Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm şampuanımız bitsin Nivea alırım...vildanada kullanmıştım Nivea ..memnun kalmıştımdivişim
bebeğine sebamed ve nivea ürünleri kullan şiddetle öneririm en iyisi onlar canım ben hep o markaları kullandım
pelinciğimizide lütfen parka çıkar artık temiz hava alsın kuzucuk.büyüdü artık o annesi bebek muamelesi yapma kızıma .
20 günü geçen her bebek günde 1 saat güneşe ve temiz havaya çıkmalı.
:
selam arkadaşlarım nasılsınız biz tam anlamıyla tekrardan tedaviye başladık
hamilelik için çalışmalara başladık burdada araştırma yapıldı düşüklerim için bi neden yok
dr kendinden çok emin konuşuyor bu sefer allahın izniyle olacak dıyor
rahim doğuştan tersmiş ama bu her 5 kadından birinde varmış sorun teşkil etmez dedi
proklaktin hormonum en üst seviyeye yakın çıktı ilaç verdi dr bu ay adetimin 22. günü progesteron tahlili istedi
haftay cuma verecem kızlar annem burda fazla giremiyorum hepinizi öptüm dualarınızı esirgemeyin benden
cnm şampuanımız bitsin Nivea alırım...vildanada kullanmıştım Nivea ..memnun kalmıştım
park için çok erken ..bizim bura hala serin..2 gün güneş çıktı ..şimdi nerdeyse kombi yakacam pelin üşümesin diye
birde sivas çok rüzgarlı...ne demişler "tokat selden sivas yelden gider"...geçen gün parka gittik güya yarım saat bile oturamadık rüzgardan
a.slm cnm...hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son olur..hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına
rahim tersliği nerden çıktı yaa..şimdiye kadar o kadar dr gittin hiçbiri farketmedimi
kız Google rahim tersliği yazdım..hamile kalabilmek için onun pozisyonları varmış bi araştır istersen
prolaktini etkileyen en büyük neden stres..sakın stres yapma
süt hormonu yumurtlamaya engel oluyor
bende seni öptüm Allaha emanet ol cnm
selamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bahar geldi iyice havalar ısındı
çiftleşme sezonu da açıldı hayde bakalım
hamile haberleri gelsin
dolup taşsın topiğimiz
kış rehavetini atın üstünüzden .bebiş isteyenler bebiş için kilo vermek isteyenler kilo vermek için çalışmalara başlasın .bende her bahar olduğu gibi diet derdine düştüm .2 ay sonra bırakır tatlıların içine düşerim ama neyse keyfim gelmişken başlayoım bakalım ne olacak
aşkböceğim gelene kadar azcık kilo vereyim.kocacım az zayıflamış görsün beni.
aman sorun olmasında cnmkuzum bende anlamadım daha önce hiçbir dr söylemedi tersliği
ama dr onun hiç bir negatifi yok için rahat olsun dedi
internette okudugum kadarıyla çogu dr söylemeye gerek görmüyormuş
hasta kendinde bişey var zannaedip kafaya takmasın diye
prolaktinin ilacını verdi onu kullanıyorum 10 aya yakındırda hergün asprin ve folik asit içiyorum
hayırlısı olsun canım yaa rabbim görüyor çektiğim acıları inşallaahh günahlarıma kefaret olur
böyle işte sen nasılsın pelinin yüzün nasıl oldu geçtimi
buaradaa çok tatlı maşallah pelincik allahım nazardan korusun
saol cnm ..sizinde anneler gününüz kutlu olsunanneler gününüz kutlu olsun kızlar
inşallah canım herşey istediğin gibi olur bu arada sen hamile haberi istemişken bende hemen vereyim dedim doktorun dediğine göre 5 haftalık hamileyim ama sanırım geç döllenme yasirdeki gibi sat uyuşmuyor önümüzdeki hafta tekrar gidicem ondan sonra takvimimi yaparız inşallah bu arada eviniz hayırlı olsun eşin vedeçocuklarınla mutlu mesut yaşarsınız inşallah bizlerede rabbim nasip etsin hayırlısıyla görüşmek üzere allaha emanet kalın
selam kızlar nasılsınız garılar
ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyom her şeye ağlar oldum artık çocuk gibi
dün anneler günüm öyle zor öyle ağır geçtiki gözyaşlarım hiç dinmedi
yalnızlık meleğimin gelmemesi yetmezmiş gibi bide adet oldum
ben sanırım anne olamıycam bide şu var geçen senede bu zamanlar regli olmuştum hatta istanbula gitmiştim düğüne sonrada 3 ay sonra gebe olduğumu ama hemen düşük yaptım
allahım ne verirsen hayırlısından ver yarabbim hayırlı salih sağlıklı evlat ver yarabbim gücüm kalmadı artık
yeğenimide gördüm cennet kokuyo ya allahım sabır dayanma gücü ver yarabbim tüm isteyenlere dayanma gücü ver hayırlısından ver
huzeyfe hayırlı olsun meleğim zaten yazdığını okurken anlamıştım gebe olduğunu sağlıkla al kucağına meleğini
beryal abla senden bir ricada bulanabilirmiyim şu alttaki kara listeyi kaldır kaç aydır hiççıkan yok bizler desen yıllardır yerimizden kıpırdayamadık lütfen ablam
günaydın arkadaşlar nasılsınız...Ben az önce kan tahlili verdim yarın çıkıcak sonucu inşallah hayırlı haberlerle gelirim size...
bende geçen sene anneler gününde düşük yapmıştım ayşe
düşüğümden 16 gün sonrada yiğenim olmuştu..hem çok sevip hemde içten içe üzülmüştüm kokusunu içime çekip çekip Allaha yalvardım...verirse veriyor rabbim kendini niye bu kadar yıpratıyon
herşeyin hayırlısı... o kara dediğin listede de 4.5 yıl sabırla bekledim
kızlar geldim hamileyim hala inanamıyorum çünkü o kadar gariplikler yaşadımki bu ay olmasının imkanı yok gibiydi...bu arada 3.gün bugün geceli dün verdim kanı 1483 çıkmış degerim.inşallah kese falanda gözükür yarın gidicem.dualarım sizinle rabbim tezz zamanda isteyen herkesede nasip etsin inşallah...
sağol canım inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder rabbim ..yok kız eşim dizinden ameliyat olmuştu o da bir sene önceydi.burlarada gelip bişey yazmak boşa biliyosun kimseler yok kimle muhabbet edicen..çok şükür sağlıkla ilgili bi sıkıntımız yok ikimizinde dur ben sana paylaşcam şimdi neden imkanı yok dediğimi...hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına bebeğini darısı bizim başımıza inşallah
olmasının imkanı yoktu derken ne gibi yaniorasını anlamadım yaren canım merak ettim ne sıkıntın var gelip anlatmıyonda eskiden gelir anlatırdın
şimdi anlatmıyon yalana bakma bi ara eşin ameliyat olacak falan diyordun eşinden dolayımı sıkıntılsınız
allah yardım eder inşallah canımmm
bu arada konyayı sel götürüyo ya havalar açılsın istiyom güneş doğsun
çalışmalar hızlansın bebekler gelsin istiyom
kafayı yedim sanırım