Dokuz Doğuranlar

günaydın güzel bayanlar herkese hayırlı cumalar:KK16:
bende iki haftadır spora devam ediyorum ama bende tık yok gram veremedim kafama çok taktığımdanmıdır bilmiyorum sanki dahada şiş hissediyorum kendimi :KK19:yememe içmemede dikkat ediyorum ama neden böyle oldum bilmiyorum diyetisyenin yolunu tutcam bu gidişle:KK31:
sanada hayırlı cumalar kanka
hem spor hem diyet yapmayı dene birde
bende 68 kiloydum sabah bi tartıldım 70 olmuşum
süt olsun diye hominigırtlak yiyorum :125:
diyet yapmaya karar verdim..niyet ettim Allah rızası için diyet yapmaya :KK9:
şimdiden başlarsam bayrama kadar anca eski kiloma dönerim heralde
istersen yarışalım :KK52:
ben gaza gelince daha iyi motive oluyorum :21:
kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim çalışıyorum ve hiç vaktim olmuyo beryal geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasında yeterki ev inşahatı olsun ay uğur hasta olsu 2aydır neler çekiyoruz bilsen biri astım biri bronşit biri alerji çocuğu mahvettiler ayu bende ne çok konuştum

slm cnm..iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
bebiş nasıl
ikinciyi düşünüyormusun
şimdilik bu kadar kendine iyi bak görüşürüz :80:

günaydın canlarım
NASILSINIZ UMARIM HERKES ÇOK İYİDİR
ben hiç iyi değilim en azından sizler iyi olun
cumartesi öğleden sonra dorukla defne oynarlarken doruk koşup duramadı ve kafasını kapının kasasına çarptı.burnundan kan fışkırmaya başladı annemle ikimiz panik olduk ben telaştan ambulansın bile numarasını unuttum aklım başımdan gitti.155 i aradım onlardan aldım numarayı o kadar panik oldum.
annemin tansiyonu yükseldi defne ağlıyor doruk ağlıyor heryer kan gölü oldu.ambulans geldi komşularımda gelmişler arabayla arkadan sağolsunlar.ben titriyorum doruk ağlıyor yüzü burnu şişti.hemen film çektiler kırık yok dediler ama burnu çok şiş ve mordu.2 gündür evde dinleniyordu.pazartesi öğleden sonra ve gece yarısı yine kanama oldu sabah yine hastaneye gittik bu kez bizi aydın adnan menderes üniversitesi travma bölümüne sevk ettiler.dün sabahtan akşama kadar hastanedeydik.allahım herkese şifa versin oradaki inanların halini görünce kendimden utandım inanın .çok zor perişan halde insanlar var allahım herkese sağlık versin.hele 1 tane asker vardı bizden az önce gelmiş acile eli bacağı parçalanmış ben onu görünce fenalaştım daha kötü oldum doruk uyuyordu görmedi.neyse içim fena oldu anlatırken bile.bizi çocuk travma bölümüne aldılar kontroller yapıldı filmler grafikler çekildi.burnunda birkaç çatlak ve kırık var.ama burun kırığının tedavisi yokmuş kaynayacak çocuk o dediler yolladıla.tam hastaneden çıktıkm eve dönüyoruz 10 km gittim yine kan boşaldı burnundan tekrar geri üniversiteye gittik.yapacak birşey yok kanayacak dediler.dedim çocuk 4 gündür çok kan kaybetti .bişey olmaz dediler.dorukun yanında kavga etmek istemedim onlarla.halamın torunu vardı yanımda 25 yaşında delikanlı çocuk , şimdi ben çıkışsam o dalacak doktorlara zaten ben bişey desem o benden önce dalmak için bekliyor.içimden kendimi teskin ettim şeytana uyma berna diye.geldik eve .devlet hastanelerini allah başımızdan eksik etmesin ama paran varsa özele gideceksin 2 +2 daha 4 ben bunu bilirim.dün o kadar uğraştık beklettiler akşama kadar bizi sonra yapacak bişey yok deyip yolladılar bizi.allah ıslah etsin bazı doktorları .şiddete karşıyım ama bazı doktorlar kaşınıyorlar resmen .

bugünde kısmetse izmirde özel bir hastaneye götüreceğim içim rahat değil sürekli burun kanaması normal değil.inşallah çaresi vardır.adam kırık çatlak var diyor çaresi yok diyor ben anlamadım bu işi.
bu arada bizim evimizinde olduğu inşaata hırsız girmiş hafta sonunda
kabloları çalmış duvarları kırmış banyo fayaslarını kırmış ve apartmanın tamamını boyamak için alınan tüm boyaları yerlere dökmüşler.bu ev bitmeyecek sanırım.böyle sorunlar oldukça evden soğumaya başladım.zaten bir sürü derdim var birde böyle olunca bıktım herşeyden.

