Dokuz Doğuranlar

Neysem çıkıyom ben allaha emanetolun canlarım nesliahn arada gel kız geliyom gidiyom kimseler
valemeizde gelmiyor divniyt nin haberi vardır neden gelmediğnden facedeye girmiyor inşallah iyidir ondan da gelecek güzel haberrr

Özgemmm umut oldunnn bize yeniden canlandırdın buracığı...

İnş bizde en yakın zmnda ne gerekirse yapıp güzel haberlerimizi veririzzz...

Unutmadan halayınıda çekelimm ma sen sakın oturrr bakk tmm mıı:KK66:))

:KK64:

Oyy oyyy Özgemm yeri geldi çok karamsar olduk oldun yeri geldi çok çok ağladıkk ama bak sen çok şükür güzel haberi verdin sırada inş bizlerdeee...İnşallahhhh...Bende reglimi bekliyorum aşılma yapılack inşallah ben Ayşem valemm sana yetişirizzz...İnşallahhhh...

Evet kafadan nasıl atılacak bilmiyom ahh bide biz yapabilsek ama nerede demin faceden neslihana yazdım ya ben zor ya öyle umutsuz vaka sende vaka bana bulaştı hayırlısı diyom
inşallah hakseverim inşallah her şey güzel olacak bütün gece yastıkların ıslanasıya ağladıysan eşinede göstermediysen bilmiyorum
nesliahn sanda derdimi orada anllattım gel kız kusura bakma valla
yaşasınnnn haksever gebeeee yuppiiiii akşam çok ağladım sen çok ama çok istiyordun
hepte dedim önce hakseverimize allahım hayırlıs ile kalp atışını falan duysaydık bi yeğenimizn :KK1:

Neysem çıkıyom ben allaha emanetolun canlarım nesliahn arada gel kız geliyom gidiyom kimseler
valemeizde gelmiyor divniyt nin haberi vardır neden gelmediğnden facedeye girmiyor inşallah iyidir ondan da gelecek güzel haberrr

allah arazı olsun canalrım inşşalah olucak ayşem beni biliyosun o kadar karamsardım o kadar umutsuzdum eşim ilk defa tatile gidelim dedi onun bile sevinci yetti gidelim gidelim diye havalara ucuyodumm yani hiç bu kadar kafamdan atmamıştım demekle olmuyo cok iyi biliyorum ama olucak rabbim hepimizin duasını duyuyo hayırlı zmanda kabule dicekkk öpüyorum sizi iyi geceler:KK16:

Özgemmm umut oldunnn bize yeniden canlandırdın buracığı...

İnş bizde en yakın zmnda ne gerekirse yapıp güzel haberlerimizi veririzzz...

Unutmadan halayınıda çekelimm ma sen sakın oturrr bakk tmm mıı:KK66:))

:KK16:oyy canım halayı bi ay erteleyelim sizde verin güzel haberi hepberaber ccekelim inşallah allahım mubarek gecelerin hürmetine inşallahhhhhhhh kün feyekünnnnnnnnn:KK31:

gözünaydın haksever gerçekten senin adına çok sevindim
rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride görürsün inş.
benim kardeşimin bebeğide yarın inş. kvezden çıkacak eve bırakıcaklar
rabbim kimseyi dara düşürmesin bu güzel haberin ardından 2. güzel bir haber oldu benim için :KK9:

benim haberim yok canım valeden maalesef..:KK50:
ölü topik bura ölüüü...yoğun bakımda can çekişiyor ama ölemiyor bir türlü
şimdide haksever elektroşokla canlandırdı topiği:KK52:
ama birgün beyin ölümü gerçekleşecek topiğin fişi çekilecek :KK14:
rabbim kimseyi dara düşürmesin bu güzel haberin ardından 2. güzel bir haber oldu benim için :KK9:

canım gözünüz aydın olsun çok sevindim..Allah kucağında koysun kardeşinin bebeğini inşallah
adı ne ..merak ettim

