Dokuz Doğuranlar

sen nezaman işten çıkıyosun canım

sezencim ben en geç haziran başında bırakıcam artık işi...şuan çok şükür iyiyim.eskisi kadar rahatsızlıklarım kalmadı.belli olmaz yani duruma göre bir aksilik yaşamazsam doktor onay verirse haziran başına kadar burdayım..

günmaydın kızlar...,sezencim allah kolaylık versin canım su gibi geçsin şu son dönemlerin ..annen nerde uzakmı..git sana baksın canım yaaa....

günaydınnnnnnnnnnn güzel hatun lar nasılsınız
bu arada sezen çok geçmiş olsun tatlım bencede git annnelerde kal biraz
üffff elif de gelmez bi türlü artık benim kaynana gelmeden biraz iki laf etsek
mopsy canım sana ve kaynana bişey olmamış ya sen ona dua et çıtacağı varmış çıktı sağlık olsun güselim
meltem hanım seni çooooookkkkkkkkk mutlu gördüm allah daha çok mutlu ettsiiiiiiinnnnnnnnnnn inşalllah devam et sennnnnnnnn

offfffffffffff offfffffffffffff aksilik kimseler yokk keşke elifin numarasını alsaydım keşke üfffffffffff bu keşkelerinde bi şeye faydası yokkkkkkkklmaz:

belenay ablammmmmmmmmmmm nassın kuzum ya sende pkoluydun dimi ya üff benim adetler iyice sapıttı martın 1 adet görmeye başladım nerdeyse 15 gün sürdü dün akşam yine az bekelenme olmuş sankim bu sefer çok olacak gibi ya

selam firdevs çok şükür sen bari geldin nasılsın oğluşun nasılll

ÇOK İŞİM VAR ÇOKKKKKKKKKKKKKK KARGOM GELDİ HANİ İÇ ÇAMAŞIRI İŞİNE GİRMİŞTİM YA SÜPER İŞ YA GECELİKLER SATIYORUM BAKLAVALIKaklinialirimsmilebayanssulusmile:asigim:

ÇOK İŞİM VAR ÇOKKKKKKKKKKKKKK KARGOM GELDİ HANİ İÇ ÇAMAŞIRI İŞİNE GİRMİŞTİM YA SÜPER İŞ YA GECELİKLER SATIYORUM BAKLAVALIKaklinialirimsmilebayanssulusmile:asigim:

oh ne güzel yapıyosun haksever canım bende boş oturmaktan sıkıldım çalışmak gibisi yok galiba kolay gelsin bu arada

SAOL CANIM ben biraz balık hafızalıyım sen hangi ildendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…