Dokuz Doğuranlar

ay cocuguna nasıl söylücekler bide bana üzüldüde oldu diye ocuk kendine gelemez artık rabbim sabır versin alah rahmet eylesin

başınız saolsun ayse ..Allah ailesine sabır versin..

hayırlı cumalar kızlar ayşe başınız sağolsun bende dayımı kaybettim 2 gün önce çok üzgünüm çok seviyordum dayımı mekanı cennet olsun inşllah

hayırlı cumalar kızlar ayşe başınız sağolsun bende dayımı kaybettim 2 gün önce çok üzgünüm çok seviyordum dayımı mekanı cennet olsun inşllah
hayırlı cumalar citos..başın saolsun cnm..Allah geride kalanlara uzun ömür versin
selamlar canlarım
hayırlı cumalar

a.slm beryal nasılsın cnm seninde hayırlı cumaların olsun
tatile ne zaman gidiyorsunuz eşinle ve bebişlerle

Son düzenleme:
canım seninde başın sağolsun mekanı cennet olsun dayıcığının bol sabır diliyorum

günaudın kızlar mutlu hafta sonları dilerim hepinize....

citosum başın sağolsun cnaım bu 2013 te çok ölüm duydum alllah rahmet eylein ölüm kimseye yakışmıyo ama mekanları cennet olur inşallah(

kizlar 20lik dişim çürümüş bide eti üstüne baskı yapıyo sisti bakalım bugün randövü vercekmi dişçiye gitmem lazım kuaföre gitmem lazım kaşlarımı aldırcam yüzüm gözüm açılsınsaçlarımıda kestirmek istiyorum ama kestirsemmi acaba b,lemedim boyuna elletmemde kat attırayım diyorum:44:sanırım moralim bozuk az değişiklige ihtiyacım var

bide benim dogum kontrol hapı geçtiğimiz salı bitti 7 gün ara gene çarşamba başlıcam ya yeni kutuya ama ben hayla adet olamadımyani adet olmasamda yeni kutuya başlıcammı ben yaaofff offfffffffffffffffff

bide tuvaletimi yapamıyorum yani yapıyorumda öyle bi yanıyo ki ben hiç böyle bişi olmamıştım mantar felan oluncada acırdı ama bu bambaşka bişi resmen kesiyolarmış gb acıyo cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ediyo yani tuvalete gitmeye korkuyorum çok acıyo nabcam ben ya kreşten izin alamam ki dişçiyemi gideyim , kadın dogumamı daha hastalığım yeni bitti çürüküm ben yaa

geçmiş olsun haksever
ilacın bittiği halde neden adet olamadın :26:ilginç geldi bana
bende aylarca adet olmadığım zaman d.kontrol hapını kullansam kesin olurdum
doktoruna bi sor ihmal etme sakın günün ileri bir tarihe atlamasın

cnm izin alamıyorsan hastaneye gitmek için sağlık ocağınadamı gidemiyon..idrar tahlili yaparlar kesin bişey vardırki yanıyor yaparken
onunda ilacı var...ihmal etme ..bol bol su iç...tekrar geçmiş olsun

saol canım baktım gogle doktorumdan teşisi koydum sistit olmuşum ben sanırım:44: şimdi tuttum tuttum gittim bu sefer cok yanmadı geçiyo sanırım sıcak banyo yaptım ütüledim çamasırımı cok su içip cok tuvalete gidicekmişim bende acıyo diye tutuyodum geçer inşallah rahatladım biraz ben gün içinde bikaç kez sıcak duş alayım raahtlar böylece inşallah üşüttüm sanırım okulda bi sıcak bi cama cıyorum havalandırıyorum ondan oluyo malesef

2de dişçiye aldım randövübakalım o ne dicek ay işi yiyip içemiyorum

Selam kızlarrrrrr…

Haksevercimm canım kesin idrar yolları enfeksiyon oldun yada ileri derecede mantar..Bence ilk önceliğin o olmalı tedavi öncesi onun çözülmesi gerekiyor..Ama sen bol su iç ve oranı kuru tutmaya çalış..bu önemli. Çok geçmişler olsun canım..Ayrıca adet olmaman normal bence bekle sabret ama adet olamasanda 7.günü ilaca yeniden başlaman şart…

Ayşecimm çok başınız sağolsun bacım Rabbim geride kalanlar ailesine sabırlar versin..

Çitoscumm seninde başın sağolsun canım..Rabbim sizlere eşine çoluğunna çocuğuna sabırlar versin..

Valecimm geleilm sana bacım..Yemin ediyorum Aynı şeyleri yaşıyoruz aynı bu kadar mı olur ya..Bende komşumun hamile olduğunu öğrendim evet ona çok sevindim ama bana böyleme tarzından dolayı bütün gün ağladımmm..Ve dün akşamda ağladım benim alt katımda oturuyor bana geldi ve dediki Pazar arabama yardım eder misin dedi inanabiliyor musun??

Evet seve seve yardım ederim ama bana gelmesini istemezdim şahsen ben olsam hayatta böyle bişrey istemem..Sonuçta ne demek istediğimi anlıyorsunuz..Eşimi beklerim onun indirmesini isterim..Neyse böyle okadar çok şey varki..

En yakın arkadaşlarım ararlar hep çocuklarından şikayetçiler ama sürekli aynı konu ve ben çok sıkıldım..hani ararsın tamam bir iki söylersinde sürekli aynı konu yeter diyebiliyorsun bazen..çünkü bizler iyi değilizzz..

İYİ OLACAĞIMIZ YERDE BİZLERİ KÖTÜ YAPANLAR ONLAR değimli..Kimse üzerine alınmasın burası için söylemiyorum sürekli görüştüğümüz aile dostları olsun arkadşalarımız olsun onlar için söylüyorum…

Geçen gün anneme gittim eski komşum yolda gördüm ya direk sorsana kardeşim..Yada önce selam ver nasılsın de dime..Direk bile bir şey demeden kaş göz işareti ile karnımı göstererek tedavin nasıl dedi..İçimden sanane dedim ama yüzüne karşı aynen şunu dedim çok sinirlendim..”-EMİN OL İYİ BİRŞEY OLURSA HABERİN OLUR MERAK ETME DEDİM..İYİ VE KÖTÜ HABER TEZ YAYILIR SEN İÇİNİ FERAH TUT DEDİM..” böyle yani…yok biliyorum kötü düşünmüyorlar ama ben KALDIRAMIYORUM AZCIK BİZİDE DÜŞÜNÜN YAA LÜTFENNNN….SONUÇTA BİZİM BU DÜŞÜNCELERİMİZİ buradaki siz yol dostlarımızdan başka kimsecikler bilmiyorrr ve İYİ Kİ VARSINIZ…

DVİŞİMM şifacığım NASIL HEYECAnlımısınnnız.?? Şifacım senin ilk dime? Diviş bu arada isme kesin Pelin olarak karar verdiniz mi?? Bizim isimlerimiz hazır

Bernacım sen nasılsın??

Belenay ablam sen nasılsın? Özledim seninlede sohbeti..

Ya okadar yoğun ki işler giremiyorum..Evde bile işlerim hep yarım..bir hafta izin alıp evimi temizleyip toparlamam lazım..Valla bu ara kimse çat kapı gelmesin diye dua ediyorum çok vahimim bir dünya işim var..ofiste mesailer varrr..Rabbim yardımcım olsun..

Bu arada diyetede başladım çok şükür..bugün 4. Günüm..:))) Dr. Gidip aşılamaya kadar ki önümüzdeki reglimde yaptıracağız inaşllahh bir 6 kilo vermeyi düşünüyorum

Kızlar ne var biliyor musunuz? Bu kadar olumsuzluk bu kadar büyük Sınava rağmen Bu aralar çok şükür HUZURLUYUMMM ya gerisi boşşş…

Son düzenleme:

aynen canım hep kendimi suçluyorum acaba benim yaram vardamı gocunuyorum diye ama dediğin gb bizi sevenler sevdigi için birazcık anlayışlı olsalar keşke inşallah bizde bu günleri unutucaz ama rabbim kimsenin acısına tuz bastırtmasın o kadar unutmayalım yani... bilinçli yapmıyolar fdiye mit ediyorum ben nabayım elden bişi gelmiyo uzaklaşıyorum soyutluyorum kendimi... bu sene okulda hiçkimseye derdimi söylememeye karar vermiştim hiç ağlamıcam dedim geçen senelerde anlatıyodum soruyolardı sonra her konu acıldıgında aglıyodum şimdi acmıyorum konu acılınca kaçıyorum bi tane 5 aylık btane 7aylık evli iki kız var diğerleri bekar 15e yakın öğretmen var müdür evli 2.sine hamile sinir bişey doktora gitcem diyim zorluyo beni izin alamıyorum neden niçin bebk içinmi özel diyorum neden diyo ısrarla anlamıyoki bende en son dedim herkez sizin gb kolay ulaşamıyo isteklerine dedim acıyan gözlerle bakıp olur inşallah dedi sinir bazılarının duası bile batıyo işte malesef şimdi martta tüp bebek yaptırcazya nasıl izin alırım her seferinde bilmiyorum söylemek istemiyorum çünkü ne dicem bilmiyorum ve tüp ebebkten sonra 1 hafta en azından yatmak istiyorum yani okula gitmeyi düşünmüyorum ama nasıl izin alıcam bilmiyorum:18: eşimde diyo gelmicem de o kadar ama öyle olmuyo işte kadınlar çok fena ya nasılda biliyoruz canımızı yakmayı karşımızdaki zarar vermiyi kadınalrı çok sinsi buluyorum ben ben yapmıyorum ne bileyim ama genel anlamda hemcislerimden hoşlanmıyorum

kilo vermene sevindim inşallah aşılamaya kadar istedigin kiloya ulaşırsın canımhuzurlu olmanada sevindim