canım neler geldi ya gene başına rabbim beterinden korusun çok üzüldüm nasılda çarptı öyle hem çatlak hem kırık hey allahım olcak oldumu oluyo işte :KK50: çok geçmiş olsun melekler korusun inşallah :nazar: ev meseleisine gelincede anlıyorum moraln bozuluyo takmamaya çalış bak sağlıktan önemli daha ne var başka hayatta evlatlarını düşün sadece keşke eşin kara görevine verilse hep birlikte olsanız sen çok güçlü bi annesin kadınsın eşsin eşin çok ama çok şanslı bence anne baba herşeysin sen evde o yüzden güçlü olman lazım üstesinden gelirsin bunalrında üzülme saglıgına dikkat et allah yardımcın olsun cnaım :KK54:

dualarınıza ihtiyacım var unutmayın beni canalrım doktorlardayım 2günde bi bugün doktordaydın yarın doktordayım bi kez çok büyüdüya takipte doktor bütün günüm orda geçiyo ama işini iyi yapıyo doktorum güveniyorum rabbim vesile kılar onu inşallah olur busefer sorunsuz bugün 3 tane tutmuş hasta geldi çok sevindim bi tanede kadınalr kulübünden arkadaş ardı oda benim gittim yere yaptırdı onunda tutmuş umut oluyo işte dualarınızla inaşşah bu sefer olur:KK16:öpüyorum hepinizi

sanada hayırlı cumalar kanka
hem spor hem diyet yapmayı dene birde
bende 68 kiloydum sabah bi tartıldım 70 olmuşum
süt olsun diye hominigırtlak yiyorum :125:
diyet yapmaya karar verdim..niyet ettim Allah rızası için diyet yapmaya :KK9:
şimdiden başlarsam bayrama kadar anca eski kiloma dönerim heralde
istersen yarışalım :KK52:
ben gaza gelince daha iyi motive oluyorum :21:

slm cnm..iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
bebiş nasıl
ikinciyi düşünüyormusun
şimdilik bu kadar kendine iyi bak görüşürüz :80:

bende iyiyim uğurum iyi teyzesi çalışıyorum ikinciyi düşünüyorum ama imkanlrım kısıtlı ev aldık çok borcum var 2 sene bebeğe ara verdik senin bebeğin nasıl

nasılsınız canlar herkes iyidir inşallah
beryalcim geçmiş olsun canım başınıza olmadık işler gelmiş rabbim beterinden korusun
divicim sen nasıl vildan ve cimcime pelin nasıllar
haksever canım inşallah güzel sonuç alırsın tedaviden ve burda hep beraber seviniriz
mutluyum hoşgeldin canım sık sık aramızda görmek isteriz seni
çitos diyete başladın he maşallah kilo veremesende yılma bir süre sonra vücut ister istemez dengeyi kuruyor durmak yok yola devam:KK1:
ayşe vale neslihan sizler nasılsınız güzeller
bircan sen nasılsın canım bu hafta sana gelmeye niyetlenmiştim başıma işler geldi evden çıkamıyorum anlatacağım şimdi:KK16:
ismini hatırlayamadıklarımda kusura bakmasın emi balık hafıza idare ediverin:KK9:
bizi sorarsanız sena iyi şükür yaramazlık tam gaz artık küsmeyi öğrendik birde çene yetiştiriyorki sormayın gitsin artık neler anlatıyor bize bi anlasam:KK9:bana gelince adetim 4 gün geçti doktora gittim hamile olduğumu öğrendim iki gün sonrada maalesef düşük yaptığımı kanamam var az az eğer bir haftaya kadr kanama çoğalmazsa gel tekrar beta hcg bakalım dedi doktor eğer kanamayla düşmezse sanırım kürtaj olucam çok sevinmiştim kızım abla oluyor diye ama sevincim kısa sürdü hala kanamam sökülmedi çok az geliyor kısmet artık üzüldümmü evet üzüldüm ama sağlık olsun Allah kızıma sağlık versin ne yapalım inşallah bir daha olur evden çıkamıyorum sancım oluyor senada iyice sıkıldı babasıyla küçük alışveriş turları dışında hep ede kuzumda ben iyileşeyim inşallah acısını çıkarırız parklar bahçeler bizi bekler:KK9:işte bizden haberler böyle hepinizi kocaman öpüyoruz Allaha emanet olun görüşürüz canlar

