Dokuz Doğuranlar

Öncelikle rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...bende günlerdir yerleşme kanaması lekenleme diye bir sürü konu aradım ama beni tatmin edicek biyer bulamamıştım bu konuyuda belki sizlere yardımcı olurum diye açtım... Öncelikle ben en son nisan 12 de adet oldum.normalde doktor takibinde 14.15gün yumurtlamam gözüküyodu.bende her ay az çok anlıyordum..ama bu ay o yumurta kıvamı dediğimiz akıntı 12.gün bariz bi şekilde geldi şaşırdım bende ilk defa bu kadar belli etti kendini diye.sonra 15 gün avuçiçi kadar çok açık pembe lekem geldi ve onun ardında tam 15 gün afedersiniz ama dolu dolu koyu kahve bazen zift gibi olan ve tam 12 gün süren lekelenmenin alasını yaşadım.. tabi
12gün sürdüğü içinde o dönemde hiçbir birliktelik yaşayamadım..dolayısıylada yumurtlama falan boşa gitmişti...adetime bir hafta kala kesildi bu lekeler ve 12sinde olmam gereken adet gelmedi.ben o kadar lekenin üstüne adetmi kalır gelen yeteri kadar geldi işte derken.bugün HAMİLE oldugumu öğrendim...bunları neden yazdım.eminim benim gibi lekelenme yerleşme kanaması yaşayan bi çok arkadaşım var..belki onlara bi nebzede olsa umut olurum..yarın doktor randevum var dualarınızı esirgemeyin.inşallah kesemizide kalp atışımızıda zamanla görürüz..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

konu açtım bununla ilgili burda paylaştım ayşecim o yüzden öyle yazmıştım okuyunca anlarsın sende...rabbim ol diyince oluyo işte ...

hoşgeldin diviinm nasılsın kız
kızlar bu arad regaip kandiliniz mubarek olsun ben illa her kandilde regl iolurum derim inşallah bi dahaya temiz oalyım diye ama olmuyor işte

çokmu yıpratıyom ablam ben farkında bile değilim yıprandığımın ama geçiyor bugün iyiyim biraz yürüyüş yaptım kafayı toplamam lazım kendimide toplama lazım herşeyin hayırlısı rabbim bizlere sağlık versin gerisi olur gider
abla yani bazen öyle bi oluyo hele özel günler düğünler bayramlar haftasonları öyle zoruma gidiyor ama vermeyinin elbet vardır bi bildiği ne diyem allah bana eşime herkese canı sağlığı versin elden dua etmekten başka gelir yok hayırlsı
inşallah bende az olmadı 2009 da üye oldum 2013 oldu baksana hayırlısı...
yani sana yazık..bu kadar üzünce kendini eline ne geçiyor
bizim bi topik vardı beloşumun topiğiydi..ilk oraya takılmaya başlamıştım..gıcık bi moderatör geldi kavga sırasında güya bize ceza vermek için topiği komple sildi gitti
o topikte gülmekten karnımıza ağrılar giriyordu
hamile haberine sevindiğimiz gibi birimiz adet olunca bile halaylar çekiyordukki adetlerimiz düzenli geliyor diye
hiçbi şekilde üzülmek yoktu orda ..zaten bize lazım olanda moraldi..moralimiz hep yerindeydi..

bugün kandil..rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin
size hayırlı evlatlar ,bizim çocuklarada akıl fikir ,sağlık sıhhat versin inşallah
selamın aleyküm kızlar ben adet oldum zaten günlerdir kıvranıyorum bel agrılarından çok şükür çok geçmeden geldi bunada şükür eder oldum ya gelmeseydi hatta dün gece dedim tamam adet sökücü alım yarın sabah kalktım adetim 1inde olcaktım 14ünde oldum hemde kistlerim vardı bu da iyi bişi yani perşembe doktora gidiyorum inşallah kistler gitmiştir ve tüp ebbeği yaparız artık yaza anne olarak girmek istiyorum rabbim yüzümüzü güldürsün artık hepimizin inşallah herkezin

yağızımın annesi hayırlı olsun cnaım seninde bi de kzıın olur inş:KK16:

dualarınızı bekliyorum lütfen dularınızda unutmayın bu kardeşinizide:KK34::KK54:
canım hayırlı kandillerin olsun...rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ..bu mübarek üç aylarda tedavilerinden olumlu sonuçlar alırsın umarım
her zaman dualarımızdasınız
kızlar geldim hamileyim hala inanamıyorum çünkü o kadar gariplikler yaşadımki bu ay olmasının imkanı yok gibiydi...bu arada 3.gün bugün geceli dün verdim kanı 1483 çıkmış degerim.inşallah kese falanda gözükür yarın gidicem.dualarım sizinle rabbim tezz zamanda isteyen herkesede nasip etsin inşallah...

