Dokuz Doğuranlar

güzel yürekli toprağım sağolasın ne çabuk geçti 1 yıl inşallah daha ne yıllar geçer rabbim sağlık sıhhat versin yanlız sana bayılıyorum iki çocuğu evi bide üstüne inşaatı nasıl idare ediyorsun maşallah sana aman nazar değmesin tu tu tu:nazar: şu parkları icat edenden Allah razı olsun :KK9:seni cimcimeyi ve paşamı öpüyorum iyi bakın kendinize

pelin cimcimesi bak bak şimdiden kozmetik ürünler kullanmaya başladı ahh yeni nesil ah işimiz var bu cimcimelerle:KK9:şaka bir yana iyileşmesine sevindim canım kuzum ya kıyamam hele sıcaklarda daha zor olurdu inşallah tamamen geçer gider divicim al kız kucağına en iyisini yapıyorsun ben yanımda bile yatırıyorum özellikle babamız işte olduğu geceler hep yanımda kaynanam yatırma deyip duruyor ama kulaklarım tıkalı amaaaan bi zaman sonra yanında istemicekler zaten biz hasret gideriyoruz onlarla :KK9:bakma sen onlara doya doya yaşa istediğin gibi ohh sefan olsun:KK76: çok değil yaz sonuna kalmaz çıkarsınız sizde parklara bahçalere :21:bu arada vildoşun ablalık serüveni nasıl gidiyor öpüyorum sizi Allaha emanet olun

geçmiş olsun canım üzülmemi insan tabiki üzülürsün rabbim bir daha yaşatmasın oğluşuna sağlık uzun ömürler versin bir daha olur inşallah furkan acını birazda olsa dindirir sizde yaptınızmı doğum günü oğluşumun doğum gününü kutladınızmı
sağol canım rabbim cümlemizin evladına hayırlı uzun ömürler versin.oğluşumun doğum günü 12 mayıs canım anneler gününde gelmişti benim mucizem teyzesi.kutlayacaz inşallah

herkese günaydınlarrr:KK16:
dyd geçmiş olsun cnm çok üzüldüm rabbim oğluşuna uzun ömürler versin inşllah yeniden hamile kalırsın hayırlısı olsun:KK50:

inşallah canım biraz toparlanıyım çalışmalara devam yılmak yok hayırlısı böyleymiş

canım benim çok üzücü bir durum
geçmiş olsun
sağlığına kavuşup inşallah yeni bebek müjdeleri verirsin bizlere.yıpratma kendini çok
oğluşun var .allah ona uzun ömür versin

canım furkan olmasa daha zor olurdu ilk düşüğümde öyle zor olmuştuki.şimdi furkana bakınca çok şükür diyorum.

dyd canım geçmiş olsun
rabbim aratmadan tekrar verir inş. zaten ilk bebeğin küçüktü
demekki daha zamanı varmış
öyle düşünmek lazım herşeyde vardır bir hayır
bu üzücü haberin üstüne uygun olmıcak ama
bende bugün dra gittim erkekmiş bebeğim :emir_bebek:
pko dan dolayı 2 hafta geriden geliyodu 10 güne düşürmüş o arayı
sağlığı iyi dedi çok şükür :nazar:

pelin cimcimesi bak bak şimdiden kozmetik ürünler kullanmaya başladı ahh yeni nesil ah işimiz var bu cimcimelerle:KK9:şaka bir yana iyileşmesine sevindim canım kuzum ya kıyamam hele sıcaklarda daha zor olurdu inşallah tamamen geçer gider divicim al kız kucağına en iyisini yapıyorsun ben yanımda bile yatırıyorum özellikle babamız işte olduğu geceler hep yanımda kaynanam yatırma deyip duruyor ama kulaklarım tıkalı amaaaan bi zaman sonra yanında istemicekler zaten biz hasret gideriyoruz onlarla :KK9:bakma sen onlara doya doya yaşa istediğin gibi ohh sefan olsun:KK76: çok değil yaz sonuna kalmaz çıkarsınız sizde parklara bahçalere :21:bu arada vildoşun ablalık serüveni nasıl gidiyor öpüyorum sizi Allaha emanet olun
yaa beloşum sorma havalar ısınmaya başladı..kapalı giydirsem isilik olur açık giydirsem millet mıncıklıyor ısırıyor sinir oluyorum

bebekle uyumayı bende çok severim ..öğlenleri beraber 2-3 saat uyuyoruz
sonra sabahlarıda alıyorum yanıma bide öyle uyuyoruz..birbirimizi ısıtıyoruz ..pelinde halinden memnun bende
vildanlada yaptım aynılarını..onu zor ayırdık ama bizden..

