Dokuz Doğuranlar

cmrmduru(hatice) hgdin kız nereler göç ettin facede gördüm sormadım türkiyeden çıkacağın aklıma bile gelmedi şimdi nasılsını kız neden gittiniz anlatacakmısın eğer özel değilse:KK43:

Slm alk kızlar dün şeker yüklemem için doktora gittim 17 haftalıkken yaptırdığım üçlü tarama testi min sonucu nuda gösterdim çok Üzgünüm sonucum riskli çıktı napıcağımı bilmiyorum kesin değilmiş sadece risk varmış ama emin olmak istiyorum arkadaşlar beryal bana yardımcı olacak kimse varmı kafam karma karışık lütfen allahım ne olur bebeğim sağlıklı olmuş olsun bu risk down Sendromu

canım ne desem ne söylesem hiç teselli etmez :KK14:
bak cemremduru arkadaşımın bebeği diye az ağlamadı herkeslerde oluyo bu sorun ama sağlıklı doğan daha çok:2:
hakkınızda hayırlısı olsun beryal ablam gelir sana yardıma:KK19:

Slm alk kızlar dün şeker yüklemem için doktora gittim 17 haftalıkken yaptırdığım üçlü tarama testi min sonucu nuda gösterdim çok Üzgünüm sonucum riskli çıktı napıcağımı bilmiyorum kesin değilmiş sadece risk varmış ama emin olmak istiyorum arkadaşlar beryal bana yardımcı olacak kimse varmı kafam karma karışık lütfen allahım ne olur bebeğim sağlıklı olmuş olsun bu risk down Sendromu

canım benim üzülme 4 lü test ve detaylı ultrasyon yapılıyor.hemen onları öğren ve yaptır.3lü testini de tekrarlat belki çok önemli değildir sorunun.başka bir dr la 4 lü ve detaylı renkli ultrason iste.beni kiloluolduğum için ve rahmim kalın olduğu için hamileliklerimde detaylı ultrasyon ve tüm testleri yaptırdım.teknoloji varken kullanmak lazım en azından erken teşhis için bu çok önemli
bana kızmasın kimse ama bu testler bebeklerin sağlığı için var.ve yaptırmanız en mantıklısı.bazı arkadaşlar yaptırmak istemiyor kendileri bilir tabi kide.sorun varsa sonradan çare aramaktansa allah korusun böyle durumlarda bebek doğunca bile müdahele edebilecek pozisyonlarda derhal müdahale ediyorlar bence sen diğer testleride yaptır canım

günaydın canlarım salı günü evimin inşaaat işleri bitti
dün perdelerim takıldı.
bazı mobilyalarım geldi resimleri profilime ekledim.bakmak isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=31940

güle güle otur canım gayet şık duruyo bitmiş halinide görürüz her bir karesinde emegin olucak bol bol bakıp kahve içersin keyifle inşallah eşinle cocuklarınla:KK54:

canım test konusundada 2li ve 3lü testlerde sadeece down sendromu tesbit ediliyomuş ve malesef alınıcak bi önlem olmuyo onda... ama 4 lü taramada tüm organalrına bakılıp mesela bi kalp hastalıgı varsa dogumdan önce bişle ameliyat olabiliyo yada dogumunda onun uzmanları hazır bekletiliyo tabiki müdale edilebilecek şeylerin testlerinin yapılması önlem alınması en dogrusu ama bu 2li ve 3lü testler hem kesin degil hemde çok üzücü bi anne için :KK50:

cmrmduru(hatice) hgdin kız nereler göç ettin facede gördüm sormadım türkiyeden çıkacağın aklıma bile gelmedi şimdi nasılsını kız neden gittiniz anlatacakmısın eğer özel değilse:KK43:

canım kosovaya geldim gelmez olaydım çok zorlanıyorum bir ay olacak ayın birinde ama ben hala alışamadım.dil konusunda çok zorluk cekiyorum insanları cevre asla bana göre değil.neyapacağımı bilmiyorum eşim arkadaşıyla ortak olarak restorant açtı burda bir nevi arkadaşı getirdii.istemedim ama kızımın geleceği için dedik geldik ev alır almaz buralarda asla durmam diyorum eşime doğru adanaya çok özledim yaaaa :KK14:

