saol canım benim Allah razı olsun...elime su döküldükten sonra elim yanarsa pelinle nasıl ilgilenecem diye düşündüm..o an hiç canım acımadı ,yanmaktan çok pelini düşündüm..beynim acıya değilde peline odaklıydı
eltimde hamile 2. bebeği olacak hayırlısıyla ..1 aydan az kaldı zamanı...
sivasın soğuğu meşhurdur ama şükür havalar iyi gidiyor...kış böyle ılık başlarsa sivasta yazda serin geçiyor..
canım benim hayırlısı olsun inşallah ...rabbim çok bekletmeden versin neslişimle sanada hayırlı evlatlar...her zaman dualarımızdasınız
isimde nasip canım ben 9 ay vildanın ismini başka söyledim doğduktan sonra kaynatam vildan koydu...son dakkaya kadar belki başka bi isim bulursunuz ama ela ismi çok hoş
çok seviniyorum senin adına canım benim..inşallah sana ,babasına ve vatanına milletine hayırlı evlat olur
pelin cadıki hemde ne cadı...acayip bilmiş bi bebek..bide vildan uysaldı beni dinliyordu ..bununla göz teması yapıp bişey konuşamıyorum sağa sola bakıyor bişeyi kafaya taktıysa ona ulaşmak için kendini parçalıyor
daha 8 aylık koltuktan tutup kalkıyor bide sanki yürümeyi biliyomuş gibi kendini yürümeye zorluyor küt diye düşüp kafayı çarpıyor
az önce geçmişi okurken vitrini açıp ilaçlarla oynarken yakaladım...suç üstü resmini çektim ekledim albüme
şimdi size yazarkende bilgisayar koltuğuna tırmanmaya çalışırken düştü kafayı çarptı
ben nasıl geliyim artık kk ya...saniye gözümü üstünden ayıramıyorumki:18:
doğsunda resim ekle abi kardeş yanyana bakalım ne kadar benziyo
saol cnm benim Allah razı olsun
şuan evin her odası ayakta...hiç açılmayan salon bile dağınık...toparlayamıyorum bi türlü
pelin uyanıkken hep kucağımda..gün içinde 2-3 kere yarımşar saat uyuyor
o zamanda koşturarak hem ev topluyorum hem çamaşır hem bulaşık..iflahım söküldü artık...geceleride uyuyamıyorum zombi gibi oldum
ama yinede halime binlerce kere şükürler olsun...eşim bana her konuda destek ve yardımcı oluyor
ne kadar zorlanırsam zorlanıyım pelinin bir gülüşü herşeyi unutturuyor
Allahım canlarına sağlık versin benim görevim bu seve seve yapıyorum her anne gibi
canım benim senin içinde çok seviniyorum
Allah sağsağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
bu arada sen niye bana geçmiş olsun demedin
nasıl hamile kaldın ,tedavi süresince neler yaşadın ben bütün ayrıntıları merak ediyorum ama sen ilk hamile kaldığın zaman net yasak gelemiyorum dedin bende onun için detayları sormadım
bu aralar bakıyorumda gelebiliyorsun...boş kaldığın zaman yaz meraktan çatlamayım
sizi çok iyi anlıyorum ..ilk heves herşeyi almak istiyorsunuz..ilk hamileliğimde bende öyle yapmıştım..gerçi buda benim ilk gibi oldu 12 yıl aradan sonra yine herşeyi dolu dolu almak istedim ama kendimi frenledim...israftan kaçındım...çok sevdiğim için değil ihtiyaç olduğu için aldım
sizinkilerde çula çaputa para vermesinler kız onun yerine büyük altın yapsınlar
...hem sen kızını kendi zevkine göre giydirirsin fenamı olur
saol cnm Allah razı olsun sanada çok geçmiş olsun...çok yıprattın kendini..artık dinlenme zamanı...hayırlısıyla bi hamile kal 9 ay yatacan dinlenecen inşallah...
Müslümanın Müslümana duası daha çabuk kabul olurmuş
sen tüp bebek tedavisine başlayınca senin için bende anneme kardeşime kuran okutacam cnm..kendimde okurum yani
adınada dua ettirecem
tedaviye başlayacağın zaman haber ver
hissettiğin duygu kıskançlık değil bence imrenme
bende imrenirim bende olmayan başkasında olan birşeye
ama içimden de Allah herkese çok çok versin banada hayırlısını versin diye dua ederim
sana bunları yazmanın bi anlamı yok sen zaten biliyorsun canım...eğer kısmetinde varsa (inşallah vardır) anne olursun er veya geç
ama yoksa buda senin imtihanın...çok zor bi imtihan ama hakkında hayırlısı böyledir bunuda Allah bilir biz bilemeyiz
biz kullar olarak Allahtan isteriz verip vermemek O'na kalmış
bitmek tükenmek bilmez nimetlerinden sana ve ayşeyede 2 şer bebek verir inşallah
sizide okumak istiyorum burdan evinizin dökülüp saçıldığını uykusuz kaldığınızı bebişlerin arkasından koşuşturduğunuzu
saç baş tarayamadığınızı zombiye döndüğünüzü innnşallllaaaahhhh
ben şuan öyleyim
kilo konusuna gelince almasan daha iyi tabiki
bende sofraya aç kurt gibi oturuyorum tıka basa yiyip aç kalkıyorum...içime öküz kaçtı heralde içimdeki öküz doymuyor bi türlü
şimdi emziriyorum emzirmeyi bırakıp bu şekil yemeye devam edersem gidişat hiç iyi değil
kendime hedef koydum 60 a kadar düşecem inşallah ..yoksa ye ye nereye kadar :26:
bu ...
... gülücüğü koyunca aklıma hakça geldi ...oda uzun zamandır gelmiyor belki sesimi duyar gelir
malum oldu bana görürsünüz gelecek