Dokuz Doğuranlar

günaydın bayanlarrrr nasılsınız bakayım:KK16:
belenay ablaa acizlenme allahım sağlık versin sana kızına vede oğluşunaaa:KK49:
bizleride hiç unutmuyosun allahım razı olsun senden :KK39:

Merhabalar kızlar 2 yıllık bir aradan sonra tekrar geldim.umarım herkes iyidir sizleri çok özledim..Meltem,Neslihan,Ayşe,Haksever,Beryal,Vildanve daha ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarıma benden kocaman selamlar olsun...ben çok şükür iyiyim 2,5 ay önce bir kızım daha dünyaya geldi :) ismi Ela Duru...ufak bir rahatsızlığı var şuan tedavi aşamasında ama her şey yolunda çok şükür.artık sık sık burda olurum kendinize iyi bakın....

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar 2 yıllık bir aradan sonra tekrar geldim.umarım herkes iyidir sizleri çok özledim..Meltem,Neslihan,Ayşe,Haksever,Beryal,Vildanve daha ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarıma benden kocaman selamlar olsun...ben çok şükür iyiyim 2,5 ay önce bir kızım daha dünyaya geldi :) ismi Ela Duru...ufak bir rahatsızlığı var şuan tedavi aşamasında ama her şey yolunda çok şükür.artık sık sık burda olurum kendinize iyi bakın....

AY MAşallah arada bide çocuk yaptın he saglıkla büyüt kızlarını e yaşalrı yakın çıldırıyosundur nerde buraya vakit kalsın ne kadarlık oldu kızların önemli bişid eğildir inşallah rahatsızlıgı allah şifa versin:KK31:

bi haftadır ablamdaydım güzeldi eniştemde yoktu yurt dışındaydı kız kıza kaldık kendi annemde geldi bikaçgünde o kaldı süperdi bugün saglık ocana gittim kan tansiyon kilo rutin kontroller yapıldı ... bu akşamda doktor randövumuz var 6bucukta bakalım kızım ne kadar olmuş bugün acayip midem yanıyo hiç iyi değilim ateşimde var ya üşüttüm galiba nabıcam bakalım :KK50:ekşi ekşi içim ıyy hiç sevmiyorum şu hissi:KK50:

iyimiş kızım çok şükür 1389 kilosu boyuda 40cm olmuş tocaman olmuş başı yukardaydı dogum pozisyonunda değil şuan dedi doktor bende sorun mu dedim yo dogum anında dönsün kafiş dedi:KK31: ama şuan dogum olsa sezeryan olması gerekir dedi bu pozisyonla... bende iyiyim çok şükür buda kızım

Eki Görüntüle 889356

:nazar:

Elifimmm kızzz nerelerdesin kız bende bu kız borç içinde kaldık adam borcu üstümüze attı gitti diyodun bu kız nerelerde kaldı diyodum amaşllah sen araya bi bebebk daha sıkıştırmışsın:KK9: maşallah ela duruna canım allahım bağışlasın allahım uzun ömürler versin kızlarına :nazar:hgdin aramıza canım:KK16:
bende bi değişiklik yok kuzum hakseverimiz gebe divinty yaramaz kızı oldu vale gebe başkada işte yapan var 2 ciyi 3 yü falan işte neslihanla ben kaldım ayrılmaz ikili:KK9:

iyimiş kızım çok şükür 1389 kilosu boyuda 40cm olmuş tocaman olmuş başı yukardaydı dogum pozisyonunda değil şuan dedi doktor bende sorun mu dedim yo dogum anında dönsün kafiş dedi:KK31: ama şuan dogum olsa sezeryan olması gerekir dedi bu pozisyonla... bende iyiyim çok şükür buda kızım

Eki Görüntüle 889356

kız maşallah bu ne tatlı öyle anası göbüşünü göstermesede kızını gördük:63:canım sen çokmu kilo aldın yoksam ya :KK8:

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

11 / 12 / 2013

SAAT : 16:25

ÇARŞAMBA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______KIZ ___________________ ELA
76.nurcan1980 :________ ERKEK ________________
77.mavı_gozlü: _________ KIZ ___________________
78.sulezehra:___________ERKEK__________________ YUSUF BERA

