Dokuz Doğuranlar

bursa topiğinde kızlarla bi kere piknige gittik bizim evin yakınında diye komşuarımla gittim saldı eşim ondan sonra kaç kere buluştlar salmadı malesef sinir oluyorum bide yarın cumartesi buluşcakalr birinin evinde deli oluyorum bi yollucak gb ümit veriyo sonra hayır diyo kızıyo cıldıttı beni bu hafta acaba gidebilcemmi yarın:44::18:

selam kızlar nasılsınız valla vakit buldukça gelmeye çalışıyorum divinty canıımmm doğuma az kalmış 2 kere sezeryan olan bir kişi olarak söylüyorum 2.daha kolay oluyo ilk doğumda 15gün kalkamadım ve doğumdan sonra akşama kadar kalkamadım.2.de hemen 2saat sonra kalktım ve cuma doğum yaptım pazar ayaktaydım ikisinide aynı dr ve hastanede doğurdum allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...

evet canım yaradanda aşka isteyecek gidecek yalvaracak kimsemiz yokki doktorlar tüp boş allah ol demedikten sonra tüp bebek bile boş yani şimdi böyle yazmama haksever kızar ama bazı kişiler tüple hamle kaldıklarını saklıyorlar neymiş tüp deyincez başka yöne çekilirmiş yanlış anlaşılırmış geçen gün komşuma öyle eğer bir kez falanda tüp te hamile kalabiliyorsa çok şükretmeli nice kaç kez tüp yaptırıpta olmayanlar
divinim sizler olmasanız biz naparız allahım sizlerde bin kat razı olsun evlatlarınızı size sizide evlatlarınıza bağışlasın dün konuşmadığım eltime görümcem zorla götürdü aslında küs de değilim de ne bilim havalı olduğunu bildiğim için gitmiyordum hani 3.5 aylık filan hamile ya 3 üncü çocuğuna görsen sen battaniyeler yelekler örsün ama bide beni düşünsün bende allah kuluyum çok şükür ne diyo ee bebekler 6 aylıkken falan yaşatılırmış bende 6 aylıkken doğurayım yada 7 aylıkken diyo zaten sezeryanla doğuruyom kim beklicek diye anlatıyor çok canım sıkıldı görsen karnını tutmalar amannn valla eşime dedim oda üzülme hayırlısını iste evet her zaman hayırlısını istiyom allahım eli ayağını düzgün sağlığı sihhatı vatanmıza milletimize sülalemize hayırlı evlat diyom kız erkek farkatmez diye istiyom
tabi allahım kimsyeye ne evlar acısı ver nede evlat özlemi haserti çektir diye ediyom dualarımı hamile kalanlarıda hayırlı doğumlar ver diyom allah hayırlısını versin
tabi bizim derdimiz bi tane evlat sahibi olmak ama dışarda nice insanlar var hangisini anlatsam sayfalar yetmmez

seni çok ama çok iyi anlıyorum her şey geçicdir sabırsabırr eşin mesela gitme özge dediğinde gitmicektin mesela ben gideyim dersem eşim derki gitme ayşe boşver der bende gitmem çünkü gitme diyorsa vardır bi bilidği inaşşah çabuk arşırsınız kendini yıpratmam bak tüp bebek tedavisi çok mörel ister hakkında hakkımızda her zaman için hayırlısı olsun ben seni sürekli takipteyim haberin ola

evet az kaldı..yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
inşallah ablasına benzer ..ablasıda bana benziyor zaten

çok doğru bir noktaya değindin..gerçekten bebek tedavisi görenlere veya hamilelere psikolog eşlik etmeli
öyle stres oluyoruzki bebeğin olacağı varsada olmuyor

gözüm üstünde haksever...nerde olsan buluyoruz seni bizden kaçamazsın
sen şükret bir kere pikniğe gitmişsin
amin inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur
evet cnm az kaldı 1 ay nerdeyse
benim ilk sezeryanım kolay oldu yalnız genel anestezi olduğu için uyandığımdaki acıyı tarif edemem..
bunda belden uyuşacam ama onunda yan etkileri oluyormuş..kalıcı baş ağrısı falan yapıyormuş
inşallah buda kolay olur

