Dokuz Doğuranlar

dün eşimle konuştum dinledi uzun uzun anlıyorum seni sabır versin rabbim
diyorum benmi abartıyorum diyorum odaa dedi senlik bişe yok ben bilşyorum kalbini dedi
ama kendimi suçlu hissediyorum söyleyince mutlulugumuzu kıskanıyor durumuna düşmekten korkuyorum
ama inan içim çok acıyor yengemin biriyle aynı hamşle kalmıştım ama bunu bile bile nedennnn

ya canım bizde insanız demi peygamber değiliz...her insanın hassas bir noktası vardır
senin hassasiyetinde bu
bunu anlamak hiç zor değil..dışardan kim baksa anlar...bencede senlik bişey yok...gayet normal davranıyorsun

kimsenin mutluluğunda gözün yok senin..öyle bişey olsa onlar için bu kadar sevinmezsin heralde
ağlama gözlerine yazık
yada ağla içini boşalt ama kendini çok yıpratma
rabbim inşallah ne kadar yandığını görür sanada tattırır bu dünyada anne olmayı

bunu yaşamayan bilmez dedi eşim allahım kimseyi evladıyla yokluğuyla sınamasın
herkese nasip etsin diyorum herzaman ben yoklulugunun acısının ne demek oldugunu bilidiğim için
kimse yaşamasın bu acıyı ama insanlarda anlayışlı olmak bu kadarmı zor benim canım ciğerim abim
bile beni anlamazsa kim anlayacak beni her gece dua ediyorum ağlıyorum allahım bu benim sınavım
sen beni isyana sürükleme diyorum hergün yeni birşye çıkıyor karşıma ben peşini bıraktıkça kafamı nereye çevirsem karşımda duruyor
sanki bir girdabın içindeyim en başa dönüyorum her seferinde

aslında kaçmak çözüm değil...üstüne üstüne git yarana tuz bas...
sen kaçtıkça o seni kovalar...kendimden biliyorum...çok şükür 1 tane olduğu halde bile 2. için bende çok yalvardım Allaha.... ağladım...istemeyene verip bana vermedikçe az kalsın isyana kadar gidecektim
insanı zorla günaha sokuyorlar işte
ama ben yine diyorum açık açık konuş ..sizin adınıza seviniyorum ama biraz benim halimden de anlayın gözüme gözüme sokmayın yoksa bilerek beni üzmeye çalıştığınızı düşünecem de pembe gözlüklerini çıkarsınlar öyle baksınlar etrafa
Allah hayırlısını versin herşeyin ..

dr gidiyormusun..yani malatyaya gelince hiç gittinmi

beni sizlerden başkası anlamaz ama biraz daha canımı acıtırlarsa diyeceğim bende insanım benimde bir yere kadar
gidiyprum canım buraya tayinmiz çıkar çıkmaz araştırıp bulduk bir dr takipte dr her ay düzenli olarak gidiyorum
bu 2 ay gitmedim psikolog biraz ara ver dedi çok yıpranıyorsun hem bedenen hemde beynen dinlen en azından dedi
bende kurana başladım hergünümü dua ederek geçiriyorum rahatlama biçimim bu ay tekrar gidecem ama
başlayacağız yani ara verdikçe zaman kaybediyorum zannediyorum dahada huzursuz oluyorum

bencede söyle ..bu kadar üzüldüğün yeter..daha fazla seni üzmelerine izin verme..

psikoloğa bakma sen..işi ağırdan alma peşini bırakma..öylede böylede yıpranıyorsun zaten...

tabiki bizi bizden iyi kimse anlamaz..bunu anlamana sevindim...inşallah birdaha uzuuuuun zaman bizi bırakıp gitmezsin...
ne konuşmak istersen ondan konuşuruz..burda sadece bebek konuşmuyoruz..sanalda olsa gerçek hayattakilerden daha sağlam dostluk kurduk aile olduk burda
benim bisürü bacım oldu

Son düzenleme:

aynennnn burda kendi ailelerimizden daha iyi anlar olduk birbirimizi burdayım canım
yazmasamda hergün mutlaka girip bakıyorum sizleri iyiki tanımışım diyorum
baksana bugün ağlarken burda buldum kendimi beni birtek sizler anlarsınız diye

aynen bende iyiki tanımışım hepinizide..
biraz olsun rahatladınmı..inşallah bu son olur üzüldüğün
ne zaman bir omuza ihtiyacın olursa benimkini kullanabilirsin ...ben olmadığım zamanlarda burda omuz bulabilirsin..inşallah diğer kızlarda devamsızlık yapmazlar gelirler..bakın bizi bizden iyi anlayan yok

rahatlamammı dostum en azından suçluluk hissetmiyorum artık
inşallah son olurda benimde yüzüm güle çok doğru bize bizden başka dost yok gelinnn uşagggglarrrr burayaaa

rahatlamammı dostum en azından suçluluk hissetmiyorum artık
inşallah son olurda benimde yüzüm güle çok doğru bize bizden başka dost yok gelinnn uşagggglarrrr burayaaa

