- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy oyyy Özgemm yeri geldi çok karamsar olduk oldun yeri geldi çok çok ağladıkk ama bak sen çok şükür güzel haberi verdin sırada inş bizlerdeee...İnşallahhhh...Bende reglimi bekliyorum aşılma yapılack inşallah ben Ayşem valemm sana yetişirizzz...İnşallahhhh...
Evet kafadan nasıl atılacak bilmiyom ahh bide biz yapabilsek ama nerede demin faceden neslihana yazdım ya ben zor ya öyle umutsuz vaka sende vaka bana bulaştı hayırlısı diyom
inşallah hakseverim inşallah her şey güzel olacak bütün gece yastıkların ıslanasıya ağladıysan eşinede göstermediysen bilmiyorum
nesliahn sanda derdimi orada anllattım gel kız kusura bakma valla
yaşasınnnn haksever gebeeee yuppiiiii akşam çok ağladım sen çok ama çok istiyordun
hepte dedim önce hakseverimize allahım hayırlıs ile kalp atışını falan duysaydık bi yeğenimizn
Neysem çıkıyom ben allaha emanetolun canlarım nesliahn arada gel kız geliyom gidiyom kimseler
valemeizde gelmiyor divniyt nin haberi vardır neden gelmediğnden facedeye girmiyor inşallah iyidir ondan da gelecek güzel haberrr
Özgemmm umut oldunnn bize yeniden canlandırdın buracığı...
İnş bizde en yakın zmnda ne gerekirse yapıp güzel haberlerimizi veririzzz...
Unutmadan halayınıda çekelimm ma sen sakın oturrr bakk tmm mıı))
benim haberim yok canım valeden maalesef..Neysem çıkıyom ben allaha emanetolun canlarım nesliahn arada gel kız geliyom gidiyom kimseler
valemeizde gelmiyor divniyt nin haberi vardır neden gelmediğnden facedeye girmiyor inşallah iyidir ondan da gelecek güzel haberrr
gözünaydın haksever gerçekten senin adına çok sevindim
rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride görürsün inş.
benim kardeşimin bebeğide yarın inş. kvezden çıkacak eve bırakıcaklar
rabbim kimseyi dara düşürmesin bu güzel haberin ardından 2. güzel bir haber oldu benim için
oyy canım halayı bi ay erteleyelim sizde verin güzel haberi hepberaber ccekelim inşallah allahım mubarek gecelerin hürmetine inşallahhhhhhhh kün feyekünnnnnnnnn
günaydın canlarım
hayırlı cumalar olsun herkese
ben çok yoğundum bu aralar gelemedim özür dilerim
doruk yıl sonu gösterileri
abimin kızının anaokulu mezuniyet balosu evin inşaatı bir yandan bir yanda günlük ev işleri alışveriş derken günler çok hızlı ilerliyor
her zaman dediğim gibi 24 saat bana yetmiyor
gözünaydın haksever gerçekten senin adına çok sevindim
rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride görürsün inş.
benim kardeşimin bebeğide yarın inş. kvezden çıkacak eve bırakıcaklar
rabbim kimseyi dara düşürmesin bu güzel haberin ardından 2. güzel bir haber oldu benim için
canım maşallah yaa dün rüya falan sandım sabah ilk işim gerçekmi diye topiğe bakmaya geldim..nasıl sevindim anlatamam
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...2. çizginde çok net..benim çizgim belli belirsizdi
hamile olduğumu öğrendiğimde 3 haftalıktım...ultrasonda görene kadar baya bi bekledim seninki 5 haftalıkmış...susam tanesi kadar bişeydir o şimdi yerim ben onu
günaydın arkadaşlar nasılsınız...HAKSEVER canım o kadar sevindimki anlatamam.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize..dualarım diğer arkadaşlarım için..en kısa zamanda herpinizden iyi haberler alıırız inşallah...
selam cnm ..
ben senin tempoda olsam divin diye bişey kalmaz heralde..1 tane bebekle şaftım kaydı :Allah dağına göre kışını veriyor..becerikli hatunsun vesselam
dorukla defnemide öpüyorum
kıyamam sana .sende çok becerikli ve çok tatlı bir annesin canım.
evimizin bitmesine az kaldı ama bende bittim az sonra boyası olmuş gidip bakacağım nasıl olmuş umarım istediğim rengi güzelce boyamışlardır.ustalarla uğraşmaktan inan bunaldım yoruldum artık.1 aya kadar bitecek sanırım .17 daire olunca iş hızlı yürümüyor .
eşim gelene kadar inşallah taşınabilirim