eskiden tüp bebekte hile yapıyorlarmış galiba bi tv programında dinlemiştim
sözleşme imzalanıyormuş şimdi doğumdan sonra dna testi istiyormuşsun..hani başkasının spermi kullanılmışmı kullanılmamışmı diye
sanki ayıp bişey tüp yaptırmakta birde saklıyorlar..saklanacak ne var..olmuyorsa rabbimden gelen bişey...tedbir senden takdir Allahtan...sen önlemini alda verirse rabbim verir
bence kısırlık kusur değil...bizim millete göre en büyük kusur ve eksiklik ..o yüzden saklama gereği hissediliyor

ne kadar cahilce konuşmuş eltin..9 ay boşunamı bekliyor millet
doğursunda 6 yada 7 aylıkken görsün gününü
böylede hava atılmazki canım :100:

çok doğrusun ama işte ne biliyim işte çok cahil bizim u milletimiz sanki ne varda valla divinim bizlerede tüp yada aşılama tedaivisi yolu gözüküyor inşallah gerek kalmaz canım sen doğuma girmeden dua et bizlere
eltim öyle derkene bile senin dediğni bende düşündüm kalbimden geçti allahın bildiğini kuldan mı saklıcam ama allahım yinede hayırlısı ile alsın kucağına çok dengesiz bi elitm tamam ben ondan 8 yaş küçüğüm ama ne olursa olsun
benim teyzem hatırlarsnızdır ilk bebeğini 5.5 aylıkken suni sancıyla doğum yapmıştı bebeğin belinde açıkalık vardı beyninde büyüme vardı şimdi yine hamile ya doktoru 7 ayı tamamlarsan korkma demiş öyle dua ediyorinşallah dokuz ayı tamamlarım diye aman işte allah kimseye evlat acısı göstermesin hayırlı sı ile kucaklarına alsınlar

anladım canım...valla epidural anestezi uzmanına bağlı bir şey bende çok şükür baş ağrısı falan kalmadı...

ben hergün okuduğum yasinlerin arkasından dua ediyorum hepiniz için
ameliyat anında da ederim
anladım canım...valla epidural anestezi uzmanına bağlı bir şey bende çok şükür baş ağrısı falan kalmadı...

ilk zamanlar ağrıdımı kaç gün ağrıdı
kocikin arkadaşının kardeşi anestezi uzmanıymış benim doğum yapacağım devlet hastanesinde
tanıdık birkaç kişide var..tanıdıkların olmasıda güzel..şimdiden ayarlamaya başladım hepsini

valla belimde hiç ağrım olmadı sadece ameliyat yerimde ağrım vardı o kadar oh şanlıymışsın sende stres yapma hepsi oluyo bitiyo canım 5dk içinde bebiş çıktımı rahatlıyosun:)))

valla belimde hiç ağrım olmadı sadece ameliyat yerimde ağrım vardı o kadar oh şanlıymışsın sende stres yapma hepsi oluyo bitiyo canım 5dk içinde bebiş çıktımı rahatlıyosun:)))

kız belini demiyom başını diyom kaç gün ağrıdı
ameliyat yerim önemli değil..onu çekerimde başım ağrırsa ona pek dayanamam
kadının biri yazmış felaket baş ağrım vardı bebeğimle ilgilenemedim diye
şimdi onu araştırıyom
mesela kaç litre su içtin
veya nescafe veya kola
hepsi önemli benim için öğrenmem lazım

gitme diyince gitmem zaten canım asla bazen kafama geliyo ama gidemem yani kocandan izinsiz adım atsan eve dönene kada rmelekler anet edermiş yani izin vermeden gidemem yani

