canım ayşem tekrar başınız sağolsun .zor bir durum allah çocuklarına aşine ve s,izlere bol sabır versinselam kızlar nasılmış herkesler
çitosum başın saolsun canım rabbim geride kalnalra yardım etsim sabır versin çok zor...
Bernam sen nasılsın sende çok saol oğlunun askerliğini sormuşsun valla duyduğuma göre polis amcaları buradakiler oradan gelenler seni 3 ay göndermeyiz hani bu ilk devre ya seni 2 inci devre olarak gönderelim demişler zaten çocuk askeriyeye teslim olmamışmış kara haber tez duyulur derler ya işte öyle bişey bu allahım bol bol sabır versin
neslicik sen gelmişsin nasılsın kilo vermeye bilem başlamısn
divinim kuşum sen nasıln senin göğsün ucuda kara kız teyzemin kini gördüm simsiyah korktum da valla
şifa sen nasılsın bana sorarsan azra koy çünkü teyzemler torununun adını azra ecrin koyacaklarmış hayırlısı bakalım
haksever sen nasılsın kuzum niye adet olamadın ki bende kullandım hap bittimi 3 gün sonra mutlaka olurum hayırlısı o sendeki sistit mi ne illet aman ben kaç aydır ne çekiyom valla hele üşütmeye hiç gelmiyor
vale kuzum sen nasılsın memleket soğukmu
Ben cuma günü annemlere gittim dün geldim eşimin sınavı vardı dıştan üniversite okuyorya adam olacak çocuk işte
kızlar bizim tayin durmumuz varmış eşim memur olalı 3 bitmiş 4 yıla dönmüş yani kendisi öyle diyor az kaldı dedi banada 3 sene bilemedin 4 sene daha sık dişini gidecez buralardan hemde öyle ilçeye falan da değil dedi çevre illere dedi ama işte nasıl olacak bilmem benim biliyorsunuz bi valide var o zamana kadar ölmesse yani kısacası bana sabretmek düşer bende dedim kendime ayşe sen nelere sabretmedin istediğin hiç bişey gerçekleşmedi gel bunada sabret gerisi allaha kalmış dedim hayırlısı çokta umutlanmak istemiyom valla ama ilk duyuncaz nedendir bilmem gönlümden ankara geçti hani konyaya yakın ya bide sivas geçti dedim ya hayırlısı en azından o zamana kadar bi atne meleğim olsaydı en azından yalnız kalmazdım gerçi valide var saolsunda benden bu kadar kızlar sizi çok ama çok seviyorum
Eki Görüntüle 630571 Eki Görüntüle 630572
[sıze=3] kızlar bu iki ciciyi bize beryal teyzemiz gönderdi
Içinden gelmiş benim cadılara hediye almak saolsun ..bizi hem mahçup etti hemde çok mutlu etti
bebiş bile mutlu oldu tepiniyor içerde
Bunlar bebişe aldıkları
vildanıda düşünmüş onada hediye almış..albümüme ekledim onuda
çok mutlu oldum ve sizinle paylaşmak istedim...
Bu güzel jesti için çok teşekkür ediyoruz kızlarım ve benöpüyoruz kocaman [/sıze]
beğenmezmiyiz hiç düşünmen yetercanım ayşem tekrar başınız sağolsun .zor bir durum allah çocuklarına aşine ve s,izlere bol sabır versin
canikom beğendiyseniz ne mutlu bana
vildana da tam olmuş çok sevindim
güle güle kullansın prenseslerim
evet valem..saolsun bizi çok mutlu ettiselammmmmmmmmmmmmm ne haber kızlar
ayşemmm valla soğuk canım buralar allahtan evim sıcakta onan seviniyorum ısınma sorunumuz olsaydı bide çok zordu
divimmm prensesine çok yakışacak eminimmmm beryalinde ne kadar düşünceli oldugunu bikez daha görmüş olduk saolsun
eeeee kızlaarrr sizler nasılsınız bende evde kös kös oturuyorum bu kış örgü falanda örmedim
kızlar moralim çok bozuk ya kızkardeşim 4 buçuk aylık hamile
evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullandı varisleri olduğu için damar tıkanıklığı yapmıştı
evlendiğinden beri tedavi geriyor
damarı açılmış demişti en son dr şim doğum dr una gitti
teyzemin doğum yaptığı dra demiş senin için çok zr bir doğum olur yüzde elli ölüm riski var
nasıl olcak bilmiyorum araştırma hastanesine gitmesi gerekiyomuş
dua edin ne olur rabbim kimseyi darda bırakmasın
Allah şifa versinde ben pek anlamadım
zor doğum olursa niye zora sokuyolar sezeryanla alsınlar
bizi merakta bırakma kardeşin doktora gidince sonuç neyse söyle ..inşallah bi sıkıntı çıkmaz geçmiş olsun
canım ablacığın kocaman dualarımda olacak inşallah sıkıntısızca ve sağlıklıca kucağına alacak evladınıkızlar moralim çok bozuk ya kızkardeşim 4 buçuk aylık hamile
evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullandı varisleri olduğu için damar tıkanıklığı yapmıştı
evlendiğinden beri tedavi geriyor
damarı açılmış demişti en son dr şim doğum dr una gitti
teyzemin doğum yaptığı dra demiş senin için çok zr bir doğum olur yüzde elli ölüm riski var
nasıl olcak bilmiyorum araştırma hastanesine gitmesi gerekiyomuş
dua edin ne olur rabbim kimseyi darda bırakmasın
canım kanda pıhtılaşma olanlar bildiğim kadarıyla gebelik boyunca kan sulandırıcı iğneler kullanıyorlarcanım benim ameliyat riskliymiş kanda pıhtılaşma olduğu için
1 senedir boşuna kalp damar cerrahına gidiyormuş şimdiye kadar hiçbir dr söylemedi
aslında hemotolojiye gitmesi gerekiyomuş babamla annem sabah göztepe araştırmaya götürcek
bakalım inş. hayırlı sonuçlar çıkar
bugün bize geldi dün küçük kızımın doğum günüydü gelemedi
bugün hediyesini almış gelmiş onunda doğum günü kızımla aynı aslında
yüzüne bakamadım bakınca ağlayasım geliyor
rabbim çok zor bir imtihandan geçiyoruz inş. atlatırız
sağlıkla bebeğini kucağına alır
canım ablacığın kocaman dualarımda olacak inşallah sıkıntısızca ve sağlıklıca kucağına alacak evladını
canım kanda pıhtılaşma olanlar bildiğim kadarıyla gebelik boyunca kan sulandırıcı iğneler kullanıyorlarhiç endişe etmeyin ölüm başka herşeye çare var işte Rabbim yardımcınız olsun
canım çok üzüldüm kardeşinesaol canım Allah razı olsun
kan sulandırıcı kullanıyor 1 seneye yakındır iğne vuruluyo
ama sorun bacağında tıkalı damardaki pıhtının doğum anında akciğere yada beyne sıçrama ihtimali
inş. rabbim dualarımızı kabul eder
işin kötüsü ben 1 ay önce rüyamda gördüm kardeşim doğum yaparken başındaydım ve kollarımın arasında ölüyor
o acı çok kötü rabbim gerçeğini yaşatmaz inş.
kızlar sizide derdime ortak ediyorum ama kimseyle rahat konuşamıyorum annem şeker hastası teyzem yeni doğum yaptı içimi dökebilecek biri yok yani
elimi eteğimi herşeyden çektim hiçbişey yapmak istemiyorum
gece ağlaya ağlaya dua ederek uyumuşum
göztepe araştırmaya gittiler sabah orasıda aynı şeyleri söylemiş
burda doğum yapamazsın yeterli donanımımız yok demiş kartal araştırma yada marmara üni. hastanesine git demiş
bakalım ne olcak ne olur dua edin
iğneler ilaçlar şifa olsun hem rüyanda ömrünü uzatmışsın canım hayırlara yormak lazım bilinçaltında olduğundan da görmüşsündür Yüce Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük yüklemezmiş deyip selamete erelim inşallah hem belli mi olur gebelikle beraber hatta doğumla vücut yenileniyor ya ablacığında hastalığından kurtulursaol canım Allah razı olsun
ama sorun bacağında tıkalı damardaki pıhtının doğum anında akciğere yada beyne sıçrama ihtimali
işin kötüsü ben 1 ay önce rüyamda gördüm kardeşim doğum yaparken başındaydım ve kollarımın arasında ölüyor
kızlar sizide derdime ortak ediyorum ama kimseyle rahat konuşamıyorum annem şeker hastası teyzem yeni doğum yaptı içimi dökebilecek biri yok yani
burda doğum yapamazsın yeterli donanımımız yok demiş kartal araştırma yada marmara üni. hastanesine git demiş
Allahtan umut kesilmez şule..inşallah şifa bulur..benim kızkardeşimde geçen sene hamileyken bir hastalıktan 15 gün hastanede yattı..kortizonlar kullandı..biz bebekten umudu kesmiştik önemli olan kardeşimin hayatıydı..bebeğide o kadar ilaca sakat yada sağlıksız bekliyorduk..çok şükür hiç sorunsuz doğum yaptı..bebişimizde çok sağlıklı turp gibi maşallahsaol canım Allah razı olsun
slmm kızlar benim adetim geldi sistitimde geçti kendi kendimin doktoru oldum iyice
dişimde maşallah geçti çok şükür rabbimeadettim geldide bitti bile bugün son dogum kontrol hapına başlıyorum 21. günde doktordayım inşallahhhhhhhhhhhhhhh
hayırlı cumalar kızlar
hayırdır ayşe ne oldu :26: topiği sel götürüyo
sabah sabah test yaptım moralim bozuldu ıhh ıhhh biz ne zaman anneolacaz yav
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın kızların nasıl
haksever yaşadıkların gözümden kaçtı sanma barış kocanla yoksa tedavin iyi gitmez allah muhafa ben derim iyi ol
Günaydın arkadaşlar.hayırlı bir hafta diliyorum hepinize...
