- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h.g. canım nasılsın
cmrm hayırdır bebeğininde ölemi olmasını istiyosun sen ağladıkça onunda canını sıktığının farkındamısın ay ben duygusal bişe duyduğumda gördüğümde okuduğumda bile gözlerim dolmaya başladığında hissedicek die toparlıyorum hemen kendimi
ben 1.5yıldır bu dağ başındayım ben napayım ama yapcak bişeler buluyorum evin içinde
deli gibi gezen yerinde evde durmayan sibel eve tıkandı nasıl bi psikoloji biliyorum ama kendini sıkınca noluyo hiç bişe daha çok moralin bozuluyo
iyim ayşomm sen nasılsın çok yedim 2 saat oldu hala şişkinlik hissim geçmedi
iyiyim canım nasıl olsun yiyorum yiyorum sora rahatsız oluyorum böle oflayıp pofluyorum oturduğum yerde
bıkmazdım kız nie bıkayım da neyse insanlar nerde karşılacaklırın bilmiyor bak ben sibele sibel yazın konyaya gelde görüşülim gezersin dedimm aaa gelemem ben konyalara dedi
bak şimdide kaynı düğünü varmış gelecek inşallah dün eşimede söyledim gelirse haberimiz olsun gider görürüzü inşallah dedi:Saruboceq:
belki canım siz buralara tasınırsınız kısmet olur ozaman bol bol kafanı şişiririm.sibel az gezsin az
öyle bişey olsa şaşarım ben hatice benim kocada resmi dairede ya 8 sene çalışanların tayini çıkarmımış neymiş anlatıyordu inşallah çıkmaz die dua ediyor du ya bilmem allah söyletti seni galiba canım he evet sibel o zamana kadar 6.5 aylık hamiş olacakkk:CüvCüv:
slm geçmişi okudum geldim malum kurtlar vadisi of ya aşkı memnuyu izlemek istiyorum
slm geçmişi okudum geldim malum kurtlar vadisi of ya aşkı memnuyu izlemek istiyorum