vildoşun ablalık serüvenide iyi
bazen zapdedemiyor hemen bana veriyor..sevmeye gelince iyi bakmaya gelince bakamıyor :KK1:
sende ikinci bebişi düşünüyormuşsun..inşallah hayırlısıyla hemen olur senada abla olur
sormak ayıp olmazsa yaş kaç beloşum
biliyodum önceden ama unuttum
korunmak zorunda olmamak ne güzel...ben bugün 3 aylık iğneye başlıycam hiç istemeye istemeye :KK43:
canlarım nasılsınız kızlar ben cumartesi kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadı gelişmemiş hayırlısı olsun ama üzüldüm yinede
allahtan oğlum var yoksa daha zor olurdu benim için
cnm çok üzüldüm..hakkında hayırlısı böyleymiş demekki..rabbim furkana uzun ömür versin inşallah...yine olur hayırlısıyla ..üzülme demek kolay ama bunda da vardır bir hayır.. çok geçmiş olsun
dyd canım geçmiş olsun

çok sevindim cnm iki cadıdan sonra bir paşanız olacak:KK9:
darısı bana :KK52:
bende hep iki kızım bir oğlum olsun isterdim :KK31:
şşşttt paşa geliyor diye kızların papucunu dama atmak yok ona göre :KK20:

kocik pelini aşırı seviyor..vildanıda çok sevdi ama bu daha farklı sanki
birgün otururken "eğer bu erkek olsaydı erkek olduğu için bu kadar seviyorsun diye düşünürdüm" dedim
oda "teessüf ederim öyle düşündüğün için ,şuna bak şu sevilmezmi..benim için erkek kız farketmez..sen nasıl böyle düşünecektin utanmadan ,hiçmi beni tanımadın" dedi
hala durup durup "Allahtan kız oldu.. yoksa erkek oldu diye seviyon derdin başımın etini yerdin" diyor :KK9:
Allah kimseyi benim dilime düşürmesin

hastaneye canlı çiçek istedim..pembe gerbera çiçeğini beyaz kağıda sardırın ,pembe kurdele bağlatın dedim
bunlar baba kız çiçekçi çiçekçi dolanın pembe çiçek bulmak için
ben doğum yapmadan önce 8 mart dünya kadınlar günü kutlandıya ,hiçbir çiçekçide pembe gerbera kalmamış
beyaz alıp pembe kağıda sardıralım demişler ,pembe kağıtta yok
telefon ettiler beyaz gerberayı beyaz kağıda sardırsak olurmu diye...kabul ettim.. neyse almış geldiler
geçen gün kahvaltıda ayda yılda bi hastaneye yattım oda istediğim çiçek gelmedi dedim
vildan hemen babasına dönüp "ben sana napıp edip pembe çiçek bulalım annem bunu 1 yıl başımıza kalkar demedimmi "dedi :26:
ne betermişim :KK9: millet benim dilime düşmekten korkar olmuş
ayrıca 1 yıl değil ölene kadar başlarına kalkacam :KK60:

yaa beloşum sorma havalar ısınmaya başladı..kapalı giydirsem isilik olur açık giydirsem millet mıncıklıyor ısırıyor sinir oluyorum

bebekle uyumayı bende çok severim ..öğlenleri beraber 2-3 saat uyuyoruz
sonra sabahlarıda alıyorum yanıma bide öyle uyuyoruz..birbirimizi ısıtıyoruz ..pelinde halinden memnun bende
vildanlada yaptım aynılarını..onu zor ayırdık ama bizden..

