Dokuz Doğuranlar

ayy çok güzel bi gelenekmiş cnm darısı gelin kınasına inşallah
bende yapmak isterim böyle organizasyonlarda üstüme yoktur...
işin en eğlenceli tarafı babişin cebinden para almak olacak
benim kocanın eli boldur epeyce koparırız...hatta söyleyim kredi kartını falanda koysun limitsiz
ne aç gözlü gözü doymaz kadınım ben yaw

mahjongda ben 3. levelide geçiyorum ama puanımı kaydetmiyor
merhaba cnm hoşgeldin...maşallah oğlun baya büyümüş ..rabbim uzun ömürler versin
her zaman gel diycem ama topik eskisi gibi dolu değil ...herkesin çocuğu oldu ..olmayanlardanda 3-5 kişi anca var
anlıycan sinek avlıyoruz yakında kepenk kapatırız
hoşgeldin beryalim cnm
paşa büyüycek tabiki hep öylemi kalacak
sende alışsan iyi edersin...okula başlayana kadar annem, ondan sonra öğretmenim, sonrada arkadaşlarım diycek ...yavaş yavaş kopmalar oluyor işte ilk ayrılık en zor olanı
bende vildanı ana okuluna ilk bırakınca nerdeyse ağlıycaktım ev bomboş kaldı kendimi terkedilmiş gibi hissettim ama şimdi alıştık artık :)
hamile kalınca vildanın üstüne daha çok düştüm bende ...oda benim ilk gözağrım teyzesi

çıktısını aldım bu yazının vildana verdim
çok güzel nasihatler
üstün dökmenin programlarınıda seve seve izlerdim ...bizimle paylaştığın için çok saol beryalcim

kızlar herkese merhabalar;
ben alaha şükürler olsun son ayıma girdim salı dr gittim herşey yolunda dedi dr. kızım 2,5 kilo olmuş başı aşağıya dönmüş ocak 2 diyor doğum için ama ben ikisini bekleyeceğini sanmıyorum.
oğlum kreşe iyice alıştıservise güle oynaya biniyor okul sayesinde konuşmamız bayağı ilerledi. hareket dilini bırakıyor yavaş yavaş konuşma artıyor.

beryal seni çok iyi anlıyorum bn eyllde verdim okula kız doğana kadar okula alışmış olur diye; ilk 2 hafta bn götürüp gtirmiştim ondan sonra servisle başladı gidip gelmeye şimdi benim kızda daha doğmadığı için oğlan evde yokken ev çok boş geliyor. ne yapıyor? yemek yedimi? uyudumu? ama ve gelince yaptıklarını anlatıyor yarım yamalak o zaman herşey benim oluyor. okul sayesinde yemek düzene girdi biberondan kurtulduk uyku düzene girdi şimdilikbu kadar arada gelmeye çalışırım kendinize iyi bakın

canım benim sağol
aslında sana çok ihtiyacım var doruk konusunda ama şu an doruk tam konuşamadığı için tam kavrayamıyoruz okulu .ileriki zamanlarda fırsat buldukça sana sorularım olacak merak etme.yada sen nasıl davranmamız gerektiğinden bahsadersen sevinirim.ben okulu sevmesi için herşeyi yapıyorum ama nafile
ilk zamanlardaki kadar isteksiz değil ama çok severek te gitmiyor yani

selam toprağımmmmmmmmmmmm
diş çıkartma her bebekte farklı oluyor canım merak etme
defne bile geçen ay 10 aylıkken çıkardı
doruk ta 9 ayının sonunda ilk dişini çıkarmıştı

oyyyy maşallah kınalarda yakılmış
rabbim gelin kınasını da görmeyi nasip etsin inşalah

günaydın kızlar yağmurlu ve soğuk uşaktan herkese kucak dolusu sevgiler
artık eve kapanıp bol bol nette vakit geçirme sezonu açılmıştır herkesi topiğe bekliyorum
tabi gelen olursa

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız..sürekli gelip takip ediyorum ama denk gelemiyoruz malesef..biz iyiyiz çok şükür..hepinizi öpüyoruzz.bu arada ayşeyi göremiyorum ne zamandır haberi olan varmı acaba merak ettim...iyidir inşallah..

