kızlar pelin hasta enfeksiyon çıktı kültürde ve 8 tane iğne verdi dr
1 tane vurdurduk..çok ağladı gözlerimin içine baka baka ....durup durup ağlıyor hala ...
toprağım geçmiş olsun kıyamam prensesime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tane vurdurduk..çok ağladı gözlerimin içine baka baka ....durup durup ağlıyor hala ...
geçmiş olsun divinty insanın içi eriyor onlar öyle ağlayıncakızlar pelin hasta enfeksiyon çıktı kültürde ve 8 tane iğne verdi dr
saol cnm Allah razı olsunçok geçmiş olsun canım ya keşke şurup verseydi yazık yavruma bizde geçirdik suprax içtik bitti gitti şükür sizde atlatın biraz önce inş
saol cnm Allah razı olsuntoprağım geçmiş olsun kıyamam prensesime
geçmiş olsun divinty insanın içi eriyor onlar öyle ağlayınca
tez zamanda atlatır inş.
bu arada bende kardeşime gidip geliyorum
teyzeliğin tadını çıkartıyorum bambaşka bi duyguymuş
eve gelince özlüyorum
çok küçük ama talı bişey
bende çarşamba günü gittim dra
sorun yok şimdlik
yükleme yaptırdım iyi çıktı
erkek dedi tekrar dr
isim olarakda yusuf bera düşünüyoruz sizce nasıl ?
selam kızlar pazartesi doktora gittim degerim 2 katına cıkmış yani hamilelik var kesinleşti çok şükür ama utrasyonda gözükmüyo 3-4 haftalık en fazla
karnımda şişlik var biraz onun için iğne ve ilaç verdi bakalım bugün gene çağırdı kan verdim 2de utrasyonla bakıcak karnımdaki şişlik daha iyi agrım daha hafif inşallah kendiliğinden iner şişliğim inmesze eger doktor en kötü ihrimalle o şişliği indiricez serum takıcaz sana dedi inşallah gerek kalmadan inerde rahatlarım başka bi sıkıntım yok çok şükür
dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi
evet canım öyle böyle kimi zaman sevindirerek kimi zaman üzerek büyüyo yavrularımızsaol canım..keşke bir kılına zarar gelmese ama öyle böyle büyüycekler işte
en hafif şekilde atlatırız inşallah birdaha tekrarlamaz ve 10. gün tahlilide temiz çıkar
ilk defamı teyze oluyon cnm
ben 8 yaşımda teyze olmuştum...13 tane yiğenim var
2 kız yiğenim evli..birinin 9 aylık kızı var biride yeni hamile
küçük yaşta teyze olmak çok güzel..
hamileliğin iyi gitmesine sevindim..Yusuf ismide çok güzel ...inşallah hz Yusuf gibi huyuda yüzüde güzel olur
saol cnm Allah razı olsuncanım benim kıyamam pelinciğime .çok geçmiş olsun kızıma .çabucak iyileşmesi dileğimle.
iğneler acıtıyor evet ama şifa olacak inşallah fıstığıma.
cnm bu mübarek günün hürmetine inşallah şifa bulur yiğenin..rabbimin imtihanı sabırlı olun bol bol dua edin ..bizimde dualarımız sizinleevet canım öyle böyle kimi zaman sevindirerek kimi zaman üzerek büyüyo yavrularımız
ben ilk defa teyze oldum en büyüğüyüm evin
yiğenimi tekrar küveze aldılar dün
nefessiz kaldı morardı götürdük gece 4 buçukta
yatırdılar koklaya koklaya ellerimizle teslim ettik yoğun bakıma
çok zor oldu kardeşim fenalaştı onu müşahadeye aldılar
eve geldik elimiz boş anneme söylemedk yatırdıklarını
annem elimizde bebek arıyor
Allahım bu sene çektiğimiz acılarinş. bununla son bulur
çok yoğun geçiyor rabbim daha beterinden korusun inş.
selam canalrım merak edenler için yazım ilaca iğneye gerek kalmadı 2 günde iyileştim agrılarım geçti cok şükür degerimde düşmüş tam kan sayımında bi problem kalmadı doktor bırak dedi iğneyi ilacı 2 günde yaradı çok şükür bu cuma 28inde görmeye gidicez inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım öyle böyle kimi zaman sevindirerek kimi zaman üzerek büyüyo yavrularımız
ben ilk defa teyze oldum en büyüğüyüm evin
yiğenimi tekrar küveze aldılar dün
nefessiz kaldı morardı götürdük gece 4 buçukta
yatırdılar koklaya koklaya ellerimizle teslim ettik yoğun bakıma
çok zor oldu kardeşim fenalaştı onu müşahadeye aldılar
eve geldik elimiz boş anneme söylemedk yatırdıklarını
annem elimizde bebek arıyor
Allahım bu sene çektiğimiz acılarinş. bununla son bulur
çok yoğun geçiyor rabbim daha beterinden korusun inş.
