Dokuz Doğuranlar

canım inan çok üzüldüm ya ne büyük bi terbiyesizlik bu ya şikayet falan etme hakkın yokmu ya allahım yardımcın olsun inşallah((

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...bayramı kutlamak için çok geç kaldım farkındayım anca fırsat bulabildim..pelin artık çok huysuz hiçkimseye gitmiyor sadece benim kucağımda duruyor ve benimle yatıyor
ev işi ve yemek yapamıyorum..hepsi vildanla kocike kaldı..saolsun yapıyorlar ama 9 günlük tatilde bitti..iş başa düştü artık
gece pelin ateşlendi hala ateşli kocik işten izin aldı geliyor hastaneye götürecez...

geçmişe azıcık göz atabildim...
neslişim cnm üzüldüm aşılamanın tutmadığına ..hayırlısı olsun inşallah tüp bebekte şansın açık olur...
beryal sanada geçmiş olsun cnm..sıkma canını sen bununda üstesinden gelirsin...4 ay çabucak geçer eşine kavuşursun inşallah
citos gözün aydın oğlun oluyormuş...sende amma erkek doğurma potansiyeli varmış
beloşum senide çok öptüm canım
vale,haksever ,ayşe ,yaren, bircan ,Huzeyfe hepinizide çok öpüyorum ve kaçıyorum Allaha emanet olun

geçmiş bayrmaınız mubarek olsun öpüyorum hepinizi yeni hamişler var 1.ler 2.ler derken artık 3.lere dönenler olcak herelde rabbim isteyen bütün kardeşelrimize nasip etsin dogmadan varlığını hissetmek bile çok güzel artık zeynebim ben burdayım demeye başladı bayramdan öncedetaylı utrasyon yaptırdık maşallah kuzumasaglıklı sıhatli çok şükür down sendromu belirtisi hiç gözükmedi nasıl olursa öyle olur diye doktorum çok güzel açıkaldı testleri yaptırmadıgım için hep bi endişe vardı içimde dua ediyodum hep çok şükür yavrum sağlıklıymış partmaklarını bile saydı tek tek minicik kalbi güp güp atıyodu çok şükür rabbme bu günleride gösterdi utrasyonunun cdsini verdi doktor bütün aile izledik şimdiden erkez kızımı çok seviyo bidahaki bayrama birlikteolucaz inşallah

günaydınlar canlarım
eşim saat 7:00 uçağı ile afrikaya uçtu afrikada gemiye katılacak
.4 ay sonra gelecek
allah kavuştursun canım

dicek bişey bulamıyorum senin gb sabırlı güçlü insanı bile yıprattı bu başına gelenler bence mutlaka bi psikologtan yardım al tek başına bunlarla baş etmen mümkün değil en azından rahatlarsın biraz olsun bence kendinide ihmal etme kendine zaman ayır bol bol gerekişrse bi yardımcı tut canım saglıgın elden giderse bidaha iyi olamazsın çok zor yaşadıkalrın bide eşin yok tek başına 4 ay ya çok uzun puff allah sabır versin biran önce emekli olsun eşin

seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım kankam benim
cadı pelin hakkından geliyor desene yüzünü göremez olduk artık
senin yine kocikte vildoşta yardımcı oluyorlar bana yardım edende yok ben napıcam diye kara kara düşünüyom bebiş doğunca serdar çok inat oldu hiç bi lafımı dinlemez oldu kreşide kabul etmiyor kardeşi gelince hiç gitmez sanırım
aman sağlık olsun bi yolunu buluruz elbet o zamanda
bu seferde tutturamadım kanka kız olur diye umutlanmıştım ama nasip böyleymiş sağlıklı hayırlı ömürlü olsunda kızıda bir oğluda hayırlı evlat olması önemli olan

slm kızlar ben 19unda yani cumartesi günü sabah spinal anesteziyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür
spinalden çok memnun kaldım tavsiye ederim
oğlumda iyi çok şükür bende ayaklandım yavaş yavaş annem kızkardeşim yanımdalar saolsunlar
hamilelelere hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın

gözün aydın sulezehra Allah analı babalı büyüttürsün oğluşunu

hayırlı evlat olsun saglıkla büyüt sütün bol olsun besleyici olsun ŞİMDİ EN GÜZEL DUA BUDUR SANIRIM SENİN İÇİN

canım allah analı babalı büyütsün. sağlıkla sıhatle büyüsün. kendinede yğenimizede iyi bak

öksüzmü kaldın yetimmi kaldın canım topik kimsecikler gelmezmi oldu kıyamam ben sana :44:gece kuşu olsamda bi uğrayayım dedim hadi artık gelinde canlansın topik özledim eski günleri

naber kızlar biz çok iyiyiz şükürler olsun evrim geçiriyorum huk gb içimden kaslı göbekli biri çıkıcak korkuyorum

