- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
selamlar kızlar
geçen gün alıntı yaptım cevap yazacaktım pelin iki ayağımı bir papuca soktu elim ayağıma dolaştı yazamadım
sulecim çok geçmiş olsun ablana..inşallah hayırlısıyla bebeğinizde sağsağlim evine kavuşur..
sende fazla strese sokma kendini ..sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar sağlıklı olur
olacağın önüne geçilmez..rabbim korusun uzun ve sağlıklı ömür versin bebişimize
ablanın bebeği artık bizimde bebeğimiz oldu..sağlıklı haberlerini bekliyoruz burdan bizi habersiz bırakma cnm
valecim tatilin iyi geçmesine sevindim cnm
sen tam bi ana kuzususun..anneninde ellerinden öperim..kendine iyi bak beni özle hemi
citos biraz erken çıktın bunalımdan hiç çıkamıycan sandıydım
ne güzel fırsat bulmuşken gezin parkları bizim yerimizede
biz evden çıkmıyoruz
arada anneme ve kaynanamlara gidiyorum sadece ordada fazla kalmıyorum hemen eve kaçıyoruz
seneye bizde çıkarız pelin için bahçeye
dyd cnm %50 50 şan vermiş dr ..ama hiç belli olmaz ..benim ikisinde de geç göründü kalp atışı
eğer dünyada yiyecek nasibi varsa geçte olsa görünür kalp atışı..yoksada zaten sağlıksız bebektir...hakkında hayırlısı neyse o olsun
umarım güzel haberler verirsin bize
beryal cnm evinide Allah içinize sindirsin
dorukla defnemide öpüyorum..
haksever ve ayşe sizide öpüyorum canlarım
bircan biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun..nice mutlu yıllar dilerim eşinle ve kızlarınla
hakça...belenay ve neslişim sizide kocamannnnnn öpüyorum
unuttuğum kimse kalmadı galiba
gelelim bana pelini kucağa alıştırdım ..pişman değilim ikimizde halimizden memnunuz...pelin kucağımda ev işi yapmaya çalışıyorum çok zor oluyor..
sürekli kusuyor hergün minik minik çamaşırla uğraşıyorum
2 günde 1 kere makine açarken şimdi günde 2 kere makine açıyorum
makinede dolmuyorya boş boş çalışıyor pelinin kıyafetler çok küçük olduğundan ...
öyle işte...yarın dr gidecez..suratı tarlaya döndü..kızarıklıklar çoğaldı..çenesi egzema gibi oldu pul pul oluyor..çok sinir oluyorum
dr geçer diyor ama eltimin oğlununki geçmedi kalıcı oldu..ya pelinin yüzünde de kalırsa :18:
bu arada eltim hamile olabilir
bu kadar yazabildiğime inanamıyorum gözlerimin suyu kurudu uykusuzluktan açıp kapatırken garç gurç ediyor
ben yatmaya gidiyom
ben kafamı yastığa koyarım pelin uyanır.. ne uyursam o kar
iyi geceler
geçen gün alıntı yaptım cevap yazacaktım pelin iki ayağımı bir papuca soktu elim ayağıma dolaştı yazamadım
sulecim çok geçmiş olsun ablana..inşallah hayırlısıyla bebeğinizde sağsağlim evine kavuşur..
sende fazla strese sokma kendini ..sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar sağlıklı olur
olacağın önüne geçilmez..rabbim korusun uzun ve sağlıklı ömür versin bebişimize
ablanın bebeği artık bizimde bebeğimiz oldu..sağlıklı haberlerini bekliyoruz burdan bizi habersiz bırakma cnm
valecim tatilin iyi geçmesine sevindim cnm
sen tam bi ana kuzususun..anneninde ellerinden öperim..kendine iyi bak beni özle hemi
citos biraz erken çıktın bunalımdan hiç çıkamıycan sandıydım
ne güzel fırsat bulmuşken gezin parkları bizim yerimizede
biz evden çıkmıyoruz
arada anneme ve kaynanamlara gidiyorum sadece ordada fazla kalmıyorum hemen eve kaçıyoruz
seneye bizde çıkarız pelin için bahçeye
dyd cnm %50 50 şan vermiş dr ..ama hiç belli olmaz ..benim ikisinde de geç göründü kalp atışı
eğer dünyada yiyecek nasibi varsa geçte olsa görünür kalp atışı..yoksada zaten sağlıksız bebektir...hakkında hayırlısı neyse o olsun
umarım güzel haberler verirsin bize
beryal cnm evinide Allah içinize sindirsin
dorukla defnemide öpüyorum..
haksever ve ayşe sizide öpüyorum canlarım
bircan biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun..nice mutlu yıllar dilerim eşinle ve kızlarınla
hakça...belenay ve neslişim sizide kocamannnnnn öpüyorum
unuttuğum kimse kalmadı galiba
gelelim bana pelini kucağa alıştırdım ..pişman değilim ikimizde halimizden memnunuz...pelin kucağımda ev işi yapmaya çalışıyorum çok zor oluyor..
sürekli kusuyor hergün minik minik çamaşırla uğraşıyorum
2 günde 1 kere makine açarken şimdi günde 2 kere makine açıyorum
makinede dolmuyorya boş boş çalışıyor pelinin kıyafetler çok küçük olduğundan ...
öyle işte...yarın dr gidecez..suratı tarlaya döndü..kızarıklıklar çoğaldı..çenesi egzema gibi oldu pul pul oluyor..çok sinir oluyorum
dr geçer diyor ama eltimin oğlununki geçmedi kalıcı oldu..ya pelinin yüzünde de kalırsa :18:
bu arada eltim hamile olabilir
bu kadar yazabildiğime inanamıyorum gözlerimin suyu kurudu uykusuzluktan açıp kapatırken garç gurç ediyor
ben yatmaya gidiyom
ben kafamı yastığa koyarım pelin uyanır.. ne uyursam o kar
iyi geceler