ablasına çeksin o zman

nasılsınız canlar geçmişe şöyle bi göz attım beryalim eşin gelmiştir umarım kavuşmuşsunuzdur inşalah
divicim çoğu gitmiş azı kalmış artık düşünüp durma başım ağrırmı öle olurmu böle olurmu diye sen pozitif ol güle oynaya gir bak göreceksin ne kadar rahat geçecek sonra bakmışsın bebek büyümüş çektiklerin geçmiş gitmiş çekmezsin inşallah bende dediğim gibi hiç baş ağrısı olmadı oluruna bırak bebişini düşün yeter
valecim seni o kadar iyi anlıyorumki canım hiçte abartmıyorsun gayet normal bir düşünce karşıdaki insanın saygısızlığı bence sen yanlışmı düşünüyorum deme ama kardeşlerinede komşunada tavrını açıkça söyle ayıp olurmu deme he yine anlamazlarsa afedersin eşeklik onlarda derim o zaman sıkma canını güzel kardeşim rabbim yittiğin bütün meleklerinin acısını unutturacak bir bebişle doldursun kucağını inşallah dualarım seninle canım benim
ayşecim sen nasılsın diyete devammı kız bende daha önce evlenmişsinde anacım benim yaşım senin yaşının iki katı nerdeyse erken menapozda olunca eh ister istemez gıcılıyorsun bebek diyeinşallah rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin güzel bir melek böle ol inşallah emi sonradaböle
haksever sen nasılsın canım
neslihan yok galiba uzun zamandır ben mi rastlamadım nesliiiişşşş nasılsın kerdeşceyzim sende iyisindir umarım
çitosum sen nasılsın serdar efe nasıl ikinci ne zaman başlamadımı soru benim şimdiden başladı ikinci ne zaman sorusumillete ne yapsan yaranamazsın ikinciyi yapsan yokmu üçüncü derler zor insanlarla uğraşmak
bircan sana gelcem bi gün hahaaaayy duyda inanmakız kırcam şeytanın bacağını gelicem inşallaaaaaaaaah
topikin bütün şekerleri herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi
heee bizi sorarsanız şükür iyiyiz diş buğdayı yaptık senaya yorucu ama güzeldi bu arada her zamanki gibi grip gidip gidip geri geliyor çok sevdi bizihayırlısıyla yaz gelsede gitse şu grip
öpüyorum hepinizi

çok şükür iyim diyelim iyi olalım canım hafta içi okul hafta sonuda gezmekler bi totomun üstüne oturamıyorum heycanla martı bekliyorum birazda korkuyla bakalım onun heycanı var şuan nasıl bi süreç olucak sonuç ne olucak çok heycanlı... bal kızını ve seni öpüyorum canım kendine iyi bak

gitme diyince gitmem zaten canım asla bazen kafama geliyo ama gidemem yani kocandan izinsiz adım atsan eve dönene kada rmelekler anet edermiş yani izin vermeden gidemem yani

ablasına çeksin o zman

hayır hayır gitmişsin işte bi kız varmı sana telefon etmiş özge oraya gitme serap mı serpil mi hamile gitme demiş ya eşinde demiş gitme diye ama sen onlara gitmişsin ve kapıdan çıkarken bile başlamışsın ağlamaya yani kimseler için ağlamaya değmez bile boşver elin tersiyle itekle gitsin salla amannnn de gitsin naptın enişteyle barıştı inşallah bu küslüğün arkasından meleğin geliverir dedim ya değmz boşver be

ben de iyi sayılırım belenay ablam nasıl olalyım bu salı değilde ayın 26 salı randevu aldık adet olmadım söktürücü kullanayım dedim eşimde doktora gidelim en mantıklısı dedi haklıda diyet falan yapmıyom ablam keşke şöyle birazcık verebilsem ne var ama yok veremiyomki o zamanlar nasıl azmettim de verdim şimdi veremiyom ama yürüyüşe başladım da bugünde burda kar var lapa lapa yağıyor ona daha çok sevindim ne yalan söyleyem çünkü ekinmiz var tarlada çokca çıksın da borçlarımız bittversin neyse çok uzattım hani bi alf vardır bir dokundum bin ah işittim diye ona döndü seni ve güzel kıznı öpüyom

