- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
ayy çok güzel bi gelenekmiş cnm darısı gelin kınasına inşallah6 ay kınası diş buğdayı gibi bir gelenek 6 aylık olan kız çocuklarına yakılır resimler yükledim çok vardı ama yüklemiyor anca 3 tane yükleyebildim 6 ay kınasında bir kına annemiz olur o bebeğe tepsi hazırlar elbiseden oyuncağa aklınıza ne gelirse ne ihtiyacı varsa kirve gibi yani bizde kına annesine hediye alırız sonra kına annemiz kınamızı yakar ondan sonra eğlence yaparız akşam üstüde babamız geldi kınamızı yıkadık ve elimizi babamızın sağ cebine sokup ordan para aldık bereketli olacağına inanılır tabi bizim baba gibi uyanık olursa 10 tl anca kapılırişte eğlenceli bir gündü eskiden bindallı yoktu şimdilerde bindallıda giydiriliyor bende giydirdim hiç bişey içimde kalmasın her adeti yapıyorum görmemişin bir kızı olmuş hesabı
kız uyuyunca eh topikte bş olunca banada mahjong oynamak kalıyor ama hala üçüncü kademeye geçemedim bırakıcam bu oyunu
bende yapmak isterim böyle organizasyonlarda üstüme yoktur...
işin en eğlenceli tarafı babişin cebinden para almak olacak
benim kocanın eli boldur epeyce koparırız...hatta söyleyim kredi kartını falanda koysun limitsiz
ne aç gözlü gözü doymaz kadınım ben yaw
mahjongda ben 3. levelide geçiyorum ama puanımı kaydetmiyor
merhaba cnm hoşgeldin...maşallah oğlun baya büyümüş ..rabbim uzun ömürler versinmerhaba güzelim uzun zamandır sizlerden ayrıyım işten ayrılınca malesef nete girmem de zor oluyorben de oğluşum mertle günümüzü geçiriyoruz 5 aralıkta 2,5 yaşını dolduracak ...
sizleri tekrar görmek çok güzel kendinize iyi bakın daha sık girmeye çalışacağım.
her zaman gel diycem ama topik eskisi gibi dolu değil
anlıycan sinek avlıyoruz yakında kepenk kapatırız
hoşgeldin beryalim cnmselamlar canlarım
hayırlı cumalar hepimize
nasılsınız
ben de idare ediyorum
defneyle evdeyiz hava yağmurlu
doruk kreşe baya alıştı sanırım bugün ilk defa ağlamadan bindi servise
el bile salladı bana
benim paşa oğlum büyüyor mu ne dedim kendi kendime aslında büyüdüğünü görmek güzel ama bende ayrı kalmasına dayanamıyorum
çok özlüyorum gün içinde onu
yaramazlık yapsada beni üzüp kardeşine oyuncaklarını vermesede o benim minik oğlum ilk göz ağrım
offffffffffffffffff çok doluyum ben yaaaa
dorukun geleceği için güzel bir adım kreşe gitmesi ama anne yüreği dayanmıyor galiba
eşimide özledim çok ta bunaldım yoruldum artık oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy nerelere gitsem
bugünlerde dinlediğim tek şarkı sıladan yoruldum
paşa büyüycek tabiki hep öylemi kalacak
sende alışsan iyi edersin...okula başlayana kadar annem, ondan sonra öğretmenim, sonrada arkadaşlarım diycek ...yavaş yavaş kopmalar oluyor işte ilk ayrılık en zor olanı
bende vildanı ana okuluna ilk bırakınca nerdeyse ağlıycaktım ev bomboş kaldı kendimi terkedilmiş gibi hissettim ama şimdi alıştık artık :)
hamile kalınca vildanın üstüne daha çok düştüm bende ...oda benim ilk gözağrım teyzesi
MUTLAKA OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM !
-Güvenmediğin kimseye aleyhine kullanabilecek hiçbir koz verme.
-İnsanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil.
-Kimseye yalvarma.
-Asla dönüp arkana bakma.
-Sır tutmasını bil.
-Dostlarının yeri ayrı, sevgilinin yeri ayrı. Sevgilin için dostlarını, dostların için sevgilini satma.
-Kimsenin lafıyla dolduruşa gelme, ama aklının bir köşesinde de tut.
-Bir ilişkiyi kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla gözyaşı için asla yumuşama.
-Seni sevenlerle kullananları iyi ayırt et.
-Seni dinleyip anlamaya niyetli olmayanlarla tartışma.
-Emrivaki oluşturulan dostlukları kabul etme.
-Eğer verdiğin o kişide kalmıyorsa ikinci bir sır şansı verme.
-Kendini öven insanlardan kaç.
-Karşındakinin doğruyu söylediğini varsayma.
-Kendine saygını yitirmene neden olacak hiçbir şey yapma.
-Sorunun olduğunda insanlar zaman ayırıp seni dinliyorsa onların öğütleri gözardı etme.
-Göz göre göre su birikintilerine taş atma, mutlaka üzerine sıçrar.
-Gözyaşlarının değerini bil. Onları hak etmeyenler için harcama.
-Senin zekana inanan insanları hayal kırıklığına uğratma.
-Kendini sev.
-Dışarıdaki güneşe bakıp gülümse ve önünde koskocaman bir gelecek olduğunu unutma.
-Dostluğunla yetinmeyenler için hiçbir fedakarlık yapma.
-İnsanları kaybediyorsun diye ağlayıp sızlama, ama kazandığın insanların değerini bil.
-Kimseye taşıyabileceğinden fazla değer verip bununla övünmesine fırsat verme.
-İstediğini almak için asla duygu sömürüsü yapma.
-Sana duyulan sevgiyi ve güveni istismar etme.
Üstün Dökmen
çıktısını aldım bu yazının vildana verdim
çok güzel nasihatler
üstün dökmenin programlarınıda seve seve izlerdim ...bizimle paylaştığın için çok saol beryalcim