- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
ateşimden bilemedim ben onu estağfurullah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ateşimden bilemedim ben onu estağfurullah
kendi işiyle meşkul kocam cnm market işletiyorgecemi adam gece 12,00 de geliyor eve sen neden bahsediyonhımm anladım ne iş yapıyor senin kocan da daha gelmedi gece gece kız sen nerde oturuyordun :26::26:
slm kızlarDİVİN MSJ KUTUNU BOŞALTTTTTTTT
hep ben doldurem başka kimse doldurmasın fururum üleeehep sen dolduruyon
boşalttım hadi yine doldur
hep ben doldurem başka kimse doldurmasın fururum üleee
hg beryal geçmiş olsun annene cnm rabbim şifa versinselamlar canlarım
iyi pazarlar herkese
uzun zamandır gelip yazamadım sizlere
arada bakıp okuyup çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyor
çok boş kalmış buralar hımmmmmmmm
ben defne ve dorukla uğraşmaktan çok yoğunum bu aralar
defne diş çıkarma döneminde
ve koltuklarda sıralamaya da başladı durduğu yerde durmuyor ya ağlıyor ya gezinmek istiyor yada kucak istiyor yani hep ilgilenmek gerekiyor
dorukta kreşe başladı 2 hafta oldu ama daha tam alışamadı
bazen çok ağlıyor ve onun yanına gitmem gerekiyor evde defne ağlıyor
annem hasta onunlada ilgilenmem gerekiyor.
işlerim yoluna girince daha sık gelicem
aklım hep sizde
topiciğimizi yalnız bırakmayın kurtlar kapar
nasıılsınız topikimin güzel hatunları gece giriyorum diye kimseler yok sanıyordum ahanda gündüz girdim gene kimsecikler yok neyse bakem herkes iyidir inşallah biz kızımla iyiyiz çok şükür hala diş çıkartamadık onun sıkıntısı var 6 ay kınamızı da yaktık bi ara resimlerimizi yükleriz sabah kalk kahvaltı yap öğlen çorba yoğurt meyva muhallebi derken vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz senada yavaş yavaş dillenmeye başladı gerçi sadece çığlık atıyor bişeyler demeye çalışıyor ama olsun anası gibi çene kuvvetli olacak sanırsamgüzel hamişlerimiz nasıllar bakalım hepsine hayırlı doğumlar diliyorum hamile olmayan güzellerede rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum her zaman söylüyorum ama yine söyliyeceğim hep dualarımdasınız sabırlı olun bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte geliyor bebeler sabır ve dua ile rabbimize sığının sonucu güzel olacak inşallah görelim mevla neyler neylerse güzel eyler hepinizi seviyoruz Allaha emanet olun
6 ay kınası diş buğdayı gibi bir gelenek 6 aylık olan kız çocuklarına yakılır resimler yükledim çok vardı ama yüklemiyor anca 3 tane yükleyebildim 6 ay kınasında bir kına annemiz olur o bebeğe tepsi hazırlar elbiseden oyuncağa aklınıza ne gelirse ne ihtiyacı varsa kirve gibi yani bizde kına annesine hediye alırız sonra kına annemiz kınamızı yakar ondan sonra eğlence yaparız akşam üstüde babamız geldi kınamızı yıkadık ve elimizi babamızın sağ cebine sokup ordan para aldık bereketli olacağına inanılır tabi bizim baba gibi uyanık olursa 10 tl anca kapılır işte eğlenceli bir gündü eskiden bindallı yoktu şimdilerde bindallıda giydiriliyor bende giydirdim hiç bişey içimde kalmasın her adeti yapıyorum görmemişin bir kızı olmuş hesabıhg beryal geçmiş olsun annene cnm rabbim şifa versin
sen nasılsın kolun ne durumda
hg beloşum nasılsın cnm
6 ay kınası ney cnm ben bilmiyorum ilk defa duydum
resimleri bekliyorum sabırsızlıkla
mahjong oynamayı bırakta resimleri ekle
selamlar canlarım
3 gündür annemlerdeydim..bugün evime gelebilim sonunda çok şükür
yarın kaynanama gidecem..cumarteside kardeşime gidecem
pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın
merhabalar. görmeyeli pek çok kişi bebişlerine kavuşmuşlar şükürler olsun...tebrik ediyorum...umut listesindeki arkadaşlarımızada dualar ediyorum...sevgiler .
selamlar canlarım
iyi pazarlar herkese
uzun zamandır gelip yazamadım sizlere
arada bakıp okuyup çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyor
çok boş kalmış buralar hımmmmmmmm
ben defne ve dorukla uğraşmaktan çok yoğunum bu aralar
defne diş çıkarma döneminde
ve koltuklarda sıralamaya da başladı durduğu yerde durmuyor ya ağlıyor ya gezinmek istiyor yada kucak istiyor yani hep ilgilenmek gerekiyor
dorukta kreşe başladı 2 hafta oldu ama daha tam alışamadı
bazen çok ağlıyor ve onun yanına gitmem gerekiyor evde defne ağlıyor
annem hasta onunlada ilgilenmem gerekiyor.
işlerim yoluna girince daha sık gelicem
aklım hep sizde
topiciğimizi yalnız bırakmayın kurtlar kapar
nasıılsınız topikimin güzel hatunları gece giriyorum diye kimseler yok sanıyordum ahanda gündüz girdim gene kimsecikler yok neyse bakem herkes iyidir inşallah biz kızımla iyiyiz çok şükür hala diş çıkartamadık onun sıkıntısı var 6 ay kınamızı da yaktık bi ara resimlerimizi yükleriz sabah kalk kahvaltı yap öğlen çorba yoğurt meyva muhallebi derken vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz senada yavaş yavaş dillenmeye başladı gerçi sadece çığlık atıyor bişeyler demeye çalışıyor ama olsun anası gibi çene kuvvetli olacak sanırsamgüzel hamişlerimiz nasıllar bakalım hepsine hayırlı doğumlar diliyorum hamile olmayan güzellerede rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum her zaman söylüyorum ama yine söyliyeceğim hep dualarımdasınız sabırlı olun bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte geliyor bebeler sabır ve dua ile rabbimize sığının sonucu güzel olacak inşallah görelim mevla neyler neylerse güzel eyler hepinizi seviyoruz Allaha emanet olun
selam kıslar nasılsınız hepinizi çok ama çok seviyorum unutmayın
ayşem canım seninlede bayadır görüşemiyoruz en kısa zamanda görüelim canım çok özledim seninle sohbeti facebooktaki yazın üzdü beni konusacak çok seyimiz var
merhaba güzelim uzun zamandır sizlerden ayrıyım işten ayrılınca malesef nete girmem de zor oluyor ben de oğluşum mertle günümüzü geçiriyoruz 5 aralıkta 2,5 yaşını dolduracak...
sizleri tekrar görmek çok güzel kendinize iyi bakın daha sık girmeye çalışacağım.