selam canalrım merak edenler için yazım ilaca iğneye gerek kalmadı 2 günde iyileştim agrılarım geçti cok şükür degerimde düşmüş tam kan sayımında bi problem kalmadı doktor bırak dedi iğneyi ilacı 2 günde yaradı çok şükür bu cuma 28inde görmeye gidicez inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol canım gerçekten çok zorcanım benim geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah
allah kardeşinin yardımcısı olsun çok zor bir durum
sen nasılsın bu arada hamileliğin nasıl gidiyor kendine dikkat et
rabbim gönlüne göre versin ama turuncu ve yeşil ne biliyim zevkler tartışılmaz tabiselamlar canlarım
nasılsınız
ben iyiyim allaha çok şükür
inşaaat ev işi çocuklar yemek derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum
dün ankastre setimi -çamaşır kurutma makinası ve mikrodalga ankastre olarak aldım .uzun zamandır model bakıyordum nihayet karar vermek zorunda kaldım .çünkü mutfak ölçüleri alındı.dolaplarım takılacak ama ben halen mutfak dolabı rengi beğenemedim.aslında benim en sevdiğim renk turuncu ama herkes ne yapacaksın tıuruncuyu diyorlar
sanki onların mutfaği çok sinir oluyorum böyle tiplere
mütahit adam bile dedi yenge ne yapacan turuncuyu dedi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayılcam
hem ne renk olsun diyor hem söylediğim renge karışıyor.ben tipik kahverengi siyah yada beyaz mutfağı sevmem renkli olsun istedim ya turuncu ya da fıstık yeşil yapın dedim renk bakacaklar istediğim renk kapaklar bulunursa ikisinden biri olacak yada altlar yeşil üstler turuncuda olabilir kısmet bakalım .katallokta istediğim renkler yok fabrikayı arayacaklar .pek kullanılan renk olmadığından ellerinde yokmuş
zaten istediğim bir şey olsa şaşardım
eğer bu renkler olmazsa sizce ne renk yaptırayım bana fikir verirmisiniz
kırmızı bordo mürdüm yada antrasit diye gri tonunda renk var beğendiğim ama sizlerinde fikrini almak bana iyi gelir.
selam cnm..biz iyiyiz ..almanyadan ablam geldi bizim koşuşturmacada başladı...1,5 ay kalacaklar bu seferselamlar canlarım
nasılsınız
ben idare eder durumdayım
koşuşturmacaya devam
haksever durumun nasıl canım
divişim pelincik nasıl oldu
ayşem ortalarda görünmüyor
güzel neslişim özledim seni
Yarencim bebişimiz nasıl
beloşum cadı kızımız nasıl yaramazlık peşimdedir sena öp benim için
sulezehra kardeşine geçmiş olsun allah yardımcısı olsun canım sende kendine ve bebeğine iyi bak canım
Huzeyfe sen nerelerdesin bebeğin nasıl
vale dyd ve diğer kızlarda umarım iyidir uğramaz oldunuz yine :26:
iyiyim canım sen nasılsın hayırlı olsun eşyaların güle güle kullan.
sizler nasılsınız canlarım
bende furkanla uğraşıyorum yürüyor artık teyzeleri hiç durmuyor
temizlik falan yaptım ramazan öncesi kısmet olursa bayramda sivastayız iple çekiyorum annemleri çok özledim
selamlar canlarım
nasılsınız
ben idare eder durumdayım
koşuşturmacaya devam
haksever durumun nasıl canım
divişim pelincik nasıl oldu
ayşem ortalarda görünmüyor
güzel neslişim özledim seni
Yarencim bebişimiz nasıl
beloşum cadı kızımız nasıl yaramazlık peşimdedir sena öp benim için
sulezehra kardeşine geçmiş olsun allah yardımcısı olsun canım sende kendine ve bebeğine iyi bak canım
Huzeyfe sen nerelerdesin bebeğin nasıl
vale dyd ve diğer kızlarda umarım iyidir uğramaz oldunuz yine :26: