beloşum hoşgeldin ..geçmiş olsun ..gitsinde birdaha gelmesin inşallah şu grip illeti yapıştı yakana bırakmıyor seni
aslında ağrı acı hiçbişey benim için benim tek düşündüğüm kaynanam
bana hastanede o bakacak mecbur..evlerine gitmemi teklif etti hastaneden çıkınca bize gel ben bakıyım sana dedi
bende evimde daha rahat ederim hemde vildanın okulu var dedim
oda o zaman orda bakarım sana dedi..bende bana hastanede bakacak adam lazım evde idare ederim oğlunda 2 hafta izin alacak bana bakacak dedim...bizde kalsın istemem rahat edemiyom kaynanamın yanında...
taktı bana kafayı..o kadar üstüme düşüyorki anlatamam bunaldım...ayağıma terlik, sırtıma yelek ,ağzıma yemek veriyor yaaa
eltimde hamile kaldı doğum yaptı bu ilginin yarısını görmedi
hayatta sevmem aşırı ilgiyi...bana sadece kocik ilgi göstersin o şimartsın yeter
eltim evini temizlemeye gelecem diyor kaç aydır.. yok diyom kabul etmiyor
bende o zaman sadece mutfağı yapabilirsin dedim
şimdi kaynanam bende gelecem ikimiz temizleriz sen bişeye elini vurma diyor
daha şimdiye kadar benim evimin işini hiçkimse yapmadı ..ben mutfağı temizletmeye zor güç razı oldum onlar bütün evi temizlemeye kalkıyorlar
çok şükür elim ayağım tutuyor..bu hafta başlıyorum temizliğe
mutfağı yaptırmaktanda vazgeçtim...yapım değil..eşyalarımı kimseye elletmem..hem hamile kaldım diye elimi çekmedimki evden heryerim tertemiz
sadece tüller , camlar , mutfak dolabı var oda benim için bu halimle bile çocuk oyuncağı
ben özgür ruhum sıkıya, baskıya ,şimartılmaya, fazla sevilmeye, bunaltılmaya vs. vb. asla gelemem
beni kendi halime bıraksınlar Allah rızası için
diş buğdayı resimlerini isterimmmm...
senaya da bir ömür mutlu yaşamlar, inci tanesi gibi dişler dilerim ...