inşallah bidenem
keşke kızlar çağrımızı duysalarda gelseler eski günlerdeki gibi sayfaların hızına yetişemesek
bak ne iyi oldu senle konuştuk ...içimiz açıldı ..yoksa evde sümsük gibi dolanıyordum boş boş

aynen bende valla mal mal ağlayıp duruyordum bak senle konuştum içim açıldı

ayşe gelmiş çağrımızı duyup

bana 5 dakka müsade
mutfağa geçecem laptopun açılması uzun sürüyor biraz
az sonra tekrar görüşürüz ..hem yemek yapacam hemde çene çalacam buldum sizi bırakmam

kızlar canlarım sizi busaatte bulmuşken kaçırmak istemezdim ama benim kaynana beni çok merak eder ayrı yetten bide hasta nolursunuz bacılarım kızmayın bana bizi bizden başkası analamaz valem yaşadıklarını birebir yaşıyom dahada yaşıyacam daha önümde beni mahvedecek günler bekliyor ben yinede sabredip susuyorum yaram öyle acıki ben 2 ne yandım sen 6 sına içim yanıyor valem yanıyor kız kardeşimle her zaman konuşmaktan kaçıyorum her konuştuğumuzda abla şöyle hareketli böyel haareketli yeminle kıskanmak değil ama bide bizi düşün allah herkese versin kimseyi evlat özlemiyle sınamsın çok zor çokkkk kimse anlamaz şu an gözlerimden yaşlar süzülüyor inan hiç çıkmıyor
ilk bebeğim düşmeseydi şimdi teyzemin gelininden hemen sonra bende doğuracaktım dedim ya meltem valem beni hiç iyi günler beklemiyor bayramlar gelmiş neyimeee be yavru gelsen bu kadar zormu annem gelmek neyse ben gidiym yoksa laptopa yağmur yağacak

bir arada seninle konuşacam ayşe
benimde kocik geliyor çıkıyorum mecburen..laptopa kısa devre yaptırma kaynananıda merakta bırakma
ne zaman müsait olurda denk gelirsek içini boşalt bize tamammı ..rahatla yani...yoksa böyle ömür geçmez
hadi Allaha emanet ol görüşürüz

canım anlayışsızmış be komşun bu kadarda abartmaya gerek yok sani demiyom komşunu diyom hani görmemişin bi çocuğu olmuş hesabı abiler niye böyle yapıyorlar oysa eşin ne güzel anlatmış valem yoksa şu facede beraber foto çektirdiğin kızmı hamile kalan allah kucağına hayırlısı ile versin de ballandıra anlatmasalar ne var sen ben neslihan hakseverde kayıp nerde bu kız acep hayırlısı ile birer hamile kalsaydık baksan hakseverde bir kez hamile kaldı bi dahada kalamadı allah yardımcımız olsun

slm kızlar dün dogum kontrol hapım bitti 7gün ara ve 21 gün gene içicem ve tam 4 martta biticek doktora gidicem tüp ebebk için 1 ay kaldı heycanlanıyorum eşim çok fena yapıyo beni baba olcam diyip duruyo bugün bişey oldu cok iyisin merhametlisind edims arıldım oona benim cocuguma öyle dicekelr senin baban cok yi dicekler dimi dedi bana öyle güzle baktıki seviyorum cok üzülüyorum baba olmalısın dedim benli yada bensiz aglamaya başladım hemen sarıldı senli veya senli dedi sende süper anne olucaksın öğretmenim dedidurup duruken agladık gene allah biliyo ya cok umutlandım bir okadarda korkuyorum tek dalımı almasın rabbim
valem unutucaz inşallah bu günleriüzülme nolur sabır sabır ya sabır.... torba değillerki büzelim agızlarını anlamıyo insanalr çünkü rabbim onları sınamıyo bu dertle nabalım dayanıcaz başka caremizmi var benim komsumda öyle yanında ağladım kaç kere başka bi komşumuza kııyodu yanımda cocukmuhabbeti yapıyo diye kendi daha beterini yapıyo olsun yapsın kötü arkadaş iş sahibi yaaprmış onun hamile oldunu ögrendim işe başladım çekemicem kimseyi görüşmüyorumbenim derdim bana yetiyo yaramında farkındayım tuz basmalarına gerek yok insan olan analrda çok hödük bazıları anlatcak tabikide suyunu cıakrtma dimi az bi dikkat et cocuklularla konuş niye bizim yanımızda anlatıyosun biz annemiyiz paylaşalım dimi ama neyse sabret canım üzülme

kızlar şu an okadar üzgünüm ne yazcam napcam inanın bilmiyorum allah herkese hayırlı ömürler versin
babamın teyzesinin oğlu aydında polisti dün gece oğlunu askere uğurlamış gelmiş yatmış yatış o yatış çok kötüyüm kalp krizi

ahh canım benim çok üzüldüm bende başınız sağolsun bol sabır dilerim mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…