vildoşun ablalık serüvenide iyi
bazen zapdedemiyor hemen bana veriyor..sevmeye gelince iyi bakmaya gelince bakamıyor :KK1:
sende ikinci bebişi düşünüyormuşsun..inşallah hayırlısıyla hemen olur senada abla olur
sormak ayıp olmazsa yaş kaç beloşum
biliyodum önceden ama unuttum
korunmak zorunda olmamak ne güzel...ben bugün 3 aylık iğneye başlıycam hiç istemeye istemeye :KK43:
yaş 38 divicim yolun yarısını geçeli 3 yıl oldu :KK1:evlendiğimden bu yana korunmayla ilgili sıkıntım olmadı ikincide olursa bakıcaz artık zaten menapozda yaklaştı galiba korunamadan bitecek serüven:KK9:

kocik pelini aşırı seviyor..vildanıda çok sevdi ama bu daha farklı sanki
birgün otururken "eğer bu erkek olsaydı erkek olduğu için bu kadar seviyorsun diye düşünürdüm" dedim
oda "teessüf ederim öyle düşündüğün için ,şuna bak şu sevilmezmi..benim için erkek kız farketmez..sen nasıl böyle düşünecektin utanmadan ,hiçmi beni tanımadın" dedi
hala durup durup "Allahtan kız oldu.. yoksa erkek oldu diye seviyon derdin başımın etini yerdin" diyor :KK9:
Allah kimseyi benim dilime düşürmesin

hastaneye canlı çiçek istedim..pembe gerbera çiçeğini beyaz kağıda sardırın ,pembe kurdele bağlatın dedim
bunlar baba kız çiçekçi çiçekçi dolanın pembe çiçek bulmak için
ben doğum yapmadan önce 8 mart dünya kadınlar günü kutlandıya ,hiçbir çiçekçide pembe gerbera kalmamış
beyaz alıp pembe kağıda sardıralım demişler ,pembe kağıtta yok
telefon ettiler beyaz gerberayı beyaz kağıda sardırsak olurmu diye...kabul ettim.. neyse almış geldiler
geçen gün kahvaltıda ayda yılda bi hastaneye yattım oda istediğim çiçek gelmedi dedim
vildan hemen babasına dönüp "ben sana napıp edip pembe çiçek bulalım annem bunu 1 yıl başımıza kalkar demedimmi "dedi :26:
ne betermişim :KK9: millet benim dilime düşmekten korkar olmuş
ayrıca 1 yıl değil ölene kadar başlarına kalkacam :KK60:
harbi cadısın sen be:KK9:Allah kıznla eşine sabır versin kız bırak pembe beyazı ben bir tek çiçek değil yaprak bile alamadım ahh ahh hani hediye dedim şakadan kızım geldi işte ya dedi kim kime hediye ettiyse kızımızı:KK9:sus ta otur bakim şikayet etme halinden

çok sevindim cnm iki cadıdan sonra bir paşanız olacak:KK9:
darısı bana :KK52:
bende hep iki kızım bir oğlum olsun isterdim :KK31:
şşşttt paşa geliyor diye kızların papucunu dama atmak yok ona göre :KK20:

inş. rabbim sanada istediğin zaman nasip eder
olurmu hiç öyle şey ben kızlarımı atmam
ben kız çocuklarını daha çok seviyorum
bende değişik bir duygu olmadı zaten çevremdekiler benden çok seviniyor
eşimde sağlığından haber ver cinsiyet hiç önemli değil
son 1 aydır hastane köşelerinde neler gördük sağlıktan başka bişey gözümüz görmez oldu
en son bebek yoğun bakımında bi anneyle tanıştım kardeşim için gidip geliyoruz ya
bebeğin doğuştan beyni yok yüzde 5i var gerisi su
insan bunları duyunca cinsiyeti hiç düşünemiyor yani rabbim sağlık sıhhat versin
onların acısını göstermesin bize

nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

09 / 05 / 2013

SAAT : 08:35

PERŞEMBE

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.nurcan1980 :________________________________ ERKEK
2.mavı_gozlü: ________________________________ KIZ
3.sulezehra:__________________________________ ERKEK

:KK76::KK76::KK76: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)
10.azra2

