Dokuz Doğuranlar

selamlar canlarım
1 günde ne kadar çok yazmışsınız demekki isteyince oluyormuş
:nazar:hakseverin hamileliği diriltti hepimizi.
çok sevindim tebrik ederim canım hakseverim.sağlıkla doğsun meleğin inşallah
çok bekledin bunun için ama zafer senin oldu.şimdi daha da zor bir süreç seni bekliyor allah kolay hamilelik su gibi doğum nasip etsin inşallah.
rabbim isteyen herkese nasip etsin avlat sahibi olmayı

oy canım dualarınızla oldu dualarınızla da hayırlısıyla dogdugunuda görürüm inşallah saolun canlarım benim :KK16: aminnnnnnn bakalım şimdi dayanamadım doktora gidicem görmeye içim rahat etmiyo kandada görmek istiyorum pazartesiyi bekleyemicem :KK52:

uzun zamandan beri halay çekmemiştik
hayde halaya
bu halayı çok bekledik
uzun çekelim halayımızı

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:KK54:

anam topiğimi ösledim bi bakim dedim ne güzel bi haber çıktı karşıma haksever canım tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah şükür rabbime darısı şimdi ayşemin neslihanımın ve valemin başına inşallah ay bende katılayım halaya ama önce iki göbecik atayım:21::21:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:KK16::KK16::KK16:canımmmmmm aminnnn sıra arkadaşlarımın başına tez vakitte inşallah rabbim kün feyekünn ol desin onlarada bizide korusun:nazar:

haksever avatarını değiştir tamam o iş biiti:KK17: artık sıra bebiş resminde:KK60:

:KK16:o avatar sayesinde yaptık bu çocu:KK52:

şükür aylar sonra ilk defa birini yakaladım:KK9: divim nasılsın canım benim
iyiyim beloşum sen nasılsın canım
pelin hanımla uğraşıyorum..son 10 gündür çok kusuyor..3 aylık kontrolünde fazla kilo almamış...kusmasa daha çok alırmış dedi ebe
gerçi kiloyu sorun etmiyorum önemli olan sağlıklı olması
dünde dr götürdük...gelişimi 1 ay önden gidiyor..bunun yaptığı hareketleri normalde 4-4,5 aylık bebekler yapıyor dedi
idrar tahlili verdik kültür bakılacak...enfeksiyon varda on yüzden kusuyorsa tedavisi yapılacak..eğer enfeksiyon yoksa reflü tedavisi yaparız dedi dr ama başka bir dr reflü tedavisi yaptırmayın geçici bişey kusmuk dedi
günde 5 kere kıyafet değişiyorum..önüne mama önlüğü bağlıyorum sürekli yıkıyorum yetişmiyor...en sevmediğim şeydi kusmuk başıma geldi :KK25:
haksever avatarını değiştir tamam o iş biiti:KK17: artık sıra bebiş resminde:KK60:

o iş uzuuuun bi süre bitti :21:...biz sarılarak yatmayı bile unuttuk pelin sayesinde :KK9:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 735273

dua edin canalrım rabbim isteyen herkeze versin dua edin benim için bişey olmasın nolur dua edin

amin aminnnnnnnnnnn inşallah herşey yolunda gider sende kollarına alacağın göğsünden lıkır lıkır süt vereceğin günleride görürsün bunun yanında tatlı gece uykularında o tiz sesiyle seni uyandırdığını ikidebir altınından cır cır yapıp bezini aldığınıda görüceksin inşallahhhhhhhhhhhhhhh dualarımız tüm annelik tadını tatmak isteyenlerle aminnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı ayşe ve diğerlerine :KK16:

tatlı kısmına katılıyorum :KK53:sonuna kadar haklısın çok tatlıyım :KK1: nedense içimden kendimi beğenmek geçti :KK62:
yuhh dimi insan biraz mütevazı olur:KK33:

ustalara diyecek hiçbi lafım yok..babalarının hayrına yapmıyorlar sonuçta emeklerinin karşılığını alıyorlar
eve helal ekmek götürmek işini doğru düzgün yapmak varken savsaklamanın alemi yok..
babam bu evi yaptırırken (benim oturduğum) ustaların başını beklediği halde adamlar bildiğinden şaşmadılar..bizde onların arkalarını topluyoruz:KK19:
iyi yapıyon taviz verme senin istediğin gibi yapmak zorundalar En Büyük KK

çok tatlısın çok seni veren allaha şükürler olsun çok güzelsin çokkkkkkkkkk
ben güzelden anlarım

dorukun ve yeğenim melisanın gösterilerinde çektiğim 2 fotoğrafı albüme ekledim bakmak isterseniz buyrun teyzoşlar

Selam kızlarrr….Nasılsınız? Ben çok fena grip olmuşummm bir Allahın kıluda demiyor ki çok hastasın git eve yat diye

Bende bugün patron ile konuştum dedim benim yıllık izin olayı belli değil Aşılama yatıracağım o sırada çıkacağım ama reglimin ne zmn geleceği belli olmadıığ için gün veremiyorum dedim..En azından bunu hallettim..Bugün 44.günüm her an olabilirim..Bakalım hay. Dr. Ne diyecek..Hemen aşılama yapacak mı yoksa ne diyecek..Böyle işteee…

Herkesi çok öpüyorum tek tek alıntı yapamıyorummm..

Selam kızlarrr….Nasılsınız? Ben çok fena grip olmuşummm bir Allahın kıluda demiyor ki çok hastasın git eve yat diye

Bende bugün patron ile konuştum dedim benim yıllık izin olayı belli değil Aşılama yatıracağım o sırada çıkacağım ama reglimin ne zmn geleceği belli olmadıığ için gün veremiyorum dedim..En azından bunu hallettim..Bugün 44.günüm her an olabilirim..Bakalım hay. Dr. Ne diyecek..Hemen aşılama yapacak mı yoksa ne diyecek..Böyle işteee…

çok geçmiş olsun neslişim
aşılamanda inşallah olurda hayırlısıyla tutunur meleğin sana
rabbim yardımcın olsun.dualarım seninle tatlım

selamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmm
sabah doruku kreşe yolladım
defneyi yedirdim oynadık biraz ve uyudu
evi toparladım kahvaltı yaptım ve ohhhhhhhhhhhh şimdi rahatım .balkonda elimde kahvem bir yandan size yazıyorum .bugün hava sıcak ama az da olsa esinti var içim açıldı işlerimi de erekenden bitirince değmeyin keyfime.rahatça sabah kahvemi içiyorum.birazdan dışarı çıkıcam .ev inşaatına uğramam gerek .koşturmacam devam .hayat meşgaleleri ne yapalım.
bu arada 1 ay sonra falan eşim gelecek.malum tam tarih veremiyor deniz yolculuğu limana yanaşması hep evrak ve prosedürler .neyseki yaz bitmeden eşime kavuşacağım ve tatilllllllllllllllllllllllll
yuppi.eşim akşam mesajda 1 ay sonra gelicem demiş o bile mutlu etti beni.evimize taşınabilsek hayırlısıyla eşimle vakit geçirecek zamanımda kalırdı.kısmet bakalım son gaz inşaat devam ediyor bende başlarında şantiye şefi gibi oldum adamların :KK9::KK9::KK9:

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

19 / 06 / 013

SAAT : 12:00

ÇARŞAMBA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA
76.nurcan1980 :________________________________ ERKEK

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.mavı_gozlü: ________________________________ KIZ
2.sulezehra:__________________________________ ERKEK
3.huzeyfe: ___________________________________

4.yaren35:___________________________________
5.haksever: _________________________________ :KK64::KK64::KK64:

:KK76::KK76::KK76: ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakir
8.vale14 (osmaniye 80)
9.azra2

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

canımmmm çok ama çokkk sevindim çok dua ettim senin için allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...

