Dokuz Doğuranlar

doğru diyon dil_nur ama işte sabrın sonu selamet acımıycan bu devirdeki insanlar acındığını bilmeski

elifciğim vala canım senle oturup konuşamadık bi türlü ben genelde akşamları giriyom o saattede sen olmuyon neyse bi ara benim kayganayı hasta olurda giderse şehire belki oturur konuşuruz bol bol inşallahhhhhh

neyse bende gidim şimdi unutma beni başlar o bitmeden yürüyüşe gidiyorum gelin eraber yürüyelim kızancıklarrrrrrrrrrrrr

doğru diyon dil_nur ama işte sabrın sonu selamet acımıycan bu devirdeki insanlar acındığını bilmeski
ben şimdi insalık yapıyorum bakalım eğer iyi niyetim suistimal edilirse izleyeceğim belli yol belli veririm mahkemeye kötükedihüso
kendi düşünsün birdaha kimse ev bile vermez zaten işten çıkmıştı yeni girmiş başka biryere
benle fazla uğraşacak hali yok mecbur defolup gidecek yoksa çok çirkinleşirim sempatiksalakcinni

sağol nurocum..
ya bizim bi kiracı varda evden çıkmıyor adam belalı serserinin teki...kira falan ödemiyo mahkemelik yani...
haciz bile gitti ama çıkmıyor hala..işte bekliyoruz öyle..konu buydu....aman bekliyoruz işte biz muhattap olmuyoruz..bi
arada bize tehtitler falan savuruyordu aman neler neler....allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bahar yorgunluĞudur cıcım boŞver.....
Ara ara bendede oluyor geÇıyor sonra sıkıntı...

nabersiniz kızlarrrr

bugün başıma çok küçük ama ilginç bişi geldi...

yolda yürüyorum ki yürüdüğüm yolda pek dilenci olmazz neysee...ben tabii herzmn ki igibi bebek düşünüyorumm bir yandanda kilo vermem gerek diye düşünüyorum bebeğim old. kokladığımı hisseetiğim anda bir genç çocuk abla ne olur diye dilenirken işte çıkardım verdim ufak bişi ne dedi biliyor musunuzz; hani allah razı olsun demesini beklerken; Rabbim hayırlı evlat versin sana dedi...

SAnki ne düşündüğümü hissetmiş gibi...çok duygulandımmm..Bir işaret ti sanki benim için....

elifciğim vala canım senle oturup konuşamadık bi türlü ben genelde akşamları giriyom o saattede sen olmuyon neyse bi ara benim kayganayı hasta olurda giderse şehire belki oturur konuşuruz bol bol inşallahhhhhh

canın sağ olsun aysecim..cnm ben akşamları nete girmiyorum evde var ama bütün gün pc başında oturuyorum zaten o yüzden cnm hiççç istemiyor..zaten eve git yemek ye çay faslı vs....derken saat geç oluyor yatıyorum..ama dediğin gibi inş.birgün seninlede sohbet etmek kısmet olur kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

X