canım kosovaya geldim gelmez olaydım çok zorlanıyorum bir ay olacak ayın birinde ama ben hala alışamadım.dil konusunda çok zorluk cekiyorum insanları cevre asla bana göre değil.neyapacağımı bilmiyorum eşim arkadaşıyla ortak olarak restorant açtı burda bir nevi arkadaşı getirdii.istemedim ama kızımın geleceği için dedik geldik ev alır almaz buralarda asla durmam diyorum eşime doğru adanaya çok özledim yaaaa :KK14:

Ne kosovamı kız tee nerelere gitmişsin sen öyle:KK53:
olsun canıminsan nelere alışıyon hadi yabancı dili öğrende bizlere öğret :KK9:
işin içinde evladın kızın varsa heryere gideceksin onun geleceği için :KK14:
bende senden 2inci bebek haberini bekliyordum :KK3:
olsun canım ama sana bişey diyeyimmi ortak iş hiç iyi olmamış hakkınızda hayırlısı olsun canım sabret sabrett:44:
ben hala yerimde sayıyorum aynı tas aynı hamam :KK43::KK43:

Ne kosovamı kız tee nerelere gitmişsin sen öyle:KK53:
olsun canıminsan nelere alışıyon hadi yabancı dili öğrende bizlere öğret :KK9:
işin içinde evladın kızın varsa heryere gideceksin onun geleceği için :KK14:
bende senden 2inci bebek haberini bekliyordum :KK3:
olsun canım ama sana bişey diyeyimmi ortak iş hiç iyi olmamış hakkınızda hayırlısı olsun canım sabret sabrett:44:
ben hala yerimde sayıyorum aynı tas aynı hamam :KK43::KK43:

ah canım ah hersey sarı papatyam için ikinci aslında bu yaz diyodum ama buraya gelince biraz alışma dönemim geçsin diyorum yabancı yerde bana kim bakacak sen gelip bakarsan bilmem :KK34:

ah canım ah hersey sarı papatyam için ikinci aslında bu yaz diyodum ama buraya gelince biraz alışma dönemim geçsin diyorum yabancı yerde bana kim bakacak sen gelip bakarsan bilmem :KK34:

Sarı papatyan varya çok tatlı maşallah bin kere yerim yerrr:KK48:
aa ne demek kız koşa koşa gelirim ama bi şartla gelerim:KK1::KK1::KK9::KK9:

Yorum ve tesellileriniz çok teşekkür ederim kızlar 4 tarama testimide dün yaptırdım çok şükür bi sorun çıkmadı detaylı ultrason da da bakıldı uzuvları normal ölçülerde çıktı ama bi türlü yüzünü dönmedi onun ölçülerini alamadı dışardan özele gidiyim dedim oda 450 lira çok para sadece yüzünden sebeb fazla geldi bize sanırım dua etmekten başka yapabileceğimiz bişi kalmadı ultrason ölçüleri normal çıktığında rahat bi nefes aldım inşallah herkesin de benimde bebişlerimiz sağlıklı doğarlar tekrar hepinizden allahım razı olsun

selamlar
ancak girebildim kızlar.. sağolsun kocikle vildandan pc sırası bana gelmiyor
resim eklemeye çalıştım ama sanırım olmuyor
pelinle tatil hiç korktuğum gibi olmadı..çok şükür uyumlu bi bebek
denizede girdi minnak kuzum..çok sevdi dalgalar geldikçe çığlık atıyor :KK52:
Allah nasip ederse pazar gece evimizde olacaz

haksever kızın olacakmış gözün aydın canım
beryal evin çok güzel olmuş Allah içine sindirsin
huzeyfe sanada geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın canım
cmrm sende hg canım
öpüyorum hepinizi byee :KK55:

selamlar