:KK16:oyy canım halayı bi ay erteleyelim sizde verin güzel haberi hepberaber ccekelim inşallah allahım mubarek gecelerin hürmetine inşallahhhhhhhh kün feyekünnnnnnnnn:KK31:

canım maşallah yaa dün rüya falan sandım sabah ilk işim gerçekmi diye topiğe bakmaya geldim..nasıl sevindim anlatamam:KK19:
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...2. çizginde çok net..benim çizgim belli belirsizdi
hamile olduğumu öğrendiğimde 3 haftalıktım...ultrasonda görene kadar baya bi bekledim seninki 5 haftalıkmış...susam tanesi kadar bişeydir o şimdi yerim ben onu:KK69:

günaydın canlarım
hayırlı cumalar olsun herkese
ben çok yoğundum bu aralar gelemedim özür dilerim
doruk yıl sonu gösterileri
abimin kızının anaokulu mezuniyet balosu evin inşaatı bir yandan bir yanda günlük ev işleri alışveriş derken günler çok hızlı ilerliyor
her zaman dediğim gibi 24 saat bana yetmiyor

selam cnm ..
ben senin tempoda olsam divin diye bişey kalmaz heralde:KK1:..1 tane bebekle şaftım kaydı :KK53::Allah dağına göre kışını veriyor..becerikli hatunsun vesselam :KK42:
dorukla defnemide öpüyorum :KK16:

amin canım siziinde gözünüz aydın çok sevindim maşalllah toparladı bebek nasibi olduktan sonra bidaha hastaneye düşürmesin rabbim:nazar:

canım maşallah yaa dün rüya falan sandım sabah ilk işim gerçekmi diye topiğe bakmaya geldim..nasıl sevindim anlatamam:KK19:
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...2. çizginde çok net..benim çizgim belli belirsizdi
hamile olduğumu öğrendiğimde 3 haftalıktım...ultrasonda görene kadar baya bi bekledim seninki 5 haftalıkmış...susam tanesi kadar bişeydir o şimdi yerim ben onu:KK69:

saol cnaım bende inanamıyorum gaz sancım var sürekli tuvaletteyim hep bakıyorum böleee bişi olcak diye ödüm kopuyo kırmızı bişi görücem diye doğana kadar içim rahat etmez benim:KK50:

canım aşılamayı 29mayısta yaptırdık son adet tarihim 14 mayıs yani son adet gününe bakınca 5 haftalık ama aslında 3 haftayı bile doldurmadı :KK31: yani bende şaşırdım dedim hemşireye su sağlık ocana hastayım diye gelemiyorum yapma şu testi bana dedim kızdım:KK20:yapalım içimiz rahat olsun ilaç vericez dedi:KK52: yaptık daha damlatır damlatmaz cıktı 2. cizgi o agladı ben agladımm:KK14: saatlerce o teste bakıp 2.cizgi için agladıgım günler geldi aklıma yaaa olunca cıkıyomuş dedim rabbim herkeze nasip etsin ben bu mutlulugu hiç tatmadım 6 sene oldu nerdeyse çok şükür rabbime çok şükürrrrr:KK31:

günaydın arkadaşlar nasılsınız...HAKSEVER canım o kadar sevindimki anlatamam.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize..dualarım diğer arkadaşlarım için..en kısa zamanda herpinizden iyi haberler alıırız inşallah...

günaydın arkadaşlar nasılsınız...HAKSEVER canım o kadar sevindimki anlatamam.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize..dualarım diğer arkadaşlarım için..en kısa zamanda herpinizden iyi haberler alıırız inşallah...