beloşum hoşgeldin ..geçmiş olsun ..gitsinde birdaha gelmesin inşallah şu grip illeti yapıştı yakana bırakmıyor seni
aslında ağrı acı hiçbişey benim için benim tek düşündüğüm kaynanam
bana hastanede o bakacak mecbur..evlerine gitmemi teklif etti hastaneden çıkınca bize gel ben bakıyım sana dedi
bende evimde daha rahat ederim hemde vildanın okulu var dedim
oda o zaman orda bakarım sana dedi..bende bana hastanede bakacak adam lazım evde idare ederim oğlunda 2 hafta izin alacak bana bakacak dedim...bizde kalsın istemem rahat edemiyom kaynanamın yanında...
taktı bana kafayı..o kadar üstüme düşüyorki anlatamam bunaldım...ayağıma terlik, sırtıma yelek ,ağzıma yemek veriyor yaaa
eltimde hamile kaldı doğum yaptı bu ilginin yarısını görmedi
hayatta sevmem aşırı ilgiyi...bana sadece kocik ilgi göstersin o şimartsın yeter

eltim evini temizlemeye gelecem diyor kaç aydır.. yok diyom kabul etmiyor
bende o zaman sadece mutfağı yapabilirsin dedim
şimdi kaynanam bende gelecem ikimiz temizleriz sen bişeye elini vurma diyor
daha şimdiye kadar benim evimin işini hiçkimse yapmadı ..ben mutfağı temizletmeye zor güç razı oldum onlar bütün evi temizlemeye kalkıyorlar
çok şükür elim ayağım tutuyor..bu hafta başlıyorum temizliğe
mutfağı yaptırmaktanda vazgeçtim...yapım değil..eşyalarımı kimseye elletmem..hem hamile kaldım diye elimi çekmedimki evden heryerim tertemiz
sadece tüller , camlar , mutfak dolabı var oda benim için bu halimle bile çocuk oyuncağı
ben özgür ruhum sıkıya, baskıya ,şimartılmaya, fazla sevilmeye, bunaltılmaya vs. vb. asla gelemem
beni kendi halime bıraksınlar Allah rızası için

diş buğdayı resimlerini isterimmmm...
senaya da bir ömür mutlu yaşamlar, inci tanesi gibi dişler dilerim ...

vay anacım sen neymişsin be korktum senden ben gelem senin evi temizlemeye işte bu buy da bi hastalık yok anam ben gelmiyim

vay anacım sen neymişsin be korktum senden ben gelem senin evi temizlemeye işte bu buy da bi hastalık yok anam ben gelmiyim

teklifin için teşekkür ederim ayşecim
kurta sormuşlar ensen niye kalın diye
oda kendi işimi kendim yaparım ondan demiş

hıı o olay şöyle oldu bu gittiğim arkadaşım kayınvaldesiyle altlı üstlü kayınvaldeside zeytin zmanı diye sanırım köye gitmiş iki daire boş ya eşi kendi dairelerine eşimle olan erkeklerin hatimini almış eşim onlara gitcekti yani o arkadaşımda kayınvaldesinin dairesine oturmaya cardı bizi ben baştan kabule ttim eşimle gitcektik yani ziin vermişti gitme demesi üzülcem diye neyse geçti

ben şey sandım ka-dınalr kulübünde o bursa topiğinde arkadaşlar kaçıncıya buluşuyolar eşim salmıyo benide ondan izinsiz ondan gidemem dedim:18::18::18:

küs kalamayız biz hiç anca ben surat asarım biraz sonra neye kızdıgımı unuturum hiç küsmeyiz yani

korunuyoruz şekerim bebek olamaz yani mart 4te bitcek dogum kontrol hapı v tüp ebbek başlıcak allahın izniyle

ayşe ben korunuyorum diye yapamam ama
birisi bişey yazmış topiğe silkele hamile kal diye dikkatimi cekti sen dene bali cnaım ilişkiden sonra 5-10 dakika ciddi ciddi silkeletiyolarmış bacakalrından mantıklıda geldi yani bizim spermler yolu bulamıyo cok sükür spermde var yumurttada belki olur böyle denemekten ne cıakr amuda kalkkıp yattim saatlerce sabahlara kadar ama silkelemedik biz hiç ben denesemde kar etmez korunurken sen dene bakalım olur belki:26::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…