çok sevindim yaren..hayırlı olsun gözün aydın:KK9:

hoşgeldin diviinm nasılsın kız
kızlar bu arad regaip kandiliniz mubarek olsun ben illa her kandilde regl iolurum derim inşallah bi dahaya temiz oalyım diye ama olmuyor işte

hb ayşe.ben iyiyim cnm sen nasılsın
mesajını geç gördüm biraz kusura bakma
seninde kandilin mübarek olsun :KK16:

hepinizin üç ayları ve regaip kandili mübarek olsun kızlar:KK16:
rabbim bugünün hürmetine burdaki bebek isteyen arkadaşlarımada en kısa zamanda anneliği nasip etsin inşllah amin:21:
yaren ve huzeyfe gözünüz aydın inşllah rabbim sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin bebelerinizi:KK19:
divin naber kanki pelinin yüzündeki kızarıklıklar iyileştimi:26:

hepinizin üç ayları ve regaip kandili mübarek olsun kızlar:KK16:
rabbim bugünün hürmetine burdaki bebek isteyen arkadaşlarımada en kısa zamanda anneliği nasip etsin inşllah amin:21:
yaren ve huzeyfe gözünüz aydın inşllah rabbim sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin bebelerinizi:KK19:
divin naber kanki pelinin yüzündeki kızarıklıklar iyileştimi:26:

amin cnm... seninde hayırlı kandillerin olsun
pelinin yüzü düzelti citos teyzesi
krem çok iyi geldi..en yeni halinden eklerim albüme bir ara yine

kabul etmeyeceğim duayı kulumun diline vermem (Allah cc)

Allaha ağlayarak için için dua edin (Hz Muhammed sav)

Allah cc nasip ettirmeyeceği bir şeyi hayal bile ettirmez (Hz Osman)

kişiye dua etme isteği verilmişse kabulü onunla beraberdir (Hz Ömer)

en hayırlı mümin , mümin için dua edendir.rabbim birbirimiz ve kendimiz için ettiğimiz duaları kabul etsin

bana gelen kandil mesajıydı paylaşmak istedim:KK14:

amin cnm... seninde hayırlı kandillerin olsun
pelinin yüzü düzelti citos teyzesi
krem çok iyi geldi..en yeni halinden eklerim albüme bir ara yine
iyi olmasına sevindim cnm öp benim yerime fıstığımı :KK54:
eklede görelim bakalım bizim sıpa ne kadar büyümüş:KK69::KK19:

iyi olmasına sevindim cnm öp benim yerime fıstığımı :KK54:
eklede görelim bakalım bizim sıpa ne kadar büyümüş:KK69::KK19:

ekledim dün çektiğim resimleri
bu ay fazla büyümedi
pelinle aynı bebeklerin yanakları elleri falan kocaman bizimki küçücük :KK1:

ben kaçtım akşama misafir gelecek ..daha yemek yapmadım pelini yıkıycam yarın aşımız var :KK14: 2 bacaktan 1 koldanmış..nasıl dayanacam beeeennn :KK14:
yalandan ağladım tabiki
ne kadar dayanamasamda tıpış tıpış gidip yaptıracam pelinin iyiliği için :KK43:

Son düzenleme:
selam kızlar

doktora gittim 9 da 4 te eve geldim koca gün ordaydım sabah muane etti asistan doktor bayan kistin büyümüş barış beye bi sorum belki yine beklerisin dedi bekle bekleee kaç saat sonra barış bey bende göreyim dediş bida muane oldum yani baktı 2 seçenek var istersen ben bu kisti alayım operasyonla istersen bekle kendiliginden gitsin ama 2 aydır gitmemiş ne zman gider bilmeem dedi bende nası bişi dedim yapalım cok agrı yok anestezisiz yapıcam yumurta toplama gb bi işlem dedi daha önce 3 aşılama yaptırdım öyle ortama alışkınım kabule ttim sonra am öğlen arasına denk geldi gittiler yemek yediler tabi ana yemek içmek yasak keşke sabah kahvaltı yapsaydım zmanda geçmiyo televizyon yok telefon cekmiyo off cok canım sıkıldı neyse geldiler yemekten ameliyat gb herşeyi cıkarttırdılar ben tırstım tabi eşarbımı bile çıkardım bone taktılar öyle aglıcam geldi:KK14: kimsede yok yanımda hep böle durumlarda yanlızım ....neyse gittim ameliyathaneye iğrenç bi masa aletler off işte anlatılmaz yaşanır allah kimseyi muhtac etmesin kuluna :KK14: moralim bozuldu sonra kisti aldı doktor acıdanda utanç daha agır içimi o acıttı iyi agrı eşigin haifif değilmiş ah uh yapmadın dedi yok dedim bunu cekemezsem nasıl dogum yapıyolar dedim aferim dedi:KK17: öyle tuhaf bişiki analtıp midenizi bulandırmayayım off offff bi bucuk senedir şu fakültede koşturuyorum eşim bi kere geldi ondada ropor aldık 2 saatte o kadar cıktım anestezimi yenilettim bu gece iğnelere başlıyoruz..