selam canım
maşallah kızına büyümüş
sağlıkla doğsun inşallah

kreş olayına gelince doruk çabuk alışacak gibi görünmüyor servisede biniyor ama ağlayarak yada akşam ağlıyor inerken beni istiyor hep beni görünce servisten alırken ağlıyor gitmiycem kreşe orası çirkin diyor
emir almaya pek alışkın değilya paşa zor geliyor disiplin senin anlayacağın
bizim maşallah yemekle uykuyla sorunumuz yok zaten yemeğini de yer akşam 9 oldumu da yatar sabahta erken 7.30 civarı kalkar ama biberondan süy içiyor halen bırakacak gibide görünmüyor
caillou bardak istedi havaya kaldırınca müzik çalandan aradım buldum artık sütü onunla içersen alıcam dedim 1 kez içti sonra bardağı istemedi yine biberondan içiyor sütü
ama diğer içecekleri hep bardakla içiyor ama süt illaki biberondan içilecek
bende yeterki süt içsin diye pek bardaktan iç diye ısrarcı olmuyorum .korkuyorum süt içmeyide bırakacak diye

:123:

04 / 12 / 2012

SAAT : 21:40

SALI

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1. firdevs2006: ______ 15 MART ________________ KIZ
2.sinemis84: ________ 1 NİSAN ________________ ERKEK
3. sifaa: _____________________________________
4.divinity vildangel ):__11 HAZİRAN ______________
5.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________
6..ÖZLEMİMSİN _______________________________ KIZ
7.nurcan1980 ________________________________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)

:94::94::94::94::94::94:

hg beryal geçmiş olsun annene cnm rabbim şifa versin
sen nasılsın kolun ne durumda
AMİN CANIM ÇOK SAĞOL
annemin dizinde sorun var götürmediğimiz doktor profösör ortopedi beyin cerrahi ramotolog ve fizik tedavi uzmanı kalmadı inan 2 yıldır her hafta başka doktora gittik bir çok kez mr tomogrofi ve film çekildi ama çaresi yok yok
kimizi bel fıtığı diyor kimisi diz kapağından iğne yapıyor kimisi ilaç verdi kimisi dizinden sıvı aldı ama çaer yok 2 yıldır annem 100 mt yol yürüsün o gece evde uyuyamıyor ağrıdan çaresi yok
bir çorba karıştıramıyor ayakta kalamıyor hep oturacak
yatıncada ağrıyor ne yapacağımızı şaşırdık inan
şimdi aydında fizik tedavi uzmanı varmış çok iyi diyorlar haftaya oraya götüreceğim bakalım ne olacak
benim kolum aynı canım ağrıdan duramıyorum ama defneyi kucağıma aldığım sürece geçmeyecek
defne kucağımda olunca dorukta kucak istiyor işim zor anlayacağıun geçmez kolum benim
inşallah canım dorukta çok zorlanıyor bende ama alışacağız yoksa doruk çok zorluk çekecek okulda evde hep el bebek gül bebek büyüdü ne istiyorsa yapıldı herşey ayağına geldi şimdi emir altına girmek istemiyor ama alışmalı yılmak yok
ağlasada bindiriyorum servise
çok zor bir dönem ama alışacağız inşallah
vildoşuma da selamlar öperim ben onu

selam kızlar nasılsınız..:)
selam canım sen nasılsın
hoşgeldin
günaydın kızlar yağmurlu ve soğuk uşaktan herkese kucak dolusu sevgiler
artık eve kapanıp bol bol nette vakit geçirme sezonu açılmıştır herkesi topiğe bekliyorum
tabi gelen olursa
selam canım
evet bugün kış yüzünü gösterdi

selam canım bizler iyiyiz sen nasılsın
ayşeyi bende merak ettim geliyorum gidiyorum yok inşallah iyidir

Selam canlarım…
Herkes iyidir umarım…

Ayşem, Hakseverim, Divişim, Beryalim, Belenaycım, Valem, firdevsscim, çitoscum ve aklıma ismi gelmyen herkes herkesler iyidir umarım çok özlemdi sizleri..