Günaydınnnnkızlar nasılsınız maşallah herkesler çok iyi gördüğüm kadarılan
beryal ablam çok geçmiş olsun doruğa çok üzüldüm ama rabbim esirgemiş yine okudum okudum dedim beran ablam nelerin altından kaltı bundan da kalkar diye sabret evine hayırlısı ile geçersin inşallah
haksever kuzum küsmüyüz senle hiç selam sepet yok ben senin tedavini merak ediyom ama bir yandan da acaba bu kıza bişey mi dedim diye de düşünmdenede edemiyom kız rabbim bu sefer emeklerinin boşa çıkarmaz inşallah mubarek günlerde
dvinty siz nasılsınız cuma günü senin kızı rüyamda gördüm benim yanımdaydı çok tatlıydı maşşalah ya tayin istemekten bahsetmişsin nasıl ısındınızmı biraz hastalığın geçtimi çok geçmiş olsun canım
belenay ablam sanada çok gemiş olsun sena nasıl öpüyorum ikinizide olsun gene hamile kalırsın hem baksana ikinci ilkten kolay olacak desene neysem senin canın saolsun olur inşallah
hakacm sende fazla ara verme kız eylül kocaman olmuştur
mutluyummm kız sen gelince dedim galiba buda hamile diye neyse seninde borçların biter inşallah ama arayı fazla açma drim öp uğurumu yerime
huzeyfe naptı acaba geldi hamileyim dedi gitti bidaha gelmedi inşlallh iyilerdir
valem neslihan azram dyd şulem aklıma gelmeyenler herkesler iyidir inşallah
bana gelince kızlar bu ay dua edinde olsun geçen gün doğum doktorum ve endokrin hocam normal yolla olur dediler bu ay nedense bi umutluyum rabbim emeklerimizin dualarmızın karşılğının hayırlısı ile veriri inşallah neden bilmiyorum ama bu ay baya bi yoğun akıntın var tabi bizde boş durmuyoz söylemesi ayıp
bu arada kızlar LEM YELİDİ 70 bin defa çekmek çok iyiymiş haksever ben çekiyom sende çek salati tefriciyye çek ya varis çek 70 bin inşallah yer gök dua
gitmeden yaren sen naptın az daha seni unutyodum kız neyse bende ufaktan ev temzilğine başladım bana kolay gelsin
arada gelin böyle güzel haberler verin...

Son düzenleme:
canım neler geldi ya gene başına rabbim beterinden korusun çok üzüldüm nasılda çarptı öyle hem çatlak hem kırık hey allahım olcak oldumu oluyo işte :KK50: çok geçmiş olsun melekler korusun inşallah :nazar: ev meseleisine gelincede anlıyorum moraln bozuluyo takmamaya çalış bak sağlıktan önemli daha ne var başka hayatta evlatlarını düşün sadece keşke eşin kara görevine verilse hep birlikte olsanız sen çok güçlü bi annesin kadınsın eşsin eşin çok ama çok şanslı bence anne baba herşeysin sen evde o yüzden güçlü olman lazım üstesinden gelirsin bunalrında üzülme saglıgına dikkat et allah yardımcın olsun cnaım :KK54:

çok sağol canım benim.
koridorda koşarken çok fena çarptı.kıyamam ya o kadar kan aktı ki anlatamam
şimdi allaha çok şükür iyi.
ev içinde üzülmüyorum. artık bıktım çünkü mütehaitle uğraşmaktan son cümleden de anlaşıldığı gibi tam it adam
sözleşmedeki hiçbirşeye tam anlamıyla uymuyor
diğer 16 kişi kim yada nasıl kabul ediyorlar bu haksızlığı onu da anlamış değilim.
galiba benim kadar ilgili değiller
bardağı taşıran son olayda pimapenlerde oldu
pimapenleri renkli yani ahşap görünümlü yapacaktı.ön tarafı ahşaplı yapmış arka tarafı beyaz yapmış.görünce çıldırdım
kavga ettik onu sök anlaşmadaki gibi ahşap tak yoksa paramı geri ver .seni mahkemeye vereceğim dedim.bekl,iyorum bakalım cumaya kadar düzeltecem dedi.
inan çok zor .içime sine sine inşaat başında aldıkki bizim istediğimiz gibi olsun diye erekn aldık yoksa bitmiş ev alır şimdiye taşınırdım ama olmadı .kısmet artık ben neleri istediğim tekrar kağıda yazıp verdim benim isteklerim yapılmazsa mahkemelik olucaz bu gidişle.adam satarken şöyle yapıcam böyle yapıcam diye ballandırarak anlattı iş içini yapmaya gelince kıvırıyor.

