Dokuz Doğuranlar

duygusallık evt had safhada ama süreklide ağlanmaz ama bebeğine yazık nasıl etkileniyo okumuyonmu hiç kızz

doyduğumu tıkanınca nefessiz kalınca hissediyorum doyum hissi yok tuhaf bişe lezzet yok bişe yok yiyorum ama öle yal gibi

cmrm hayırdır bebeğininde ölemi olmasını istiyosun sen ağladıkça onunda canını sıktığının farkındamısın ay ben duygusal bişe duyduğumda gördüğümde okuduğumda bile gözlerim dolmaya başladığında hissedicek die toparlıyorum hemen kendimi
ben 1.5yıldır bu dağ başındayım ben napayım ama yapcak bişeler buluyorum evin içinde
deli gibi gezen yerinde evde durmayan sibel eve tıkandı nasıl bi psikoloji biliyorum ama kendini sıkınca noluyo hiç bişe daha çok moralin bozuluyo

sibel canım inan elimde değil sitresten uzak durmak için örgüye dahi başladım bebeğime yelek işledim şimdi atkı bere patik yapmaya başladım ağlamıyayım diyorum ağlıyorum ya ama haftaya eşim işten izin alabilirsen psikoloğa gitmeye başlıycam iyi gelir bana

haksever canım sende hoşgeldin nie uzaktan seyrediyon yazsana söylesene bişeyler

bıkmazdım kız nie bıkayım da neyse insanlar nerde karşılacaklırın bilmiyor bak ben sibele sibel yazın konyaya gelde görüşülim gezersin dedimm aaa gelemem ben konyalara dedi
bak şimdide kaynı düğünü varmış gelecek inşallah dün eşimede söyledim gelirse haberimiz olsun gider görürüzü inşallah dedi:Saruboceq:

belki canım siz buralara tasınırsınız kısmet olur ozaman bol bol kafanı şişiririm.sibel az gezsin az

belki canım siz buralara tasınırsınız kısmet olur ozaman bol bol kafanı şişiririm.sibel az gezsin az

öyle bişey olsa şaşarım ben hatice benim kocada resmi dairede ya 8 sene çalışanların tayini çıkarmımış neymiş anlatıyordu inşallah çıkmaz die dua ediyor du ya bilmem allah söyletti seni galiba canım he evet sibel o zamana kadar 6.5 aylık hamiş olacakkk:CüvCüv:

slm geçmişi okudum geldim malum kurtlar vadisi of ya aşkı memnuyu izlemek istiyorum

ben burdayım valla öteki kızlar nerdeler bilmem sibel iki topik arasında mekik dokuyor valla

öyle bişey olsa şaşarım ben hatice benim kocada resmi dairede ya 8 sene çalışanların tayini çıkarmımış neymiş anlatıyordu inşallah çıkmaz die dua ediyor du ya bilmem allah söyletti seni galiba canım he evet sibel o zamana kadar 6.5 aylık hamiş olacakkk:CüvCüv:

canım taynınızı adanaya isteyin ozaman nezaman çıkacak.inşallah adana çıkar hamilelerin duası kabulmu olur derler.buraya taynınız çıksa nekadar iyi olur

slm geçmişi okudum geldim malum kurtlar vadisi of ya aşkı memnuyu izlemek istiyorum

napcan aşkı mumnuyu ben izleyesim gelmiyor kurtlarıda sevmiyom heççç bak dyd kurtlar vadisisini sayesinde geldi topiğenaniknaniknaniknanika.sa.s

X