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canlarım nasılsınız iyidir inşşş herkesler
dyd ciğim çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki çok geçmiş olsun canım furkanı öp yerime
şulem çok sevindim paşan gelirmiş kızkardeşin bebeği nasıl iymi büyüyomu artıl inşallah oda iyidir
belenay ablam sena nasıl sende kokş kızını kızına kardeş düşünürmüşsün bencede arayı fazla açma olursa olur olmassa senanın senin canın saolsun öperim senayı
divinim pelinin yüzü nasıl oldu eccük büymüştür artık değilmi ısıracak kadar oldu mu sende arayı fazla açma hemen başla 3 ye hayırlısı bakalım
çitosum sen nasılsın serdar paşa nasıl
haksever yaren neslihan vala hakça azram varsa unuttuklarım gücenmasinler iyimisiniz hepinizi
bana gelince bugün pek bi efkarlıyım kız kardeşim sezeryanla yavrusunu kucağına lacak koklayak bende nasip olursa gidebilirsem cuma günü yani yarın gideceğim ama ben kız kardeşim için değil görümcemin oğlunun düğünü var onun için bir gün önce gidecegiz onlarla inşallah bugün hayırlısıyla olurda ben görmesemde tek o yavrusun alsın sağlıkla kucağına zaten görümcemin gelin kızıyla kardeşim aynı yerdeler bakalım yarın hastaneden çıkarlarda görürüm yeğenimi yeğenim yani benim yeğenim ayyy çok tahaf geldi olsun teyze demek anne yarısı demekmiş
umarım bir gün bende bu duyguyu tadarım başka bişey demicem:KK43::KK43:

Selam canlarım…
Nasılsınız?

Gelmiyorum ihmal ediyorum sanmayın sakın gerçekten çok yoğun işlerim…
Gece yarılarına kadar çalışıyoruz ve bu daha ne kadar böyle gidecek ben bile bilmiyorum artık pilimiz bitti…Sabah 9 da gel gece 12 lerde 1 lerde çık böyle gidiyor…Biz kurtaracaz sanki eleman alın diyorum yer yok diyorlar..Kafayı sıyıracammm..Bende de çok pis bir huy var işimi kimse yapmayacak ben yapacam illa…Kardeşimle aynı yerde çalıştığımız için sağolsun o çok destekçim birde eşim geliyor böyle işteee…Valla haftalardır bir yere gittiğimiz bir şey yaptığımız yok..
Birtek geçen c.tesi Konya’ya gittim günü birlik bir arkadaşlar ile oda taa 8 ay önce alınmış bir uçak biletleri vardı öyle yani..Sonra Pazar yorgun geldim çalıştım yine…

Daha anlatacak çok şey varda başınız ağrımasın:KK66:

Bu arada işyerinden internete yani buraya girilmiyor çok takılıyor yada sayfa kendiden dışarı atıyor;(

Belenaycımm 2. Düşünüyormuşsun çok sevindim olursa inş ne iyi olur olmazsada çok şükür bir meleğin varr..Rabbime şükürler olsun ki varr…Öpüyorum ikinizide…

Divişim sende Pelini bayağı büyütmüşsün maşallah..Bu arada kucağa alıştırmak ne demek benim olsa ben asla kucağımdan bırakmayacammm..En güzelini yapıyorsun…Yavrucuğunu şimdi kucaklamayacan da ne zmn kucaklayacan dime ama…Bu arada isilik olarak da genelde olan çocuklar oluyor ve geçiyor diye biliyorum..Bence kullandığı şampuan sabun da yapabilir öyle bir şey duymuştum çünkü..Birde sürekli yıka ve temiz tut ki tutuyorsundur eminim..Oku sürekli onu faydasını görürsün..Önceden bu isilik çok olurmuş ama şimdiki çocuklarda nadir görünüyor..Kızçelerini ve seni çok çok öpüyorummm…

Hakçam sen nasılsın kardeşim..İyi gördüm seni de çok öpüyorum…

Dydcimi çok geçmiş olsun canım…Dediğin gibi şükürler olsun ki sağlıklı bir oğlun var inş..Rabbim yine nasip eder..Senide öpüyorum..Paşanıda..

Ayşem sen nasılsın tatlımmm..Ne var ne yok cancağazaımm..Kardeşin adına çok sevindim..Ama inan bizimde az kaldı bizde kavuşacağız inşş Rabbim bizlerede o günleri gösterecek yeterki dualarda buluşalım cancığmm..Senide çokk öpüyyorummmmmmmmmm

Şulecim hay olsun oğlan geliyormuş…Rabbim kardeşine de sanada sizlerede sabırlar versin bebişinede acil şifalar versin inşallahhh..Senide öpüyorum bacımmm…

Beryalimmm nasılsın canımmm konuşamıyoruzda bu aralarrr…Seni de öpüyorum bernacımm..Defnemi, paşamı da…

Valemmm görüşemedik uzun zmndır …Sen naılsınnn???