58le başladık 62yi görüyorum tartıda şoklardayım başlarda kilo almayınca sanki almıcakmışım gb gelmişti neyse bbeğim iyi olsunda sonrada zayıflama topiklerine katılırız nabalım

geçen hafta perşembe gene gördük kızımı 679 gr olmuştu şimdi 800 gr felan olmuştur artık hareketlerini felan hissedebiliyorum yavaştan eşya araştırmalarına felan başladık bebeğime kendi emeğimle olan bişiler de yapmak istiyorum bikaç patik ördüm eline tığ almamış biri olarak baya bi yol katettim sayılır şimdide battaniye yelek planım var ama bakalım öğrenebilirsem örücem

haftada 2 gün hatime gidiyorum sohbete felan arada oturmalara geri kalan zamanda bolbol yatıyorum uyuyorum pek iş yaptıgım yok herkez kıymetini bil uyuyabildin kada ruyuy diyolar bende uyuyorum çok özledim yavrumu içinde olan bişeyede hasret duyuyomuş insan 6 sene nasıl geçmiş onsuz anlamıyorum çok çektik ama herşeye değermiş yavrum bide elini ayanı öpüp kokusu çekince düşünemiyorum hasretle bekliyorum

hala rüya gb 24 haftamızı doldurduk bana göre 6. ayımızı bitirdik ama bu doktorlar ay sölemiyolar soranlara 6 aylıgız diyorum 4 hafta 1 aydır :)) dimi ama hani şu küçük kızlar 18 ine girmeye çalışırda yaşını büyütürlerya onun gb bende bebeği büyütüyorum sanırım aman vaktinde zmanında gelsin kuzumda bekleriz onca sene bekledik 3 ay 4 ay neki dimi sayılı günde geçmiyomuş herelde:26:

bu arada özel hastanelere çok zam gelcekmiş bizim akraba baharda dogum yapıcak 500tlydi 1250olcakmış kasımdan sonra benim gittim hastanede medikalde dogum şimdi 1250 herelde 2bucuk milyarı geçer öyle olursa hastanemi değiştirmek zorunda kalırım sanırım puff

allah herkeze yardım etsin maddi sıkıntı vermesin önümüz kış herkein evine bereket huzur versin

gözünüz aydın canım
tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah
sütün bol olsun yarasın oğluşumuza

günaydın canlarım
evimin işleri nihayet bitti dün gece ilk kez evimde uyudum.
cuma günü de kısmet olursa mevlüt okunacak.allah kabul ederse.

:123:

29 / 10 / 2013

SAAT : 09:35

SALI

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______KIZ ___________________ ELA
76.nurcan1980 :________ ERKEK ________________
77.mavı_gozlü: _________ KIZ ___________________
78.sulezehra:___________ERKEK__________________ YUSUF BERA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.huzeyfe: ___________________________________ MUHAMMED ZAKİR
2.yaren35:___________________________________ KIZ
3.haksever: __________________________________ KIZ
4.vale14 (osmaniye 80) _________________________ KIZ
5.citos2903: __________________________________ ERKEK
6.lightlife :____________________________________ KIZ
7.belenay : ___________________________________

ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
9.melek181

:94::94::94::94::94::94:

günaydın canlarım
evimin işleri nihayet bitti dün gece ilk kez evimde uyudum.
cuma günü de kısmet olursa mevlüt okunacak.allah kabul ederse.

Slm alk canım oh çok şükür bitirdin yerleştin Allah hayırlı huzur dolu günlerde oturmayı nasip eder inşallah darısı benim başıma ev sahibi olamadım ama oturduğm süre benim sayılır dimi hahh bide yerleşebilsem sıfır daire lavabo ve muslukları kaldı takılacak odalarımı yerleştirdim kayınvalidemde kalıyorum yan apartmanda bitince tekrar süpürüp silip otururum ve doğum hazırlıklarına başlarım
Hayırlısıyla sağlıkla yavrumu kucağıma alıp tadını çıkarırım inşallah

Doktorum 32 haftalık olması gerekir ken 30 hafta ölçülerinde diyo ya genetik ya beslenmen yada yorgunluk tan kaynaklıdır dedi kafam karışık dahada gerileme olursa müşahede altında serum ve tüm gün yatarak destekleme gerekirmiş

Beryal abla acilen fikir ve önerilerine ihtiyacım var lütfen nnnn

günaydın arkadaşlar.ben annem ve yağız pazar sabahı evimize döndük tekirdağa yani..annem bel fıtığı ameliyatı olmuştu 2005 te yine tekrarladı fizik tedavisi bitsin falan derken anca geldik hala çok kötü adım atamıyo..neyse bu kadar acısının üstüne pazar sabahı geldik ilaç falan sürdü bacağına su kesesinide doldurda getir dedi.bende akıllı var gücümle kaynattığım kaynar suyu doldurdum keseeye verirkende aman bide yanık çıkarma başımıza fazla dayanma dedim bilmiş gibi..daha on dakika geçmeden su kesesi bi patladı kadının göğsünden aşşağı sırtı falan her yeri yandı..bide bunun acısı eklendimi..perişan oldu kadın hergün pansumana gidiyo..benim yüzümden mahvoldu..cumartesi dönüyo izmire bende nasipse aralık da gidicem doğum ocak başı nasipse malum.. bi ev aldık annem rahat etsin dedik gözden kurtulamadık..giidince mevlüt okutcak kadın...bizden böyle sizlerde iyisinizdir inşallah.kib...

cokk gemiş olsun yaa herşey üst üste gelmiş rabbim bi daha yaşatmasın acil şifalar canım
senin hamilelik nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…