Allah analı babalı büyütsün inş..darısı isteyenlerin başına...
amanın bu ne sessizlik topikte...bir zamanlar sayfaları takip edemezdik çok hızla ilerlerdi şimdi ise yazan olmuyor..nerede o eski günler ah ahhhh
amanın bu ne sessizlik topikte...bir zamanlar sayfaları takip edemezdik çok hızla ilerlerdi şimdi ise yazan olmuyor..nerede o eski günler ah ahhhh
elifffffffff hoşgeldin nasılsın canım toparlamışsınız çok şükür rabbim birdaha sıkıntı göstermesin hoşgeldin
DİVİNTY pelinin dişi hayırlı olsun canım
aAYŞEMMM sen nasılsın
kız maşallah bu ne tatlı öyle anası göbüşünü göstermesede kızını gördükcanım sen çokmu kilo aldın yoksam ya
haksevercim maşallah bebeğine Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. sonunda yavrun tutunmuş sana çooook sevindim canım
benim küçük kızımda hemanjiom denen bir cilt rahatsızlığı var.yani doğum lekesi oluyorya kırmızı işte o.tam poposunda olduğu içinde lekenin üzerinde yara oluştu ama öyle böyle değil bildiğin yatak yarası gibi önce teşhis koyamadılar anlamadılar ne olduğunu bir ay uğraştık tam 6 doktor gezdik en son gittiğimiz doktor anladı..tabi bu zamanda yanlış ilaç ve tedaviden dolayı yarası kocaman oldu.her altını ıslatışında deli gibi ağlıyor hala..ama çok çok çoooookkkk şükür ki yaranın %80 i kapanmış durumda az bir yer kaldı.yara kapandıktan sonra leke için tedavi görücek çünkü leke orda olduğu sürece yara tekrarlarmış...neyse Rabbim beterinden saklasın çok şükür ki şifası bulundu..daha 3 aylık bebeğim çok acılar çekti...Allah sizlerin yavrularına bol bolll sağlık versin inş..