Bircancımm sen nasılsın seninde bızdık büyüyor valla…Ne çabuk geçiyor zmnn şurada hamile olduğunuzu aldığımız günler dün gibi??
Aklıma gelmeyen atladıklarım varsa affeylesin..Hepinizi çok seviyorum…

Beni dualarınz da esirgemeyin olur mu Canlar??
Sizler benim hep dualarımdasınız???

neslihanım gelmişsin hg din canım nasılsın ben iyiym doğurmuş kardeşim gögsüne hemen süt inmeyincez karnı doymamış başlamış ağlamaya yaramz inşallah canımm inşallah bizim de olacak ama ne zaman bilimiyorum inan ya sabırr:KK14:

yaş 38 divicim yolun yarısını geçeli 3 yıl oldu :KK1:evlendiğimden bu yana korunmayla ilgili sıkıntım olmadı ikincide olursa bakıcaz artık zaten menapozda yaklaştı galiba korunamadan bitecek serüven:KK9:
hmm daha gençsin beloşum
menapoz falanda gelmesin erkenden bir meleğin daha olsun
benim amcamın kızı 42 yaşında doğurdu pelinden 1 gün önce
yani artık yaşın çok etkisi kalmadı gibi..şimdi herşey kontrollü
bende Allah nasip ederse 38 de 3. düşünüyom :KK37:
harbi cadısın sen be:KK9:Allah kıznla eşine sabır versin kız bırak pembe beyazı ben bir tek çiçek değil yaprak bile alamadım ahh ahh hani hediye dedim şakadan kızım geldi işte ya dedi kim kime hediye ettiyse kızımızı:KK9:sus ta otur bakim şikayet etme halinden
iyi ediyom ohh canıma değsin:21:
zaten alırlardı çiçek ben istemesemde ..istediğim olsun dediydim güya..o kadar siparişe yinede istediğim olmadı :KK1:
ağlamayana meme yok beloşum..ikincin olursa hayırlısıyla ceza olarak çelenk iste enişteden :KK9:
inş. rabbim sanada istediğin zaman nasip eder
olurmu hiç öyle şey ben kızlarımı atmam
ben kız çocuklarını daha çok seviyorum
bende değişik bir duygu olmadı zaten çevremdekiler benden çok seviniyor
eşimde sağlığından haber ver cinsiyet hiç önemli değil
son 1 aydır hastane köşelerinde neler gördük sağlıktan başka bişey gözümüz görmez oldu
en son bebek yoğun bakımında bi anneyle tanıştım kardeşim için gidip geliyoruz ya
bebeğin doğuştan beyni yok yüzde 5i var gerisi su
insan bunları duyunca cinsiyeti hiç düşünemiyor yani rabbim sağlık sıhhat versin
onların acısını göstermesin bize
tabi canım herşeyin başı sağlık..sonrada anneye ve babaya hayırlı evlat
rabbime ne kadar şükretsek az bize sağlıklı bebekler nasip ettiği için
divinim pelinin yüzü nasıl oldu eccük büymüştür artık değilmi ısıracak kadar oldu mu sende arayı fazla açma hemen başla 3 ye hayırlısı bakalım
günaydın ayşe..ben iyiyim sende iyisin heralde :KK19:
gözünüz aydın olsun kardeşin doğum yapmış..Allah analı babalı büyütsün
sütü gelir emzirmeye devam etsin
bide incir çok süt yapıyor
ister hoşaf yapsın içsin isterse yesin
ben geçen gün incir yedim göğüslerim taş gibi doldu
duymuştum ama denememiştim..tecrübe ettim gerçekten sütü arttırıyor incir

pelinin yüzü düzeldi ..çok az kaldı..kremini sürmeye devam ediyorum
eccük değil baya büyüdü maşallah :nazar:çokta nazlı beni hiç yormuyor
ısırılmak için daha bi 4 ayı var :KK9:

kız 3. için çok erken daha bana..Allahım önce sizlere versin birazda biz sizi dinleyelim
sen ne yaptın tedaviye devam ediyonmu
Selam canlarım…
Nasılsınız?