Günaydınnnnkızlar nasılsınız maşallah herkesler çok iyi gördüğüm kadarılan
beryal ablam çok geçmiş olsun doruğa çok üzüldüm ama rabbim esirgemiş yine okudum okudum dedim beran ablam nelerin altından kaltı bundan da kalkar diye sabret evine hayırlısı ile geçersin inşallah
haksever kuzum küsmüyüz senle hiç selam sepet yok ben senin tedavini merak ediyom ama bir yandan da acaba bu kıza bişey mi dedim diye de düşünmdenede edemiyom kız rabbim bu sefer emeklerinin boşa çıkarmaz inşallah mubarek günlerde
dvinty siz nasılsınız cuma günü senin kızı rüyamda gördüm benim yanımdaydı çok tatlıydı maşşalah ya tayin istemekten bahsetmişsin nasıl ısındınızmı biraz hastalığın geçtimi çok geçmiş olsun canım
belenay ablam sanada çok gemiş olsun sena nasıl öpüyorum ikinizide olsun gene hamile kalırsın hem baksana ikinci ilkten kolay olacak desene neysem senin canın saolsun olur inşallah
hakacm sende fazla ara verme kız eylül kocaman olmuştur
mutluyummm kız sen gelince dedim galiba buda hamile diye neyse seninde borçların biter inşallah ama arayı fazla açma drim öp uğurumu yerime
huzeyfe naptı acaba geldi hamileyim dedi gitti bidaha gelmedi inşlallh iyilerdir
valem neslihan azram dyd şulem aklıma gelmeyenler herkesler iyidir inşallah
bana gelince kızlar bu ay dua edinde olsun geçen gün doğum doktorum ve endokrin hocam normal yolla olur dediler bu ay nedense bi umutluyum rabbim emeklerimizin dualarmızın karşılğının hayırlısı ile veriri inşallah neden bilmiyorum ama bu ay baya bi yoğun akıntın var tabi bizde boş durmuyoz söylemesi ayıp
bu arada kızlar LEM YELİDİ 70 bin defa çekmek çok iyiymiş haksever ben çekiyom sende çek salati tefriciyye çek ya varis çek 70 bin inşallah yer gök dua
gitmeden yaren sen naptın az daha seni unutyodum kız neyse bende ufaktan ev temzilğine başladım bana kolay gelsin
arada gelin böyle güzel haberler verin...

sağol canım teşekkür ederim
şimdi iyi çok şükür
senin tedavinde normal yolla olur denmiş ama bu zamana kadar olmamış yardımcı tedavi yada ilaç iğne ne bilim birşey kullann demedimi doktorun anlamadım
hayırlısıyla inşallah içine doğduğu gibi bu ay müjdeli haberi alırsın tatlım

beryalcim geçmiş olsun canım başınıza olmadık işler gelmiş rabbim beterinden korusun
haksever canım inşallah güzel sonuç alırsın tedaviden ve burda hep beraber seviniriz
çitos diyete başladın he maşallah kilo veremesende yılma bir süre sonra vücut ister istemez dengeyi kuruyor durmak yok yola devam:KK1:
bircan sen nasılsın canım bu hafta sana gelmeye niyetlenmiştim başıma işler geldi evden çıkamıyorum anlatacağım şimdi:KK16:
ismini hatırlayamadıklarımda kusura bakmasın emi balık hafıza idare ediverin:KK9:
bizi sorarsanız sena iyi şükür yaramazlık tam gaz artık küsmeyi öğrendik birde çene yetiştiriyorki sormayın gitsin artık neler anlatıyor bize bi anlasam:KK9:bana gelince adetim 4 gün geçti doktora gittim hamile olduğumu öğrendim iki gün sonrada maalesef düşük yaptığımı kanamam var az az eğer bir haftaya kadr kanama çoğalmazsa gel tekrar beta hcg bakalım dedi doktor eğer kanamayla düşmezse sanırım kürtaj olucam çok sevinmiştim kızım abla oluyor diye ama sevincim kısa sürdü hala kanamam sökülmedi çok az geliyor kısmet artık üzüldümmü evet üzüldüm ama sağlık olsun Allah kızıma sağlık versin ne yapalım inşallah bir daha olur evden çıkamıyorum sancım oluyor senada iyice sıkıldı babasıyla küçük alışveriş turları dışında hep ede kuzumda ben iyileşeyim inşallah acısını çıkarırız parklar bahçeler bizi bekler:KK9:işte bizden haberler böyle hepinizi kocaman öpüyoruz Allaha emanet olun görüşürüz canlar