amin aminnnnnnnnnnn inşallah herşey yolunda gider sende kollarına alacağın göğsünden lıkır lıkır süt vereceğin günleride görürsün bunun yanında tatlı gece uykularında o tiz sesiyle seni uyandırdığını ikidebir altınından cır cır yapıp bezini aldığınıda görüceksin inşallahhhhhhhhhhhhhhh dualarımız tüm annelik tadını tatmak isteyenlerle aminnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı ayşe ve diğerlerine :KK16:

saol canlarım allah razı olsun isteyen hereze nasip etsin rabbim inşallah duamda aysem valem neslihan inşallah rabbim tez vakitte versin inaşşah

selam kızlar pazartesi doktora gittim degerim 2 katına cıkmış yani hamilelik var kesinleşti çok şükür ama utrasyonda gözükmüyo 3-4 haftalık en fazla :KK49:

karnımda şişlik var biraz onun için iğne ve ilaç verdi bakalım bugün gene çağırdı kan verdim 2de utrasyonla bakıcak karnımdaki şişlik daha iyi agrım daha hafif inşallah kendiliğinden iner şişliğim inmesze eger doktor en kötü ihrimalle o şişliği indiricez serum takıcaz sana dedi inşallah gerek kalmadan inerde rahatlarım başka bi sıkıntım yok çok şükür:KK31::KK31::KK31:

dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi:KK16::KK16:

geçmiş olsun neslişim...
selamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmm
sabah doruku kreşe yolladım
defneyi yedirdim oynadık biraz ve uyudu
evi toparladım kahvaltı yaptım ve ohhhhhhhhhhhh şimdi rahatım .balkonda elimde kahvem bir yandan size yazıyorum .bugün hava sıcak ama az da olsa esinti var içim açıldı işlerimi de erekenden bitirince değmeyin keyfime.rahatça sabah kahvemi içiyorum.birazdan dışarı çıkıcam .ev inşaatına uğramam gerek .koşturmacam devam .hayat meşgaleleri ne yapalım.
bu arada 1 ay sonra falan eşim gelecek.malum tam tarih veremiyor deniz yolculuğu limana yanaşması hep evrak ve prosedürler .neyseki yaz bitmeden eşime kavuşacağım ve tatilllllllllllllllllllllllll
yuppi.eşim akşam mesajda 1 ay sonra gelicem demiş o bile mutlu etti beni.evimize taşınabilsek hayırlısıyla eşimle vakit geçirecek zamanımda kalırdı.kısmet bakalım son gaz inşaat devam ediyor bende başlarında şantiye şefi gibi oldum adamların :KK9::KK9::KK9:
ohh yarasın beryalime ...bizim yerimizede gez eğlen..çok yoruldun hakettin dinlenmeyi

selam kızlar pazartesi doktora gittim degerim 2 katına cıkmış yani hamilelik var kesinleşti çok şükür ama utrasyonda gözükmüyo 3-4 haftalık en fazla :KK49:

karnımda şişlik var biraz onun için iğne ve ilaç verdi bakalım bugün gene çağırdı kan verdim 2de utrasyonla bakıcak karnımdaki şişlik daha iyi agrım daha hafif inşallah kendiliğinden iner şişliğim inmesze eger doktor en kötü ihrimalle o şişliği indiricez serum takıcaz sana dedi inşallah gerek kalmadan inerde rahatlarım başka bi sıkıntım yok çok şükür:KK31::KK31::KK31:

dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi:KK16::KK16:

gözün aydın canım çok sevindim...takviminde çok yakıştı :nazar:
belki şişliğin adet olamadığın içindir...inşallah iğneye ilaca gerek kalmaz kendiliğinden iner...benimde göğüslerim ilk 4 ay acayip şişmişti yüzüstü yatamamıştım

kızlar pelin hasta :KK5: enfeksiyon çıktı kültürde ve 8 tane iğne verdi dr
1 tane vurdurduk..çok ağladı gözlerimin içine baka baka ....durup durup ağlıyor hala ...

kızlar pelin hasta :KK5: enfeksiyon çıktı kültürde ve 8 tane iğne verdi dr
1 tane vurdurduk..çok ağladı gözlerimin içine baka baka ....durup durup ağlıyor hala ...

çok geçmiş olsun canım ya keşke şurup verseydi yazık yavruma bizde geçirdik suprax içtik bitti gitti şükür sizde atlatın biraz önce inş

haksever canım benim gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah ayy nasıl sevindim canım benim yaa
darısı bütün arkadaşlarımın başına...:KK9::KK9::KK9::KK9:

X