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.huzeyfe: ___________________________________ MUHAMMED ZAKİR
2.yaren35:___________________________________ ELA
3.haksever: __________________________________ KIZ
4.vale14 (osmaniye 80) _________________________ KIZ
5.citos2903: __________________________________ ERKEK
6.lightlife :____________________________________ KIZ
7.belenay : ___________________________________ ERKEK

:KK76::KK76::KK76: ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
9.melek181

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

SELAMLAR CANLARIM
BEN ARTVİDEYİM BURADA HAVA ÇOK SOĞUK. FELAKET KAR VAR.
ÇOCUKLARLA KARDAN ADAM YAPTIK HAYATIMIZIN İLK KARINI GÖRDÜK ÜÇÜMÜZDE
SİZLER NASILSINIZ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
HATLARDA SIKINTI VAR VINN ALDIM AMA ÇOK SORUNLU BAĞLANIYOR.KENDİNİZE İYİ BAKIN ARADA FIRSAT BULUP GİRERİM .ÖPÜYORUMMMMMMMMMMMM
bu arada benim için üzülme dizisi bizim köyde çekiliyor yakından izliyoruz çekimleri.bizim evin karşısındalar hep.

SELAMLAR CANLARIM
HATLARDA SIKINTI VAR VINN ALDIM AMA ÇOK SORUNLU BAĞLANIYOR.KENDİNİZE İYİ BAKIN ARADA FIRSAT BULUP GİRERİM .ÖPÜYORUMMMMMMMMMMMM
bu arada benim için üzülme dizisi bizim köyde çekiliyor yakından izliyoruz çekimleri.bizim evin karşısındalar hep.

Beryall nasılsın doruk nasıl defne nasıl ablam bizlerde iyiyiz buralrad çok soğuk soğukta laf mı ayaz ayaz donuyoz valla :84::84:
demek benim için üzülme sizin köyde çekiliyo ha buke güzelmi bukee:KK9:

Elifimmm kızzz nerelerdesin kız bende bu kız borç içinde kaldık adam borcu üstümüze attı gitti diyodun bu kız nerelerde kaldı diyodum amaşllah sen araya bi bebebk daha sıkıştırmışsın:KK9: maşallah ela duruna canım allahım bağışlasın allahım uzun ömürler versin kızlarına :nazar:hgdin aramıza canım:KK16:
bende bi değişiklik yok kuzum hakseverimiz gebe divinty yaramaz kızı oldu vale gebe başkada işte yapan var 2 ciyi 3 yü falan işte neslihanla ben kaldım ayrılmaz ikili:KK9:

geldim çok şükür ayşecim 2 yılda anca topladık kendimizi...o adam borcu yıktı intihar etti yaaa yetmedi eşimin kardeşi evlenirken ev eşyalarının tamamını da eşimin kredi kartından almıştı o da borcunu ödeyemedi biz ödedik :)kardeşi baktı bunlar alıştı nasıl olsa borç ödemeye abim ödüyor dedi her halde :) neyse ki kötü günler geçmişte kaldı.Canım Rabbim sana da Neslihana da tez saatte evlat sahibi olmayı nasip etsin inş...hep aklımdaydınız hiç unutmadım sizi ve bu yüzdenden dayanamadım geldim yine :KK16::KK16:

bi haftadır ablamdaydım güzeldi eniştemde yoktu yurt dışındaydı kız kıza kaldık kendi annemde geldi bikaçgünde o kaldı süperdi bugün saglık ocana gittim kan tansiyon kilo rutin kontroller yapıldı ... bu akşamda doktor randövumuz var 6bucukta bakalım kızım ne kadar olmuş bugün acayip midem yanıyo hiç iyi değilim ateşimde var ya üşüttüm galiba nabıcam bakalım :KK50:ekşi ekşi içim ıyy hiç sevmiyorum şu hissi:KK50:

haksevercim maşallah bebeğine Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. sonunda yavrun tutunmuş sana çooook sevindim canım
benim küçük kızımda hemanjiom denen bir cilt rahatsızlığı var.yani doğum lekesi oluyorya kırmızı işte o.tam poposunda olduğu içinde lekenin üzerinde yara oluştu ama öyle böyle değil bildiğin yatak yarası gibi :KK43: önce teşhis koyamadılar anlamadılar ne olduğunu bir ay uğraştık tam 6 doktor gezdik en son gittiğimiz doktor anladı..tabi bu zamanda yanlış ilaç ve tedaviden dolayı yarası kocaman oldu.her altını ıslatışında deli gibi ağlıyor hala..ama çok çok çoooookkkk şükür ki yaranın %80 i kapanmış durumda az bir yer kaldı.yara kapandıktan sonra leke için tedavi görücek çünkü leke orda olduğu sürece yara tekrarlarmış...neyse Rabbim beterinden saklasın çok şükür ki şifası bulundu..daha 3 aylık bebeğim çok acılar çekti...Allah sizlerin yavrularına bol bolll sağlık versin inş..

amanın bu ne sessizlik topikte...bir zamanlar sayfaları takip edemezdik çok hızla ilerlerdi şimdi ise yazan olmuyor..nerede o eski günler ah ahhhh :KK14:

aneeeeeey kimsecikler yok ben ıssız ben sessiz kimsesizem:KK24: bakıp çıkmak olmazdı yazayım bişeyler dedim topiğimiz bari ikinci sayfadan kurtulsun :KK1: bu aralar sena çok hareketli baş edemiyorum yapma dediğimi gözümün içine baka baka yapıyor iki yaş sendromumu acep erkende daha ama :KK23: zorlanıyorum sürekli başında durusan oynarsan iyi iki dakka arkanı dönersen yandın su sebilini boşaltmaya başlıyor çekmecelerde ne bulursa çıkarıyor günde on kez belki daha fazla dağıt yerleştir yapıyoruz ana kız :KK1: o dağıtma ben yerleştirme görevindeyim tabi yoruluyorum birde bebiş gelince ne olacak bilmem yaşlanıyormuyum ne :KK37: aman napalım sağlığı yerinde olsunda bağrış çığrış geçireceğiz günleri :KK22:ama yinede bir amaaa anneee demesi bitiriyor beni işte herşeyi unutuyorum o an:KK19:bir yandanda bebişte bende burdayım deyip basıyor tekmeyi anne olmak zormuş ama çok güzelmiş rabbim isteyen herkese ayşeme ve neslihanımada nasip etsin inşallah hayırla ve sağlıkla

hepinizi öpüp kaçıyorum yatayım benim kız sabah dikilir tepeme anne diye :KK16::KK16::KK16:
gözlerimin önüne vildanın bebekliği geldi yazını okuyunca :KK31:
birgün vildan çekmeceleri boşaltmış onuda kendi beşiğin çekmecesine tıkmış,tabi yanlardan çamaşırlar pörtlemiş
naptın diye kızacaktım tam "anne makineye çamaşır attım" deyince sinir minir kalmadı bende :KK9:
o zaman evimizde çamaşır makinemiz yoktu..çocuk heves etmiş makineye çamaşır atmaya :KK14:
hoşgeldin canım nasılsın
bebişin olmuş seninde gözün aydın
Allah iki kızınada uzun ömür versin canım
borçlarınızda bitti heralde
inşallah görüp göreceğiniz son sıkıntı olur
aynı sıkıntıları bizde yaşadık
benimde evimdeki eşyalar satılmıştı ..herşeyim varken bi yatak odasıyla kaldık dımdızlak
Allaha şükür borçta bitti hepside yerine geldi
önemli olan can sağlığı ..tekrar hoşgeldin :KK19:

Eki Görüntüle 889356

anam yirim ben minnak bebişimi...çok şirin yaww
sana benziyo galiba :KK1:
inşallah gerek kalmaz bebiş pozisyon alır ama sezeryan olursanda sıkıntı yapma herşey çok kolay oluyor canım