sağol
teşekkür ederim toprağım
sanada çok geçmiş olsun
allah kızına uzun mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin
bak bir yandan da menopozda olmadığını anladın demekki ikinci kez anne olabileceksin

dualarınıza ihtiyacım var unutmayın beni canalrım doktorlardayım 2günde bi bugün doktordaydın yarın doktordayım bi kez çok büyüdüya takipte doktor bütün günüm orda geçiyo ama işini iyi yapıyo doktorum güveniyorum rabbim vesile kılar onu inşallah olur busefer sorunsuz bugün 3 tane tutmuş hasta geldi çok sevindim bi tanede kadınalr kulübünden arkadaş ardı oda benim gittim yere yaptırdı onunda tutmuş umut oluyo işte dualarınızla inaşşah bu sefer olur:KK16:öpüyorum hepinizi

allah yardımcın olsun canım
bak arkadaşlarının olmuş seninde olacaktır inşallah
moralini hep yüksek tut ve hayırlı zamanda olsun sağlıkla diye dua et canım

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

27 / 05 / 2013

SAAT : 15:30

PAZARTESİ

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.nurcan1980 :________________________________ ERKEK
2.mavı_gozlü: ________________________________ KIZ
3.sulezehra:__________________________________ ERKEK
4.huzeyfe: ___________________________________ :KK64::KK64::KK64:

5.yaren35:___________________________________ :KK64::KK64::KK64:

:KK76::KK76::KK76: ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)
10.azra2

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi cnm sevindim doruk paşanın iyi olmasına

sen becerikli kadınsın ..her işini halledersin evelallah eşin gelene kadar :KK15:

sağol canım doruk iyileşti şimdi de defne öksürmeye başladı
burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor
sanki kış gününde ki gibi hasta oldu
3 gündür ateşi de düşmüyor
bugün tekrar götürdüm doktora faklı şuruplar verdi inşallah bunlar iyi gelir
bu arada sen nasılsın pelincik nasıl büyümüş maşallah

beryalim başına neler gelmiş canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun işallah daha iyidir doruk paşamız öpüyorum çok geçmişler olsun

aysemm küs filan degiliz seni seviyorumm hiç öyle şey olurmu :KK16:

yarın yumurtalarım toplancak 2-5 güne kadarda bana tekrar transfer edilcek inşallah utar kızlar kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevinçle haykırmak sitiyorum buralrda dagalrda taşlarda ucan kuşlarla:KK52: dualarınıza ihtiyacım var bi süre yokum kayınvaldemde kalıcam allaha emanet olun sizi seviyorum:KK54:

canımmmm sen ne diyosunnn inanmıyorummm üzülme sakın allahım tekrar nasip eder inşallah denemelere devam et:)))allah şifa versin inşallah...

aysemm küs filan degiliz seni seviyorumm hiç öyle şey olurmu :KK16:

yarın yumurtalarım toplancak 2-5 güne kadarda bana tekrar transfer edilcek inşallah utar kızlar kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevinçle haykırmak sitiyorum buralrda dagalrda taşlarda ucan kuşlarla:KK52: dualarınıza ihtiyacım var bi süre yokum kayınvaldemde kalıcam allaha emanet olun sizi seviyorum:KK54:
aaaa çok sevindimm tatlımm ya maşallah çok yakında bebeğin hatta bebişlerin göbişe konacak ve seni 9 ay bırakmayacaklar :KK9::KK52::KK49::emir_bebek::nazar: dualarımdasınn kocamannn :KK54:

beryalciğim kısmeti olmayan o meleğin senin şefaatçin olacak :KK5::KK31: üzüldüm bende okuduğumda Rabbimin var bir bildiği dilerim en kısa zamanda cici kızın abla olsun sağlıkla keyifle inşallah öpüldünüz kocaman :KK54:

belenaycım kısmeti olmayan o meleğin senin şefaatçin olacak :KK5::KK31: üzüldüm bende okuduğumda Rabbimin var bir bildiği dilerim en kısa zamanda cici kızın abla olsun sağlıkla keyifle inşallah öpüldünüz kocaman :KK54:

....................................

beryalciğim kısmeti olmayan o meleğin senin şefaatçin olacak :KK5::KK31: üzüldüm bende okuduğumda Rabbimin var bir bildiği dilerim en kısa zamanda cici kızın abla olsun sağlıkla keyifle inşallah öpüldünüz kocaman :KK54:

canım çok düşüncelisin
ama ben değil belenay o
olsun yazman düşünmen yeter arkadaşım adına bende teşekkür ederim.allah kızına ömür versin.inşallah yakında da ikinci kez anne olur

X