wayy adet oldun demek..tebrikler bebişimize az kaldı inşallah
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..
bende bu sabah dr gittim
büyük gebelik olduğu için radyolojiye ayrıntılı ultrasona gönderdi yine
ordada 19 şubata gün verdiler
nst çekindim tansiyon ölçtürdüm sonucu dr gösterecem yanında çalışan eleman içeri almadı
ya sonucu gösterip çıkmam 1 dakikamı almıyor ne zaman gösterecem ,ne kadar bekliycem dedim..muayeneler bittikten sonra dedi
normalde öyle bişey olmuyor nst ,tansiyon,ultrason çekinip sonucu alıp direk dr yanına gidiyorum içeri giriyorum bakıyordu
bende sinirlendim kociki aradım cinsin birine denk geldim içeri almıyor muayeneler bittikten sonra sonucu gösterecekmişim , sinirlerim bozuldu eve gidek göstermiycem sonuç monuç dedim..çıktım gidiyordum
kocikte o sinirle başhekime gitti
sonra bana git tekrar kapıyı çal seni içeri almazsa ben yapacağımı biliyom orayı başlarına yıkarım dedi
tekrar gittim kapıyı çalmadım
kız beni görünce canım az sonra seni alacam dedi
sonra bi hasta girdi bundan sonra sen girecen canım dedi
sonrada sen gel sonucunu göster canım dedi
canımlı cicimli konuşuyo bi görsen
Allahım hayırlısıyla bi kurtarsaydım ondan sonra siz sağ ben selamet şeytan görsün yüzlerini
hastanelere düşürmesin Allah kimseyi
kocik daha çok olay çıkaracaktıda ben doktorumdan memnunum..az daha sabret ameliyatımı yapsın ondan sonra ne yaparsan yap şimdi ona işim düşüyor kızdırmayalım dedimköprüyü geçene kadar yani
19 şubatta ultrason çekinecem yine sonuç göstermeye gidecem
ultrason çekenlerde ayrı bir hava
kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum
doktorlar bile o asgari ücretle çalışan şirket görevlilerinden mütevazılar ..onlara noluyor anlamıyorum..sanki o kadar yıl onlar tıp okudu
amaaaaann 5 yıldır aşındırdım hastane yollarınızor işler
Allah hepimizin yardımısı olsun
sabah sabah test yaptım moralim bozuldu ıhh ıhhh biz ne zaman anneolacaz yav
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın kızların nasıl
haksever yaşadıkların gözümden kaçtı sanma barış kocanla yoksa tedavin iyi gitmez allah muhafa ben derim iyi ol
moralini bozmak yokvakti zamanı gelince anne olacan tabikide
onuda rabbim bilir
kapısına gitmeye istemeye devam yılmak yok
hakseveri bende takip ettim...yine hiç iyi değil..onun yazdığı mesaja ahilla diye bir üye cevap yazmış çok hoşuma gitti
aynı şeyler senin içinde geçerli
hepsini alıntı yapmayımda en hoşuma giden yerini alıntı yapıyım oku
canım benim ya,çok üzüldüm durumuna.bak sen dini hakkı biliyorsun.bu dünya imtihan dünyası.seni de böyle deniyor rabbim.dua et bol bol.de ki Allah'ım senden başka kimden ne isteyeyim.tek el açıp dua edeceğim sensin.senin gücün kudretin her şeye yeter.cümle inananlar için de bana da hayırlı evlatlar ver.kızım güzel olsun hayırlı olsun namusuna düşkün olsun.oğlum yakışıklı olsun senin yolunda dava adamı olsun.hayırlı olsun.her ikisi de senin yolunda can verecek dindar ilimli bilimli insanlar olsun de.sipariş verir gibi geliyor insana,ama hoca olan kuzenim demişti ki yaradandan yarım ihtiyaç isteme,kudreti mi yetmez onun ne istiyorsan adam gibi en ince ayrıntısına kadar iste ama çokça iste anca o zaman verir istediğini.
tamda tüp bebeğe başlayacağı sırada böyle olumsuzluklar hiç iyi değil ...
ben iyi diyim iyi oluyum felaket mide ağrımın dışında pek bişey yok
son hazırlıkları yapıyom akşama kadar debelenip duruyom
herşeyi son dakkaya bırakırsam işin içinden çıkamam işte böyle
kimseyide karıştırmıyom tek başıma bişeyler becermeye çalışıyom işte
gezme ayarlıyom kendime ..son 2 yerim kaldı gidecek ondan sonra ev hapsi
kızlarımda iyiler ayşe teyzesi ellerinden öperler
topiği protesto ediyorumhergün bu yalnızlık resimlerinden ekliycem
Eki Görüntüle 634093