Ben de herkes gibi zor bir dönemden geçiyorum..Hayatım alt üst durumda isyan etmiyorum ama çok yoruldum..İşler çok yoğun evde canım hiç iş yapmak istemiyor üstüne halen bende gelişen bir durum yok..
O kalabalık ortamlarda bile artık yüzüme acıyarak bakıyorlar ben hissediyorum..
Bu da geçecek mi? Diyorum..Bu ayda kendimiz çalıştık olmadı sanırım yine…
Regl olduğum gibi dr. Gitmem gerekiyor ama felaket de kilo aldım ve psikolojim çok bozuk ne yapacam bilmiyorum((Benden böyle işte…

Sizleri burada görmek güzel.. güzel dileklerin için teşekkür ederim.. maşallah listede herkes çoluk çocuğa kavuşmuş neredeyse.. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip eder umarım..sende bebiş bekleyenler arasındasın ne güzel..Allah yardımcın olsun ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

çok güzel alışması demekki okulda mutlu ama bu durum bebek geldiginde kardeş geldiğinde bozulabilir belkiş bozulmayabilir ama tepki gösterirse kararlı durun o sizi yoklucaktır bakalım ben istersem vazgeçerlermi diye siz karalı durursanız atlatırsınız dogmadan yollaman alışma süresini atlatması çok güzel omuş inşallah bütün egitim hayatı böyle istekli ve mutlu sürer

sen çok bilgili ve ilgili bi annesin sana tavsiyem ona okula giderken felan aglarken gördüğünde üzülen gözlerle ona bakma senin o ağladığı için üzüldügünü dayanamadığını anlamasın tabiki çok zor anlıyorum seni canını biyere emanet etmek cok zor nası bi yer nasıl insanalr bilemiyosun yanlız başına evladını veriyosun başkalarına ama bu onun iyiliği için hep bunu düşün servise binerken arkasından uzun zuun bakam binmesini aglamaının geçmesini bekleme ver servise dön arkanı kararlı dur onada bunu hissettir başkalarının yanında o varken sizi dinelmiyomuş gb bile gözükse kreşe giderken aglıyo alışamıcak galiba böle olursa nabıcam alırımmı felan gb asla konuşma onalr duyar ve işitirler başkalarının yanında onu öv onun okula gitmesinden büyümesinden nasıl mutlu oldugunu anlat bence doruk için yüreklendirme ve onu şevklendircek bi pano yapabilirsin evde renkli kartonlar al mesela dorukla beraber o kartonu süsleyin o kartonun tam ortasına kareler ciz yan yana sonra o karelere uygun renkli kartonlar kes beraber kesin yada ona hergün okula aglamadan giderse kardeşine zarar vermez güzelce oynarsa annesinin sözünü dinelrse hergün o kutulara bi renk yapıştırcagınızı söle ve uygulayın aglamazsa aksam birlikte 1 kutuya yapıştırın renginizi sonra btün kutular dolunca onun cok istedigi bişeyi yapın veya al ama basta ödül belli olsun böylelikle alışmasına yardımcı olabilirsin bu tür ödüllü sisteler düşün biboron bırakmada okula gitmede yemek yemede ama bu ödül tabloları en az 1 haftalık olsunki davranış kazanılsın evde baba yok canım bütün yük omzunda hem merhametli şevkatli hem otoriter olmak cok zor 2 benlik taşımak zor cocukta seni sürekli deniyo sınırlarını ögrenmek istiyo kararlı dur canım omzunda çok yük var okula gitmesi daha iyi bencede ama okuldan eminsin dimi mutsuz olmasının nedenlerinide araştır bence herşey olabilir inşallah gzel biyerdir tek sorun emir almasıdır öğretmeniyle konuşup onu bilgilendir babanınızın sürekli seyehatte işte oldugunu evde bitek sen oldugunu o yüzden zorlandıgını ve emir verilmesinden hoşlanmadıgını dile getirki öğretmenide ona göre davransın bence senle konuşmalıydı çoktan bazı cocukalr zor alışır ama emin ol hepsi alışıyo kararlı olduktan sonra istedin konuda elimden gelirse yardımcı olmak siterim canım