Gece yarılarına kadar çalışıyoruz ve bu daha ne kadar böyle gidecek ben bile bilmiyorum artık pilimiz bitti…Sabah 9 da gel gece 12 lerde 1 lerde çık böyle gidiyor…Biz kurtaracaz sanki eleman alın diyorum yer yok diyorlar..Kafayı sıyıracammm..Bende de çok pis bir huy var işimi kimse yapmayacak ben yapacam illa…Kardeşimle aynı yerde çalıştığımız için sağolsun o çok destekçim birde eşim geliyor böyle işteee…Valla haftalardır bir yere gittiğimiz bir şey yaptığımız yok..
Birtek geçen c.tesi Konya’ya gittim günü birlik bir arkadaşlar ile oda taa 8 ay önce alınmış bir uçak biletleri vardı öyle yani..Sonra Pazar yorgun geldim çalıştım yine…

Bu arada işyerinden internete yani buraya girilmiyor çok takılıyor yada sayfa kendiden dışarı atıyor;(

Divişim sende Pelini bayağı büyütmüşsün maşallah..Bu arada kucağa alıştırmak ne demek benim olsa ben asla kucağımdan bırakmayacammm..En güzelini yapıyorsun…Yavrucuğunu şimdi kucaklamayacan da ne zmn kucaklayacan dime ama…Bu arada isilik olarak da genelde olan çocuklar oluyor ve geçiyor diye biliyorum..Bence kullandığı şampuan sabun da yapabilir öyle bir şey duymuştum çünkü..Birde sürekli yıka ve temiz tut ki tutuyorsundur eminim..Oku sürekli onu faydasını görürsün..Önceden bu isilik çok olurmuş ama şimdiki çocuklarda nadir görünüyor..Kızçelerini ve seni çok çok öpüyorummm…

a.slm neslişim ..bizde seni çok öpüyoruz:KK54:
Allah yardımcın olsun nasıl dayanıyorsun bu tempoya
sen anlattın ben yoruldum

neslişim canım hayırlısıyla seninde olur inşallah ...Allahtan ümit kesilmez hiç ummadığın beklemediğin anda sana sürpriz yapar bebeğin inşallah

cnm pelinin yüzündekiler isilik değil..öpülmekten olmuş demekki..öpmeyi yasakladım kreminide sürüyorum baya etkisi oldu
şampuanımız , sabunumuz , yağımız Johnsons Baby
birgün durup bir gün yıkıyorum
yaz gelince hergün yıkarım..şimdi hasta etmekten korkuyorum
okumayıda ihmal ediyorum aslında ..babası sürekli okuyor ama benimde okumam lazım...

her zaman dualarımda ve aklımızdasın cnm
kızlarım ve ben seni kocamannnn öpüyoruz :KK54:

inşallah geçer cnm ..krem aldık sürüyorum sanki biraz azaldı gibi

sen minyonsundur ondan..bizide hep karıştırıyorlardı..benim küçüğümü benim ablam ..ablamıda benim küçüğüm sanıyorlardı
giyimlede alakası var biraz..
şimdide kızımla beni bacı sanıyorlar :KK9:tabi bu iş benim çok hoşuma gidiyor ama vildan isyanlarda :KK1: abla diycem ben bundan sonra sana dedi ..kocikin teyzeside yok kızım ablan değil o senin annen ..anneye abla denirmi diyor kadın gerçek sandı panik yaptı :KK60:

bebeğin durumu daha iyiye gider inşallah cnm..dualarımızdasınız :KK16:
senin içinde rabbim hayırlısını versin..cinsiyetini öğrenirsen yaz ben merak ederim çatlarım bak :KK53::KK52:
benimde 3. olurmu acaba :KK31:
bugün 3 aylık iğnemi olmaya gidecem bir müddet iğneyle korunacaz ondan sonra serbest bırakacaz ..kendimi denemek istiyom bakıyım olacakmı :KK53:
rabbim olmayan herkese versin inşallah ..öpüyorum seni ruh ikizim :KK19:

sanada iyi haftalar canım :KK19:

ben iyiyim çok şükür canım sende iyisin heralde mesajın pozitif enerji verdi bana :KK52:

pelinin yüzü biraz daha iyi.. doktoru bi krem yazmıştı..kozmetiğe giriyormuş devlet karşılamıyormuş..40 tl ilacın fiyatı..1 sürmede kızarıklık gitti...akşama tekrar kızardı ama zaten bi sabah bi akşam sürülecek
kaynamış soğumuş suyla pamukla yüzünü silip kremi sürüyorum..en azından kuruyup kaşıntı yapmıyor
pütürlükler hala var kızarıklık çok azaldı Allaha şükür

bende kucağa alıştırdım dediğime hiç iyi etmemişsin yazdın sandım biran :18: sonra okuyunca rahatladım :KK53:
bilerek ve isteyerek yaptım..dünde misafirler vardı bunu niye kucağa alıştırdın dediler
bende " onu ne kadar bekledim biliyormusunuz...onu değil kendimi şımartıyorum ben" dedim
daha inmez diyorlar ama napıyım inmezse inmesin bende taşırım :KK52:işimin adı ne

bizede henüz park için erken ..anca hastaneye gidiyoruz şimdilik
bizim yerimizede eğlenin ...öpüyoruz sizi kocamannnn :KK16:

güzel yürekli toprağım sağolasın ne çabuk geçti 1 yıl inşallah daha ne yıllar geçer rabbim sağlık sıhhat versin yanlız sana bayılıyorum iki çocuğu evi bide üstüne inşaatı nasıl idare ediyorsun maşallah sana aman nazar değmesin tu tu tu:nazar: şu parkları icat edenden Allah razı olsun :KK9:seni cimcimeyi ve paşamı öpüyorum iyi bakın kendinize

geçmiş olsun canım üzülmemi insan tabiki üzülürsün rabbim bir daha yaşatmasın oğluşuna sağlık uzun ömürler versin bir daha olur inşallah furkan acını birazda olsa dindirir sizde yaptınızmı doğum günü oğluşumun doğum gününü kutladınızmı

herkese günaydınlarrr:KK16:
dyd geçmiş olsun cnm çok üzüldüm rabbim oğluşuna uzun ömürler versin inşllah yeniden hamile kalırsın hayırlısı olsun:KK50:

dyd canım geçmiş olsun

tebrik ederim canım
2 prensesten sonra prensine kavuşacaksın
sağlıkla doğsun oğluşumuz inşallah

Selam canlarım…
Nasılsınız?

Belenaycımm 2. Düşünüyormuşsun çok sevindim olursa inş ne iyi olur olmazsada çok şükür bir meleğin varr..Rabbime şükürler olsun ki varr…Öpüyorum ikinizide…

Hakçam sen nasılsın kardeşim..İyi gördüm seni de çok öpüyorum…

Dydcimi çok geçmiş olsun canım…Dediğin gibi şükürler olsun ki sağlıklı bir oğlun var inş..Rabbim yine nasip eder..Senide öpüyorum..Paşanıda..

Ayşem sen nasılsın tatlımmm..Ne var ne yok cancağazaımm..Kardeşin adına çok sevindim..Ama inan bizimde az kaldı bizde kavuşacağız inşş Rabbim bizlerede o günleri gösterecek yeterki dualarda buluşalım cancığmm..Senide çokk öpüyyorummmmmmmmmm

Şulecim hay olsun oğlan geliyormuş…Rabbim kardeşine de sanada sizlerede sabırlar versin bebişinede acil şifalar versin inşallahhh..Senide öpüyorum bacımmm…

Beryalimmm nasılsın canımmm konuşamıyoruzda bu aralarrr…Seni de öpüyorum bernacımm..Defnemi, paşamı da…

Valemmm görüşemedik uzun zmndır …Sen naılsınnn???

Bircancımm sen nasılsın seninde bızdık büyüyor valla…Ne çabuk geçiyor zmnn şurada hamile olduğunuzu aldığımız günler dün gibi??

saol canım evet doğan büyüyor maşallah 2si bi büyüse başka bişey istemem allahım sizlerede tattırsın inşallah hep dua ediyorum sizlere...

dünden beri herkese tek tek cevap yazıyorum ama nedense sayfaya çıkmıyor anlamadım ya :26:

divişim
bebeğine sebamed ve nivea ürünleri kullan şiddetle öneririm en iyisi onlar canım ben hep o markaları kullandım
pelinciğimizide lütfen parka çıkar artık temiz hava alsın kuzucuk.büyüdü artık o annesi bebek muamelesi yapma kızıma .
20 günü geçen her bebek günde 1 saat güneşe ve temiz havaya çıkmalı.

