Bernacımm nasılsın? Eşin geld mi? Nasıl oldun merak ettim..
Belenay ablam ne güzel bir bebek bu Rabbim hep güzel günlerini göstersin inşallahhh…
Valecim sen nasılsın..İnan kapandığını şimdi okuyabildim..Ve inan çok ürperdim..Bende kapanmayı çok istiyorum….Ama çalıştığım için ortamdan dolayı çekiniyorum..Zaten işten ayrılmama 1 sene kaldı..İnşallah bende o günlerimi görürüm..Rabbim bana da o güzel duyguyu tattırsın..Ne güzel bir hızurrrrrrr….
Meltemcim sen nasılsın…bu arada gitmeyi falan sakın düşünme..Bakma ben gelemiyorum inanın işleri felaket yoğun…Anlatamam..Aslında akşamları girebilsem süper olacak ama evde de hiç iş bitmiyorrrr ki…Bu arada ne çabuk geçiyor günler yaa ne kadar az zamanın kalmışşş…Sen doğurmadan inş. Ben o mutlu haberi verebilirim…Tüm topik ayşem özgecim valem ve ben bu güzle haberi de verebiliriz…En kötüsü şifa ile ikiniz göbüşlerinize isimlerimizi yazarsınız(
Haksevercim seni mutlu görebilmek ne güzel…
Hep böyle ol ve umutlarını sakın tüketmeee..Sakınnnn..İnan ve çok kaptırmadan tüp bebek tedavini başarı ile inş tamamlarsınnn..inşallahhh…
Ayşem sen nasılsın her geldiğimde gözlerim seni aradı hep merak ettim…İnan hep aynı şeyleri yaşıyorum bu ara hamişlere öyle takılıyor ve kendime öyle üzülüyorum ki..Haşa kimsenin mutluluğunda değil hatta imreniyorum diyebilirim..Kendi eksikliğimizi görüyoruz sadece….
Çitos maşallah sana da erkek çocuk büyütmek zordur..Berna da çok zorlanıyor Doruk ta maşallah çok yaramazzz
Rabbim eksikliklerini göstermesin kimseye....Zorlanıyor derken yanlış anlamayın erkek çocukları kızlara göre daha çok hareketli ve daha çok ilgi beklerler…
Hakça, şifa, şule Zehra ve tüm ismi aklma gelmeyen arkadaşlar sizler nasılsınız?
Bana gelince; ne iyiyim ne kötüyüm..Bu aralar en iyi yaptığım şey ağlamak..Geçen gün eşime yakalndım normalde onun yanında pek ağlamam..yakaladı beni..üzülme dedi ama üzülmemek eldemi o kadar çok şey düşünüyorsun ve aklından geçiyor ki farkında olmadan kopuyorsun..Sonra sarıldı bana hiç öyle sesli ağlamamıştım bir koptum ki sormayın..Sonra o ağla ben ağla o ağla ben ağla…Koptuk gitti..İyi geldi..Böyle bakıyorum çevreme hiç kimse zorlanmadan istediği an istediği her şeye sahip olabiliyor..Ben yıllardır bebek hasreti yanıyorum ama yok ki başka dertlerimiz de varrr….Çok büyük bir sınav ve ben sanırım artık dayanamıyorum….