doktor tarihe geççeksin dedi tüp bebekte 100 vurunup cok yumurtası olup iptal edilen tek hastamsın dedi şimdi 50 mmle başlıcaz pazartesi yine gidicem hayırlısı rabbim dualarımızı kabule tsin bu gel gecenin hürmetineeeeeeeeeeeeeeee:KK31:

dualarınızda unutmayın bu kardeşinizi hayırlı kandiller :KK16:

nasılsınız canlar gecenin bu saatinde girip bakayım dedim duanın bol olduğu gece rabbim açılan elleri geri çevirmesin evlat hasretiyle yanan herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizim evlatlarımızıda korusun rabbim çok büyük ol dedimi önüne hiç birşey geçemez inşallah ayşeninde hakseverinde valeninde neslihanında burdan güzel haberlerini alıp onlarla birlikte sevineceğiz inşallah rabbim inşallah ve isteyen herkese nasip eder inşallah

selam kızlar

doktora gittim 9 da 4 te eve geldim koca gün ordaydım sabah muane etti asistan doktor bayan kistin büyümüş barış beye bi sorum belki yine beklerisin dedi bekle bekleee kaç saat sonra barış bey bende göreyim dediş bida muane oldum yani baktı 2 seçenek var istersen ben bu kisti alayım operasyonla istersen bekle kendiliginden gitsin ama 2 aydır gitmemiş ne zman gider bilmeem dedi bende nası bişi dedim yapalım cok agrı yok anestezisiz yapıcam yumurta toplama gb bi işlem dedi daha önce 3 aşılama yaptırdım öyle ortama alışkınım kabule ttim sonra am öğlen arasına denk geldi gittiler yemek yediler tabi ana yemek içmek yasak keşke sabah kahvaltı yapsaydım zmanda geçmiyo televizyon yok telefon cekmiyo off cok canım sıkıldı neyse geldiler yemekten ameliyat gb herşeyi cıkarttırdılar ben tırstım tabi eşarbımı bile çıkardım bone taktılar öyle aglıcam geldi:KK14: kimsede yok yanımda hep böle durumlarda yanlızım ....neyse gittim ameliyathaneye iğrenç bi masa aletler off işte anlatılmaz yaşanır allah kimseyi muhtac etmesin kuluna :KK14: moralim bozuldu sonra kisti aldı doktor acıdanda utanç daha agır içimi o acıttı iyi agrı eşigin haifif değilmiş ah uh yapmadın dedi yok dedim bunu cekemezsem nasıl dogum yapıyolar dedim aferim dedi:KK17: öyle tuhaf bişiki analtıp midenizi bulandırmayayım off offff bi bucuk senedir şu fakültede koşturuyorum eşim bi kere geldi ondada ropor aldık 2 saatte o kadar cıktım anestezimi yenilettim bu gece iğnelere başlıyoruz..

doktor tarihe geççeksin dedi tüp bebekte 100 vurunup cok yumurtası olup iptal edilen tek hastamsın dedi şimdi 50 mmle başlıcaz pazartesi yine gidicem hayırlısı rabbim dualarımızı kabule tsin bu gel gecenin hürmetineeeeeeeeeeeeeeee:KK31:

kadın olmak zor zanaat :KK14:..neyse çok takma kafaya ..senin bir hedefin var ..hedefine ulaşana kadar sıkıntılara katlanacan...
madem kist kendi kendine geçmemiş aldırmakla iyi yapmışsın cnm
fakülte hastanesine insan elini verince kolunu kaptırıyor.. neyse cnm haticeye değil neticeye bakalım
sonuç senin için olumlu olur inşallah
nasılsınız canlar gecenin bu saatinde girip bakayım dedim duanın bol olduğu gece rabbim açılan elleri geri çevirmesin evlat hasretiyle yanan herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizim evlatlarımızıda korusun rabbim çok büyük ol dedimi önüne hiç birşey geçemez inşallah ayşeninde hakseverinde valeninde neslihanında burdan güzel haberlerini alıp onlarla birlikte sevineceğiz inşallah rabbim inşallah ve isteyen herkese nasip eder inşallah

amin beloşum bütün iyi dileklerin için :KK19:

[SUP][/SUP]
inşallah canım herşey istediğin gibi olur bu arada sen hamile haberi istemişken bende hemen vereyim dedim doktorun dediğine göre 5 haftalık hamileyim ama sanırım geç döllenme yasirdeki gibi sat uyuşmuyor önümüzdeki hafta tekrar gidicem ondan sonra takvimimi yaparız inşallah bu arada eviniz hayırlı olsun eşin vedeçocuklarınla mutlu mesut yaşarsınız inşallah bizlerede rabbim nasip etsin hayırlısıyla görüşmek üzere allaha emanet kalın

canım benim tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
takviminide yaparım son adet tarihini yaz bana hemen yaparım
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için allah tüm isteyenlere ev ve evlat nasip etsin inşallah

kızlar geldim hamileyim hala inanamıyorum çünkü o kadar gariplikler yaşadımki bu ay olmasının imkanı yok gibiydi...bu arada 3.gün bugün geceli dün verdim kanı 1483 çıkmış degerim.inşallah kese falanda gözükür yarın gidicem.dualarım sizinle rabbim tezz zamanda isteyen herkesede nasip etsin inşallah...

gözün aydın canım
tebrik ederim desene yağız abi oluyor
çok sevindim sağlıkla doğsun inşallah
bence yağızı eylül gibi kreşe ver hem sen hem o rahat etsin

selam kızlar nasılsınız garılar :KK14:
ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyom her şeye ağlar oldum artık çocuk gibi:KK43:
dün anneler günüm öyle zor öyle ağır geçtiki gözyaşlarım hiç dinmedi :KK43:
yalnızlık meleğimin gelmemesi yetmezmiş gibi bide adet oldum:KK5:

ben sanırım anne olamıycam :KK50:bide şu var geçen senede bu zamanlar regli olmuştum hatta istanbula gitmiştim düğüne sonrada 3 ay sonra gebe olduğumu ama hemen düşük yaptım
allahım ne verirsen hayırlısından ver yarabbim hayırlı salih sağlıklı evlat ver yarabbim gücüm kalmadı artık :KK50:
yeğenimide gördüm cennet kokuyo ya allahım sabır dayanma gücü ver yarabbim tüm isteyenlere dayanma gücü ver hayırlısından ver :KK43:
huzeyfe hayırlı olsun meleğim zaten yazdığını okurken anlamıştım gebe olduğunu sağlıkla al kucağına meleğini
beryal abla senden bir ricada bulanabilirmiyim şu alttaki kara listeyi kaldır kaç aydır hiççıkan yok bizler desen yıllardır yerimizden kıpırdayamadık lütfen ablam:KK5::KK5:

canım ayşemmmmmmmmmmm
böyle karamsar olma lütfen rabbim ne zaman derse o zaman gelecek meleğin
o gelene kadar sen umutsuz değil umutla sabırla meleğini bekleyeceksin
allah sana ve tüm isteyenlere evlat nasip etsin inşallah
senin tedavin ne aşamada şu an .
hormonların yüksekti sanırım
daha başka dr git canım ya başka illere git.eşini ikna et sadece oradaki drlarla olmaz demekki derdine orada çare yok başka doktorlarda görsün farklı tedavi denesinler.

nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

17 / 05 / 2013

SAAT : 15:25

CUMA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.nurcan1980 :________________________________ ERKEK
2.mavı_gozlü: ________________________________ KIZ
3.sulezehra:__________________________________ ERKEK
4.huzeyfe: ___________________________________ :KK64::KK64::KK64:

5.yaren35:___________________________________ :KK64::KK64::KK64:

:KK76::KK76::KK76: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)
10.azra2

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar

canım benim çok geçmiş olsun kistten kurtulmakla en doğru kararı vermişsin
bundan sonrası için rabbim yardımcın olsun
dualarım seninle
hayırlısı olsun inşallah

Cennetine davet et Allahim
kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle..

Hayırlı Nurlu Cumalar

X