Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen nasılsın bebişin nasıl
iyiim canım sen nasılsın bi bakıyom sabahın körüde selam veriyon bu kıza bi halley olmuş aman yarabbi diyom
iyi sayılırım canım meleğim iyi çok şükür benimde dakikam dakikamı tutmuyo canım.hamilelikte insan çok ama çok duygusal ve ağıtcı oluyomus bol bol saatlerce hergün ağlıyorum şiştim ya ağlamaktan Şeniz
canım ben saat altıda uyanıyorum inan uyuyamıyorum.saat yedidede ağlamaya başlıyorum saat dokuz bucuğa kadar bir fasılda akşam ağlıyorum ben ben olmaktan çıktım ya çok kötü geçiyo dakikam dakikamı tutmuyo
canım benim niye ağlıyosun hamileliğin tadını çıkar yazık annesi üzme meleğini
dyd bende iyiyim sağol tatlım hiç bişey yapmıyom ne yapam elimde bi elişim var onu örüyom bi gayret
bide kutlu doğum haftasına 2 cüz aldım onu okuyom allah kabul etsin
başkada saat16.00 gibi yürüyüşe çıkıyom 1 saat filan yüyüom kafa dağıtmak maksa
ay benim bütün sıkıntım hamile olduğumu öğrendiğim zaman evimi taşıdım alışamadım evime galiba bunaltıyo ev beni bir alışsaydım bugün arkadaşlar geldi kısır yaptık çok rahatladım ya yarında çarsıya gideceğiz evde sıkıldım iyice gezdiğim zaman moralim düzeliyo
canım seni anlıyorum ama elden gelen bişey yok inşallah buda geçer inşallah keşke yanında olabilsek te seninle güzel vakitler geçirsek bilmiyorumkismile
hani bize kız kısır insan buralarada gönderir gerçi ayşe hiç yemiyordacokacimcoookcokacimcoook
dün bizdede görümcem kaynımgil vardı vallah canınız çekmesin bi batırık yaptık yedik iyi oluyor ya benimde evden dışarı çıkasım yokkk:1no2::1no2:
allah kabul etsin canım okuduğun kuranı inş.
bende lif örmeye başlayım diyorum bekar erkek kardeşim var ona çeyiz
bende çıkıyorum valla arada dışarı dolaşıp geliyom iyi oluyo kız
iyi gecelerr
canım hep öyle derdim hamile kalınca yan gelip yatacağım ama öyle olmuyo canım inan duyguların çok değişiyo.elinde olmayan seyler oluyo
ne iyi olurdu canım keske yakın olsaydık sizin evden çıkmazdım bıkardın artık benden kovardın evinden
iyi gecelerr