saol canım allah razı olsunnn:KK16:

selamlar canlarım
1 günde ne kadar çok yazmışsınız demekki isteyince oluyormuş
:nazar:hakseverin hamileliği diriltti hepimizi.
çok sevindim tebrik ederim canım hakseverim.sağlıkla doğsun meleğin inşallah
çok bekledin bunun için ama zafer senin oldu.şimdi daha da zor bir süreç seni bekliyor allah kolay hamilelik su gibi doğum nasip etsin inşallah.
rabbim isteyen herkese nasip etsin avlat sahibi olmayı

uzun zamandan beri halay çekmemiştik
hayde halaya
bu halayı çok bekledik
uzun çekelim halayımızı

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

15 / 06 / 013

SAAT : 12:50

CUMARTESİ

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA
76.nurcan1980 :________________________________ ERKEK

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.mavı_gozlü: ________________________________ KIZ
2.sulezehra:__________________________________ ERKEK
3.huzeyfe: ___________________________________

4.yaren35:___________________________________
5.haksever: _________________________________ :KK64::KK64::KK64:

:KK76::KK76::KK76: ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakir
8.vale14 (osmaniye 80)
9.azra2

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

selam cnm ..
ben senin tempoda olsam divin diye bişey kalmaz heralde:KK1:..1 tane bebekle şaftım kaydı :KK53::Allah dağına göre kışını veriyor..becerikli hatunsun vesselam :KK42:
dorukla defnemide öpüyorum :KK16:

kıyamam sana .sende çok becerikli ve çok tatlı bir annesin canım.
evimizin bitmesine az kaldı ama bende bittim az sonra boyası olmuş gidip bakacağım nasıl olmuş umarım istediğim rengi güzelce boyamışlardır.ustalarla uğraşmaktan inan bunaldım yoruldum artık.1 aya kadar bitecek sanırım .17 daire olunca iş hızlı yürümüyor .
eşim gelene kadar inşallah taşınabilirim

anam topiğimi ösledim bi bakim dedim ne güzel bi haber çıktı karşıma haksever canım tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah şükür rabbime darısı şimdi ayşemin neslihanımın ve valemin başına inşallah ay bende katılayım halaya ama önce iki göbecik atayım:21::21:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bu arada bizde muğladaydık kız kardeşim mezun oldu çok şükür çok güzel bir duyguymuş hem ağladık hem güldük minik kızım artık üniversite mezunu biraz burukta olsa yinede güzeldi hem anne hem baba sıfatıyla orda bulunmak çok ağır bir yükmüş ama herkes yanımızdaydı çok şükür sanırım en kalabalık grup bizdik teyzemler dayımlar sülale ordaydı sanki düğüne gittik :KK9: senada kep taktı mezuncuk oldu benim kızımda inşallah rabbim o günleri görmeyide nasip eder benim kız coştu orda her isimden sonra alkış geliyor hoop sena çılgınca alkışlıyor sonra tekrar tekrar çok güldüm :KK1: rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın

kıyamam sana .sende çok becerikli ve çok tatlı bir annesin canım.
evimizin bitmesine az kaldı ama bende bittim az sonra boyası olmuş gidip bakacağım nasıl olmuş umarım istediğim rengi güzelce boyamışlardır.ustalarla uğraşmaktan inan bunaldım yoruldum artık.1 aya kadar bitecek sanırım .17 daire olunca iş hızlı yürümüyor .
eşim gelene kadar inşallah taşınabilirim

tatlı kısmına katılıyorum :KK53:sonuna kadar haklısın çok tatlıyım :KK1: nedense içimden kendimi beğenmek geçti :KK62:
yuhh dimi insan biraz mütevazı olur:KK33:

ustalara diyecek hiçbi lafım yok..babalarının hayrına yapmıyorlar sonuçta emeklerinin karşılığını alıyorlar
eve helal ekmek götürmek işini doğru düzgün yapmak varken savsaklamanın alemi yok..
babam bu evi yaptırırken (benim oturduğum) ustaların başını beklediği halde adamlar bildiğinden şaşmadılar..bizde onların arkalarını topluyoruz:KK19:
iyi yapıyon taviz verme senin istediğin gibi yapmak zorundalar En Büyük KK

Son düzenleme:
X