SELAMLAR CANLARIM
canım biz kardan bıktık usandık..sivasta kar hiç kalkmaz
keşke bizde sizin gibi ara ara görsek
size ne değişik geliyodur şimdi :KK1:
bizim burda da hava -12......-17
bizim bura sizin ordan daha soğuk :KK53:
kendine ve çocuklara iyi bak cnm ..iyi eğlenceler :KK54:
haksevercim maşallah bebeğine Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. sonunda yavrun tutunmuş sana çooook sevindim canım
benim küçük kızımda hemanjiom denen bir cilt rahatsızlığı var.yani doğum lekesi oluyorya kırmızı işte o.tam poposunda olduğu içinde lekenin üzerinde yara oluştu ama öyle böyle değil bildiğin yatak yarası gibi :KK43: önce teşhis koyamadılar anlamadılar ne olduğunu bir ay uğraştık tam 6 doktor gezdik en son gittiğimiz doktor anladı..tabi bu zamanda yanlış ilaç ve tedaviden dolayı yarası kocaman oldu.her altını ıslatışında deli gibi ağlıyor hala..ama çok çok çoooookkkk şükür ki yaranın %80 i kapanmış durumda az bir yer kaldı.yara kapandıktan sonra leke için tedavi görücek çünkü leke orda olduğu sürece yara tekrarlarmış...neyse Rabbim beterinden saklasın çok şükür ki şifası bulundu..daha 3 aylık bebeğim çok acılar çekti...Allah sizlerin yavrularına bol bolll sağlık versin inş..
çok geçmiş olsun cnm inşallah şifa bulur ela hanım:KK19:
Meltemcim bebeğin doğmuş Allah analı babalı büyütsün inş..darısı isteyenlerin başına...
amin canım saol...Allah herkese nasip etsin inşallah
kızım çok şirin ..vildanın kopyası..aşık oldum ben kızıma ..bide çok bekleyince daha kıymetli oldu:KK69:
amanın bu ne sessizlik topikte...bir zamanlar sayfaları takip edemezdik çok hızla ilerlerdi şimdi ise yazan olmuyor..nerede o eski günler ah ahhhh :KK14:

artık herkes bebeklendi ..bebekle zormuş sosyal hayat:KK14:

bu arada pelinin dişi çıktı :KK52:
henüz sadece ucu görünüyo ama bardağa değdikçe çıt çıt ses geliyor

Allaha emanet olun canlarım kaçtım ben

bu arada ayşe kişisel rütbeni bende anne olurmuyumu bende anne oluyorum okudum heyecandan sevinçten gözlerim yuvalarından fırladı
uykusuzluktan şeşi beş görüyorum:KK37:12
inşallah birgün anne oluyorum yazdığınıda okurum burda canım :KK19:

elifffffffff hoşgeldin nasılsın canım toparlamışsınız çok şükür rabbim birdaha sıkıntı göstermesin hoşgeldin
DİVİNTY pelinin dişi hayırlı olsun canım
aAYŞEMMM sen nasılsın

elifffffffff hoşgeldin nasılsın canım toparlamışsınız çok şükür rabbim birdaha sıkıntı göstermesin hoşgeldin
DİVİNTY pelinin dişi hayırlı olsun canım
aAYŞEMMM sen nasılsın

Çok şükür canım sen nasılsın allahım iyilik versin evet elifimiz döndü aramıza inşallah sesiz gidenlerde döner senin melek nasıl ne kadarınız kaldı canım

kız maşallah bu ne tatlı öyle anası göbüşünü göstermesede kızını gördük:63:canım sen çokmu kilo aldın yoksam ya :KK8:

saol teysesi yok çok kilo almadım 5 -6 kilo aldım kapalıyım ya ondan koyamıyorum foto evde çekindiklerim var dışarda kendimi zor toparlıyorumda artık foto çekmek ne mümkün :)) kilo almasanda çok göbek fırtladıgı için ayakkabı giymek bile işkenceye dönüşüyo helede artık bot giyiniyo ya eşim giydiriyo bazen ıh ıh ayapıyorum acıyo herelde :KK17:

saol canım evet çok şükür bugünleri görmekte nasip oldu çok geçmiş olsun canım tekrarlamaz izide kalmaz inşallah :KK54:

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meryem suresini okuyo musunnnnnnnnnnnnnnnnnnn tefriciye yada meryem suresinin hatmini yapalım sana neslihana bişiler yapalım hı söle iste okuyalım bida bebek olunca vakit olmaz belki canum benim hadi biz dogurana kadar siz yetişin inşallah :KK54:

Slm alk arkadaşlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah bizde iyiyiz cok şükür sona yaklastik geri sayım başladı 24 inşallah sezaryen im olucak sağlıkla hayırlısı yla o günlerde görsem derin bi nefes alicam

X