Dokuz Doğuranlar

canım benim benim 5,yılımda bebişim geldi ama ben inanıyorum soğan kürüne onu kullandım
ardından inciri ve hamile kaldım

ah cnm bir bilsen eltisi yeni doğum yaptı ablamın içi gidiyor.belli etmekde istemiyor ama çok üzülüyor.herkese alıştım artık desene içini biliyorum ben ablamın.anlatıcam bakalım inş. faydası olur.. :Saruboceq:

işallah canım benim ya işallah
uygulasın peki problem ney niye olmuyor muş

işallah canım benim ya işallah
uygulasın peki problem ney niye olmuyor muş

tek sorun doktor en son gittiğinde ablama sende yumurtalık tembelliği var demiş.çatlamıyor yani.tedavi uyguladılar bir müddet.ilaçlar iğneler vs..olmadı.şimdide artık hem maddi hem manevi açıdan tükendiler artık.oluruna bıraktılar..kısmet değil cnm tedavisi zor olan büyük bir sorun değil aslında.kaderde ne varsa bazen boyun eğmek lazım sanırım...ama ben olacağına inanıyorum sadece biraz daha zamanı var galiba..

bende de yumurta tembelliği vardı
ben incir kullandım yumurta sayısını arttırıyo
içine havuç ta koyarsan kolay çatlamasını sağlıyo
allahtan ümüt kesilmez canım

haklısın sezencim ablamda çok şey denedi ama işte..Allah dan ümit kesilmiyor dediğin gibi.Rabbim isteyen herkese kısmet etsin inş.

slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun bebişlerle dolsun inşallah

slmmmm kızlarr

yeni topiğimiz hay. olsunnnnn.....ama öbür topikde terketmeyinn kızlarrr....orası ayrı burası ayrıı...ordada liste varrr....

CANİKOM HAYIRLI OLSUN TOPİCİĞİN DAHA YENİ GÖRDÜM .NİYE DAHA ÖNCE HABER VERMEDİN BAKİM klava:

merhaba kızlar ben divinin eltisiyim
bana forumu öğretmeye çalışıyor şimdi

selam herkese yeni topik hayırlı ugurlu olsun kıslarrrrrrrrrr bol hamişler getirsin bizeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…