Doğru diyorsun özgecim…inan bana ben ağustosta ameliyat olduğumu ki ofiste toplasan benden başka 4 bayan var kimsyeye söylemedim patronada dedim herkes beni yıllık izinde bilsin dedim..tamam dedi ve ben gittim geldim herkesde surat 5 karış..
hani ameliyat demediğim halde yok efendim izine bile çıkarken niye söylememişim ya siz kimsiniz ki..dime amaa şimdi konuşmuyoruz..Ohh benim için daha iyi..Her gün soruyorlardı tedavi ne zmn diye ya her gün sorulur mu…
hani br kere sdor iki kere sor her gün niye dime amaa..şimdi kafam rahattt..Sormasınlar çünkü hele sevmediğim hoşlanmadığım insanların sorması bana daha çok batıyor..doğru diyorsun bazı inlanlar her istediklerine kolay ulaşabiliyor..
Ne diyelim kendimi şöyle avutuyorum rabbimin sevdiği kullarıyız ki bizide böyle imtihan ediyor..yeter ki biz bu imtihanı isyan etmeden geçebilelimmm..Ben bundan korkuyorum…

Boşver sendee kimseye hesap vermek zorunda değilsin ki raporunu alırsın verirsinn sorarlarsada hamileyim ve 1 hafta dinlenmem lazım dersin..Ki inşallah öyle birşey olmaz ama eğer tutmazsada düşük yaptım diyebilirsin..Benim bir ark. öyle yaptı çok şükürde şimdi doğumunu yaptı..Zaten tüp bebekden sonra gerçekten hamile oluyorsun..Dr. verdiği rapordada tüp bebek yazmıyor ya..

bende şey dmeyi düşünüyorum yalanda söylemek istemiyorum ama bizim bu kreş cemaatin kreşi cnaım sadece burdaki soruludan izin almıyosun buna sölesem baştakilere söyle dicek bende en baştakine söyleyip izin alıcam dicemki bebek için bi operasyon geçirmem gerekiyo daha fazla bişey söylemek sitemiyorum bi hafta izin almak istiyorum dicem bu kadar okuldakilerede özel bi sebebim var dicem acıklama yapmıcam yani öyle düşünüyorum:44:

evet cnm bende öyle tahmin ettim
ben ilaç almadan su içerek veya sıcak tutarak geçiremedim..her seferinde yine tekrarladı
sende geçmezse en son çare ilaç alırsın artık

neslişim hoşgeldin cnm
huzurlu olmana çok sevindim..seni hep böyle görmek isterim..
karar verip diyete başlamanda çok güzel ..sen iste verirsin inşallah canım benim..sakın bırakma diyetini

bende heyecanda var korkuda var..içim sıkılıyor..ne olacak nasıl olacak kafamda bisürü soru var cevapsız..
uykularım kaçıyor sabahlarıda zombi gibi oluyorum...
geçen gün kadının biri senin 15 günün var doğuma karnın aşağı inmiş dedi
daha 1,5 ayım var, olmaz 15 gün çok erken dedim
kadında ben hiç yanılmadım görürsün dedi..uykularımın kaçmasına neden oldu
hakkımızda hayırlısı olsun bi kurtarsaydım
şu son 2 aya girene kadar herşey iyi gidiyordu şimdi bunalım yapmaya başladım

aa niye öyle moraini bozdunki canım nazaman hayırlısıysa o zman gelsin takma nolur tabi korkuyo olman dogalda yani bak bi kızındaha var dünyada o kadar kadın çatır çatır doguruyo eninde sonunda cıkcak yani o ordan ben öyle tesellie diyom kendimi hep korkma ıkın ıkınn
ay bende doguma hazırlıyoru gb oldu bakma sen o cadı kadına nerden bilcek benim ablamda bayramda bizle geziyodu dediler oo daha senin 15 günün var aşa inmemeiş dediler ablam akşama dogurdu bakma sen o akdına rabbim bilir hayırlısını hem onca zorluklarda bile tutundu meleğin sana bırakmaz annesini zmansız üzülme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…