beloşum
sağol canım toprağım .babam vefat ettiğinden beri yaklaşık 11 yıldır bütün evin yükü bende.hem annemin hem kendi evimin bu arada yeni ev telaşı inşaattı ustalardı derken çocuklar bir yanda sorma halim harab.ne yapim sağlık olsunda gerisi kolay .allah güç kuvvet veriyor.eşimin burada olmayışına sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum bazen .bazen o kadar perişan oluyorum ki o halde eşime görünmemek en iyisi bazen diyorum iyiki çocukları büyütürken eşim yanımda değil ayy inan çok zor 40 parçaya bölünüyorum.gece zaten uyku yok.defnenin maması dorukun çişi deken gecede nasıl geçiyor anlamıyorum günde uyanmadan 3 saat uyusam yetiyor bana.sabah 7de kalk doruku kreşe hazırla o hazırlanırken sütünü yap defne uyanır onun maması defnenin altını al giydir.onu sabah gezisine çıkar .sonra eve gel duş al kahvaltı yap öğlen olur öğle yemeği hazırla.yemekten sonra defneyle oyna sonra uyut .o uyunca akşamlık çorba yemek hazırla.defne uyanır onun yoğurdu meyvesi yedir sonra giyinip sokağa çıkılır akşam üstü doruk gelir o gelince doğru parka 2 saat onlarla parkta oyna.toz toprak eve geliriz banyo ve yemekten sonra uykuya hazırlık .hazırlık yaparken defne pijama giymez kaçar yok diğerinin çişi gelir .defne oynamak ister doruk sütttttttttttttttttttt diye bağırır.odefne sütü duyunca o da başlar mammmmmmmmmmm mammmmm demeye .ayyyy yatmamız 22.30 civarını bulur.ortalık sakinleyince ben ortalığı toplarım ertesi gün dorukun kıyafetlerini ütülerim çantasına yedek çamaışrlarını koyarım.yıkanacak çamaşırları makineye atarım ki sabah düğmeye basması kolay olsun diye.derken saat 12 yada 1 den önce yatamam.duş alırım tam yatarım defne kalkar onun sesine doruk çişim deldi der.oyyyyyyyyyy işte böyle kısır döngü içinde hergün aynı şeyler ve gürültü batırtı içinde zaman geçiriyorum.
gündüz defne uyurken annem bekliyopr yanında ben yapılacak işleri hallediyorum alışveriş inşaat işleri falan .say say bitmez 24 saat bana yetm,iyor senin anlayacağın.:KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
dyd ciğim çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki çok geçmiş olsun canım furkanı öp yerime
şulem çok sevindim paşan gelirmiş kızkardeşin bebeği nasıl iymi büyüyomu artıl inşallah oda iyidir
belenay ablam sena nasıl sende kokş kızını kızına kardeş düşünürmüşsün bencede arayı fazla açma olursa olur olmassa senanın senin canın saolsun öperim senayı
çitosum sen nasılsın serdar paşa nasıl
haksever yaren neslihan vala hakça azram varsa unuttuklarım gücenmasinler iyimisiniz hepinizi
bana gelince bugün pek bi efkarlıyım kız kardeşim sezeryanla yavrusunu kucağına lacak koklayak bende nasip olursa gidebilirsem cuma günü yani yarın gideceğim ama ben kız kardeşim için değil görümcemin oğlunun düğünü var onun için bir gün önce gidecegiz onlarla inşallah bugün hayırlısıyla olurda ben görmesemde tek o yavrusun alsın sağlıkla kucağına zaten görümcemin gelin kızıyla kardeşim aynı yerdeler bakalım yarın hastaneden çıkarlarda görürüm yeğenimi yeğenim yani benim yeğenim ayyy çok tahaf geldi olsun teyze demek anne yarısı demekmiş
umarım bir gün bende bu duyguyu tadarım başka bişey demicem:KK43::KK43:

canım benim düğününüz varmış hayırlısı olsun
bu arada teyzede olmuşsun tebrik ederim.sağlıkla büyüsün yeğenin
allah bu güzel duyguları sana da yaşamayı nasip etsin inşallah

X