bardağını kullanmıcaksa onu çok isteyen ondan süt içmek isteyen bi çocuga vermek itedigini söle bakalım ne dicek biboronu bırakmalı emzik biboron bence cocukların geç konuşmasına neden oluyo

canım sabırlı arkadaşım dayan imtihanımız bu bende seni özledim dikkat et kendine üzme tatlı canını sogan kürü yapsana canım hem kilolara hemde adetlerine iyi gelir ben adet olim yapcam inşallah kayınvaldem geçen tvde saraçoğlunu izlemiş diyo kızma sakın sölücem valla sen yapmazsan burnunu tutup zorla çircem zor eliyosa ben yapım sen iç diyomidem almıyo benim sogan suyunu yahu geri geliyo

kilo ver cnaım sen o zman daha mutlu oluyosun

slm arkadaşlar

malum 4 ay oldu adet olamadım tüp bebek için fakülteye gidicektim bugün randövüm vardıya 1de gittim 2buçukta muananeye girdim bütün rapporları testleri filmleri götürmüştüm uzun uzun anlattım dosya oluşturduk anlattımda anlattım çocuk 1 sordu ben 5 söledim hastalığımı biliyorum dedim bununla yaşıyorum siz okudunuz ama yaşamak daha ögreticid edim amddi manevi tükendik burda tüp bebek yaparmısınız yalvarırım dedim ultrasyonla baktı büyük kist yok ama pko yani sonra bayabi her derdimi söledim aşılamalarımı zaten onların hocası olan profösör yapmıştı devlette tüp bebek için iğneli aşılama şartmış ama ben osman hocanın yaptıgını 3 kez üst üste denediğimizi söledim 1 kez iğneli denedik ama aşırı yumurtam büyüdü sonlandırdık dedim herşeyi güzelce detaylı anlattım ohh süperdi sonra dosyayı felan oluşturduk işte dedi tamam sizi tüp bebek bölüm başkanı barış beyle görüştürcem yupiiidedim 2buçukta muaneye girdim 3te bekleme salonuna oturdum yarım saat anlatmışım derdimisonra 5bucukta anca barış beyefendinin işi bitti en son beni aldı bi posta onada anlattım diğer doktorda sağ olsun aşıla olmadan tüp bebge geçelim hocam felan dedi bende osman hocayı söledim onunda hocasıymışo 3 kezdenediyse aşılama benim için geçerli bakalım dedi eşin ürolojiden rapor alcak dedi tüp bebek için gerekli evraklarıda hazırla raporu al gel başlayalım dedi tüp bebek mi dedim evet dedikızlar tam 5buçuk saat orda oturdum kalktım gezindim kurdeşen döktüm ama değdi galiba inşallah olcak ama bakalım ürolojiye ne zmana randövü verceklerinsallah yakın tarihe alabilirim

dua eden arkadaşlarıma teşekkürler devamını bekliyorum

hakseveeerrrrr çok sevindim gözün aydın
benimde bu hafta çok yoğun geçti doğru düzgün giremedim topiğe şimdi azıcık fırsat buldum bi bakıyım dedim mesajını okuyunca çok sevindim
canım her zaman dualarımdasın inşallah ilk seferde tutar bebek gelir yaramaz zeynep yada cimcime zeynep

Son düzenleme:

inşallah canım ya yaramaz olsun yada cimcime beni deli etsinnnnnnnnnn

inşallah canım ya yaramaz olsun yada cimcime beni deli etsinnnnnnnnnn
Allahım inşllah sana yaramazmı yaramaz söz laf dinlemez bi okadarda tatlımı tatlı vede şımarık bi kız bebiş versinuykusuzluktan nah böyle bak etrafa hep dua ediyom bide beddua edem bu çabuk geçer belki rabbim gönlüne göre versin cnm senin adına sevindim

bende beddua ettiydim haksevere
eşine yaptığı süprizleri bozacak dağıtacak zeynep
eşine hazırladığı süprizleri çok kıskandıydımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…