- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
doğum günün kutlu olsun divinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
doğum günün kutlu olsun divinty
eşinle kızlarınla tüm sevdiklerinle ve tabiki bizlerle geçireceğin nice mutlu yıllara tatlım.
Eki Görüntüle 735273
dua edin canalrım rabbim isteyen herkeze versin dua edin benim için bişey olmasın nolur dua edin
şükürler olsun ya tebrik ederim gözleriniz aydın olsun 9 ay sıkıntısız gebelik dilerimmm ya benimde bikaç gündür ciddi aklımdaydınnnn maşallahhh maşallhhh daim olsun güzel haberlerin darısı bekleyen dostlarımıza inşallhhhhhhhEki Görüntüle 735273
dua edin canalrım rabbim isteyen herkeze versin dua edin benim için bişey olmasın nolur dua edin
kaç gündür seni düşünüyordum haksever çok şükür sevinçli haberini aldık
rabbim tamamına erdirsin inşllah Allaha emanet kuzun çok mutlu oldum senin adına darısı diğer ardaşların başına inşllah
kızzzzzz bugün aklımdaydın yemin ederim hakseverrrr çok sevindim canım Allahıma binlerce şükürler olsun çok mutlu oldum senin adına
şükürler olsun ya tebrik ederim gözleriniz aydın olsun 9 ay sıkıntısız gebelik dilerimmm ya benimde bikaç gündür ciddi aklımdaydınnnn maşallahhh maşallhhh daim olsun güzel haberlerin darısı bekleyen dostlarımıza inşallhhhhhhh
Eki Görüntüle 735273
ayşeme neslihana hepsine inşallahhhhhhh rabbim isteyen herkeze nasip etsin şükürler olsun inşallah karnımda agrı var ama gaz sancısı belli gazman gb şişim rabbim korusun hepimizi dua edin şu ilk ayları atlatalım önce monitörde sonra kucamızda güzel yüzünü görelim inşallahhhhhhhhhh
oyoyyyyyyyyyyyyyyy canım benim yaaa çok şükürler olsunnnnn..yeminle kendimin gibi çok sevindimm içim bir tuhaf olduu..Yüreğimle hissettim hissettiklerinii...Çok şükür çokkkk...İnş. hep güzel güzel gider durumunn..Bu arada çok dikkat et kendineeee...
maşallah benim özgeme ah özgem ahh senden mi azmı çektik kızz
canım çok sevindim bizlerede dua et et valemizi unutma :44:
sağlıkla alırsın inşallaah bebeğini hayırlısıla bide ikiz oluymo aalllaaaaahh çekeceğin var inşşşş
kız kan testi ni ne zaman yaptıracaksın yada yaptrıdınmı hadi bakalım zeynebimiz gelisn hayırlısı ile inşallahhh
rabbim dualarımızı birlikte kabul etsin sizsiz içim buruk sizde yetişin inşalalh tez vakitte çok şükür canalrım hep duamdasınız zaten kendime size hep bildiklerimin adını bilmediklerimin de duasını sayıyorum... 41 ayrı kişiye 41 hurma okuttuk tüp bebek iptal olunca yemedim ama rabbiöm şifasını neye gizledi bilmem söliyeyim dedim sizede .....
ve hani diyolardıya kafandan at olur kafadana tmak kolaymı diyodum..attım diyodum.. ama bu sefer öyle çatlatma iğnesini unuttum yyumurtalar catladı 1bucuk yılık emegim boşa gitti dedim ağladım hastane bahçesin eşimi istemedim dedim ben tüp ebebk bile yapamıyorum aptlaım salagım ben hiç bişey beceremiyorum bütün ümidim tükendi ertesi gün evde yattım bütün gün agladım sinirime ... sonra okula gittim etkinlik odamı temizledim ama ne temizlik bütün esyaları indirdim kaldırdım koca koca dolaplar esyaalr... sonra evimi temizledim ne misfirler agırladım.. okulun servisini kacırdım hep yürüdüm günlerce... piknikte masalar sandalyeler tasıdım yani o kadar umudum yoktu hep dedim ramazana kadar bi şansımız daha var oldu oldu dahada gitmem fakülteye paramız olunca yaparız dışarda...
ama rabbim ol dedikten sonra neye kime zor çok şükür bütün duam isteyen kardeşlerimle şimdi biz birbirimizi hiç görmeyen bilmeyen ama duası bir kardeşleriz hepimizin olcak inşallah inşallahhhhhhhhh
hemen yaptırım dedim ama doktorum gerek yok dedi progestanı kullan dedi 8 saatte bi fitil gb ... vajinadan ... pazartesi gel dedi pazartesi gidicez bakalımmm